ΤΙ ΣΚΕΦΤΕΣΤΕ ; - Page 391
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 391 of 1380 FirstFirst ... 291341381389390391392393401441491891 ... LastLast
Results 5,851 to 5,865 of 20693
    Χάθηκε δλδ η ευκαιρία για αλλαγή. Απ την αλλη φανηκε πως η διαδικασία της αλλαγής δεν ειναι καθολου ευκολη υπόθεση όσο περνάνε τα χρόνια. Βεβαια, για να μαι ειλικρινής παρότι θα θελα αυτη την αλλαγή, ωστόσο με παρέσυρε/με κράτησε το ότι ειμαι ευχαριστημένος με αυτο που κάνω τώρα.
    γιάννης

Αν μετρούσα την ανατροφοδότηση που πήρα από άλλους ως ψηφοφορία ως προς το τι να κάνω, το αποτελεσμα θα ήταν θετικό, να πας. Κάποτε οι άλλοι διακρίνουν πτυχές του εαυτού μας που εμείς τις αγνοουμε. Ο φόβος φερνει πάντα κόλαση.
    γιάννης

Κι ακόμα χειροτερα όταν τους ξαναλες ότι άλλαξες γνωμη (κάνοντας την αρνηση αποδοχή) την τελευταια στιγμή..... βιώνοντας όμως μεγαλύτερη ένταση από όταν ελεγες όχι.
    γιάννης

Τώρα τους είπα αρνητικά και οριστικά, ο ψυχολόγος με τον οποιο ειχα συζητησει το θεμα προ αρκετών ημερών (με τον οποιο βεβαια έχω ξαναμιλήσει αρκετά για θέματα μου) μετα από αναλυση δεδομένων υπό το πρίσμα της ψυχολογίας, μου ειπε πως η απάντηση ειναι αρνητική!
    γιάννης

Senior Member
    Φοβάμαι...

Quote Originally Posted by mindcrime View Post
    Φοβάμαι...

Φόβος υπάρχει εκεί που το είναι μας, μας καθοδηγεί ενθουσιωδώς σε κάτι/καπου κλπ και εμείς αρνούμαστε να το ακολουθήσουμε, επειδή ο κακος μας εαυτος μας βρίσκει χίλιες δυο δικαιολογίες. Εκεί όμως που λειπει αυτος ο ενθουσιασμός, κι απλα υπάρχει μια καλή σκεψη συνοδευόμενη όμως από αμφιβολίες τότε το πραγμα ειναι αλλιώς. Τότε, μπορεί όντως να ναι φόβος για ρίσκο, μπορεί όμως να ναι και ωριμότητα ως προς τις επιλογές μας.
    γιάννης

Senior Member
    Παιδιά είμαι σε έκσταση!Αυτό το μαρτύριο που πέρασα τους μήνες Ιανουάριο-Μάρτιο (μεγάλη ζημιά οικονομική-ψυχική) και ακολούθως η αντιστροφή της κατάστασης (ολικό Comeback!!) είναι κάτι το ανεπανάληπτο!Πιστεύω πως εξαιτίας αυτού του γεγονότος είχε αναζωπυρωθεί και η Υποχονδρίαση.

Λευκός καπνός στην Αξιολόγηση και Απογειωνόμαστεεεεεεεεεεεε εεε!!!!!!!
    Ναιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    +13,6% η Πειραιώς πριν λίγο!!!!!!!!!!!!
    Φέρτε μου Δελφίνι,Κέλας & Περαστικό ταυτόχρονα να το γιορτάσω!!!

*Έπεσα από την Ακρόπολη και βρήκα Πορτοφόλι!!Δεν γίνονται αυτά!
    Μods ρίξτε μου μία ποινή,3-4 μέρες Ban,γιατί είμαι σε φάση έξαρσης χαράς και θα τα κάνω ΠΟ****Α!

