ΤΙ ΣΚΕΦΤΕΣΤΕ ; - Page 404
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 404 of 1380 FirstFirst ... 304354394402403404405406414454504904 ... LastLast
Results 6,046 to 6,060 of 20693
    Senior Member
    ναι αλλα αυτη η χαρα, το κεφι, η ορξη για ζωη ρε παιδι μου..που παει?παει την χανουμε..μου εχουν ισοπεδωθει τα παντα εδω και μισο χρονο..ολο επεισοδια και φαρμακα.πριν ημουν ηρεμη για κανα χρονο ειχαμε κανει και μειωσεις στα φαρμακα και ημουν καλα..τωρα να περιμενω ποσο ακομα δε ξερω..δεν ειμαι σε νορμοθυμια ειμαι σε φυτοκατασταση και πεσμενη.δεν ξερω αν βγαζουν νοημα αυτα που γραφω.και σκεφτομαι οτι αυτα τα 2 αντιψυχωτικα πρεπει να μου κανουν τη ζημια..αυτο το dipiperon δε το συστηνω σε κανενα.βοηθαει αλλα σε κανει ζομπι
    είμαι ςοδοπανα ανθρωπος

Senior Member
    Βρε κούκλα πως να στο εξηγήσω αυτή η καταστολή είναι όπως λειτουργούν τα φάρμακα για καλό δηλαδή αντί να τα σπάσεις όλα είσαι σε καταστολή αυτό βοηθάει και τον οργανισμό να συνέλθει και είσαι ήρεμη δεν λέω ότι είναι καλά τα φάρμακα δεν ξέρω για πιο λόγο έχουν παρενέργειες η μάλλον ξέρω αλλά δεν μου κάνει η εξήγηση η επίσημη εξήγηση είναι ότι οι νεύροδίαβαστές που είναι στον εγκέφαλο υπάρχουν σε όλο το σώμα και όπως η ουσία διατρέχει το σώμα πιάνει και αλλού αδύνατο να πιστέψω ότι δεν μπορούν να τα κάνουν τα φάρμακα μόνο για τον εγκέφαλο δηλαδή να σε ρυθμίζουν μόνο εγκεφαλικά να είσαι ήρεμος και ευδιάθετος χωρίς παρενέργειες ίσως σε κάποια χρόνια την κάνουν σωστά τη δουλειά παρόλα αυτά όπως είναι τώρα τα πράγματα πρέπει να είσαι ήρεμη αυτό θα σε βοηθήσει πολύ στην προσπάθεια σου
    Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))

Senior Member
    Από το να είσαι με άσχημη διάθεση μέσα στο άγχος κλπ καλύτερα να είσαι ήρεμη και να βαριέσαι αυτή η διάθεση για ζωή κλπ έρχεται ξανά άμα σταθεροποιηθείς και ερωτευτείς

Senior Member
    Quote Originally Posted by boo View Post
    δεν πειραματιζομαι με δοσολογιες ποτε ρε νταξει..απλα την προηγουμενη φορα δεν επαιρνα ολες τις δοσεις μεσα στην μερα..αυτο σκεφτομαι να κανω..δεν εχω αλλη λυση καλυτερη.
    γιατι να περιμενω 3 μηνες?απο εκει γυρω στις 17 φλεβαρη ως τωρα τα χω δει ολα..ποσο να περιμενω..
    Μην κοψεις τις δοσολογιες κάνε υπομονη.κανε υπομονη λιγο καιρο μεχρι να γινεις καλυτερα και να στα ελατωσει ο γιατρος

Senior Member
    Κυκνε εμείς μαλώσαμε νομίζω γιατί σου ζήτησα να εκφραστείς παραπάνω έτσι ξεκινήσαμε τον καυγά φαντάζομαι κατάλαβες τις προθέσεις ήμουνα σε επεισόδιο και ερωτευμένος μη σου τύχει το κεφάλι μου κόντευε να εκραγεί τέλος πάντων τώρα συνήλθα αλλά νομίζω καλό σου έκανε ο καυγάς αυτός άρχισες να εκφράζεσαι παραπάνω νομίζω εκτός κι αν εγώ σε συμπάθησα τώρα που συνήλθα

Senior Member
    Για την ιστορία έφαγα χυλόπιτα αεροπλανικη για ακόμα μια φορά και με πόνεσε αρκετά

