ΤΙ ΣΚΕΦΤΕΣΤΕ ; - Page 341
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 341 of 1380 FirstFirst ... 2412913313393403413423433513914418411341 ... LastLast
Results 5,101 to 5,115 of 20693
    Banned
    Eγώ είναι φορές που νιώθω ότι κάνω αυτό
    https://gfycat.com/WhimsicalLightBaldeagle
    τόσο βλάκας..

WhyAlwaysMe?
    Guest
    Τι ανυπόφορη που μπορεί να είναι η δύσπνοια.......

Quote Originally Posted by WhyAlwaysMe? View Post
    Τι ανυπόφορη που μπορεί να είναι η δύσπνοια.......
    Περαστικα, αλλεργια ? ασθμα ? τι εχεις ?
    "Make sure your worst enemy isn't you"

Senior Member
    τα παιδια στην εποχη μας μεγαλωνουν γρηγορα πιο γρηγορα απο οτι θα επρεπε...

Senior Member
    Quote Originally Posted by κύριος View Post
    τα παιδια στην εποχη μας μεγαλωνουν γρηγορα πιο γρηγορα απο οτι θα επρεπε...
    και το χειρότερο ότι μεγαλώνουμε κι εμείς και δεν προλαβαίνουμε να τα χαρούμε
    πριν πεις κάτι βούτα πρώτα την γλώσσα στο μυαλό σου

Banned
    Πάντα έτσι ήταν θεωρώ.Τα χρόνια πάντα περνούσαν γρήγορα.Απλά όταν είμασταν μικρότεροι δεν το καταλαβαίναμε

WhyAlwaysMe?
    Guest
    Ότι μια μέρα μου ήρθε να χτυπήσω στο δόξα πατρί ένας από τους πελάτες του γυμναστηρίου!

Senior Member
    'Ο,τι να ΄ναι σκέφτεται και γράφει ο καθένας. Κλαίω....

Banned
    Ε γιαυτό λέγεται τι σκέφτεστε για να γράφει ο καθένας μας ότι θέλει.Ας γράψω λοιπόν και εγώ.πως σας φαίνεται το τραπέζι?

ήμουν πριν λίγη ώρα σε ένα ταβερνάκι και πήγα έφαγα μόνος μου κάτι που κάνω αρκετές φορές.κάποτε με ενοχλούσε και ντρεπόμουν να πάω επειδή όλοι ήταν παρέα και σκεφτόμουν ότι θα με σχολιάσουν αρνητικά που είμαι μόνος μου αλλά τώρα πια ξέρω ότι είναι δικαίωμα μου να πηγαίνω όπου θέλω και να κάνω ότι θέλω αρκεί να μην ενοχλώ αρνητικά τον συνάνθρωπο μου.

Senior Member
    Quote Originally Posted by admforall View Post
    Ε γιαυτό λέγεται τι σκέφτεστε για να γράφει ο καθένας μας ότι θέλει.Ας γράψω λοιπόν και εγώ.πως σας φαίνεται το τραπέζι?

ήμουν πριν λίγη ώρα σε ένα ταβερνάκι και πήγα έφαγα μόνος μου κάτι που κάνω αρκετές φορές.κάποτε με ενοχλούσε και ντρεπόμουν να πάω επειδή όλοι ήταν παρέα και σκεφτόμουν ότι θα με σχολιάσουν αρνητικά που είμαι μόνος μου αλλά τώρα πια ξέρω ότι είναι δικαίωμα μου να πηγαίνω όπου θέλω και να κάνω ότι θέλω αρκεί να μην ενοχλώ αρνητικά τον συνάνθρωπο μου.
    ζηλεύω θέλω κι εγώ μια μερίδα τώρα
    εγώ το κάνω κάθε μέρα
    πάω για καφέ μόνος μου
    από το να κλείνομαι στο σπίτι
    πριν πεις κάτι βούτα πρώτα την γλώσσα στο μυαλό σου

WhyAlwaysMe?
    Guest

Είναι υγιεινό γεύμα αυτό?

Banned
    why ναι μπορεί να μην είναι υγιεινό.για σένα που κάνεις διατροφή και που θες να φτιάξεις το τέλειο σώμα,μπορεί να είναι απαγορευτικό ένα τέτοιο γεύμα.Για μένα όμως που δε νιώθω ότι τα δεινά στη ζωή μου προέρχονται απο την εμφάνιση μου αλλά επειδή δεν είμαι το ίδιο έξυπνος με τους άλλους ανθρώπους,κάπου-κάπου μπορώ να τρώω και αυτά τα φαγητά
    Quote Originally Posted by giang View Post
    ζηλεύω θέλω κι εγώ μια μερίδα τώρα
    εγώ το κάνω κάθε μέρα
    πάω για καφέ μόνος μου
    από το να κλείνομαι στο σπίτι
    πολύ καλά κάνεις.και εγώ μόνος μου πάω ως επί το πλείστον.

Banned
    Eγώ είναι φορές που νιώθω ότι κάνω αυτό
    https://gfycat.com/WhimsicalLightBaldeagle
    τόσο βλάκας..
    Ελπίζω να αυτοσαρκάζεσαι...

Banned
    Οχι δεν αυτοσαρκάζομαι.πάντα είχα μια τάση να το κάνω αυτό απο μικρός.ήθελα να μαθαίνω μόνος μου τι θα γίνει αν κάνω κάτι που απο πριν φαίνεται ότι θα οδηγήσει σε χαζομάρα.πχ μαγειρεύω και ξέρω ότι αν ακουμπήσω με γυμνά χέρια στο μάτι της κουζίνας θα κάω.παρόλα αυτά είμαι ικανός να ακουμπήσω και το έχω κάνει,επειδή θέλω να βεβαιωθώ ότι όντως θα είναι έτσι.Και μετά αφού το κάνω,θα πω "γιατι το έκανα?δεν το ήξερα ότι καίει?" και θα νιώσω τύψεις που στάθηκα τόσο βλάκας και το έκανα..
    και να συμπληρώσω ότι τέτοιες χαζομάρες κάνω και τώρα που είμαι ενήλικας.μου βγαίνουν αυθόρμητα σαν να είναι η 2η φύση μου.να πεις δηλαδή οκ ως παιδιά όλοι θέλαμε να κάνουμε πράγματα για να ανακαλύψουμε τον κόσμο γύρω μας και κάναμε τέτοια πράγματα.είναι φορές που νιώθω ότι παρά την ηλικία μου δεν έχω ωριμάσει πλήρως ως άνθρωπος.Οτι με την συμπεριφορά μου που δεν την επιδιώκω αλλά μου βγαίνει αυθόρμητα αν δε φαινόμουν φατσικά όσο είμαι-->παρόλο που δείχνω μικρότερος από ότι είμαι,έτσι τουλάχιστον μου έχουν πει ότι θα μπορούσα να είμαι γύρω στα 15-16..
    Last edited by Deleted-150217; 26-03-2016 at 21:01.

Banned
    Ε τώρα μου το χαλάς γιατί θα σου έλεγα για πειραματισμούς και περιπέτειες χαχα
    Η αλήθεια είναι πως όταν είδα το gif δεν πήγε το μυαλό μου στο ότι το κάνει επίτηδες αλλά ότι δεν είχε σκεφτεί καν πως μπορεί να γίνει αυτό
    Η ωριμότητα πάντως φαίνεται από πολλά πράγματα... Πόσο είσαι; (Αν θες μου λες)