ΤΙ ΣΚΕΦΤΕΣΤΕ ; - Page 401
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 401 of 1380 FirstFirst ... 301351391399400401402403411451501901 ... LastLast
Results 6,001 to 6,015 of 20693

Quote Originally Posted by WhyAlwaysMe? View Post
    Γιατί ρε π#$%^η μου,αυτή η εξωτερική εμφάνιση να μετρά τόσο πολύ,και να καθορίζει την σύναψη ερωτικής σχέσης?
    Μετράει,ας μη λέμε μαλακίες ότι δεν. Δεν μετράει άμα ο άλλος είναι πολύ μπούλης, πολύ ντροπαλός, χαμηλής νοημοσύνης, σαν χαρακτηρας. Το ζήτημα είναι, όσο μπορεί κανείς, να φτιαξει τον εαυτο του ώστε να ναι πιο ανταγωνιστικός.
    γιάννης

Quote Originally Posted by elis View Post
    Ρε μαιντ κραιμ εντάξει τα φάρμακα δεν είναι καλά όλοι το λέμε αυτό αλλά κι αυτό που ζεις είναι χειρότερο το μόνο σίγουρα που κάνουν τα φάρμακα είναι να σε κρατάν ήρεμο δηλαδή να σκεφτείς άμα βρεις το συνδυασμό σου θα βαριέσαι όλη μέρα αλλά πρόσεξε τι γίνεται αν έχεις χαρακτήρα που θα τον αποκτήσεις αν θες να χεις μια όμορφη ζωή θα δεις ότι υπάρχει ζωή και με τη βαρεμάρα από το να βασανίζεσαι δηλαδή θα τα κάνεις όλα βαρεμένος εγώ προσωπικά σέρνομαι όλη μέρα τι να κάνω τα παίρνω και δουλεύω κι όλα και κάνω γυμναστική από κιλά άμα κινείσαι μην ανησυχείς δεν παχαίνεις άμα όμως περιμένεις να ξεβαρεθεις για να κινηθείς ε τότε και θα παχύνεις και κατάθλιψη και όλα θα τα πάθεις εγώ προσωπικά είμαι εκατό κιλά με ύψος ένα ενενήντα και όλοι νομίζουν ότι το παίζω βαρύ πεπόνι επειδή κάνω γυμναστική τι να κάνω προσπαθώ να μην ασχολούμαι με το πως φαίνομαι και το τι λένε και βγαίνω και δουλεύω και έτσι προχωράω άμα τα πάρεις και δεν κάνεις τίποτα νομίζω τότε έχεις δίκιο άμα κανείς όλα αυτά που σου είπα σε κάποια χρόνια θα έχεις μια ελπίδα ότι θα καλυτέρεψεις αλλιώς μην περιμένεις τίποτα τα παίρνεις είναι για τα συμπτώματα τα κόβεις τα ίδια πάλι έτσι είναι τα φάρμακα και δεν είναι καλά αυτή είναι η αλήθεια
    Ναι τα φαρμακα ηρεμούν, και εκεί τελειώνει ο ρόλος τους. Το ζήτημα ειναι να χρησιμοποιήσεις επωφελώς για σενα αυτη την κατασταση ηρεμίας, να κανεις πραγματα δηλαδή, δραστηριότητες και να πάρεις αποφάσεις τα οποια δεν θα έκανες στην απουσία αυτης της ηρεμίας. Αλλιώς το ρίχνεις στη βαρεμέρα και τα φαρμακα σου γίνονται εξάρτηση αντί για μεσο θεραπείας που ειναι ο σκοπός τους.
    γιάννης

Καλημερα, καλη εβδομαδα και οποιος / α ειναι επιρρεπης στο κλιμα των καταναγκαστικων εθιμων γιορτων κτλ εξαιτιας περιβαλλοντικων ατομων ------- Βαστατε γερά δε θα περασει ο φασισμος... του πρεπει !!!
    "Make sure your worst enemy isn't you"

