ΤΙ ΣΚΕΦΤΕΣΤΕ ; - Page 384
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 384 of 1380 FirstFirst ... 284334374382383384385386394434484884 ... LastLast
Results 5,746 to 5,760 of 20693
    Senior Member
    Quote Originally Posted by cube View Post
    Αυτοί είναι αγενείς αλλά τουλάχιστον ξέρουν να οδηγάνε...βγαίνεις στο δρόμο και δεν ξέρεις από που θα σου 'ρθει ...αν θα είναι από καμιά μανταμίτσα ή από κάνα μπάρμπα 100 χρονών...
    Και ομως , οι οδηγοι δεν εχουν οδηγικη παιδεια , το βλεπω συνεχως στους δρομους , κυκλοφορω και με δικυκλο , και τρεμει η ψυχη μου ................ασε που ειναι ολοι εκνευρισμενοι , απ την οικονομικη κατασταση ισως , και εκνευρισμενος ανθρωπος , δεν μπορει να οδηγησει σωστα ,..............εγω ειμαι παντα ηραμος , οτι και να συμβαινει , δεν εκνευριζομαι στον δρομο , οτι και να συμβαινει ...ο καλος οδηγος , ειναι κατι που τοχεις η δεν τοχεις , δεν αποκταται , αλλα με τα χρονια βελτιουσαι καπως ..............οι χειροτεροι ειναι οι κατω των 30 , και οι ανω των 65-70 , στατιστικως ...........

Senior Member
    bre mind
    τα επειγοντα των νοσοκομειων ειναι για εκτακτες καταστασεις, δεν ειναι για να συνταγογραφουν για χρονια νοσηματα.
    γι αυτο θελει ραντεβου με τον γιατρο η με το δημοσιο συστημα γιατρων αν εισαι ασφαλισμενος.
    τι φταιει το νοσοκομειο αν εσυ αποφασισες να μην παρεις μαζι σου τα φαρμακα?
    σου εδωσε τα χαπια για να περασεις την μερα που πηγες. απο κει και περα πας σε γιατρο κι αν δεν θες να πας σε γιατρο και βρεθεις σε κριση, πηγαινε εκει καθημερινα για να σου δινουν καθημερινα, χαπια.

Senior Member
    Quote Originally Posted by mnimonio is back View Post
    Σκεφτομαι την αγενεστατη γιδα που συναντησα στο ψιλικατζιδικο για τσιγαρα.. πηρε κατι παγωτα και καπως της αναποδογυρισε η σακουλα και της επεσαν ολα κατω , της τα μαζεψα μεσα στην σακουλα ενω απλα με κοιτουσε , της δινω την σακουλα και εφυγε και δεν ειπε ενα ευχαριστω.. Απο ποιον πλανητη ειμαι και μου κακοφαινονται αυτα? Γηινη παντως δεν πρεπει να ειμαι!
    επρεπε να της πεις "παρακαλω, χαρα μου να σε βοηθησω".

Banned
    Quote Originally Posted by Macgyver View Post
    Και ομως , οι οδηγοι δεν εχουν οδηγικη παιδεια , το βλεπω συνεχως στους δρομους , κυκλοφορω και με δικυκλο , και τρεμει η ψυχη μου ................ασε που ειναι ολοι εκνευρισμενοι , απ την οικονομικη κατασταση ισως , και εκνευρισμενος ανθρωπος , δεν μπορει να οδηγησει σωστα ,..............εγω ειμαι παντα ηραμος , οτι και να συμβαινει , δεν εκνευριζομαι στον δρομο , οτι και να συμβαινει ...ο καλος οδηγος , ειναι κατι που τοχεις η δεν τοχεις , δεν αποκταται , αλλα με τα χρονια βελτιουσαι καπως ..............οι χειροτεροι ειναι οι κατω των 30 , και οι ανω των 65-70 , στατιστικως ...........
    εδω εχουν τζαζεψει οι πεζοι!! ..πεταγνται στο δρομο σαν ζωα ουτε κοιτανε αν περνας... λες και ειναι υπνωτισμενοι ... στα καλα καθουμενα δηλαδη να τρεχεις και να μην φτανεις

