ΤΙ ΣΚΕΦΤΕΣΤΕ ; - Page 358
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 358 of 1380 FirstFirst ... 2583083483563573583593603684084588581358 ... LastLast
Results 5,356 to 5,370 of 20693
    Εγω λιωνω στο γελιο με αυτο και ειδικα το βλεμμα Χατζηνικολαου
    "Make sure your worst enemy isn't you"

Senior Member
    Quote Originally Posted by Constantly curious View Post
    Εγω λιωνω στο γελιο με αυτο και ειδικα το βλεμμα Χατζηνικολαου
    και οι αρβύλα το κάνανε βρακολαστιχο το τερμάτισαν .....χαχαχαχαχαχ
    πριν πεις κάτι βούτα πρώτα την γλώσσα στο μυαλό σου

giang ανοιξα thread με βιντεο, απο εδω και στο εξης θα ανεβαζω εκει οτι μου φαινεται αστειο, οποιος πιστος προσελθει...

Banned
    Nιώθω πολύ σκατά γιατί είμαι τεράστιος μαλάκας τελικά.Δε μπορώ τελικά να ζήσω ανάμεσα σε εσάς τους φυσιολογικούς ανθρώπους.Δε θέλω να κάτσω να παλέψω με όλα αυτά που με απασχολούν και με καταστρέφουν.Παιδιά χάρηκα που σας γνώρισα,αποχωρώ απο το φόρουμ.Να είστε όλοι καλά να έχετε δύναμη να παλεύετε και στο τέλος θα βγείτε νικητές.Μην κάνετε τις μαλακίες που έκανα εγώ σε αυτό το πράγμα που λέγεται ζωή.

Senior Member
    Quote Originally Posted by admforall View Post
    Nιώθω πολύ σκατά γιατί είμαι τεράστιος μαλάκας τελικά.Δε μπορώ τελικά να ζήσω ανάμεσα σε εσάς τους φυσιολογικούς ανθρώπους.Δε θέλω να κάτσω να παλέψω με όλα αυτά που με απασχολούν και με καταστρέφουν.Παιδιά χάρηκα που σας γνώρισα,αποχωρώ απο το φόρουμ.Να είστε όλοι καλά να έχετε δύναμη να παλεύετε και στο τέλος θα βγείτε νικητές.Μην κάνετε τις μαλακίες που έκανα εγώ σε αυτό το πράγμα που λέγεται ζωή.
    Δεν ξερω τι εχει συμβει αλλα ελπιζω να αλλαξεις γνωμη και να παραμεινεις στο φορουμ
    Αν δεν εκδηλώνεις όσα βρίσκονται μέσα σου, αυτά που δεν εκδηλώνεις θα σε καταστρέψουν

Ελπιζω η φετινη μου αλλεργια να μην κρατησει πανω απο 10 μερες...

Senior Member
    Νιώθω φρικτά..ζω με ζαναξ ..θα ξαναπαρω τη ζωή στα χέρια μου;;ξυπνω με φρίκη.. Θεέ μου βοήθησε με..

Senior Member
    Quote Originally Posted by BOOM View Post
    Νιώθω φρικτά..ζω με ζαναξ ..θα ξαναπαρω τη ζωή στα χέρια μου;;ξυπνω με φρίκη.. Θεέ μου βοήθησε με..
    Ενταξει βρε , κι εγω επαιρνα 10 ζαναξ / μερα , για χρονια , και ταχω παει στα 7 , και θα τα μειωσω κι αλλο , ενα καθε 1.5 μηνα , μπορεις να κοβεις ......................ουτε με φρικη ξυπνω .......πινω εναν δυνατο Ελληνικο καφε το πρωι , και μου φτιαχνει την διαθεση .................εχω αυξησει πολυ το μαγνησιο ( το παιρνεις μαζι με ασβεστιο , για να απορροφαται , απο τυρι ) , δρα ηρεμιστικα στον οργανισμο , υποκαθιστα σε ενα βαθμο τα ζαναξ .....

BOOM, ειναι το προσφατο γεγονος που σε εχει ταραξει, θα περασει...
    αλλοι πινουν ουισκακι για πρωινο ε εσυ ενα ζαναξ... δες το λιγο θετικα.

Quote Originally Posted by BOOM View Post
    Κι εγώ έπαιρνα για χρόνια ζάναξ και ταβόρ, και πρόσφατα πήρα πάλι ζάναξ μερικές μέρες γιατί πέρασα πολύ άσχημη κρίση.

Ο Θεούλης εφόσον πιστεύουμε σε αυτό θα μας φέρει τη γαλήνη. Ο καθένας την αναζητά εκεί που θέλει και ελπιζω ότι έρχεται..
    Last edited by treasure_octopus; 03-04-2016 at 18:54.

Senior Member
    Quote Originally Posted by rea View Post
    ελα πες την αληθεια..εσυ το εγραψες αυτο το ασμα ετσι?
    χαχαχαχαχαχαχα ξεκολα τι ειναι αυτα που λες.εγω εχω και ενα επιπεδο!!!!χαχαχαχα

Banned
    Quote Originally Posted by κύριος View Post
    χαχαχαχαχαχαχα ξεκολα τι ειναι αυτα που λες.εγω εχω και ενα επιπεδο!!!!χαχαχαχα
    χαχαχα..σουζη και ψευδεσαι και τρως!!!

Senior Member
    Quote Originally Posted by rea View Post
    χαχαχα..σουζη και ψευδεσαι και τρως!!!
    xaxaxaxaxaxax

Quote Originally Posted by treasure_octopus View Post
    Κι εγώ έπαιρνα για χρόνια ζάναξ και ταβόρ, και πρόσφατα πήρα πάλι ζάναξ μερικές μέρες γιατί πέρασα πολύ άσχημη κρίση.

Ο Θεούλης εφόσον πιστεύουμε σε αυτό θα μας φέρει τη γαλήνη. Ο καθένας την αναζητά εκεί που θέλει και ελπιζω ότι έρχεται..
    Το ζάναξ πόσο σε βοήθησε? Εννοώ εκτός από την ηρεμία είδες κάποια ουσιαστική αλλαγή στη ζωη σου?

Τη γαλήνη την βρίσκουμε πρώτα μέσα μας. Γαλήνη είναι το πώς σκεφτόμαστε. Αν είμαστε άδύναμοι να το επιτυχουμε αυτό απευθυνόμαστε στο θεούλη, κι ετσι νιωθουμε, όση ωρα απευθυνόμαστε σ' αυτον γαλήνη.
    γιάννης

Άμα σχετικά ασφαλείς αλλαγές δυσκολευόμαστε να τις επιτυχουμε (μέσα μας φαντάζουν βουνό) πόσο μάλλον μεγάλες αλλαγές τις οποίες ονειρευομαστε στη ζωη μας!!
    Μάθαμε να ζούμε στην ασφάλεια και αρνούμαστε πεισματικά και καταναγκαστικά να αποδεχθούμε μια αλλαγή η οποία δεν αποκλείεται να είναι κατά πολύ καλύτερη από το τώρα (αυτό επειδή το τελευταίο δεν το γνωρίζουμε).

Όσο μεγαλώνουμε στην ηλικία τόσο πιο μεγάλος θα πρεπει να ειναι ο ενθουσιασμός για να αποδεχθούμε μια αλλαγη, να πάμε σε κάτι άλλο δλδ.
    γιάννης