ΤΙ ΣΚΕΦΤΕΣΤΕ ; - Page 364
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 364 of 1380 FirstFirst ... 2643143543623633643653663744144648641364 ... LastLast
Results 5,446 to 5,460 of 20693
    Senior Member
    Quote Originally Posted by Remedy View Post
    σε ποσο καιρο θελεις να τα παρεις?
    σε 2-3 μηνες θα ηταν καλα
    είμαι ςοδοπανα ανθρωπος

Senior Member
    μου σκασε τωρα..τι ειναι χειροτερο..?
    να βλεπεις τον εαυτο σου να πεφτει ή να εχει κολησει στον πατο?
    βεβαια το χειροτερο νομιζω ειναι να σαι στον πατο και να σκαβεις για να πας ακομα πιο κατω..
    είμαι ςοδοπανα ανθρωπος

Senior Member
    Quote Originally Posted by boo View Post
    σε 2-3 μηνες θα ηταν καλα
    ουυ ειναι πολυς καιρος.
    για να τα βαλεις σε δυο μηνες, αρκει να τρως ενα πιτογυρο τη μερα, ΕΠΙΠΛΕΟΝ απο τις θερμιδες συντηρησης σου.
    δλδ, αν υποθεσουμε οτι τρεφεσαι μονο με πιτογυρα και εισαι γυναικα γυρω στο 1.70, αν τρως 4 πιτογυρα τη μερα και απολυτως τιποτε αλλο, θα βαλεις 5 κιλα σε 2 μηνες ,συμφωνα με προχειρους υπολογισμους μου

Senior Member
    πολλα ρε συ 4 πιτογυρα τη μερα...δε θα εχω λεφτα για τσιγαρα.μετα θα πρπει να ξανακανω εξετασεις νομιζω για χοληστερηνη η οποια θα ειναι καπου στα 500!
    δε θα αντεχα το ιδιο φαγητο καθε μερα για 2 μηνες.αν τρωω 2 πιτογυρα την εβδομαδα θα παρω κανα γραμμαριο ή μπααα?
    είμαι ςοδοπανα ανθρωπος

Senior Member
    πολλα ρε συ 4 πιτογυρα τη μερα...δε θα εχω λεφτα για τσιγαρα.μετα θα πρπει να ξανακανω εξετασεις νομιζω για χοληστερηνη η οποια θα ειναι καπου στα 500!
    δε θα αντεχα το ιδιο φαγητο καθε μερα για 2 μηνες.αν τρωω 2 πιτογυρα την εβδομαδα θα παρω κανα γραμμαριο ή μπααα?
    εξαρταταιτ ι αλλο τρως βρε μπου.
    το ΠΙΤΟΓΥΡΟ σαν εννοια δεν ειναι ο βελζεβουλης των τροφιμων. ειναι ενα τροφιμο με πολλες θερμιδες. αν δεν τρως τπτ αλλο, μπορει να το τρως και να να χανεις αντι να βαζεις.
    αν τρως τις 2500 χιλιαδες θερμιδες σου για συντηρηση και ΕΠΙΠΛΕΟΝ τρως 2 πιτογυρα την εβδομαδα, αλλα τπτ αλλο επιπλεον, ισως βαλεις ενα κιλο σε 1-1.5 μηνα.
    αν το εμπλουτισεις και με αλλα, πχ γλυκα, τα βαζεις ευκολα..

Senior Member
    ωραια μια χαρα κι ετσι σχετικα
    αα εγω τις πιτες περιποιημενες τις τρωω:P
    τρωω και της μαμας το φαι βεβαια.. αλλα δε νομιζω οτι φτανω 2500 θερμιδες τη μερα..οποτε αμα αυξησω και τα 2 φαγητα κατι θα γινει.ευχαριστω για τις πληροφοριες Remedy!
    είμαι ςοδοπανα ανθρωπος

Μπου γιατι θελεις να βαλεις κιλα ? Στα ποσα εισαι τωρα με τι υψος ?
    "Make sure your worst enemy isn't you"

Senior Member
    1.72 50κιλα
    είμαι ςοδοπανα ανθρωπος

1.72 50κιλα
    Α νταξ κομπλε εχεις περιθωρια... δωσε τροφη ... στο σωμα αλλά δως του και κανα φρουτο που και που.
    Ψηλη μου Μπουυυυ !!!

