ΤΙ ΣΚΕΦΤΕΣΤΕ ; - Page 366
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 366 of 1380 FirstFirst ... 2663163563643653663673683764164668661366 ... LastLast
Results 5,476 to 5,490 of 20693
    Senior Member
    Επίσης δοκίμασε κι άμα δεις ότι παχαίνεις κόψτο δε γίνονται από τη μία μέρα στην άλλη οι βλάβες που λες αυτές ούτε είναι μη αναστρέψιμη δηλαδή τα κιλά εσύ τα πάθες όλα πριν καν δοκιμάσεις δοκίμασε κι άμα δε σου κάτσει κόψτα
    Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))

Senior Member
    Πιστεύω ότι σίγουρα υπάρχουν γιατροί ψυχίατροι οι οποίοι είναι αστέρια και πλήρως ενημερωμένοι που προσπαθούν να πετύχουν το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα με το μικρότερο δυνατό κόστος. Το θέμα είναι στις τόσες εκατοντάδες ψυχίατροι που υπάρχουν πως θα τον ανακαλύψουμε αυτόν τον γιατρο. Η αλήθεια είναι πως δεν μπορώ να διαχειριστώ πάντα τη διπολικότητα μου μόνος μου, σήμερα πήρα για παράδειγμα τρία ταβόρ των 2,5 και είμαι αρκετά ήρεμος δεν πετάω από χαρά αλλά είμαι ήρεμος. Το πως θα ανακαλύψεις έναν σωστό ψυχίατρο, τι να σου πω.... Μακάρι να είχα τη λύση στο συγκεκριμένο πρόβλημα. Μακάρι να μπορούσα να έβρισκα κάποιον που να ήταν έτσι όπως τον περιέγραψα, αν και έχω ακούσει για κάποιον από μία φίλη διπολική και σκέφτομαι όταν κατεβώ Αθήνα να τον επισκεφτώ...

Quote Originally Posted by mindcrime View Post
    Μακάρι να μπορούσα να έβρισκα κάποιον που να ήταν έτσι όπως τον περιέγραψα, αν και έχω ακούσει για κάποιον από μία φίλη διπολική και σκέφτομαι όταν κατεβώ Αθήνα να τον επισκεφτώ...

Υπαρχει λοιπον εστω μια προταση, χαιρομαι για αυτο !!!
    "Make sure your worst enemy isn't you"

Senior Member
    Quote Originally Posted by elis View Post
    Επίσης δοκίμασε κι άμα δεις ότι παχαίνεις κόψτο δε γίνονται από τη μία μέρα στην άλλη οι βλάβες που λες αυτές ούτε είναι μη αναστρέψιμη δηλαδή τα κιλά εσύ τα πάθες όλα πριν καν δοκιμάσεις δοκίμασε κι άμα δε σου κάτσει κόψτα
    Τη δοκίμασα και σε 1,5 μήνα πήρα 8 κιλά... Αφού ανα πέντε λεπτά κάτι έτρωγα... Για αυτό τη σταμάτησα.... σου ανοίγει την όρεξη όσο δεν πάει...

Senior Member
    Quote Originally Posted by Constantly curious View Post
    Υπαρχει λοιπον εστω μια προταση, χαιρομαι για αυτο !!!
    Σε αυτόν οι ασθενείς του, του έχουν βγάλει το παρατσούκλι ψυχίατρος-αντιψυχίατρος! απλώς πρέπει να περιμένεις κανα τρίμηνο μέχρι να σε δει...

Τη δοκίμασα και σε 1,5 μήνα πήρα 8 κιλά... Αφού ανα πέντε λεπτά κάτι έτρωγα... Για αυτό τη σταμάτησα.... σου ανοίγει την όρεξη όσο δεν πάει...
    αμα πεινας καθε λεπτα, κατεβαζεις οτι υπαρχει σε γνωση διατροφικης αξιας και διαλεγεις οτι πιο χαμηλο υπαρχει.
    Πεισμα θελει. Στο λεω γτ με πολυ προσπαθεια και αγωγη που δεν βοηθουσε στη μειωση ορεξης εχασα κιλα !

Αλλα σεβομαι οτι σου χει κατσει στραβα, το κατανοω.

Senior Member
    Δεν γίνεται βρε με την Ολανζαπίνη να μην παχύνεις. Επηρεάζει το συκώτι και το συκώτι με τη σειρά του δεν μπορεί να μεταβολίσει τις τροφές που τρως. Και κοπανιστό αέρα να τρως με την ολανζαπίνη πάλι παχαίνεις. Και λαχανικά χαμηλού γλυκαιμικού δείκτη να καταναλώνεις πάλι θα παχύνεις. Απλώς ο κόσμος που το παίρνει βάζει στη ζυγαριά τη κατάσταση του και σου λέει από το να τρώω εγκεφαλικές κρίσεις ας είμαι σαμπρέλα 100 φορές τουλάχιστον δεν θα τρώω φρίκες.

