ΤΙ ΣΚΕΦΤΕΣΤΕ ; - Page 393
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 393 of 1380 FirstFirst ... 293343383391392393394395403443493893 ... LastLast
Results 5,881 to 5,895 of 20693
    Quote Originally Posted by rolen View Post
    Καλησπέρα WhyAlwaysMe? Διαβάζοντας προηγούμενες δημοσιεύσεις σου καταλαβαίνω απόλυτα τι βιώνεις μ'αυτό το συγκεκριμένο θέμα. Αυτό που μπορώ να σου πω είναι ότι για να εντυπωσιάσεις κοπέλα, αυτό γίνεται με την επικοινωνία σου (τον τρόπο που μιλάς, και άλλα) και όχι τόσο με την εμφάνιση. Για τυχόν απορίες, είμαι 25 χρονών εμφανίσιμος, και όσον αφορά τις εμπειρίες μου, θα σου πω ένα πράγμα, όταν ακούω τη λέξη γυναίκα, το Googleάρω στο net για να δω τι σημαίνει αυτό. Η επικοινωνία παίζει πρωταρχικό ρόλο και δυστυχώς είναι κάτι που δεν διαθέτω. Τα μετά αποτελέσματα, όσον αφορά την διάθεσή μου, μπορώ να πω πως βρίσκομαι στα χειρότερά μου.
    Η γυναίκα ελκύεται ιδίως αμα έχεις καλή εμφάνιση, μια καλή δουλεια και μόρφωση, κυρίως δε με το που σε προτοαντικρίζει αν της δημιούργησες μια θετική εικόνα για σενα. Αν στη συνεχεια στην επικοινωνία έχεις πρόβλημα, όπως και στο χαρακτήρα, θα σε εγκαταλείψει και μάλιστα σύντομα.
    γιάννης

Senior Member
    Quote Originally Posted by ioannis2 View Post
    Η γυναίκα ελκύεται ιδίως αμα έχεις καλή εμφάνιση, μια καλή δουλεια και μόρφωση, κυρίως δε με το που σε προτοαντικρίζει αν της δημιούργησες μια θετική εικόνα για σενα. Αν στη συνεχεια στην επικοινωνία έχεις πρόβλημα, όπως και στο χαρακτήρα, θα σε εγκαταλείψει και μάλιστα σύντομα.
    Αυτό λέω. Εγώ για παράδειγμα είμαι αρκετά εμφανίσιμος, άλλα η επικοινωνία μου με γυναίκες είναι κάκιστη, γι'αυτό και δεν έχω κάνει απολύτως τίποτα ως σήμερα. Και όταν λέω κάκιστη, δεν εννοώ ότι είμαι αγενής ή ότι μιλάω άσχημα, απλά δεν ξέρω να μιλάω σε γυναίκα.

Banned
    Αυτό λέω. Εγώ για παράδειγμα είμαι αρκετά εμφανίσιμος, άλλα η επικοινωνία μου με γυναίκες είναι κάκιστη, γι'αυτό και δεν έχω κάνει απολύτως τίποτα ως σήμερα. Και όταν λέω κάκιστη, δεν εννοώ ότι είμαι αγενής ή ότι μιλάω άσχημα, απλά δεν ξέρω να μιλάω σε γυναίκα.
    ε καλα δεν ειναι σουαχιλι..ελληνικα μιλαμε και εμεις.. φαντασου πως ειμαστε ανθρωποι σαν τους αντρες..αλλα με πιπι και μεγαλυτερα μεμε ;ρ

Senior Member
    η συνομοσια καλα κρατει.παρολο το νεο φαρμακο.αυτο μου εδιωξε φαντασματα και αρκετες φωνες.ευτυχως δεν ξεχασα ακομη τη συνομοσια για να καταλαβαινω τι συμβαινει γυρω μου.
    στο θεμα μας..χτες ηρθε η αδερφη για πασχα γιατι σπουδαζει πολυ μακρια.χαιρομαι πολυ που τη βλεπω και προσπαθω να της το δειχνω, νιωθω πολυ χαρουμενη που τη βλεπω.
    ομως πλεον δεν ειμαι μονη στο δωματιο δε μπορω να κανω τα δικα μου να κολησω ας πουμε με το pc γιατι θελω να ειμαι συνεχεια μαζι της για να τη χορτασω οσο γινεται.
    ομως πολλες φορες την σκεφτομαι κι αυτην οτι ειναι μελος της συνομοσιας και αγχωνομαι πολυ και προσπαθω να απομονοθω καπου αλλα δε γινεται..
    είμαι ςοδοπανα ανθρωπος

