ΤΙ ΣΚΕΦΤΕΣΤΕ ; - Page 40
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 40 of 1380 FirstFirst ... 30383940414250901405401040 ... LastLast
Results 586 to 600 of 20693
    Senior Member
    αμαν καλε μανκαιβερ.
    ο κιπ ενοουσε οτι ειναι μια φραση που οι πολυ νεοι, δεν αναγνωριζουν. δεν μιλουσε για σενα..

Senior Member
    Quote Originally Posted by Remedy View Post
    αμαν καλε μανκαιβερ.
    ο κιπ ενοουσε οτι ειναι μια φραση που οι πολυ νεοι, δεν αναγνωριζουν. δεν μιλουσε για σενα..

Αγαπητη ρεμεντυ , ετσι νομισα , την φραση την γνωριζω , αλλα δεν γνωριζω την ηλικια του Κιπ , υποψιαστηκα οτι εννοει την περιφημη φραση , αλλα λεω , δεν μπορει , ειναι νεος . Εννοειται οτι οι νεοι δεν γνωριζουν απο κομικς . Δεν το πηρα στραβα , αν αυτο εννοεις . Εχω ομως την ταση να θυμαμαι τα παιδικα μου χρονια .

Banned
    Μιας και το νικ αυτο το ειχα διαλεξει εν οψει πολιτικων εξελιξεων , θα μπορουσα να το αλλαξω και να το κανω "Δανειακη Συμβαση" ?

Senior Member
    Quote Originally Posted by Κύκνος View Post
    Η κατάθλιψη είναι ασθένεια, μακάρι να γιατρευόταν απλά με έναν σύντροφο...
    βαζεις στοιχημα οτι εχω δικιο?ακου με κατι ξερω και εγω!
    χαλαλι οσα ειπαμε κι εχουνε πια χαθει,
    χαλαλι οσα με χρεωσες,εγω τα κανω χαδι...!

Senior Member
    Quote Originally Posted by Κύκνος View Post
    Γεια σου undetermined Που έχεις χαθεί και γράφεις τόσο σπάνια;

Στο θέμα μας τώρα, συμφωνώ μαζί σου ότι σίγουρα θα ένιωθα καλύτερα με έναν σωστό σύντροφο στο πλευρό μου αλλά δεν θα γιατρευόταν κι η κατάθλιψη, θέλω να πω δεν νομίζω πως θα μπορούσα να σταματήσω την αγωγή...αυτό ήθελα να πω...
    Όσο για την αγάπη που λες και μόνο που το αναφέρεις σαν ενδεχόμενο και το φαντάζομαι με κάνει να νιώθω καλά και πιο ήρεμη αλλά από την άλλη αναρωτιέμαι κατά πόσο υπάρχει αγάπη σ' αυτό τον κόσμο...
    ολα υπαρχουν,αρκει να ψαξεις σωστα!απαντα και σε κανα μηνυμα ε?
    χαλαλι οσα ειπαμε κι εχουνε πια χαθει,
    χαλαλι οσα με χρεωσες,εγω τα κανω χαδι...!

Senior Member
    Quote Originally Posted by mnimonio View Post
    Μιας και το νικ αυτο το ειχα διαλεξει εν οψει πολιτικων εξελιξεων , θα μπορουσα να το αλλαξω και να το κανω "Δανειακη Συμβαση" ?
    χεχε καλο μνη..

Senior Member
    Εχω τα χρονακια μου και διαβαζω κομικς απο πριν μαθω καλα-καλα αναγνωση. Ο τιραμολα - σεραφινο κλπ δεν ηταν οι αγαπημενοι μου γιατι κατα καποιο τροπο βαζαν τις ιδιες ιστοριες μεσα στα κομικς ενω ειχαν διαφορετικο εξωφυλλο , τεσπα λουκυ λουκ ολα τα λεφτα , αστεριξ ιζνογκουντ κλπ κλπ .... εχω διαβασει χωρις υπερβολη δεκαδες χιλιαδες κομικς
    [COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]

Senior Member
    "Ειμαι ενας φτωχος και μονος καουμποι" και μελαγχολια που τελειωσε αλλο ενα τευχος και πρεπει να περιμενω για το επομενο...
    [COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]

Senior Member
    Quote Originally Posted by keep_walking View Post
    Εχω τα χρονακια μου και διαβαζω κομικς απο πριν μαθω καλα-καλα αναγνωση. Ο τιραμολα - σεραφινο κλπ , τεσπα λουκυ λουκ ολα τα λεφτα , αστεριξ ιζνογκουντ κλπ κλπ .... εχω διαβασει χωρις υπερβολη δεκαδες χιλιαδες κομικς

Εγω να δεις .... οντως ιζνογκουντ και αστεριξ ολα τα λεφτα , Μπλεκ , τα κομικς στην οδο Κοραη , στο Ατλαντις , σουπερμαν , δυναμικο , διαπλανητικο , παραξενο , αρχες του '70 . Τι μου θυμισες τωρα .........κλασσικα εικονογραφημενα , οτι διαβαζοταν , το διαβαζα !!