Δεν γίνεται βρε με την Ολανζαπίνη να μην παχύνεις. Επηρεάζει το συκώτι και το συκώτι με τη σειρά του δεν μπορεί να μεταβολίσει τις τροφές που τρως. Και κοπανιστό αέρα να τρως με την ολανζαπίνη πάλι παχαίνεις. Και λαχανικά χαμηλού γλυκαιμικού δείκτη να καταναλώνεις πάλι θα παχύνεις. Απλώς ο κόσμος που το παίρνει βάζει στη ζυγαριά τη κατάσταση του και σου λέει από το να τρώω εγκεφαλικές κρίσεις ας είμαι σαμπρέλα 100 φορές τουλάχιστον δεν θα τρώω φρίκες.
    Και δεν υπαρχει καποιο υποκαταστατο της ολανζαπ. που να σου κανει καλο αλλά να μην εχει τοσες παρενεργειες ?
    Λογικα οι γιατροι θα πρεπει να ξερουν και ειναι υποχρεωμενοι να βρισκουν την καταλληλη και λιγοτερο επιβλαβη.
    Ναι ξερω... δεν ασχολουνται κτλ. Υπαρχουν και εξαιρεσεις.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Constantly curious View Post
    Και δεν υπαρχει καποιο υποκαταστατο της ολανζαπ. που να σου κανει καλο αλλά να μην εχει τοσες παρενεργειες ?
    Λογικα οι γιατροι θα πρεπει να ξερουν και ειναι υποχρεωμενοι να βρισκουν την καταλληλη και λιγοτερο επιβλαβη.
    Ναι ξερω... δεν ασχολουνται κτλ. Υπαρχουν και εξαιρεσεις.
    Για να μην είμαι άδικος μαζί τους θα σου πω πως εγώ που το έχω ψάξει σε βάθος το συγκεκριμένο θέμα,δυσκολεύτηκα να βρω κάποιο άλλο αντιψυχωσικό που να έχει λιγότερες παρενέργειες. Δηλαδή η ολανζαπίνη σου κάνει αυτό, η αριπιπραζολη σου κάνει το άλλο ή κουετιαπίνη σου κάνει το άλλο. Ξέρεις είναι πραγματικά δύσκολη η θέση τους...

Εγώ για την ώρα όποτε νιώθω πολύ άσχημα και είμαι ντάουν το ρίχνω στα ταβόρ που και αυτά φυσικά έχουν το τίμημα της εξάρτησης. Δεν μπορώ να τα παίρνω συνέχεια και τα παίρνω μόνο όταν είμαι πάρα πολύ άσχημα και είμαι γεμάτος άγχος. Και παίρνω και ένα αντικαταθλιπτικό κάθε πρωί.... Αυτή είναι η θεραπεία μου... Ορίστε γλυτώνω λεφτά και από το κράτος....

Senior Member
    ευχαριστω για τις συμβουλες παιδια..προσπαθω τελευταια να τρωω φρουτο οτι και οταν υπαρχει στο σπιτι τσπ.αμα υπαρχει και ζουμι βαζω και 1-2 φετουλες ψωμι αλλα καθε ποτε εχει ενα φαγητο ζουμι..τσπ..συνηθως η μανα μου μου παιρνει σοκολατες αρκετες φορες.τρωω 2 την ημερα ανετα αμα τις βρω μπροστα μου.η μερεντα ειναι καλη ιδεα, πολυ καλη ιδεα δηλαδη..
    η αληθεια ειναι πως δεν ειμαι της ασκησης εκτος αμα κανινσετε κανενα μπασκετακι τοτε μεσα.για διατροφολογο κομματακι δυσκολο.τσπ και το αλλο σιγα α μη σηκωθω απο το κρεβατι για να φαω 5 φορες..
    θα προσπαθησω να τρωω πιο πολυ ψωμι, κανα φρουτακι οταν παιζει, μερεντα και θα παρω και ταχινι με μελι που μ αρεσει και νομιζω εχει πολλες θερμιδες.και σοκολατες.ειμαι χαρουμενη οταν εχω σοκολατες!
    ειναι και το αλλο..μεχρι πριν 2-2.5 μηνες ετρωγα πολυ περισσοτερο.τωρα με τα τελευταια..2 μηνες σχεδον ειναι που ο εχω μειωσει χωρις να το θελω.μου κοπηκε η ορεξη
    είμαι ςοδοπανα ανθρωπος