Banned
    Πώς καταλαβαίνει ένας άνθρωπος ότι είναι έξυπνος, και το κυριότερο, πώς το καταλαβαίνουν οι γύρω του; Με έπιασαν τα κόμπλεξ κατωτερότητας και η γνωστή αναξιότητα. Δυστυχώς επηρρεάζομαι από το περιβάλλον όμως υπάρχει και κάτι θετικό σε όλο αυτό. Πλέον νιώθω ζήλια και θυμό. Ω ναι. Παράλογο που το βλέπω ως θετικό αλλά τόσο καιρό έσκαβα μόνη μου τον λάκκο μου και άφηνα πίσω τον εαυτό μου, τώρα έχω κουραστεί να μην υπάρχω για κανέναν και κανείς να μην καταλαβαίνει πώς νιώθω, και ούτε πρόκειται. Είναι θετικό γιατί το αναμενόμενο για έναν υγιή άνθρωπο είναι να νιώθει θυμό και λίγη ζήλια όταν οι δικοί του άνθρωποι τον έχουν μονίμως γραμμένο (τουλάχιστον καλύτερα γραμμένο παρά να τον υποτιμούν όπως γινόταν συνεχώς πιο παλιά) και επικεντρώνονται εδώ και χρόνια σε άλλους και άλλα, έστω κι' αν είναι πιο σοβαρά... Πάντως είχα κουραστεί με τον εαυτό μου που δεν με επηρρέαζε και με άφηνα πίσω... Τώρα όμως νιώθω πως δεν μπορώ να το διαχειριστώ και σιχαίνομαι να νιώθω πως ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΙ επιβεβαίωση από άλλους. Θέλω να τα βρίσκω μόνη μου με τον εαυτό μου και να πιστεύω σε μένα. Γιατί να είναι τόσο τραγικά δύσκολο, γιατί να με υποτιμώ και γιατί να χρειάζομαι επιβεβαίωση που ακόμη κι' αν μου την δώσουν δεν θα λυθεί τίποτα γιατί δεν συμφιλιώνομαι με τον εαυτό μου γαμώ την τρέλα μου; Να δω πότε και αν συνέλθω, γιατί να είναι όλα τόσο δύσκολα ενώ για τους υπόλοιπους είναι αυτονόητα;

Quote Originally Posted by -moonlight- View Post
    Πώς καταλαβαίνει ένας άνθρωπος ότι είναι έξυπνος, και το κυριότερο, πώς το καταλαβαίνουν οι γύρω του; Με έπιασαν τα κόμπλεξ κατωτερότητας και η γνωστή αναξιότητα. Δυστυχώς επηρρεάζομαι από το περιβάλλον όμως υπάρχει και κάτι θετικό σε όλο αυτό. Πλέον νιώθω ζήλια και θυμό. Ω ναι. Παράλογο που το βλέπω ως θετικό αλλά τόσο καιρό έσκαβα μόνη μου τον λάκκο μου και άφηνα πίσω τον εαυτό μου, τώρα έχω κουραστεί να μην υπάρχω για κανέναν και κανείς να μην καταλαβαίνει πώς νιώθω, και ούτε πρόκειται. Είναι θετικό γιατί το αναμενόμενο για έναν υγιή άνθρωπο είναι να νιώθει θυμό και λίγη ζήλια όταν οι δικοί του άνθρωποι τον έχουν μονίμως γραμμένο (τουλάχιστον καλύτερα γραμμένο παρά να τον υποτιμούν όπως γινόταν συνεχώς πιο παλιά) και επικεντρώνονται εδώ και χρόνια σε άλλους και άλλα, έστω κι' αν είναι πιο σοβαρά... Πάντως είχα κουραστεί με τον εαυτό μου που δεν με επηρρέαζε και με άφηνα πίσω...
    Οταν πρωτο ενιωσα Θυμο, πανικοβληθηκα. Στο τωρα εχω να πω πως ειναι η πρωτη υγιης ενδειξη αφυπνισης. Συνεχιζεις συνεδριες ?

Banned
    Quote Originally Posted by Constantly curious View Post
    Οταν πρωτο ενιωσα Θυμο, πανικοβληθηκα. Στο τωρα εχω να πω πως ειναι η πρωτη υγιης ενδειξη αφυπνισης. Συνεχιζεις συνεδριες ?
    Κι' εγώ έτσι το σκέφτομαι γιατί διάβαζα να το λένε πολλά άτομα στο φόρουμ όταν εγώ ήμουν στην φάση "χέστηκα για μένα, δικαιολογώ τους πάντες και τα πάντα εκτός από τον εαυτό μου", γι' αυτό όντως πιστεύω πως είναι θετικό. Με ρωτούσε και η ψυχολόγος αν το ένιωθα και πως αυτή στην θέση μου αυτό θα ένιωθε. Εγώ της απάντησα πως δεν το νιώθω (γιατί μόλις σήμερα το ένιωσα) και πως είναι λογικό να το ένιωθε εκείνη και ο οποιοσδήποτε υγιής άνθρωπος. Τώρα που έχω σιχαθεί αυτή την κατάσταση και κάνω βήματα και θέλω να συνεχίσω να κάνω, όταν το νιώθω με ενοχλεί. Όλα με ενοχλούν βασικά χαχα. Συνεχίζω συνεδρίες αλλά ειλικρινά νιώθω πως χάνω τον χρόνο μου. Κανένα αποτέλεσμα σε σημείο που απορούσε και η ίδια πώς έκανα βήματα αφού ουσιαστικά δεν βοηθάει. Απλά συζητάμε για ένα σωρό θέματα κάθε φορά, καθόλου λύσεις - απαντήσεις κλπ. Μόνη μου τις βρίσκω και τις τα ανακοινώνω. Είναι λόγικο τώρα αυτό; Μήπως είναι νωρίς; Είναι η 11η συνεδρία και κάθε φορά με αφήνει για 1:30 ώρα γιατί η ίδια το θέλει και ανυπομονεί κάθε φορά για την συνάντησή μας όπως λέει. Περισσότερο με βλέπει σαν φίλη και δεν μου αρέσει αυτό...

