ΤΙ ΣΚΕΦΤΕΣΤΕ ; - Page 324
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 324 of 1380 FirstFirst ... 2242743143223233243253263343744248241324 ... LastLast
Results 4,846 to 4,860 of 20693
    Senior Member
    Δηλαδή ρε γουάι πιστεύεις τώρα εσύ ότι άμα βρεις ωραία θα κάτσει μαζί σου με τέτοιο μυαλό που έχεις καταρχάς είσαι ξεροκέφαλος που κι εγώ είμαι αλλά εγώ έχω και μια εμπειρία στη ζωή τέτοιο πράγμα εγώ δεν έχω δει τόσα χρόνια εδώ όλοι σου λένε τα καλύτερα αλλά εσύ είσαι τόσο κολλημένος που πραγματικά κανείς εντύπωση πιστεύεις ότι μπορείς να την κρατήσεις την ωραία και για πόσο καιρό αυτό είναι το πρόβλημα κι όχι να την πηδήξεισ πίστεψε με θέλεις πολύ δουλειά είσαι κολλημένος κι αυτό τα διώχνει τα αρκουδάκια εγώ νομίζω το κάνεις επίτηδες κ δεν έχεις πρόβλημα αν όχι να κοιτάξεις τον τρόπο που μεγάλωσες έχεις θέμα κάτι κατάλαβες λάθος και δεν δίνεις να στρώσεις δεν έχεις καταλάβει ούτε τα ελάχιστα κ σ λένε τα καλύτερα
    Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))

Senior Member
    Πρέπει κάπου να πει κάνω λάθος στον εαυτό σου αλλιώς άμα πας έτσι δεν θα κάνεις τίποτα ποτέ σου πρέπει να πεις δεν ξέρω κ ίσως να κάνω λάθος άμα τα πεις αυτά κάπως θα στρώσεις
    Φιλικά στα λέω

Senior Member
    Δεν είναι η ομορφιά το πρόβλημα εγώ δεν ξέρω αν έχεις πέντε χέρια κ έξι πόδια αλλά το κόλλημα το βλέπω

Senior Member
    Quote Originally Posted by Constantly curious View Post
    Εξαρταται τι εννοει ο καθενας μας Αρνητικη Κριτικη.
    Εαν η διαφωνια ειναι αρνητικη κριτικη τοτε υπαρχει θεμα. Δεν εχουν ολοι οι ανθρωποι την υπομονη να μετρανε την καθε λεξη σημειολογικα και την εκαστοτε συνεπεια της λεξης που θα ακουστει και θα πεσει σαν πετρα.
    πο.

Αρνητικη κριτικη , εννοω κακοηθη , δλδ να κοντραρεις τον αλλον , ετσι για την κοντρα ............. ουτως η αλλεως , γνωμη δεν αλλαζεις σε κανενα , θα συνεχισει να πιστευει το δικο του , οποτε προτιμω να σωπαινω , παρα να γινομαι δυσαρεστος ...................... μια διαφορετικη γνωμη , ειπωμενη με τον καταλληλο τροπο , ειναι ισως αποτελεσματικοτερη .......

Senior Member
    Quote Originally Posted by elis View Post
    Δεν είναι η ομορφιά το πρόβλημα εγώ δεν ξέρω αν έχεις πέντε χέρια κ έξι πόδια αλλά το κόλλημα το βλέπω

Κι εγω βλεπω το κολλημα , elis , εκει εντοπιζω το προβλημα , οχι στις προτιμησεις του Γουαι στις γυναικες , που λιγο πολυ , και ποιος δεν θαθελε μια γοητευτικη κοπελα πλαι του , οχι ομως ντε και καλα ομορφη , γοητευτικη ..........