Senior Member
    Quote Originally Posted by boo View Post
    ευχαριστω για τις συμβουλες παιδια..προσπαθω τελευταια να τρωω φρουτο οτι και οταν υπαρχει στο σπιτι τσπ.αμα υπαρχει και ζουμι βαζω και 1-2 φετουλες ψωμι αλλα καθε ποτε εχει ενα φαγητο ζουμι..τσπ..συνηθως η μανα μου μου παιρνει σοκολατες αρκετες φορες.τρωω 2 την ημερα ανετα αμα τις βρω μπροστα μου.η μερεντα ειναι καλη ιδεα, πολυ καλη ιδεα δηλαδη..
    η αληθεια ειναι πως δεν ειμαι της ασκησης εκτος αμα κανινσετε κανενα μπασκετακι τοτε μεσα.για διατροφολογο κομματακι δυσκολο.τσπ και το αλλο σιγα α μη σηκωθω απο το κρεβατι για να φαω 5 φορες..
    θα προσπαθησω να τρωω πιο πολυ ψωμι, κανα φρουτακι οταν παιζει, μερεντα και θα παρω και ταχινι με μελι που μ αρεσει και νομιζω εχει πολλες θερμιδες.και σοκολατες.ειμαι χαρουμενη οταν εχω σοκολατες!
    ειναι και το αλλο..μεχρι πριν 2-2.5 μηνες ετρωγα πολυ περισσοτερο.τωρα με τα τελευταια..2 μηνες σχεδον ειναι που ο εχω μειωσει χωρις να το θελω.μου κοπηκε η ορεξη
    Ε ναι οι σοκολάτες επιταχύνουν την αναπλήρωση σεροτονίνης στον εγκέφαλο για αυτό είσαι χαρούμενη όχι μόνο εσύ οι περισσότερες γυναίκες αν όχι όλες....

Senior Member
    Διαβάζοντας διάφορα θέματα στην υποκατηγορία σχέσεις μου γεννάται το ερώτημα κατά πόσο τελικά παίζει ρόλο για μία γυναίκα ο σύντροφος της ακόμη και σε επίπεδο απλής σχέσης να είναι πτυχιούχος από κάποιο πανεπιστήμιο; Δεν ξέρω αν θα απαντήσουν οι γυναίκες αλλά θέλω ειλικρινείς απαντήσεις. Ειλικρινά πάντως έπεσα από τα σύννεφα... ποιο σώμα ρε Γουαι πας για μεταδιδακτορικό και άνω... διαφορετικά είσαι χαμένος από χέρι....

WhyAlwaysMe?
    Guest
    Διαβάζοντας διάφορα θέματα στην υποκατηγορία σχέσεις μου γεννάται το ερώτημα κατά πόσο τελικά παίζει ρόλο για μία γυναίκα ο σύντροφος της ακόμη και σε επίπεδο απλής σχέσης να είναι πτυχιούχος από κάποιο πανεπιστήμιο; Δεν ξέρω αν θα απαντήσουν οι γυναίκες αλλά θέλω ειλικρινείς απαντήσεις. Ειλικρινά πάντως έπεσα από τα σύννεφα... ποιο σώμα ρε Γουαι πας για μεταδιδακτορικό και άνω... διαφορετικά είσαι χαμένος από χέρι....
    ??????????????????????

Senior Member
    Τίποτα παρατήρησα ότι πολλές γυναίκες ψάχνονται σχετικά με το μορφωτικό επίπεδο του άνδρα, αν είναι πτυχιούχος, έχει μεταπτυχιακό, διδακτορικό κτλ... και έπεσα από τα κάγκελα.... αλλά αν είναι θα μας το επιβεβαιώσουν και οι ίδιες....

Τίποτα παρατήρησα ότι πολλές γυναίκες ψάχνονται σχετικά με το μορφωτικό επίπεδο του άνδρα, αν είναι πτυχιούχος, έχει μεταπτυχιακό, διδακτορικό κτλ... και έπεσα από τα κάγκελα.... αλλά αν είναι θα μας το επιβεβαιώσουν και οι ίδιες....
    Ναι ψάχνονται για το μορφωτικό του επίπεδο. Όμως αυτό που τελικά θα μετρήσει είναι η δουλειά του και κατ' επέκταση ο μισθός/λεφτά που βγάζει. Για το λόγο ότι σχεδόν όλοι την σήμερον μέρα είναι πτυχιούχοι, γι αυτο δηλαδη αν ειναι ενας πτυχιούχος άνεργος χέστηκε. Πάντως η δικη μου εμπειρια λέει πως νοουμένου πως έχει μια σχετικά καλή εξωτερική εμφάνιση αυτο που θα δει η γυναικα είναι το χαρακτήρα του! Τα υπόλοιπα θα τα δει έπειτα! Αν δεν την ικανοποιεί ο χαρακτήρας θα φύγει. Εκτός κι αν ο σκοπός της ήταν να βρει τον πολύ λεφτά ή πολύ επιτυχημένο κι όλα τα άλλα κατήντησαν επουσιώδη.

Όμως έχω δει και πολλές γυναικες με τα πτυχία και τα δοκτοράτα να τις κάνει ο γκόμενος κι έπειτα άντρας τους ότι θέλει, τεχνηέντως (να τις ξεγελάει με τρόπο δλδ) να επιβάλλει το δικό του σε όλα τα σοβαρα ζητηματα της συμβιωσης (πχ σπίτι, περιουσιακα, διαμονή), ακόμα και να τις απατα, κι αυτες να πιστευουν πως ειναι αρκετα έξυπνες επειδή και πάλι τεχνηέντως τις καλύπτει αλλού (παριστάνωντας τον άντρακλα και τον βαρβάτο και κάνοντας τους χατίρια πχ ρούχα, εστιατόρια, κανα ταξίδι).
    γιάννης