ΤΙ ΣΚΕΦΤΕΣΤΕ ; - Page 330
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 330 of 1380 FirstFirst ... 2302803203283293303313323403804308301330 ... LastLast
Results 4,936 to 4,950 of 20693
    Senior Member
    Εγώ εδώ είμαι αλλά δεν ξέρω αν θα είμαι καλή παρέα...

Με έχει πιάσει πανικός και παράπονο, νιώθω σαν παράσιτο σ' αυτή τη γη ότι δεν έχω θέση σ' αυτόν τον κόσμο κι ότι θέλω να εκλείψω αλλά ακόμα και σ' αυτό ανίκανη είμαι και κανείς δεν μου λέει το σωστό τρόπο...
    Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...

Senior Member
    Και γιατι αυτο παρακαλω; τι ειναι αυτο που σε κανει παρασιτο δηλαδη; εγω εχω χρονο κ μπηκα να δω πως ειστε

Senior Member
    Quote Originally Posted by kutchunie View Post
    Και γιατι αυτο παρακαλω; τι ειναι αυτο που σε κανει παρασιτο δηλαδη; εγω εχω χρονο κ μπηκα να δω πως ειστε
    Γιατί δεν είμαι σαν τους άλλους που είναι φυσιολογικοί κι έξυπνοι κι αυτό φαίνεται και μου κάνουν κριτική γι' αυτά γιατί λέω χαζομάρες και μετά στεναχωριέμαι και δεν ξέρω πως να με αντέξω, δεν μπορώ να νιώθω μια ζωή ότι είμαι προβληματική...
    Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...

Senior Member
    ΚΥκνε εγώ άβγαλτη σε βλέπω κι όχι χαζή δεν έχεις κάτι άλλο πίστεψε με πέρα από φοβίες ίσως και πίστεψε με ξέρω να κρίνω πέντε πράγματα σωστός τρόπος δεν υπάρχει για τίποτα υπάρχει ο δικός σου τρόπος έκφρασης που πρέπει να μιλάς για να διαμορφωθεί μη στεναχωριέσαι είσαι κατά πολύ καλύτερη από άλλα νέα μέλη αλλά πρέπει να σ φύγει η φοβία τι θα πεις πες τη γνώμη σου παντού και κάτσε συζητά αλλά μετά να σκεφτείς και λίγο και σε μήνα θα πετάς αρκεί να δοκιμάσεις εγώ ξέρεις όπου δω συζήτηση κάθομαι φαντάζομαι θα είναι κ άλλοι έτσι δεν είμαι μόνο εγώ
    Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))

Senior Member
    Quote Originally Posted by elis View Post
    ΚΥκνε εγώ άβγαλτη σε βλέπω κι όχι χαζή δεν έχεις κάτι άλλο πίστεψε με πέρα από φοβίες ίσως και πίστεψε με ξέρω να κρίνω πέντε πράγματα σωστός τρόπος δεν υπάρχει για τίποτα υπάρχει ο δικός σου τρόπος έκφρασης που πρέπει να μιλάς για να διαμορφωθεί μη στεναχωριέσαι είσαι κατά πολύ καλύτερη από άλλα νέα μέλη αλλά πρέπει να σ φύγει η φοβία τι θα πεις πες τη γνώμη σου παντού και κάτσε συζητά αλλά μετά να σκεφτείς και λίγο και σε μήνα θα πετάς αρκεί να δοκιμάσεις εγώ ξέρεις όπου δω συζήτηση κάθομαι φαντάζομαι θα είναι κ άλλοι έτσι δεν είμαι μόνο εγώ
    Άβγαλτη είμαι σίγουρα αφού ως επί το πλείστον μένω μέσα στην (έστω όσο αυτή είναι δυνατή) ασφάλεια της φωλιάς μου...Κάποιος μου είχε πει ότι δεν υπάρχει απόλυτη ασφάλεια, εσύ τι πιστεύεις γι' αυτό;;;
    Θέλω να φτιάξω έναν προστατευμένο κόσμο όπου δεν θα πληγώνομαι άλλο, δεν αντέχω πια, προσπαθώ να νιώσω καλύτερα αλλά με το παραμικρό στεναχωριέμαι και κλαίω... Που θα πάει αυτό;;; Δεν ξέρω πια τι να κάνω, δηλαδή έλεος τι στο καλό παίρνω αντικαταθλιπτικά αν είναι να γίνομαι έτσι;