Senior Member
    Quote Originally Posted by Remedy View Post
    bre mind
    τα επειγοντα των νοσοκομειων ειναι για εκτακτες καταστασεις, δεν ειναι για να συνταγογραφουν για χρονια νοσηματα.
    γι αυτο θελει ραντεβου με τον γιατρο η με το δημοσιο συστημα γιατρων αν εισαι ασφαλισμενος.
    τι φταιει το νοσοκομειο αν εσυ αποφασισες να μην παρεις μαζι σου τα φαρμακα?
    σου εδωσε τα χαπια για να περασεις την μερα που πηγες. απο κει και περα πας σε γιατρο κι αν δεν θες να πας σε γιατρο και βρεθεις σε κριση, πηγαινε εκει καθημερινα για να σου δινουν καθημερινα, χαπια.
    Δεν δουλεύουν έτσι όλα τα νοσοκομεία Remedy. Το ότι έχεις αυτοκτονικές τάσεις και αυτό έκτακτο είναι. Σε νοσοκομείο της επαρχίας λοιπόν που πήγα για τον ίδιο λόγο ο γιατρός μου έδωσε συνταγή για ένα μήνα και μου είπε ο γιατρός σε ένα μήνα θα έρθεις πάλι να με βρεις για να δω πως πας. Στα νοσοκομεία της Αττικής λειτουργούν έτσι με αυτόν τον αστείο τρόπο....

Senior Member
    Τι σκέφτομαι??
    Απάλευτη η κατάσταση σήμερα!Έχω ναυτία και μικρή ενόχληση στο εντερικό σύστημα!
    Δεν ξέρω,έχω βάσιμες υποψίες πως δεν είναι ιογενής γαστρεντερίτιδα,αλλά με έχει πειράξει τα Παριζάκι Υφαντής.
    Πριν λίγο χτύπησα το Αντιεμετικό Primperan.30-60 λεπτά έχει έναρξη δράσης όταν χορηγείται από το στόμα.
    Δουλεύω με μεγάλη δυσκολία,από κοντά ο πατέρας βοηθάει.Μάλλον σε λίγο θα φύγω από τη δουλειά για να ξαπλώσω γιατί δεν είμαι και πολύ καλά.
    Θα ξεράσω σε κανά πελάτη και δε λέει...

*Δελφίνι ξινά μου βγήκαν τα γέλια χθες!Μήπως με μάτιασες?
    Για να γίνω καλά άνοιξε θέμα με Poll!!!!

**Mnimonio έχω στεγνώσει και δεν έχω άλλο τι να βγάλω.Μόνο Χολή μου έμεινε να βγάλω!
    Αν θεωρητικά,λέμε τώρα,η Χολή μου είχε Πέτρες,και ξερνούσα σε Πελάτη,θα υπήρχε κίνδυνος να πάθει ζημιά από Λιθοβολισμό???Χα χα χα

Banned
    περαστικα σταυρακο !!... πήγαινε να ξεκουραστεις να ξεκουραστει και το δελφινακι που το παιδευεις συνεχεια!! ;ρ

Banned
    ολο το βραδυ υπέφερα απο μια ημικρανια που χτυπουσε κατευθειαν στο δεξι μου ματι, δεν ξερω τι ωρα καταφερα να κοιμηθω τελικα..με ξυπνισε η μανα μου που ειχε κλειστει εξω απο το σπιτι να πάω να της ανοιξω, δεν ξερω πως πήγα και ηρθα.. θα τσεκαρω τον προφυλακτηρα για αιματα αργοτερα... ολο και καποιον αθωο θα εφαγα στην πορεια..

Senior Member
    Quote Originally Posted by mindcrime View Post
    Δεν δουλεύουν έτσι όλα τα νοσοκομεία Remedy. Το ότι έχεις αυτοκτονικές τάσεις και αυτό έκτακτο είναι. Σε νοσοκομείο της επαρχίας λοιπόν που πήγα για τον ίδιο λόγο ο γιατρός μου έδωσε συνταγή για ένα μήνα και μου είπε ο γιατρός σε ένα μήνα θα έρθεις πάλι να με βρεις για να δω πως πας. Στα νοσοκομεία της Αττικής λειτουργούν έτσι με αυτόν τον αστείο τρόπο....
    ειναι εκτακτο αν σου συμβαινει ξαφνικα. εσυ αφησες επιτηδες τα χαπια σου, πισω ενω εχεις μια γνωστη και μονιμη κατασταση...
    στην επαρχια ειναι πιο ελεγχομενη η κατασταση, πιθανον γι αυτο...
    στην αττικη φαντασου τι θα αντιμετωπιζουν καθημερινα απο ατομα που ψαχνουν συνταγες. καταλαβαινεις...
    ΑΛΛΟ αυτοκτονικες τασεις κι αλλο ανησυχια κλπ. σαφως κατι επρεπε να δωσουν/κανουν και εδωσαν. (δεν ξερω αν ηταν το καταλληλο, δεν ειμαι γιατρος).παντως αν ειπες για αυτοκτονικες τασεις, να λες καλα που δεν σε παρεπεμψαν για εγκλεισμο..