Senior Member
    νταξει..δε θα κανω τιποτα.θα προσπαθησω να συνεχισω να τα παιρνω και βλεπουμε.ευχαριστω για την καλη διαθεση που μου δειχνετε παντα και απαντατε στα μηνυματα μου..πραγματικα νιωθω οτι καποιος ενδιαφερεται για μενα..
    είμαι ςοδοπανα ανθρωπος

Senior Member
    Quote Originally Posted by boo View Post
    νταξει..δε θα κανω τιποτα.θα προσπαθησω να συνεχισω να τα παιρνω και βλεπουμε.ευχαριστω για την καλη διαθεση που μου δειχνετε παντα και απαντατε στα μηνυματα μου..πραγματικα νιωθω οτι καποιος ενδιαφερεται για μενα..
    polloi endiaferontai boo.Απλα ειναι κριμα να κοψεις την δοσολογια μονη σ και να λες αληθεια στον ψυχοθεραπευτη σ.
    Λες οτι σ κανουν ζομποποιηση τα χαπια,αλλα δεν σκέφτεσαι τι ειναι μερικοι μηνες μπροστα σε ολοκληρη την ζωη σ?ας σ κανουν ετσι τουλάχιστον θα γινεις καλά.Εγψ προσωπικα σ δειχνω καλη διαθεση γτ φενεσαι καλος ανθρωπος..
    Και οποτε εχεις ενα προβλημα ανοιγε ενα θεμα να λες τι σ βασανιζει να προσπαθει ο καθενας να σ βοηθησει

Senior Member
    Πάλι καλά που η γενιά των εικοσάρηδων είναι φλώροι και έτσι μας αφήνουν τον δρόμο ορθάνοιχτο για να χτυπάμε εμείς τα πιπίνια... :P

Banned
    Quote Originally Posted by mindcrime View Post
    Πάλι καλά που η γενιά των εικοσάρηδων είναι φλώροι και έτσι μας αφήνουν τον δρόμο ορθάνοιχτο για να χτυπάμε εμείς τα πιπίνια... :P
    Καλά κατούρα και λίγο..... :P

Senior Member
    Ευτυχως που εχουν απεργια τα ΜΜΕ και μπορουμε να χαρουμε λιγο Πασχα

Επισης το Σαββατο ειχα παει σε μια θεατρικη παρασταση, οι "Δεκα μικροι νεγροι", μεχρι το τελος ο δολοφονος νομιζα πως ηταν ο μπατλερ, διαψευστηκα πληρως ομως
    Αν δεν εκδηλώνεις όσα βρίσκονται μέσα σου, αυτά που δεν εκδηλώνεις θα σε καταστρέψουν

Senior Member
    Quote Originally Posted by Mariah View Post
    Ευτυχως που εχουν απεργια τα ΜΜΕ και μπορουμε να χαρουμε λιγο Πασχα
    Εχω να δω ειδησεις 4 χρονια ........οτι διαβασω στο νετ .......

Senior Member
    Quote Originally Posted by mindcrime View Post
    κι εσεις φλωροι εισασταν οταν εισασταν εικοσαρηδες. τα ξεχνας...
    εχει για ολα τα γουστα, μην ζμπρωχνεστε.. τι ειναι τα πιπινια? μπεκατσες? αν θελει συνομηλικο η πιπινα, δεν θα ασχοληθει μαζι σου, κι ας εισαι πιο "εμπειρος" κι ο αλλος πιο "φλωρος"..

Senior Member
    Εχεις δικιο , κι εμεις φλωροι ειμασταν τοτε .......... την εκφραση ' πιπινι ' παντα την απεχθανομουν , ειναι υποτιμητικη ................παντως υπαρχουν πολλες μικρες σε ηλικια , που προτιμουν μεγαλυτερους , κατι συμβαινει με τους σημερινους νεαρους , οχι καλο , οπως και πολλες αρκετα μεγαλυτερες , προτιμουν μικροτερους .........

Senior Member
    Παντως στην εποχη του facebook και του twitter, θα νομιζε κανεις πως οι προσωπικες σχεσεις εχουν γινει πιο ευκολες, αλλα μαλλον δεν ειναι ολα τοσο ροδινα.
    Αν δεν εκδηλώνεις όσα βρίσκονται μέσα σου, αυτά που δεν εκδηλώνεις θα σε καταστρέψουν