ΤΙ ΣΚΕΦΤΕΣΤΕ ; - Page 405
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 405 of 1380 FirstFirst ... 305355395403404405406407415455505905 ... LastLast
Results 6,061 to 6,075 of 20693
    Senior Member
    Quote Originally Posted by cube View Post
    Καλά κατούρα και λίγο..... :P
    Κάτι τέτοιο θα έγραφα και εγώ, αλλά εμείς δεν μεγαλώσαμε μασημένοι... εμείς δεν μεγαλώσαμε με κινητό.... παίρναμε τηλέφωνο στο τηλέφωνο του σπιτιού και ζητούσαμε από τον πατέρα την κόρη του για να της μιλήσουμε... Δηλαδή μεγαλώσαμε κτίζοντας μέσα μας δύναμη και θάρρος, αυτό το οποίο δεν έχουν οι σημερινοί εικοσάρηδες.... Χμμμμ σκέψου το λίγο....

Senior Member
    Quote Originally Posted by Macgyver View Post
    Εχεις δικιο , κι εμεις φλωροι ειμασταν τοτε .......... την εκφραση ' πιπινι ' παντα την απεχθανομουν , ειναι υποτιμητικη ................παντως υπαρχουν πολλες μικρες σε ηλικια , που προτιμουν μεγαλυτερους , κατι συμβαινει με τους σημερινους νεαρους , οχι καλο , οπως και πολλες αρκετα μεγαλυτερες , προτιμουν μικροτερους .........
    και πολλες μικροτερες δεν θελουν επ ουδενι μεγαλυτερους, και πολλοι νεωτεροι, προτιμουν μεγαλυτερες.
    παθος και αγαπη να υπαρχει κι ολα μπαινουν μια χαρουλα στην θεση τους
    για ολους εχει ο καλος θεουλης.
    ζηλειες δεν θελω μονο...

Senior Member
    Quote Originally Posted by mindcrime View Post
    Κάτι τέτοιο θα έγραφα και εγώ, αλλά εμείς δεν μεγαλώσαμε μασημένοι... εμείς δεν μεγαλώσαμε με κινητό.... παίρναμε τηλέφωνο στο τηλέφωνο του σπιτιού και ζητούσαμε από τον πατέρα την κόρη του για να της μιλήσουμε... Δηλαδή μεγαλώσαμε κτίζοντας μέσα μας δύναμη και θάρρος, αυτό το οποίο δεν έχουν οι σημερινοί εικοσάρηδες.... Χμμμμ σκέψου το λίγο....
    νομίζεις μην βγάζεις ,ετσι συμπερασματα ,για μένα η γενια 33-38 τώρα ηταν πολυ φλωρικοι

Senior Member
    Quote Originally Posted by nick190813 View Post
    νομίζεις μην βγάζεις ,ετσι συμπερασματα ,για μένα η γενια 33-38 τώρα ηταν πολυ φλωρικοι
    Που την γνωρίζεις; Είσαι 38 χρονών ή μεγαλύτερος και την έχεις ζήσει;

Senior Member
    Που την γνωρίζεις; Είσαι 38 χρονών ή μεγαλύτερος και την έχεις ζήσει;
    οχι αλλα εχω γνωρισει γυναικες αυτης της ηλικιας και ολες ψηνονται γι αυρο σ λεω οτι εισται φλωροι................και βλέπω γενικα ειχα και μεγαλυτερες παρεες και ξερω,ζουσατε σε πιο αγαθα πλαισια

Senior Member
    Παιδια μην μαλωνετε, σε λιγο καιρο που δεν θα εχουμε λεφτα να πληρωσουμε το ιντερνετ, θα γυρισουμε παλι στις παλιες καλες εποχες
    Αν δεν εκδηλώνεις όσα βρίσκονται μέσα σου, αυτά που δεν εκδηλώνεις θα σε καταστρέψουν

Senior Member
    οχι αλλα εχω γνωρισει γυναικες αυτης της ηλικιας και ολες ψηνονται γι αυρο σ λεω οτι εισται φλωροι................και βλέπω γενικα ειχα και μεγαλυτερες παρεες και ξερω,ζουσατε σε πιο αγαθα πλαισια
    Αφού λοιπόν δεν είσαι 38 χρονών και δεν την έχεις ζήσει, άσε να την γνωρίζουμε εμείς που την ζήσαμε... Για να μαθαίνεις το πόσο φλώροι ήμασταν και το πόσο αγαθή ήταν η ζωή μας, η γενιά μου μεγάλωσε σε ένα κλαμπ που το '95 ψηφίστηκε το καλύτερο του κόσμου... Αυτά να πεις στους μεγάλους της παρέας σου που είμαι βέβαιος πως το amfitheatro το γνωρίζανε μόνο από απ' έξω, αλλά παρόλα αυτά έχουν άποψη για το τι ζούσαμε εμείς που ήμασταν μέσα....