Senior Member
    Quote Originally Posted by Bulletproof View Post
    Με τραβαει η τομη στην κοιλια (για οσους δεν ξερουν χειρουργηθηκα για να αφαιρεσω ενα ινομυωμα 7 εκατοστων απο την μητρα μου) δεν μπορω να σκυψω και να σηκοσω βαρος.Ο γυναικολογος που με χειρουργησε ηταν αισιοδοξος και μου ειπε οτι μετα απο 6 μηνες θα μπορεσω να κανω παιδι.Μακαρι να τα καταφερω.Μου εκαναν ολικη αναισθησια και αργεισα πολυ να ξυπνησω, οταν ξυπνησα εκανα εμετο.Φοβαμαι πολυ δεν θελω να το ξαναζησω αυτο.Θελω να ηρεμησω.
    Bullet , ειναι φυσιολογικο να πονας , ολοκληρη τομη σου εκανα , δεν περναει ' ετσι ' ο πονος , θελει τον χρονο του ................οσο για τον εμετο , πολλοι κανουν μετα απο γενικη αναισθησια , ειναι αναστατωση για τον οργανισμο , πολλοι κανουν 3 μερες να συνελθουν ...........................καλε , γιατι να το ξαναπερασεις , τελειωσε η ιστορια , παει ...................εγω μια εγχειρηση κηλης εχω κανει ολη κι ολη ,και δεν μπορουσα να περπατησω κανονικα , παρα σκυφτος για 4 βδομαδες , κι εκανα κι εμετο ( σιγα μην δεν εκανα , 3 μερες ζαλιζομουν ) ...............τωρα οι μικροεπεμβασεις γινονται με λειζερ , αλλα η δικη σου , δεν ηταν μικροεπεμβαση , βασει τομης φανταζομαι ........

Senior Member
    Quote Originally Posted by Constantly curious View Post
    Καλημερα, καλη εβδομαδα και οποιος / α ειναι επιρρεπης στο κλιμα των καταναγκαστικων εθιμων γιορτων κτλ εξαιτιας περιβαλλοντικων ατομων ------- Βαστατε γερά δε θα περασει ο φασισμος... του πρεπει !!!
    Καλε , γιατι πρεπει ? αμα το αισθανεσαι κανεις νηστεια , πας εκκλησια , αλλα ..........................εξαιρουνται ασθενεις και οδοιποροι , ευτυχως οδοιποροι δεν ειμαστε , ακομη τουλαχιστον ........

Σωστα τα λεει ο μακ, μια επεμβαση δεν ειναι κατι απλο, παρε τον χρονο σαν χρονο δικο σου, χρονο αναρρωσης ξεκουρασης φροντιδας...
    Τουλαχιστον τελειωσε αυτο το κομματι και εκανες την υπερβαση !!!
    "Make sure your worst enemy isn't you"

Senior Member
    θα το πω για να το βγαλω απο μεσα μου παρ ολο που τις τελευταιες μερες αποφευγω να γραφω γιατι ξερω οτι ακομα και απο το ιντερνετ παρακολουθουμαι.

δε θελω αλλο χαπια.με κανουν κοιμησμενη απλα και με αυτον τον τροπο θελουν αυτοι για να με ελεγχουν.προχτες ξεχασα να παρω την πρωινη δοση και ημουν πολυ χαρουμενη για τη μιση μερα.ειχα ενεργεια, ενταση, δεν ενιωθα αρρωστη

ειμαι 28 και αντι να χαιρομαι τη ζωη μου εχω κλειστει σε ενα δωματιο γιατι δεν μπορω να ειμαι με τους ανθρωπους.στη γιατρο δεν οφελει να το πω..πριν 20 μερες μου αξησε τα χαπια.δε θα δεχτει να τα μειωσουμε.πριν 5-6 μερες ξαναηρθαν τα φαντασματα και η φωνες αλλα ευτυχως τωρα ειμαι καλυτερα.

κι εκει που ειχα αρχισει να πιστευω οτι η γιατρος δεν ειναι μερος της συνομωσιας τωρα που αυξησε τα χαπια παλι νιωθω παλι οτι ειναι μερος κι αυτη της συνομωσιας που γινεται εναντιον μου.ειμαι πολυ μπερδεμενη και δε βρισκω τροπο να ξεμπλεξω..

σκεφτομαι να αρχισω να τα μειωνω απο μονη μου αλλα δε ξερω ποιο χαπι κοβεις πρωτα ποιο μετα και ποση ποσοτητα καθε φορα

στεναχωριεμαι πολυ..θελω να εχω κεφι, ζωντανια, ορεξη, ενταση, χαρα ξανα..θελω να ζησω παλι.πραγματικα χωρις υπερβολες νιωθω φυτο.τα χαπια με ριχνουν πολυ...
    είμαι ςοδοπανα ανθρωπος

