ΤΙ ΣΚΕΦΤΕΣΤΕ ; - Page 388
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 388 of 1380 FirstFirst ... 288338378386387388389390398438488888 ... LastLast
Results 5,806 to 5,820 of 20693
    Quote Originally Posted by Ο Σελτζούκος View Post
    Αξίζει. Δεν εχω πιει ποτέ αλκοολ. Ποτε μπυρα. Παρθενος μεχρι και εκει!!

οπότε θα ηθελα να σπασω τουλαχιστον αυτη τη παρθενια. Απο αυριο θα μπορω περηφανα να πω "εχω μεθυσει και εγω τουλαχιστον μια φορα στη ζωη μου¨". Ενας μικρός κόκκος "εμπειρίας ζωης" θα προστεθεί στη ζωη μου..

Ασε που νοιωθω την αναγκη να αυτο-εξευτελιστω οσο περισσότερο γινεται για να με τιμωρησω.
    Συγνωμη δεν ξερω το ιστορικο σου. Αν μιλαμε για πρωτη φορα και εμπειρια ζωης - ναι οκ...
    μη χασεις το μετρο μονο και σε πιασουν τα στομαχικα !!!
    Μπολικα παγακια χαμηλο ποτηρι ... ωραια μουσικη. Αν αρχισεις και νιωθεις χαλαρωση ζαλαδα... ναι αυτο προκαλει το οινοπνευμα.
    "Make sure your worst enemy isn't you"

Quote Originally Posted by Constantly curious View Post
    Συγνωμη δεν ξερω το ιστορικο σου. Αν μιλαμε για πρωτη φορα και εμπειρια ζωης - ναι οκ...
    μη χασεις το μετρο μονο και σε πιασουν τα στομαχικα !!!
    Μπολικα παγακια χαμηλο ποτηρι ... ωραια μουσικη. Αν αρχισεις και νιωθεις χαλαρωση ζαλαδα... ναι αυτο προκαλει το οινοπνευμα.
    τι παγακια και χαμηλο ποτηρι μου λες, παγακια δεν εχω και ουτε χαμηλη μουσικη θα βαλω. Να κλαψουρισω θελω οχι να φτιαξω κατάσταση. Σε ενα κανονικο ποτηρι και πολυ μου ειναι

Senior Member
    Σκεφτομαι οτι σε 4 μερες αρχιζει το GoT

Jon Snow <3
    Αν δεν εκδηλώνεις όσα βρίσκονται μέσα σου, αυτά που δεν εκδηλώνεις θα σε καταστρέψουν

WhyAlwaysMe?
    Guest
    Quote Originally Posted by Mariah View Post
    Σκεφτομαι οτι σε 4 μερες αρχιζει το GoT

Jon Snow <3
    Tyrion Lannister για πάντα!

Senior Member
    Απαπαπαπα Jon Snow και ξερο ψωμι ! Αν και στο τελος δεν θα μεινει κανεις ζωντανος
    Αν δεν εκδηλώνεις όσα βρίσκονται μέσα σου, αυτά που δεν εκδηλώνεις θα σε καταστρέψουν

WhyAlwaysMe?
    Guest
    Απαπαπαπα Jon Snow και ξερο ψωμι ! Αν και στο τελος δεν θα μεινει κανεις ζωντανος
    Ramsay Bolton ρε!!!!!!
    Α,και Melisandre ρε!!!!!!!!!!!

Quote Originally Posted by mindcrime View Post
    Έτος 2158 και τον WAM να συνεχίζει να εκφράζει τον πόνο του, να θέλει μία όμορφη γυναίκα, αλλά μέχρι τότε να μην έχει βρει τα κότσια να τις πλησιάσει και να τους μιλήσει...
    Είδες που ξέρεις και το πρόβλημα και τη λύση!!
    γιάννης

Οτι η εμφανιση δεν παιζει τοσο ρολο οσο νομιζεις, αλλα εσενα σε εχει πιασει μια εμμονη να πας με μια ομορφη και μονο.
    Παίζει! Όταν ο άντρας επιλέγει, ασχέτως αν δεν το παραδέχεται. Πολύ περιορισμένα ισχύει όσον αφορά τη γυναίκα. Ο άντρας κολλάει στην εμφάνιση ενώ η γυναίκα όχι.
    γιάννης

Όποιος δεν θελει να ζυμώσει (κατ' άλλους να πάει στο μύλο) 40 μέρες κοσκινίζει.
    Το ίδιο συμβαίνει και με τις επιλογές μας, ειδικά μού! Άμα κάτι δεν με ενθουσιάζει, τη μια το βλέπω άσπρο την άλλη μαύρο, άμα μου είναι απλά μια καλή περίπτωση και μέχρι εκεί, τότε η μια αναβολή οδηγεί στην άλλη και τελικά (κατα πάσα πιθανότητα) στην απόρριψη ή σε μια επιλογή η οποία κάπου κατα βαθος δεν με αναπαύει.
    Αυτό αφορά δουλειά, γυναίκα, αμάξι, ακόμα και ρούχα, παπούτσια.
    Ίσως και να ναι θεμα φοβίας και καταναγκασμού, που προσκολλούν στη συνήθεια και στο γνώριμο.
    γιάννης

Senior Member
    φοβιας, δεν ξερω. βαρια κουβεντα. ισως, δισταγμου ομως.