WhyAlwaysMe?
    Guest
    Quote Originally Posted by elis View Post
    Δηλαδή ρε γουάι πιστεύεις τώρα εσύ ότι άμα βρεις ωραία θα κάτσει μαζί σου με τέτοιο μυαλό που έχεις καταρχάς είσαι ξεροκέφαλος που κι εγώ είμαι αλλά εγώ έχω και μια εμπειρία στη ζωή τέτοιο πράγμα εγώ δεν έχω δει τόσα χρόνια εδώ όλοι σου λένε τα καλύτερα αλλά εσύ είσαι τόσο κολλημένος που πραγματικά κανείς εντύπωση πιστεύεις ότι μπορείς να την κρατήσεις την ωραία και για πόσο καιρό αυτό είναι το πρόβλημα κι όχι να την πηδήξεισ πίστεψε με θέλεις πολύ δουλειά είσαι κολλημένος κι αυτό τα διώχνει τα αρκουδάκια εγώ νομίζω το κάνεις επίτηδες κ δεν έχεις πρόβλημα αν όχι να κοιτάξεις τον τρόπο που μεγάλωσες έχεις θέμα κάτι κατάλαβες λάθος και δεν δίνεις να στρώσεις δεν έχεις καταλάβει ούτε τα ελάχιστα κ σ λένε τα καλύτερα
    Ποιοί όλοι μου λένε τα καλύτερα εδώ(στο φόρουμ)?
    Για θύμισε μου....
    Γιατί άμα φτιάξω το σώμα και το έξω μου,δεν θα μου κάτσει νομίζεις?

Senior Member
    Και δεν βγηκες την Τσικνοπεμπτη να φας κατι με μια παρεα που θα μπορουσε να σου σερβιρει το μπριζολακι μια ομορφη που ισως να της εκανες κλικ! τσ τσ τσ τσ...

Senior Member
    Quote Originally Posted by mnimonio is back View Post
    Και δεν βγηκες την Τσικνοπεμπτη να φας κατι με μια παρεα που θα μπορουσε να σου σερβιρει το μπριζολακι μια ομορφη που ισως να της εκανες κλικ! τσ τσ τσ τσ...
    Μην μου πειραζεις τον why μνιμονιο..αν και ειναι σκληρο καρυδι και δεν κιλωνει...αλλα συμφωνω μαζι σου οχι για την πιθανη κοπελλα αλλα κυριως για να φαει κατι της προκοπης...

Senior Member
    Quote Originally Posted by pavlina View Post
    Μην μου πειραζεις τον why μνιμονιο..αν και ειναι σκληρο καρυδι και δεν κιλωνει...αλλα συμφωνω μαζι σου οχι για την πιθανη κοπελλα αλλα κυριως για να φαει κατι της προκοπης...
    Τα καλυτερα μπορει να ερθουν εκει που δεν το περιμενεις.. ωστοσο ομως μπορεις και να περνας και λιγο καλα απο το να αναλωνεσαι σε μια εμμονη.

Senior Member
    Τα καλυτερα μπορει να ερθουν εκει που δεν το περιμενεις.. ωστοσο ομως μπορεις και να περνας και λιγο καλα απο το να αναλωνεσαι σε μια εμμονη.

Aυτο ειναι πολυ αληθεια , αλλα στα 21 δεν αντιλαμβανεσαι την πολυτιμοτητα και το πεπερασμενο του χρονου , και τον σπαταλας αφειδως ...................... λεμε , μακαρι στα 20-25 ναχα τα μυαλα που εχω τωρα , εγω το λεω παντως ..............πραγματικα , αν ηξερε ο Γουαι τι γρηγορα που περνα ο χρονος , θαχε αλλαξει τακτικη , οχι οτι τον ξεσυνεριζομαι , φυσικο ειναι για την ηλικια του ........................... και πραγματι τα καλα ερχονται εκει που δεν τα περιμενεις , ΙΔΙΩΣ εκει ...........................

Senior Member
    Nαι και εγω θα ηθελα τα μυαλα που εχω τωρα στα 20-25 μου αλλα παρ'ολα τα θεματα μου δεν μπορω να πω οτι δεν ειχα την τρελα της ηλικιας αυτης.. Μιλωντας ομως για τον γουαι και την εμμονη που εχει για τις ομορφες γυναικες αντι να ξεροσταλιαζει σπιτι θα μπορουσε να κοινωνικοποιηθει , αυτο μονο θετικα αποτελεσματα εχει για τον εγκεφαλο μας και το κρανιο μας γενικοτερα και που ξερεις...? Μπορει να βγεις να φας μια Τσικνοπεμπτη και να πιεις ενα κρασι και να ερωτευτεις ή να φλερταρεις και ολο αυτο να σε προωθησει ψυχολογικα πολυ καλυτερα απο ενα φορουμ .