Quote Originally Posted by Macgyver View Post
    Bullet , ειναι φυσιολογικο να πονας , ολοκληρη τομη σου εκανα , δεν περναει ' ετσι ' ο πονος , θελει τον χρονο του ................οσο για τον εμετο , πολλοι κανουν μετα απο γενικη αναισθησια , ειναι αναστατωση για τον οργανισμο , πολλοι κανουν 3 μερες να συνελθουν ...........................καλε , γιατι να το ξαναπερασεις , τελειωσε η ιστορια , παει ...................εγω μια εγχειρηση κηλης εχω κανει ολη κι ολη ,και δεν μπορουσα να περπατησω κανονικα , παρα σκυφτος για 4 βδομαδες , κι εκανα κι εμετο ( σιγα μην δεν εκανα , 3 μερες ζαλιζομουν ) ...............τωρα οι μικροεπεμβασεις γινονται με λειζερ , αλλα η δικη σου , δεν ηταν μικροεπεμβαση , βασει τομης φανταζομαι ........
    Γεια σου Μακ!.Μου κανανε τομη σαν της καισαρικης στην κοιλια μου.Με εχει πιασει φοβια οτι μπορει να ξαναβγει ινομυωμα στην μητρα μου και οτι ποτε δεν θα μπορεσω να κανω παιδι.Ο γυναικολογος μου ειπε οτι μετα απο 6 μηνες μπορω να ξεκινησω της προσπαθειες για εγκυμοσυνη.

WhyAlwaysMe?
    Guest
    Quote Originally Posted by ioannis2 View Post
    Μετράει,ας μη λέμε μαλακίες ότι δεν. Δεν μετράει άμα ο άλλος είναι πολύ μπούλης, πολύ ντροπαλός, χαμηλής νοημοσύνης, σαν χαρακτηρας. Το ζήτημα είναι, όσο μπορεί κανείς, να φτιαξει τον εαυτο του ώστε να ναι πιο ανταγωνιστικός.
    Σε εμένα το λες φίλε?
    Σαφώς και μετράει,πιο πολύ από όλα!Αφού καθορίζει την σύναψη σχέσης!
    Εγώ γιατί νομίζεις πάω από τον Ιούλιο γυμναστήριο?Για εμένα?

Quote Originally Posted by Constantly curious View Post
    Σωστα τα λεει ο μακ, μια επεμβαση δεν ειναι κατι απλο, παρε τον χρονο σαν χρονο δικο σου, χρονο αναρρωσης ξεκουρασης φροντιδας...
    Τουλαχιστον τελειωσε αυτο το κομματι και εκανες την υπερβαση !!!
    Ευχαριστω για την κατανοηση.Ξεκουραση και ηρεμια θελω και δυστηχως τωρα που ειναι γιορτινες ημερες λιγο δυσκολο να βρεις ησυχια και ηρεμια.

Senior Member
    Quote Originally Posted by boo View Post
    θα το πω για να το βγαλω απο μεσα μου παρ ολο που τις τελευταιες μερες αποφευγω να γραφω γιατι ξερω οτι ακομα και απο το ιντερνετ παρακολουθουμαι.

δε θελω αλλο χαπια.με κανουν κοιμησμενη απλα και με αυτον τον τροπο θελουν αυτοι για να με ελεγχουν.προχτες ξεχασα να παρω την πρωινη δοση και ημουν πολυ χαρουμενη για τη μιση μερα.ειχα ενεργεια, ενταση, δεν ενιωθα αρρωστη

ειμαι 28 και αντι να χαιρομαι τη ζωη μου εχω κλειστει σε ενα δωματιο γιατι δεν μπορω να ειμαι με τους ανθρωπους.στη γιατρο δεν οφελει να το πω..πριν 20 μερες μου αξησε τα χαπια.δε θα δεχτει να τα μειωσουμε.πριν 5-6 μερες ξαναηρθαν τα φαντασματα και η φωνες αλλα ευτυχως τωρα ειμαι καλυτερα.

κι εκει που ειχα αρχισει να πιστευω οτι η γιατρος δεν ειναι μερος της συνομωσιας τωρα που αυξησε τα χαπια παλι νιωθω παλι οτι ειναι μερος κι αυτη της συνομωσιας που γινεται εναντιον μου.ειμαι πολυ μπερδεμενη και δε βρισκω τροπο να ξεμπλεξω..