Senior Member
    Ξέρεις τι γίνεται εσύ δεν έχεις καταλάβει το πρόβλημα σου... Νομίζεις πως αν κάνεις σώμα θα έρχονται αυτές που θα είναι όμορφές και θα καλύπτουν τα στάνταρ σου και θα σου ανοίγουν τα πόδια και θα σου λένε θέλω σχέση μαζί σου. Το πρόβλημα όμως δεν είναι το σώμα σου, το πρόβλημα είναι πως δεν τα έχεις καλά με τον εαυτό σου και είμαι σίγουρος πως δεν γουστάρεις ούτε τον ίδιο σου τον εαυτό. Εαν τον γούσταρες και ήσουν γεμάτος ψυχολογικά δεν θα γυμναζόσουν ούτε θα έβρισκες ψεγάδια σε αυτόν, θα τον έβρισκες μια χαρά και θα μιλούσες με γυναίκες που σου καλύπτουν τα στάνταρ. Λοιπόν θα κάνω μία πρόβλεψη, Με λίγες πιθανότητες κάποια ημέρα θα φτάσεις να έχεις το σώμα που θέλεις, αλλά θα συνεχίζεις να μην έχεις την γυναίκα που θέλεις γιατί δεν θα έχεις την ψυχική δύναμη να πας και να της πεις πως σου αρέσει σαν εμφάνιση και πως θέλεις να γνωρίσεις τον χαρακτήρα της γιατί σε ελκύει.... Για την ώρα αυτό που κάνεις είναι να σπαταλάς ενέργεια και χρόνο τζάμπα, αυτό που χρειάζεσαι είναι έναν ψυχολόγο να σου αναδείξει τα δυνατά σου σημεία που θα σου αναπτερώσουν το ηθικό και την αυτοπεποίθηση και θα σου δώσουν την ώθηση να αρχίζεις να την πέφτεις...
    αυτα ακριβως.

Φοβός για την αλλαγή είναι, όταν η αλλαγή (με βάη τα δεδομένα) δεν έχει όλα όσα θα ήθελα, αλλιώς θα έτρεχα απευθείας.
    γιάννης

Ξέρεις τι γίνεται εσύ δεν έχεις καταλάβει το πρόβλημα σου... Νομίζεις πως αν κάνεις σώμα θα έρχονται αυτές που θα είναι όμορφές και θα καλύπτουν τα στάνταρ σου και θα σου ανοίγουν τα πόδια και θα σου λένε θέλω σχέση μαζί σου. Το πρόβλημα όμως δεν είναι το σώμα σου, το πρόβλημα είναι πως δεν τα έχεις καλά με τον εαυτό σου και είμαι σίγουρος πως δεν γουστάρεις ούτε τον ίδιο σου τον εαυτό. Εαν τον γούσταρες και ήσουν γεμάτος ψυχολογικά δεν θα γυμναζόσουν ούτε θα έβρισκες ψεγάδια σε αυτόν, θα τον έβρισκες μια χαρά και θα μιλούσες με γυναίκες που σου καλύπτουν τα στάνταρ. Λοιπόν θα κάνω μία πρόβλεψη, Με λίγες πιθανότητες κάποια ημέρα θα φτάσεις να έχεις το σώμα που θέλεις, αλλά θα συνεχίζεις να μην έχεις την γυναίκα που θέλεις γιατί δεν θα έχεις την ψυχική δύναμη να πας και να της πεις πως σου αρέσει σαν εμφάνιση και πως θέλεις να γνωρίσεις τον χαρακτήρα της γιατί σε ελκύει.... Για την ώρα αυτό που κάνεις είναι να σπαταλάς ενέργεια και χρόνο τζάμπα, αυτό που χρειάζεσαι είναι έναν ψυχολόγο να σου αναδείξει τα δυνατά σου σημεία που θα σου αναπτερώσουν το ηθικό και την αυτοπεποίθηση και θα σου δώσουν την ώθηση να αρχίζεις να την πέφτεις...

Ξέρεις κάτι, από δική μου εμπειρία, πότε με προσέγγισαν γυναίκες, και μάλιστα ωραίες? Όταν, απλά ήμουν ο εαυτός μου, αυτός δλδ τον οποίο μπορεί να τυχε να σας περιγράψω εδώ, ο οποίος όμως εαυτός δεν με γέμιζε και πάσκιζα (όπως τωρα εσυ) να τον βελτιώσω/αλλάξω. Και εκεί ένιωθα γαλήνη, να μαι ενταξει και σίγουρος μ αυτο που είμαι. Αυτά, ασχέτως ότι δεν ήξερα τον τρόπο, δεν τα καταφερνα ή δεν ήμουν έτοιμος για σχεση, οπότε τις κοπέλες αυτές τις έχανα.

Βέβαια, παίζει ρόλο να μην παραείσα ντροπαλός και να διαθέτεις ένα καλό επίπεδο σοβαρότητας και μόρφωσης και μια σχετικά καλή εμφάνιση (δεν εννοώ γυμναστηρίου). Επειδή υπάρχουν πολλές και μάλιστα ωραίες που έχουν μπουχτίσει από καλογυμνασμένους και ωραίους που όμως δεν τις γεμίζει η νοημοσύνη και ο χαρακτηρας τους.
    γιάννης

Senior Member
    παντως, αφου το εχεις εντοπισει πλεον και συνειδητοποιησει, οτι αυτο που προσελκυει ανθρωπους διπλα σου (οποτε και τις γυναικες που θελεις), ειναι να εισαι ο εαυτος σου, δεν μπορεις να το πετυχεις, ξανα?

Μπορεί να χεις δίκαιο. Απλά οι ευκαιρίες δεν ξέρεις ποτε και ΑΝ θα σου παρουσιαστούν και αν θα συμπεριφερθώ όπως όταν "ήμουν ο εαυτός μου" πάλι το ίδιο αποτελεσμα αργα ή γρήγορα θα προκύψει. Είναι και θέμα διάθεσης σε κάποιες περιόδους της ζωης μας και ζήτημα τι άλλο απασχολεί τη σκέψη....
    γιάννης