Senior Member
    Να καλωσορίσω την υπομανία μου.... Άντε καιρός ήταν να νιώσω και εγώ λίγο άνοιξη..... στην αναζήτηση λοιπόν....

Banned
    Quote Originally Posted by Macgyver View Post
    Στατιστικά δεν ξέρω, για μένα οι χειρότεροι είναι γυναίκες 50+ και άντρες 80+

Banned
    Quote Originally Posted by rea View Post
    εδω εχουν τζαζεψει οι πεζοι!! ..πεταγνται στο δρομο σαν ζωα ουτε κοιτανε αν περνας... λες και ειναι υπνωτισμενοι ... στα καλα καθουμενα δηλαδη να τρεχεις και να μην φτανεις
    Τα ζώα μου αργά....

Senior Member
    Quote Originally Posted by rea View Post
    Ολοι εχουμε τζαζεψει με αυτην την κατασταση στην Ελλαδα , ειναι να μην τζαζεψεις ? δεν εχεις χρηματα ? την εβαψες , εχεις , τρεμεις μην στα παρουν , ακομα και η Ελβετια δεν ειναι στο απυροβλητο ......................

Banned
    Έχω τάση για εμετό εδώ και μέρες, δεν μπορώ ούτε να τον προκαλέσω για να ηρεμήσω λίγο. Έφεραν ζαναξ στον αδερφό και συγκρατιόμουν μπροστά από τους γονείς μου να μην βάλω τα κλάματα και να μην πάρω να πιω (ενώ δεν το έχω ξανακάνει και αν το κάνω θα με σιχαθώ) αλλά δεν μπορώ ούτε να κοιμηθώ ούτε να βγω έξω να περπατήσω ούτε να πάρω το αυτοκίνητο και να τσακιστώ. Καλά πάμε. Να δω πότε θα ηρεμίσω, δεν την παλεύω άλλο και σε λίγες μέρες φεύγω για "ταξίδι", έχω κουραστεί να το παίζω ψύχραιμη και δυνατή ενώ μέσα μου να είμαι κομμάτια και να μην ξέρω πως να διαχειριστώ τα συναισθήματά μου. Νιώθω αδύναμη, δεν είμαι αλλά κάτι τέτοιες στιγμές το νιώθω τόσο έντονα...

Senior Member
    Quote Originally Posted by STAVROS View Post
    Τι σκέφτομαι??
    Απάλευτη η κατάσταση σήμερα!Έχω ναυτία και μικρή ενόχληση στο εντερικό σύστημα!
    Δεν ξέρω,έχω βάσιμες υποψίες πως δεν είναι ιογενής γαστρεντερίτιδα,αλλά με έχει πειράξει τα Παριζάκι Υφαντής.
    Πριν λίγο χτύπησα το Αντιεμετικό Primperan.30-60 λεπτά έχει έναρξη δράσης όταν χορηγείται από το στόμα.
    Δουλεύω με μεγάλη δυσκολία,από κοντά ο πατέρας βοηθάει.Μάλλον σε λίγο θα φύγω από τη δουλειά για να ξαπλώσω γιατί δεν είμαι και πολύ καλά.
    Θα ξεράσω σε κανά πελάτη και δε λέει...

*Δελφίνι ξινά μου βγήκαν τα γέλια χθες!Μήπως με μάτιασες?
    Για να γίνω καλά άνοιξε θέμα με Poll!!!!

**Mnimonio έχω στεγνώσει και δεν έχω άλλο τι να βγάλω.Μόνο Χολή μου έμεινε να βγάλω!
    Αν θεωρητικά,λέμε τώρα,η Χολή μου είχε Πέτρες,και ξερνούσα σε Πελάτη,θα υπήρχε κίνδυνος να πάθει ζημιά από Λιθοβολισμό???Χα χα χα
    Σταύρο καλό κάνει το losec, εγώ που εχω τα θεματάκια μου με αυτό ανακουφίζομαι