σκεφτομαι να αρχισω να τα μειωνω απο μονη μου αλλα δε ξερω ποιο χαπι κοβεις πρωτα ποιο μετα και ποση ποσοτητα καθε φορα

στεναχωριεμαι πολυ..θελω να εχω κεφι, ζωντανια, ορεξη, ενταση, χαρα ξανα..θελω να ζησω παλι.πραγματικα χωρις υπερβολες νιωθω φυτο.τα χαπια με ριχνουν πολυ...
    Ναι έχεις δίκιο, μπορούν να σε παρακολουθούν από το internet και είναι πολύ άσχημο πράγμα να σε παρακολουθούν... Και εμένα με ενοχλεί και το σκέφτομαι αυτό... Μπορείς όμως να μπαίνεις από το dark web μέσω tor και έτσι να μην μπορούνε να σε βρούνε ούτε να σε παρακολουθούνε. Εξαφανίζεται η ip στα άδυτα των server του tor...

Πες μου κάτι άλλο αν θέλεις... Έχεις δοκιμάσει να μιλήσεις με τον ψυχίατρο του hearingvoices??? Έχω ακούσει ότι είναι αντιψυχίατρος, δεν σε υποχρεώνει να παίρνεις φάρμακα και πως αν του πεις πως θέλεις να κόψεις τα φάρμακα σε βοηθάει να τα κόψεις... Δεν χάνεις τίποτα να συζητήσεις μαζί του και αν νιώσεις συζητώντας μαζί του πως αποτελεί μέρος της συνωμοσίας και αυτός να του πεις γεια και να μην του μιλήσεις ξανά... Το ξέρω πως δεν αποδέχεσαι την λογική και πως είναι άκαρπο να προσπαθήσω με την λογική να σε πείσω... ίσως όμως κάποια ημέρα να νιώθεις διαφορετικά και αυτά που σου λέω σήμερα να σου φανούν σωστά. Αν έρθει εκείνη η στιγμή κάποια ημέρα, γιατί θα έρθει να το ξέρεις αυτό, τότε πήγαινε να τον βρεις...

PS Να δώσεις στην φωνούλα που σου λέει ότι είμαι και εγώ μέρος της συνωμοσίας και μην τον ακούς, τα χαιρετίσματα μου... Φιλιά πολλά, εύχομαι η στιγμή που θα νιώθεις χαρούμενη και θα χαμογελάσεις να έρθει σύντομα...

Senior Member
    Quote Originally Posted by WhyAlwaysMe? View Post
    Σε εμένα το λες φίλε?
    Σαφώς και μετράει,πιο πολύ από όλα!Αφού καθορίζει την σύναψη σχέσης!
    Εγώ γιατί νομίζεις πάω από τον Ιούλιο γυμναστήριο?Για εμένα?
    πας επειδη ειναι το μονο θεμα που αντεχεις να αντιμετωπισεις.
    η εμφανιση ειναι ενα σοβαρο θεμα.
    το πιο σοβαρο ακομα ειναι η επικοινωνια και η τολμη.ΑΥΤΑ καθοριζουν την συναψη σχεσης. οχι το σκετο σωμα..

επειδη δν θελεις/αντεχεις να ασχοληθεις με αυτα τα δυο που ειναι και τα πιο σημαντικα, εχεις ριξει ολο σου το βαρος στην γυμναστικη.
    δυστυχως ομως, δεν αρκει.

WhyAlwaysMe?
    Guest
    Quote Originally Posted by Remedy View Post
    πας επειδη ειναι το μονο θεμα που αντεχεις να αντιμετωπισεις.
    η εμφανιση ειναι ενα σοβαρο θεμα.
    το πιο σοβαρο ακομα ειναι η επικοινωνια και η τολμη.ΑΥΤΑ καθοριζουν την συναψη σχεσης. οχι το σκετο σωμα..

επειδη δν θελεις/αντεχεις να ασχοληθεις με αυτα τα δυο που ειναι και τα πιο σημαντικα, εχεις ριξει ολο σου το βαρος στην γυμναστικη.
    δυστυχως ομως, δεν αρκει.
    Πάω και για να γίνω όμορφος.....
    Μην μείνω μέτριος,γιατί όπως είπες,είναι ένα σοβαρό θέμα η εμφάνιση.
    Γιατί και η εμφάνιση μου,δεν είναι κάτι ωραίο....
    Για εσένα όμως είναι πιο εύκολο,γιατί είσαι ωραία και τα έχεις με έναν ωραίο....

Senior Member
    Δηλαδή ρε γουάι τι θέλεις να μας πεις τώρα πως αν δηλαδή κάποιος γίνει φέτες ακόμα και μ@λ@κας να είναι θα μπλέξει με όμορφη γκόμενα; Για κούνα λίγο το κεφάλι σου....