ΤΙ ΣΚΕΦΤΕΣΤΕ ; - Page 327
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 327 of 1380 FirstFirst ... 2272773173253263273283293373774278271327 ... LastLast
Results 4,891 to 4,905 of 20693
    Senior Member
    Ρε γουάι κάνει εντύπωση ο τρόπος που μιλάς δεν το καταλαβαίνεις φαίνεται η τηγανιά που χεισ φάει εγώ νομίζω ότι είσαι κάνα κοριτσάκι που μπήκε να μας τρολ αρει για να αποκαλύψει την απάτη αλλά ένα θα σου πω το τι βλέπω εγώ στις γυναίκες δε θα στο πω είναι μυστικό πάντως μπορώ να τις καταλάβω αρκετά καλά πράγμα δύσκολο για άντρα και δεύτερον να σου πω ότι εγώ τις βλέπω από πέντε χρονών που άμα σ στείλω φωτογραφία πως ήμουνα θα με κάνεις πρόταση γάμου γι αυτό άραξε τα κυβικά σου τις αγαπάμε τις γυναίκες απλά εγώ προσωπικά το τι βλέπω σε καθεμιά είναι μυστικό δε μπορώ να στο περιγράψω πάντως βλέπω ομορφιά και όχι στα ρούχα
    Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))

WhyAlwaysMe?
    Guest
    Quote Originally Posted by elis View Post
    Ρε γουάι κάνει εντύπωση ο τρόπος που μιλάς δεν το καταλαβαίνεις φαίνεται η τηγανιά που χεισ φάει εγώ νομίζω ότι είσαι κάνα κοριτσάκι που μπήκε να μας τρολ αρει για να αποκαλύψει την απάτη αλλά ένα θα σου πω το τι βλέπω εγώ στις γυναίκες δε θα στο πω είναι μυστικό πάντως μπορώ να τις καταλάβω αρκετά καλά πράγμα δύσκολο για άντρα και δεύτερον να σου πω ότι εγώ τις βλέπω από πέντε χρονών που άμα σ στείλω φωτογραφία πως ήμουνα θα με κάνεις πρόταση γάμου γι αυτό άραξε τα κυβικά σου τις αγαπάμε τις γυναίκες απλά εγώ προσωπικά το τι βλέπω σε καθεμιά είναι μυστικό δε μπορώ να στο περιγράψω πάντως βλέπω ομορφιά και όχι στα ρούχα
    Ασχολείσαι έντονα μαζί μου.....
    Χμμμμμ......

Senior Member
    Κοριτσάκι είναι ρε γι αυτό τον δέχτηκαν οι άλλες

WhyAlwaysMe?
    Guest
    Κοριτσάκι είναι ρε γι αυτό τον δέχτηκαν οι άλλες
    Ναι αγοράκι,επίσης ο γάϊδαρος πετάει......

Senior Member
    Κανείς φοβερά αρνητική εντύπωση να ξέρεις χωρίς να λες κάτι ιδιαίτερο πρώτη φορά βλέπω κάτι σαν εσένα πριν από χρόνια για να καταλάβεις μπήκε ένας και είπε ότι έχει τη θεραπεία για τα ψυχολογικά αρκεί να είσαι κορίτσι εκείνος ήτανε σωστός

Senior Member
    Εγώ φίλε είμαι σχιζοφρενής εδώ και δεκαπέντε χρόνια άμα ήμουνα σαν κ εσένα και τους έβλεπα όλους άσχημους θα αυτοκτονούσα απεναντίας εγώ τους βλέπω όλους όμορφους ηλικία εγκεφάλου σε φθορά πρέπει να να καμιά εξήντα οπότε τι να μου πεις εσύ όταν είσαι είκοσι χρονών κι έχεις φάει τηγανιά μια ζωή αχρείαστο θα σε βλέπω να ξέρεις

WhyAlwaysMe?
    Guest
    Εγώ φίλε είμαι σχιζοφρενής εδώ και δεκαπέντε χρόνια άμα ήμουνα σαν κ εσένα και τους έβλεπα όλους άσχημους θα αυτοκτονούσα απεναντίας εγώ τους βλέπω όλους όμορφους ηλικία εγκεφάλου σε φθορά πρέπει να να καμιά εξήντα οπότε τι να μου πεις εσύ όταν είσαι είκοσι χρονών κι έχεις φάει τηγανιά μια ζωή αχρείαστο θα σε βλέπω να ξέρεις

Ε τότε για επιμένεις να ασχολείσαι μαζί μου?
    Τι λες,ένα μπάζο είναι ότι πρέπει για εμένα?

Senior Member
    Θες να σ πω και τι είναι αχρείαστο θα σ πω αχρείαστο είναι ο κάθε φοιτητής τα πλουσιόπαιδο κάποιες γυναίκες αυτοί γενικά που τους ήρθαν εύκολα η αυτοί που έχουν μάθει να καθαρίζουν με λεφτά κι όχι με μαγκιά αχρείαστοι είναι όλοι οι άνεργοι μέχρι τριάντα αυτοί που δουλεύουν και δε ξέρουν όλη τη δουλειά τους αλλά κομμάτια κλπ βαριέμαι τώρα να στα αναλύσω

WhyAlwaysMe?
    Guest
    Ξαναβλέπω πόσο θέλετε να βοηθήσετε μερικοί....
    Σε αντίθεση με άλλα μέλη......

Senior Member
    Δε με νοιάζει η εμφάνιση σου αλλά με την ικανότητα του λόγου σου γκόμενα μην περιμένεις τα μπάζα τα δικά σου εμένα θα μου φαίνονται μοντέλα ποτέ μην το ξεχνάς αυτό οπότε νομίζω σε αντιστοιχία ένα μπάζο δικό μου είναι αυτό που σου κάνει κ άμα το συζητάμε

WhyAlwaysMe?
    Guest
    Δε με νοιάζει η εμφάνιση σου αλλά με την ικανότητα του λόγου σου γκόμενα μην περιμένεις τα μπάζα τα δικά σου εμένα θα μου φαίνονται μοντέλα ποτέ μην το ξεχνάς αυτό οπότε νομίζω σε αντιστοιχία ένα μπάζο δικό μου είναι αυτό που σου κάνει κ άμα το συζητάμε
    Ένα μπάζο δικό σου,πως είναι δηλαδή?

Senior Member
    Να πας σε αυτούς που σε γλύφουν εμείς σ λέμε την αλήθεια εγώ προσωπικά δεν έχω σχέσεις με κανένα γι αυτό το λόγο και μπορούν φαντάζομαι να στο διαβεβαιώσουν αυτό

WhyAlwaysMe?
    Guest
    Να πας σε αυτούς που σε γλύφουν εμείς σ λέμε την αλήθεια εγώ προσωπικά δεν έχω σχέσεις με κανένα γι αυτό το λόγο και μπορούν φαντάζομαι να στο διαβεβαιώσουν αυτό
    Το μήνυμα τροποποιήθηκε από τη διαχείριση.
    Last edited by Aeon; 08-03-2016 at 12:57.

Senior Member
    Last edited by Aeon; 08-03-2016 at 13:09.

WhyAlwaysMe?
    Guest
    Last edited by Aeon; 08-03-2016 at 13:09.