Senior Member
    Quote Originally Posted by Κύκνος View Post
    Άβγαλτη είμαι σίγουρα αφού ως επί το πλείστον μένω μέσα στην (έστω όσο αυτή είναι δυνατή) ασφάλεια της φωλιάς μου...Κάποιος μου είχε πει ότι δεν υπάρχει απόλυτη ασφάλεια, εσύ τι πιστεύεις γι' αυτό;;;
    Θέλω να φτιάξω έναν προστατευμένο κόσμο όπου δεν θα πληγώνομαι άλλο, δεν αντέχω πια, προσπαθώ να νιώσω καλύτερα αλλά με το παραμικρό στεναχωριέμαι και κλαίω... Που θα πάει αυτό;;; Δεν ξέρω πια τι να κάνω, δηλαδή έλεος τι στο καλό παίρνω αντικαταθλιπτικά αν είναι να γίνομαι έτσι;
    Γεια σου Κυκνε μου μοιαζεις για μια πολυ ευαισθητη κοπελλα σιγουρα οχι αχρηστη ειδαι γενναια γιατι παλευεις με τους φοβους σου για μενα αχρηστοι εινσι εκεινοι που αποζητουν μονο πως θσ διασκεδαζουν χωρις να κανουν τιποτσ και δεν εχουν ιδεα απο τις δυσκολιες της ζωης

Banned
    Quote Originally Posted by kutchunie View Post
    Που ειστε ολοι; οεο;
    και σε σκεφτομουνα σημερα!!..λέω οι αντρες της δεν της αφηνουν χρόνο πια!! ...εδω οπως τα βλέπεις ολα ιδια...εσυ και οι αντρες σου πως τα περνατε?

Senior Member
    Quote Originally Posted by pavlina View Post
    Γεια σου Κυκνε μου μοιαζεις για μια πολυ ευαισθητη κοπελλα σιγουρα οχι αχρηστη ειδαι γενναια γιατι παλευεις με τους φοβους σου για μενα αχρηστοι εινσι εκεινοι που αποζητουν μονο πως θσ διασκεδαζουν χωρις να κανουν τιποτσ και δεν εχουν ιδεα απο τις δυσκολιες της ζωης
    Γεια σου Παυλίνα...

Αυτή η ευαισθησία θα με φάει, έγινα έτσι χώμα από κάτι που μου είπαν και με στεναχώρησε, από ένα αρνητικό σχόλιο...
    Είναι φυσιολογικό αυτό; Μου χάλασε όλη η διάθεση κι άντε τώρα να την ξαναβρώ, είναι που είναι λίγες οι στιγμές που νιώθω καλά αν χαλάνε κι αυτές ζήτω που καήκαμε!

Έχεις διαβάσει κανένα θέμα μου; (επειδή μιλάς για την πάλη με τους φόβους μου, λέω μήπως ξέρεις ποιοι είναι αυτοί όχι ότι είναι απαραίτητο)...

Senior Member
    Βρε κούκλα εσύ μεγάλωσες με γαλλικά και πιάνο και μεις με παολα καταλαβαίνεις ότι είναι μια διαφορά που πρέπει να τη συμβιβαστείς κάπως δεν λέω ότι εμείς είμαστε σωστοί και μεις είμαστε λίγο αναίσθητοι αλλά και σένα σε πρόσεξαν πολύ όταν ήσουνα μικρή εμείς παίζαμε ξύλο στο δημοτικό και είμαστε φιλαράκια με αυτόν που πλακώνομουνα τώρα μιλάμε φιλικά είναι πωλητής φαρμάκων κι όλασ και τον ρωτάω γίναμε τα καλύτερα φιλαράκια μετά από είκοσι χρόνια είμαστε καλοί γνωστοί κάνουμε ωραίο χαβαλέ πλέον αυτό θέλω να σου πω τα πράγματα αλλάζουν όταν αλλάξουμε εμείς επίσης εμείς εδώ μαζευόμασταν και παίζαμε μπάλα μικροί είμαστε δεμένοι και από αυτό ακόμα παίζουμε μπάλα με κάποιους αλλά πρέπει να βγεις από το σπίτι εμείς είμαστε φτωχογειτονιά αλλά είμαστε δεμένοι αγόρια κορίτσια εσείς εκεί τι κάνετε απορώ

Senior Member
    Quote Originally Posted by Κύκνος View Post
    Γεια σου Παυλίνα...

Αυτή η ευαισθησία θα με φάει, έγινα έτσι χώμα από κάτι που μου είπαν και με στεναχώρησε, από ένα αρνητικό σχόλιο...
    Είναι φυσιολογικό αυτό; Μου χάλασε όλη η διάθεση κι άντε τώρα να την ξαναβρώ, είναι που είναι λίγες οι στιγμές που νιώθω καλά αν χαλάνε κι αυτές ζήτω που καήκαμε!

Έχεις διαβάσει κανένα θέμα μου; (επειδή μιλάς για την πάλη με τους φόβους μου, λέω μήπως ξέρεις ποιοι είναι αυτοί όχι ότι είναι απαραίτητο)...
    Πως Κυκνε εχω διαβασει για την ανασφαλεια που νοιωθεις οταν εισαι μονη για την στεναχωρια σου αν αρρωστησουν τα γατια σου για το οτι δεν εχεις ορεξη βα βγεις ολα αυτα δεν ειναι φοβοι? Μπραβο που τους παλευεις και μην δινεις σημασια στα σχολια ο καθενας κανει οτι μπορει και απο την στιγμη που δεν βλαπτει τους αλλους δεν πρεπει να τον κρινουν

WhyAlwaysMe?
    Guest
    http://www.madata.gr/epikairotita/world/472756.html

Στον συγκεκριμένο,αξίζουν τα χειρότερα....