Senior Member
    Αφού λοιπόν δεν είσαι 38 χρονών και δεν την έχεις ζήσει, άσε να την γνωρίζουμε εμείς που την ζήσαμε... Για να μαθαίνεις το πόσο φλώροι ήμασταν και το πόσο αγαθή ήταν η ζωή μας, η γενιά μου μεγάλωσε σε ένα κλαμπ που το '95 ψηφίστηκε το καλύτερο του κόσμου... Αυτά να πεις στους μεγάλους της παρέας σου που είμαι βέβαιος πως το amfitheatro το γνωρίζανε μόνο από απ' έξω, αλλά παρόλα αυτά έχουν άποψη για το τι ζούσαμε εμείς που ήμασταν μέσα....
    Κοιτα το οτι δεν εζησα τοτε δν μ λεει κατι,εγώ ξέρω ανθρωπους τις γενιας σ και γυναικες π γνωριζω και μαθαινω τη γινοταν τοτε.Οποτε η αντιληψη μ για εκεινη την εποχη ειναι σωστη,θελω να πιστευω,Εσυ δεν εχεις ιδεα για το τωρα το μονο που ξερεις ειναι για τα τσατ και μαλακιες .Αλλα εισαι πολυ πισω μην συγκρινεις την γενια μ γτ πιστευω οτι ηταν πιο αγρια απο ολες τις γενιες.
    Τελος θελω να πω οτι αυτα π εγραψα για την γενια σ ισχυουν ,εισασταν φλωροι και υπηρχε μια αγαθοσυνη.....

Senior Member
    Φλώροι είναι οι νεόπτωχοι γιατί ήξερα κι εγώ όταν είχα χρήμα για ξόδεμα να ρίχνω γκόμενακια μετά που τελείωσαν τα λεφτά και οι εκδρομές να δεις τι έγινε έπεσε εξαφανίζολ το ξέρεις το εξαφανίζολ το πουλάνε αφραγκίας και φτώχειας γωνία σε πληροφορώ καλά πάει στις πωλήσεις
    Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))

WhyAlwaysMe?
    Guest

Banned
    Κοιτα το οτι δεν εζησα τοτε δν μ λεει κατι,εγώ ξέρω ανθρωπους τις γενιας σ και γυναικες π γνωριζω και μαθαινω τη γινοταν τοτε.Οποτε η αντιληψη μ για εκεινη την εποχη ειναι σωστη,θελω να πιστευω,Εσυ δεν εχεις ιδεα για το τωρα το μονο που ξερεις ειναι για τα τσατ και μαλακιες .Αλλα εισαι πολυ πισω μην συγκρινεις την γενια μ γτ πιστευω οτι ηταν πιο αγρια απο ολες τις γενιες.
    Τελος θελω να πω οτι αυτα π εγραψα για την γενια σ ισχυουν ,εισασταν φλωροι και υπηρχε μια αγαθοσυνη.....
    Καταρχήν γιατί μπερδεύετε την λέξη αγαθός με την λέξη φλώρος? Άμα είσαι αγαθός είναι καλό....

Banned
    Και εμείς στέλνουμε στο fb μήνυμα και φοβόμαστε μη δούμε το διαβάστηκε αλλά δεν πάρουμε απάντηση... Ξέρεις τι θάρρος θέλει αυτό? χαχα

Senior Member
    Quote Originally Posted by cube View Post
    Καταρχήν γιατί μπερδεύετε την λέξη αγαθός με την λέξη φλώρος? Άμα είσαι αγαθός είναι καλό....
    Einai καλο να εισαι αγαθος?γτ?για να σ κοροιδευουνε?
    Δεν μπερδεψα τις λεξεις απλα ηθελα να εκφρασω μια γενια.και νομιζω οτι χωραν μαζι σαν λεξεις

Banned
    Einai καλο να εισαι αγαθος?γτ?για να σ κοροιδευουνε?
    Δεν μπερδεψα τις λεξεις απλα ηθελα να εκφρασω μια γενια.και νομιζω οτι χωραν μαζι σαν λεξεις
    Αγαθός= Καλός, αθώος, καλοπροαίρετος
    Φλώρος= Κακομαθημένος,πνίγεται σε μια κουταλιά νερό κλπ

WhyAlwaysMe?
    Guest
    Quote Originally Posted by Mariah View Post
    Παιδια μην μαλωνετε, σε λιγο καιρο που δεν θα εχουμε λεφτα να πληρωσουμε το ιντερνετ, θα γυρισουμε παλι στις παλιες καλες εποχες
    Εσύ είδες χθες Game of Thrones?