Senior Member
    σημερα για 1η φορα αφου ξυπνησα καραφερα κι εκατσα για μια ωρα χωρις να σκεφτω τη συνομοσια, μετα ξαναηρθε.ειναι σημαδι οτι θα αρχισει να φθηνει αυτη η σκεψη ή ηταν τυχαιο γεγονος λετε?
    είμαι ςοδοπανα ανθρωπος

Καλως ορισε το αδελφακι μπου, δεν ξερω να σου πω για την πορεια των σκεψεων. Αλλά χαρηκα που θες να περασεις χρονο με την σιστερ.
    "Make sure your worst enemy isn't you"

Senior Member
    Quote Originally Posted by Constantly curious View Post
    Καλως ορισε το αδελφακι μπου, δεν ξερω να σου πω για την πορεια των σκεψεων. Αλλά χαρηκα που θες να περασεις χρονο με την σιστερ.
    ευχαριστω cc!
    ναι την λατρευω..παρ ολο που της κοβω 9.5 χρονια ειναι πολυ μπροστα απο σκεψεις και αποψεις και συζηταμε.
    απλα ειναι αυτο οτι μεσα στη μερρα μου θελω να μενω και μονη μου να ηρεμω λιγο απο τη συνομοσια και να χαλαρωνω γιατι οσο βλεπω ανθρωπους ταραζομαι γιατι με παρακολουθουν..και πολλες φορες με παρακολουθει και η αδερφη μου.μακαρι να μπορεσω να ειμαι σε επαφη μαζι της οσο θα ειναι εδω.
    είμαι ςοδοπανα ανθρωπος

Μπου μου, καθε φορα που θα νιωθεις οτι αναστατωνεσαι περισσοτερο θα λες με ευγενεια, με συγχωρεις λιγο θελω να παρω αερα ή θα αλλαζεις δωματιο ή θα πιανεις τον υπολογιστη, θα δεις και εσυ.
    Πιστευω οτι θα βρεις τον τροπο να παιρνεις και εσυ τον χωρο και τον χρονο σου. Χαιρομαι πολυ που υπαρχει ενας ανθρωπος που αγαπας πολυυυ.

Πιστευεις οτι μπορει να σε καταλαβει ? σε σεβεται ?

WhyAlwaysMe?
    Guest
    Ξύπνησα πριν λίγο και αισθάνομαι αποτυχημένος.........

WhyAlwaysMe?
    Guest
    Φίλε καλησπέρα.
    Είσαι και εσύ παρθένος ακόμη;

Senior Member
    Quote Originally Posted by WhyAlwaysMe? View Post
    Ξύπνησα πριν λίγο και αισθάνομαι αποτυχημένος.........
    κανεις δεν πετυχε στα 21....

WhyAlwaysMe?
    Guest
    Quote Originally Posted by Remedy View Post
    κανεις δεν πετυχε στα 21....
    Έκανα τουλάχιστον την προσπάθεια να ψάξω στο συμβουλευτικό κέντρο του Πανεπιστημίου για ψυχολόγους για 3η φορά.......

Banned
    Έκανα τουλάχιστον την προσπάθεια να ψάξω στο συμβουλευτικό κέντρο του Πανεπιστημίου για ψυχολόγους για 3η φορά.......
    και τι εγινε? βρηκες καμια ακρη?

WhyAlwaysMe?
    Guest
    Quote Originally Posted by rea View Post
    και τι εγινε? βρηκες καμια ακρη?
    Αρχ..ια άκρη βρήκα

Αρχ..ια άκρη βρήκα
    Πιασε εναν εκ των δυο γονεων και κανε την υπερβαση. Ζητησε χρημα για ειδικο. Θα βγαλω ντουντουκα... μπας και σε πεισω. Αστειευομαι.
    εαν δεν υπαρχει σαλιο υπαρχουν αλλα τοσα δωρεαν κοινωνικα ιατρεια, μπορει να τυχεις μη καλης διαχειρισης αλλά μπορει να πεσεις και σε αστερι. Βλεπειςοτι ολοι σχεδον σου προτεινουμε πανω κατω να πας να κουβεντιασεις.
    Οταν θα το πιστεψεις και ο Ιδιος ομως τότε θα το κυνηγησεις. Αυτη ειναι η αληθεια !!!