Banned
    Καλησπέρα πως πάει? Ναι,ναι ξέρω ότι είπα ότι δε θα ξαναγράψω αλλά ένα καναρίνι μου σφύριξε ότι πλακώνεστε πάλι και ήρθα να μάθω τι παίζει.Τι λέει? Πρόλαβα κάτι ή μπααα?

Senior Member
    Quote Originally Posted by admforall View Post
    Καλησπέρα πως πάει? Ναι,ναι ξέρω ότι είπα ότι δε θα ξαναγράψω αλλά ένα καναρίνι μου σφύριξε ότι πλακώνεστε πάλι και ήρθα να μάθω τι παίζει.Τι λέει? Πρόλαβα κάτι ή μπααα?
    Έχασες τρελό σόου από τον μπαναρισμένο πια,Περαστικό!Εγώ όμως τα έσωσα γιατί ήταν συλλεκτικά κομμάτια!Στα παραθέτω αυτούσια:

*θα τα σβήσω σε λίγο,απλά το βάζω για τα 3 μέλη που ρωτούν για την αιτία του Ban του Περαστικού.Στις 21.40 θα τα σβήσω για να μη θεωρηθώ κι εγώ πως προωθώ τέτοιες ιδέες.

21.40 Post Deleted By Stavros
    Last edited by Stavros; 21-04-2016 at 21:42.

Banned
    μάλιστα.μιλάμε για οχετό ύβρεων λοιπόν κατά πάντων.

Banned
    Quote Originally Posted by STAVROS View Post

Έχασες τρελό σόου από τον μπαναρισμένο πια,Περαστικό!Εγώ όμως τα έσωσα γιατί ήταν συλλεκτικά κομμάτια!Στα παραθέτω αυτούσια:
    θα τα σβήσω σε λίγο,απλά το βάζω για τα 3 μέλη που ρωτούν για την αιτία του Ban του Περαστικού.Στις 21.30 θα τα σβήσω για να μη θεωρηθώ κι εγώ πως προωθώ τέτοιες ιδέες.

Τι φάση ρε φίλε, κρατάς αρχείο?

Senior Member
    Quote Originally Posted by cube View Post
    Τι φάση ρε φίλε, κρατάς αρχείο?
    Όχι ρε συ,τι αρχείο να κρατάω!Απλά ετοιμαζόμουν να του απαντήσω και τα είχα επικολλήσει σε αρχείο Word,οπότε μόλις του τα σβήσανε,εγώ τα είχα ακόμα στο Word!
    Βέβαια δεν του απάντησα,καθώς πρόλαβε και μπαναρίστηκε,αλλά κάποια παιδιά είχαν περιέργεια να δουν τον λόγο του Ban του γι'αυτό τα ανέβασα!
    Σε 5 λεπτά θα τα αφαιρέσω από το δημόσιο Forum.

Banned
    Quote Originally Posted by STAVROS View Post
    Όχι ρε συ,τι αρχείο να κρατάω!Απλά ετοιμαζόμουν να του απαντήσω και τα είχα επικολλήσει σε αρχείο Word,οπότε μόλις του τα σβήσανε,εγώ τα είχα ακόμα στο Word!
    Βέβαια δεν του απάντησα,καθώς πρόλαβε και μπαναρίστηκε,αλλά κάποια παιδιά είχαν περιέργεια να δουν τον λόγο του Ban του γι'αυτό τα ανέβασα!
    Σε 5 λεπτά θα τα αφαιρέσω από το δημόσιο Forum.
    Α εντάξει τότε γιατί νόμιζα μας φακελώνεις......

Senior Member
    Quote Originally Posted by cube View Post
    Α εντάξει τότε γιατί νόμιζα μας φακελώνεις......
    Αλλος Snowden μας βρηκε?
    Αν δεν εκδηλώνεις όσα βρίσκονται μέσα σου, αυτά που δεν εκδηλώνεις θα σε καταστρέψουν

Senior Member
    Παει και ο Prince.. To 2016 απο το καλλιτεχνικο στερεωμα θα μεινει μονο ... το στερεωμα!