Senior Member
    Quote Originally Posted by elis View Post
    Βρε κούκλα εσύ μεγάλωσες με γαλλικά και πιάνο και μεις με παολα καταλαβαίνεις ότι είναι μια διαφορά που πρέπει να τη συμβιβαστείς κάπως δεν λέω ότι εμείς είμαστε σωστοί και μεις είμαστε λίγο αναίσθητοι αλλά και σένα σε πρόσεξαν πολύ όταν ήσουνα μικρή εμείς παίζαμε ξύλο στο δημοτικό και είμαστε φιλαράκια με αυτόν που πλακώνομουνα τώρα μιλάμε φιλικά είναι πωλητής φαρμάκων κι όλασ και τον ρωτάω γίναμε τα καλύτερα φιλαράκια μετά από είκοσι χρόνια είμαστε καλοί γνωστοί κάνουμε ωραίο χαβαλέ πλέον αυτό θέλω να σου πω τα πράγματα αλλάζουν όταν αλλάξουμε εμείς επίσης εμείς εδώ μαζευόμασταν και παίζαμε μπάλα μικροί είμαστε δεμένοι και από αυτό ακόμα παίζουμε μπάλα με κάποιους αλλά πρέπει να βγεις από το σπίτι εμείς είμαστε φτωχογειτονιά αλλά είμαστε δεμένοι αγόρια κορίτσια εσείς εκεί τι κάνετε απορώ
    Αφού η Πάολα είναι φρέσκο φρούτο πώς μεγάλωσες μαζί της;

Κι εμείς όταν ήμασταν μικροί παίζαμε στη γειτονιά μέχρι τα βράδια αλλά τώρα έχουμε χαθεί οι περισσότεροι, μόνο μια παιδική φίλη μου έχει μείνει κι αυτή παντρεύτηκε σ' άλλη πόλη τουλάχιστον θα έρθει να μας δει σε κανένα μήνα...

Ξύλο έχω φάει κι εγώ αλλά κι από αγόρια κι αυτό δεν ήταν ωραίο όπως καταλαβαίνεις, με έκανε δειλή...ήταν στραβό το κλίμα το έφαγε κι ο γάιδαρος...είναι ένα από τα γεγονότα που συνετέλεσαν στο να γίνω ανασφαλής...

Εν τω μεταξύ χτύπησε το θυροτηλέφωνο πάνω που έβλεπα ένα ανακουφιστικό όνειρο και μου το διέκοψε, γκρρρ! Και το είχα τόση ανάγκη...

Senior Member
    Quote Originally Posted by pavlina View Post
    Πως Κυκνε εχω διαβασει για την ανασφαλεια που νοιωθεις οταν εισαι μονη για την στεναχωρια σου αν αρρωστησουν τα γατια σου για το οτι δεν εχεις ορεξη βα βγεις ολα αυτα δεν ειναι φοβοι? Μπραβο που τους παλευεις και μην δινεις σημασια στα σχολια ο καθενας κανει οτι μπορει και απο την στιγμη που δεν βλαπτει τους αλλους δεν πρεπει να τον κρινουν
    Άσε Παυλίνα κι αυτές τις μέρες μένω αρκετά μόνη γιατί μια ξαδέλφη μου είναι σε κλινική κι η μαμά μου πηγαίνει για να βοηθάει τη θεία μου εν μέσω άλλων υποχρεώσεων...χθες έμεινα μόνη μου μέχρι αργά τη νύχτα, ολομόναχη...

Όσο για το σχόλιο δεν έβλαψα κανέναν, μια ερώτηση έκανα και μου την είπαν και το πήρα πολύ βαριά...νομίζω πως φταίει το ότι είμαι υπερευαίσθητη, κανονικά δεν μου είπαν κάτι τόσο άσχημο ώστε να με κάνει να κλαίω...μακάρι να μπορούσα να το αλλάξω αυτό...

Senior Member
    Μια χαρά είσαι απλά κυκλοφορούν και πολύ αναίσθητοι δεν είναι όλοι νορμάλ πρώτον δεύτερον πολύ είναι ζώα και τρίτον νορμάλ είναι να σε πειράξει μια μαλάκια που σε είπανε απλά να μην βάλεις τα κλάματα κατά τα άλλα είναι φυσιολογικό να στεναχωρηθείς αλλά όχι και κλάμμα για μια μαλάκια άμα γίνει τίποτα σοβαρό δηλαδή τι θα κάνεις

Την ημικρανία μου, τις λαλακίες μου, τον κάλο στον εγκέφαλο που έχω αλλά κατά τα άλλα ακομα ζω άρα υπάρχει ελπίδα.
    "Make sure your worst enemy isn't you"