Senior Member
    Πολυ σωστα , το φορουμ δεν εχει να του δωσει κατι αλλο , ολοι ειπαμε το μακρυ και το κοντο μας , υποδειξαμε πιθανες μεθοδους , τι αλλο ? ωρα να περασει στην πραξη ................. σωστο κι αυτο για την εκαστοτε Τσικνοπεμπτη , εκει που δεν το περμενεις , τσαααακ , νατο ............ οι Κινεζοι εχουν πολλα σοφα ρητα , ενα που ταιριαζει στον Γουαι ειναι ' οταν ταξιδευεις , πραματα συμβαινουν ' , αντικαθιστουμε το ' ταξιδευεις ' με το ' βγαινεις εξω ' , και ιδου η συνταγη της επιτυχιας !
    Αυτο σωστο για τον ενθουσιασμο , δεν το σκεφτηκα , αναπαναληπτος αυτος ο ενθουσιασμος , να κανεις πραματα για πρωτη φορα , ολα καινουρια μου φαινοντουσαν τοτε .......................... αν και , αν δεν με ειχε βαρεσει η κτθλψη , πιστευω θαχα καποιο μερος του ενουσιασμο , η μαλλον αλλο ειδος , οχι τον οριτζιναλ , που τωρα θες κανα ποτηρακι για να τον πετυχεις...............και παλι .........

WhyAlwaysMe?
    Guest
    Την Τσικνοπέμπτη,ήμουν όλη μέρα στο πανεπιστήμιο και μετά πτώμα,οπότε....

WhyAlwaysMe?
    Guest
    Nαι και εγω θα ηθελα τα μυαλα που εχω τωρα στα 20-25 μου αλλα παρ'ολα τα θεματα μου δεν μπορω να πω οτι δεν ειχα την τρελα της ηλικιας αυτης.. Μιλωντας ομως για τον γουαι και την εμμονη που εχει για τις ομορφες γυναικες αντι να ξεροσταλιαζει σπιτι θα μπορουσε να κοινωνικοποιηθει , αυτο μονο θετικα αποτελεσματα εχει για τον εγκεφαλο μας και το κρανιο μας γενικοτερα και που ξερεις...? Μπορει να βγεις να φας μια Τσικνοπεμπτη και να πιεις ενα κρασι και να ερωτευτεις ή να φλερταρεις και ολο αυτο να σε προωθησει ψυχολογικα πολυ καλυτερα απο ενα φορουμ .
    Περί κοινωνικοποίησης,φίλους έχω,βγαίνω έξω όσο μπορώ γιατί είναι και το οικονομικό στη μέση...
    Αντικοινωνικός δεν είμαι!
    Και by the way,το κρασί σήμερα(μιας και βγήκα έξω και γύρισα πριν 5 λεπτά),δεν το σέρβιρε όμορφη.....

Senior Member
    Ο πιο σιγουρος τροπος να πετυχεις , Γουαι , ειναι να δοκιμαζεις ξανα και ξανα , μην απογοπητευεσαι , ουτε νανυπομονεις , η επιτυχια μπορει ναναι στριβοντας την γωνια , αλλα αμα κυνηγας κατι τσο εμμονικα , ποτε δεν σουρχεται , διαπιστωμενο απο μενα και τον πατερα μου ........................... ειχα εναν φιλο , ειχε επιτυχιες στις γυναικες αρκετουτσικη , δεν ειχε καμμια καουρα να βρει την καταλληλη , κοιτα ομως τι εγινε , νοσηλευτηκε ο ετοιμοθανατος πατερας του στο Λαικο , και στο διπλα δωματιο , ο ετοιμοθανατος πατερας μιας κοπελας ...............πεθαναν και οι δυο πατεραδες , και τα παιδια παντρευτηκαν.......................... .........η ζωη τα φερνει πολυ περιεργα , αρκει να μην σου γινεται κατι εμμονη ..........