Senior Member
    Μπου έτσι όπως είσαι για να αρχίζεις να παίρνεις κιλά θα πρέπει να καταναλώνεις από 1600 θερμίδες την ημέρα και άνω. Και επειδή είσαι συνέχεια στα ίδια κιλά δεν τρώς πάνω από αυτές τις θερμίδες. Περίπου κάπου τόσες τρώς. Οπότε για να βάλεις κιλά θα πρέπει να τρώς 500 θερμιδούλες παραπάνω. Ενα γλυκό για παράδειγμα είναι 400 θερμίδες οπότε τρώγοντας το φαι που τρως σήμερα και ένα γλυκάκι θα αρχίζεις να βάζεις κιλά. Τα πιτόγυρα είναι καλός τρόπος για να βάλεις κιλα, αλλα φρόντισε να μην τρως χοιρινό προτίμησε το κοτόπουλο για να μην ανεβάσεις την χοληστερίνη στα ύψη. Πάντως μπορείς να το κάνεις σχετικά εύκολα, τρώγε και λίγο ψωμί παραπάνω... τρώγε και καμια μερέντα το να βάλεις κιλά είναι εύκολο....

Quote Originally Posted by -moonlight- View Post
    Κι' εγώ έτσι το σκέφτομαι γιατί διάβαζα να το λένε πολλά άτομα στο φόρουμ όταν εγώ ήμουν στην φάση "χέστηκα για μένα, δικαιολογώ τους πάντες και τα πάντα εκτός από τον εαυτό μου", γι' αυτό όντως πιστεύω πως είναι θετικό. Με ρωτούσε και η ψυχολόγος αν το ένιωθα και πως αυτή στην θέση μου αυτό θα ένιωθε. Εγώ της απάντησα πως δεν το νιώθω (γιατί μόλις σήμερα το ένιωσα) και πως είναι λογικό να το ένιωθε εκείνη και ο οποιοσδήποτε υγιής άνθρωπος. Τώρα που έχω σιχαθεί αυτή την κατάσταση και κάνω βήματα και θέλω να συνεχίσω να κάνω, όταν το νιώθω με ενοχλεί. Όλα με ενοχλούν βασικά χαχα. Συνεχίζω συνεδρίες αλλά ειλικρινά νιώθω πως χάνω τον χρόνο μου. Κανένα αποτέλεσμα σε σημείο που απορούσε και η ίδια πώς έκανα βήματα αφού ουσιαστικά δεν βοηθάει. Απλά συζητάμε για ένα σωρό θέματα κάθε φορά, καθόλου λύσεις - απαντήσεις κλπ. Μόνη μου τις βρίσκω και τις τα ανακοινώνω. Είναι λόγικο τώρα αυτό; Μήπως είναι νωρίς; Είναι η 11η συνεδρία και κάθε φορά με αφήνει για 1:30 ώρα γιατί η ίδια το θέλει και ανυπομονεί κάθε φορά για την συνάντησή μας όπως λέει. Περισσότερο με βλέπει σαν φίλη και δεν μου αρέσει αυτό...
    11 συνεδριες...λιγες ειναι... εγω βλεπω προοδο !!! Μουσικη και χορος νουμερο ενα λυση στον εντονο θυμο. Νουμερο 2 γραφη. Θα βρεις εσυ τον τροπο σου να τον εκτονωνεις. Ειναι ωραια φαση ο θυμος... τρομακτικη μεν αλλά και λυτρωτικη !!!

Quote Originally Posted by mindcrime View Post
    Μπου έτσι όπως είσαι για να αρχίζεις να παίρνεις κιλά.
    Mind νιωθεις καλυτερα σημερα ?????