Banned
    εντελώς πληροφοριακά, τα συλλέγετε τα κόμικ;

Αυτο που ρωτας για τη συλλογη ειναι μεγαλο κεφαλαιο.Ειναι δυσκολο να κρατησεις συλλογη,γιατι χρειαζεται πολυ χωρο και ειδικες συνθηκες για να διατηρηθει.Και εν τω μεταξυ βδομαδα με τη βδομαδα,μηνα με το μηνα η συλλογη μεγαλωνει καθως βγαινουν νεα τευχη.

Εγω θυμαμαι οτι ειχα σε κουτες στην αποθηκη πολυ κομιξ απο τελη 80/αρχες-μεσα 90 τα οποια δυστυχως καταστραφηκαν απο την υγρασια.Μικροτερη καταστροφη επαθαν καποια που ειχα στο μπαλκονι.Πρεπει να συλλεγεις επιλεκτικα ή να χεις ειδικα διαμορφωμενο χωρο μεσα στο σπιτι για να τη διατηρησεις.

Το καλο ειναι οτι τα τελευταια χρονια εχουν ανεβει πολλα σε ηλεκτρονικη μορφη.Πχ τα Λουκι Λουκ υπαρχουν ολα ή σχεδον ολα σε pdf.

Ενα ρε σεις με ενα λοχαγο της αμερικανικης επαναστασης που χε για φιλο ενα ινδιανο,πως λεγοταν?

Senior Member
    Αλαφ , σε αυτη την κατηγορια διαβαζα Μπλεκ , Ζαγκορ , Ομπραξ , τωρα το ποιος ηταν ποιος , θα σε γελασω , ο Μπλεκ ηταν ο παλληκαρας παντως !!
    Undetermined , κι εγω ειχα φυλαξει συλλογες απο περιοδικα , κομικς , μοτοσπορτ απο το τευχος 1 ( 1978 ) , 4τροχοι απο το 1975 , αλλα καταστραφησαν στην πλημμυρα του 2/12 , ατυχως !

Λοχαγος Μαρκ λεγοταν Μακ τωρα το θυμηθηκα.Θυμομουν οτι με σοκαραν οι θανατοι οταν το πρωτοδιαβασα,γιατι δεν ειχα συνηθισει τοση βια σε κομιξ (στην τηλεοραση δεν μου κανε εντυπωση).

Επισης,διαβαζα ιαπωνικα κομιξ (μανγκα) που αυτα ευτυχως υπαρχουν σχεδον ολα ανεβασμενα στο ιντερνετ.

Banned
    Quote Originally Posted by Αλαφροίσκιωτος View Post
    Λοχαγος Μαρκ λεγοταν Μακ τωρα το θυμηθηκα.Θυμομουν οτι με σοκαραν οι θανατοι οταν το πρωτοδιαβασα,γιατι δεν ειχα συνηθισει τοση βια σε κομιξ (στην τηλεοραση δεν μου κανε εντυπωση).

Επισης,διαβαζα ιαπωνικα κομιξ (μανγκα) που αυτα ευτυχως υπαρχουν σχεδον ολα ανεβασμενα στο ιντερνετ.
    Εσύ φίλε είσαι στην δικιά μου κατηγορία, είσαι και gamer αν θυμάμαι καλά

Senior Member
    Δε μπορω να ασχολουμαι με καθε ανθρωπο που δεν ταιριαζω πια.
    Μεγαλωνω και καταληγω στις προτιμησεις μου?
    Βαριεμαι καποιους επειδη ειναι διαφορετικοι και δεν μου κινουν το ενδιαφερον?
    Μετα απο πολυ καιρο ενδοσκοπησης πρεπει να υπαρχει ενα διαλειμμα "ξεκουρασης" και ανεσης εσωτερικης.Εκει ξερεις πως ολα πανε καλα :-) κι αξιζε ο κοπος κι ο πονος.
    :cool:Προσπαθω να κρατω την ψυχη μου καθαρη..