ΤΙ ΣΚΕΦΤΕΣΤΕ ; - Page 301
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 301 of 1380 FirstFirst ... 2012512912993003013023033113514018011301 ... LastLast
Results 4,501 to 4,515 of 20693
    Banned
    Quote Originally Posted by κύριος View Post
    η καθε πραξη εχει μια επιπτωση μερικες φορες καλη μερικες κακη.πρεπει να σκεφτεσε την επιπτωση πριν κανεις την πραξη και εσυ εισαι απλα ενα κλαψιαρικο παιδακι που κρατας μουτρα σε ολο τον κοσμο γιατι εχασες το παιχνιδι σου,και τωρα θες να κανεις κακο στον εαυτο σου με μια λαθος επιλογη για να εχεις κατι να κλεγεσε,γιαυτο αγαπη μου δεν προκιτε να συζητισουμε ποτε σοβαρα γιατι σκεφτομαι πολυ περισοτερα απο εσενα και εσυ εισαι πιο εξυπνη απ οτι φενεσε αλλα δεν θες να το δεχτεις
    χαχαχα...δεν ξερω για ποια το λες αυτο...αλλα μου ταιριαζει γαντι!!! ..ειναι παρηγορο οτι δεν εχω μονο εγω αυτην την "βλάβη"!!

Senior Member
    Quote Originally Posted by rea View Post
    χαχαχα...δεν ξερω για ποια το λες αυτο...αλλα μου ταιριαζει γαντι!!! ..ειναι παρηγορο οτι δεν εχω μονο εγω αυτην την "βλάβη"!!
    οσο υπαρχουν γυναικες θα υπαρχει αυτη η βλαβη...χαχαχαχα

Senior Member
    Quote Originally Posted by rea View Post
    εμενα παλι η παραπανω δηλωση- μηνυμα στο υπερπεραν, μου μυριζει χειριστικοτητα ΦΟΥΛ.
    κοριτσακι μην μασας, να κανεις αυτο που γουσταρεις, ασε τους κυανοπωγωνες να ξυνουν τον πωγωνα τους

Senior Member
    Quote Originally Posted by Remedy View Post
    εμενα παλι η παραπανω δηλωση- μηνυμα στο υπερπεραν, μου μυριζει χειριστικοτητα ΦΟΥΛ.
    κοριτσακι μην μασας, να κανεις αυτο που γουσταρεις, ασε τους κυανοπωγωνες να ξυνουν τον πωγωνα τους
    το παραπανω μηνυμα ειναι προς το υπερπεραν οπως ειπες...χειριστικοτητα δεν ξερω τι σημαινει και δεν με βοηθαει και το γκουγκλ οποτε υποθετω σημαινει οτι χειριζεσε καποιον.λαθος μυρισες.κυανοπωγωνες??ποσε� � αγνωστες λεξεις σε μια προταση,πρεπει κατι να κανω με το λεξικο μου

Senior Member
    Μην μασατε ρε, οσοι ζητε την ημερα της μαρμοτας, ειστε ευλογημενοι!.

Senior Member
    Mας λειπει το παθος, πανε οι εποχες, που εκτροχιαζομασταν ετσι απλα!.

Μια μικρή ασθένεια που με αναγκάζει να περιοριστώ για λίγες μέρες στο σπίτι (ευτυχώς που ήταν ήπιας μορφής). Και εδώ καταλαβαίνω πόσο με σκέφτονται. Ξέρουν ότι είμαι ασθενής αλλά ΣΧΕΔΟΝ ΚΑΝΕΙΣ δεν με πήρε τηλέφωνο για να δει αν είμαι καλά. Καταλαβαίνω ότι πρόκειται για άτομα γνωριμίες. Για άλλους παίρνουν αμέσως τηλέφωνο και προθυμοποιούνται να τους επισκεφτούν.

Δεν πρέπει να ζούμε με τη ψευδαίσθηση ότι έχουμε φίλους και συνεργάτες. Ψες διέγραψα και άλλο κόσμο από το κινητό μου και δεν φαντάζεστε τη γαλήνη που βίωσα μετά απ αυτό.
    γιάννης

Προσπαθώ να σκέφτομαι θετικά περιβαλλόμενος από ψυχοπαθείς διαφόρων μορφών και έντασης. Όποτε αποβάλλω έναν από τη ζωή μου, άμα περάσει λίγος καιρός ανακαλύπτω διαφορά στη γαλήνη μεταξύ πριν και μετά. Το καλό είναι που έχω καλές αντιστάσεις.
    γιάννης

Άμα νιώθω ένταση επειδή κάποιος δεν μου συμπεριφέρθηκε σωστά ή τουλάχιστον μου δόθηκε αυτή η εντύπωση, πρέπει να κάμω κάτι (δλδ να του πω κάτι ή να κάμω κάτι άλλο που συνιστά υπέρβαση στα δικά μου), έστω και κάτι ελάχιστο, απλά για να μου φύγει η ένταση.

Οι αρρωστημένες σχέσεις δλδ έχουν και τα ανάλογα αντίτιμα. Μπορεί να είναι όλα αυτά απόρροια μιας ΙΨΔ.
    γιάννης

Senior Member
    Τι σου ειναι η μουσικη.... εκει που ακουγα philip glass hours και εκανα μαυρες σκεψεις για την μιζερη πραγματικοτητα μου.... σκεφτομαι να αλλαξω ρεπερτοριο... πεταω ενα tiesto και το traffic.. και κατευθειαν ανοιξαν τα ματακια μου.... και στα καπακια placebo meds ... ετσι για να μην ξεχνιομαστε...

Senior Member
    Ειδα τον σπλιντερ τον ανθρωπομορφο μεταλλαγμενο αρουραιο τον δασκαλο απο τα χελωνονιτζακια, επινε κρασακι με ενα μοντελο στο ολυμπιον, δωματιο με θεα...... εεε λεω απο μεσα μου... μην τρελενεσαι...ολοκληρος τιβι σταρ... και εσυ στεκεσαι στην εμφανιση...

Υ.γ. μαλλον θα φταιει το ντοκυμαντερ το Ψ που ειδα..... ολοκληρη αιθουσα 200 ατομων... ημουν ο ενας και μοναδικος στην προβολη..... χαχαχα... θα εχω να το λεω...

Senior Member
    Aυριο η Τριπολη θα κανει διπλο?.... η ..θα παμε ακλαφτοι σαν τον Σρεντερ?

Senior Member
    Quote Originally Posted by σακης View Post

Mωρε εκτροχιασεζεσαι σε οποιαδηποτε ηλικια , κατω των 65 , με διαφορους τροπους , ακου που σου λεω , αρκει να μην δινεις πενταρα για το τι λενε οι αλλοι.............και ουτε το παθος λειπει , ειναι θεμα χαρακτηρος ........

Banned
    Quote Originally Posted by κύριος View Post
    το παραπανω μηνυμα ειναι προς το υπερπεραν οπως ειπες...χειριστικοτητα δεν ξερω τι σημαινει και δεν με βοηθαει και το γκουγκλ οποτε υποθετω σημαινει οτι χειριζεσε καποιον.λαθος μυρισες.κυανοπωγωνες??ποσε� � αγνωστες λεξεις σε μια προταση,πρεπει κατι να κανω με το λεξικο μου
    δικιο εχει η ρεμ ..και επειδη δεν μπορω να χωρισω το υπερπεραν ..θα χωρισω εσενα !!! με χειριστηκες καθαρμαααααα!!!!!

Banned
    Quote Originally Posted by σακης View Post
    α γεια σου!!