ΤΙ ΣΚΕΦΤΕΣΤΕ ; - Page 359
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 359 of 1380 FirstFirst ... 2593093493573583593603613694094598591359 ... LastLast
Results 5,371 to 5,385 of 20693
    Aeon, πόσο ακόμα θα βλέπουμε την επισήμανση σου με το που ανοίγουμε το Γενικά?
    γιάννης

Senior Member
    γιατι σε ενοχλει η επισημανση, γιαννη?
    ετσι κι αλλιως παρα τα ξεκαθαρισματα, δεν τηρειται.
    το γενικα ειναι μονιμα οτι ναναι.
    ασε να υπαρχει μηπως και καποιος το λαβει υποψη...

Ας υπάρχει τότε... θα λειτουργεί ως προειδοποίηση για να μαστε πιο προσεκτικοί σε τι και σε ποιους το λέμε. Δεν θα πρέπει όμως να ενεργεί ως αντικίνητρο για κάποιον να εκφράζεται ελεύθερα σε ένα χώρο που αποσκοπεί στην ελεύθερη έκφραση με όλες τις ευεργετικές συνέπειες που αυτό εμπερικλείει για τον ίδιο και τους άλλους.
    Κυρίως όμως, ειτε σ' αυτη την ενότητα ειτε σε άλλες, αυτο που εν προκειμένω έχει σημασία είναι ο κάθε μοτερετορ να έχει την ικανότητα να δικρίνει πότε καθ οιονδήποτε τρόπο θίγεται κάποιος και αμέσως να παρεμβαίνει, διότι έχω διαπιστώσει περιπτώσεις που κάτι τετοιο δυστυχώς δεν συνέβει.
    γιάννης

Senior Member
    Quote Originally Posted by Remedy View Post
    γιατι σε ενοχλει η επισημανση, γιαννη?
    ετσι κι αλλιως παρα τα ξεκαθαρισματα, δεν τηρειται.
    το γενικα ειναι μονιμα οτι ναναι.
    ασε να υπαρχει μηπως και καποιος το λαβει υποψη...
    Συμφωνώ...
    Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...

Senior Member
    Quote Originally Posted by ioannis2 View Post
    Ας υπάρχει τότε... θα λειτουργεί ως προειδοποίηση για να μαστε πιο προσεκτικοί σε τι και σε ποιους το λέμε. Δεν θα πρέπει όμως να ενεργεί ως αντικίνητρο για κάποιον να εκφράζεται ελεύθερα σε ένα χώρο που αποσκοπεί στην ελεύθερη έκφραση με όλες τις ευεργετικές συνέπειες που αυτό εμπερικλείει για τον ίδιο και τους άλλους.
    Κυρίως όμως, ειτε σ' αυτη την ενότητα ειτε σε άλλες, αυτο που εν προκειμένω έχει σημασία είναι ο κάθε μοτερετορ να έχει την ικανότητα να δικρίνει πότε καθ οιονδήποτε τρόπο θίγεται κάποιος και αμέσως να παρεμβαίνει, διότι έχω διαπιστώσει περιπτώσεις που κάτι τετοιο δυστυχώς δεν συνέβει.
    Γιάννη, δεν γίνεται αμέσως δεν μπορεί κανένας άνθρωπος να είναι όλο το 24ωρο πάνω από τον υπολογιστή...
    Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...

Quote Originally Posted by Κύκνος View Post
    Γιάννη, δεν γίνεται αμέσως δεν μπορεί κανένας άνθρωπος να είναι όλο το 24ωρο πάνω από τον υπολογιστή...
    Ok! Δεν ξέρω πως ακριβώς λειτουργει το σύστημα διαχείρισης του φόρουμ.
    γιάννης

Senior Member
    συμφωνουμε γιαννη, αλλα θεωρω οτι ειναι παρα πολυ δυσκολο να τηρειται ο σεβασμος στην ελευθερια της εκφρασης που σχολιασες, ταυτοχρονα με την επεμβαση σε οτι προσβαλει η "προσβαλει" καποιον.
    γιαυτο και τα κενα που παρατηρεις.

συμφωνουμε γιαννη, αλλα θεωρω οτι ειναι παρα πολυ δυσκολο να τηρειται ο σεβασμος στην ελευθερια της εκφρασης που σχολιασες, ταυτοχρονα με την επεμβαση σε οτι προσβαλει η "προσβαλει" καποιον.
    γιαυτο και τα κενα που παρατηρεις.
    σόρρυ άσχετο με ότι λέτε αλλά είδα Saga!!!! κάποιος βλέπει φανατικά bron!! μου φτιαξες τη μέρα!!

Senior Member
    Quote Originally Posted by treasure_octopus View Post
    σόρρυ άσχετο με ότι λέτε αλλά είδα Saga!!!! κάποιος βλέπει φανατικά bron!! μου φτιαξες τη μέρα!!
    τρελαινομαι!!!! ειδικα για πρωτο κυκλο..

Senior Member
    Aeon, πόσο ακόμα θα βλέπουμε την επισήμανση σου με το που ανοίγουμε το Γενικά?

Εγω βαριεμαι να γραφω συνεχεια για καταθλιψη , εχω που εχω , βαριεμαι να επαναλαμβανω τον εαυτο μου , ουτε μπορει κανεις να με βοηθησει , μονο εγω μπορω να βοηθησω τον εαυτο μου , προτιμω καμιια συζητηση για ασχετα θεματα , αλλα θαμαι εκτος οριων φορουμ , οποτε προτιμω να απεχω , ουτε χαιρομαι να διαβαζω περι κτθλψης , πολυ βαρετο .........

Senior Member
    Ok! Δεν ξέρω πως ακριβώς λειτουργει το σύστημα διαχείρισης του φόρουμ.
    Σαμπως εχω καταλαβει εγω ? παντως αντε να γραψω την γνωμη μου για κανα φαρμακο , να καθομαι να ' παρηγορω ΄καποιον με κτθλψη , ειναι επισης βαρετο .......

τρελαινομαι!!!! ειδικα για πρωτο κυκλο..
    πεθαίνω!!! πρωτος ναι!! η αρχή με Μάρτιν χαχαχ τους λατρεύω! πεθαίνω με τις αντιδρασεις της ειδικά αν θυμάσαι στο κλαμπ με τον Άντον και μετά σπίτι της, γενικά όταν αναφέρεται ωμά στο σεξ έκλαιγα

Σκεφτομαι την εσωτερικη_σηψη, αραγε πως να πηγε η νοσηλεια της, αν νιωθει καλυτερα, ποτε θα μπει φορουμ να μαθω αν ειναι καλα και οτι ο αγωνας ειναι αδυσωπητος με την ψυχη μας- συνειδηση μας.
    "Make sure your worst enemy isn't you"

Senior Member
    Ειμαι αναμεσα σε 2 σειρες, Black Mirror και Cold Case, και δεν ξερω ποια να πρωτοδω. First World Problems :/
    Αν δεν εκδηλώνεις όσα βρίσκονται μέσα σου, αυτά που δεν εκδηλώνεις θα σε καταστρέψουν

WhyAlwaysMe?
    Guest
    Quote Originally Posted by Mariah View Post
    Ειμαι αναμεσα σε 2 σειρες, Black Mirror και Cold Case, και δεν ξερω ποια να πρωτοδω. First World Problems :/
    Βασικά να σου προτείνω άλλη,μιας και δεν έχω δει αυτές που γράφεις?
    Californication!