ΤΙ ΣΚΕΦΤΕΣΤΕ ; - Page 414
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 414 of 1380 FirstFirst ... 314364404412413414415416424464514914 ... LastLast
Results 6,196 to 6,210 of 20693
    WhyAlwaysMe?
    Guest
    Quote Originally Posted by cube View Post
    Το λάθος δεν κατάλαβα ποιο είναι.......Γιατί είναι λάθος?
    Είναι λάθος cube,γιατί τις παρουσιάζουν σαν θεές,σαν κάτι σταλμένο από τα ουράνια,σαν κάτι μοναδικό.
    Και το καλύτερο όλων,που το έχω ξαναπεί:
    Λένε υποκειμενική την ομορφιά,αλλά εγώ πρέπει να πάω με μια αντικειμενικά μη εμφανίσιμη(μέτρια ή άσχημη).
    Κανονική κωλοτούμπα δηλαδή.

Senior Member
    Quote Originally Posted by WhyAlwaysMe? View Post
    Πραγματικά θα χαρώ αν συγκεκριμένα μέλη,δεν λύσουν τα προβλήματα τους!
    Γιατί όπως κάποιοι δεν ήθελαν να βοηθήσουν,αλλά πρότειναν ''λύσεις'' που θα μεγάλωναν το θέμα μου,έτσι και εγώ θέλω να δυσκολευτούν στα δικά τους!
    Why, καταρχήν είσαι αχάριστος και βλέπεις διαστρεβλωμένα τα πράγματα να σε βοηθήσουν ήθελαν όσοι ασχολήθηκαν μαζί σου αλλιώς δεν θα το έκαναν αλλά είναι τέτοια η εμμονή σου να πας με όμορφη που δεν βλέπεις τίποτα άλλο πέρα απ' αυτό...
    Και κατά δεύτερον με τέτοια κακία μέσα σου και το τέλειο σώμα να φτιάξεις, μόλις τον ανακαλύψουν οι γυναίκες ούτε οι άσχημες δεν θα σε θέλουν...αυτό πρέπει να διορθώσεις (αν διορθώνεται) κι όχι τα μπράτσα και τους κοιλιακούς...
    Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...

Senior Member
    Κυκνε άστο το βλέπω κι εγώ από εδώ δεν έχει καμία ελπίδα να κάνει σχέση άνω του ενός μήνα με όμορφη δε γίνεται με καμία Παναγία
    Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))

WhyAlwaysMe?
    Guest
    Quote Originally Posted by Κύκνος View Post
    Why, καταρχήν είσαι αχάριστος και βλέπεις διαστρεβλωμένα τα πράγματα να σε βοηθήσουν ήθελαν όσοι ασχολήθηκαν μαζί σου αλλιώς δεν θα το έκαναν αλλά είναι τέτοια η εμμονή σου να πας με όμορφη που δεν βλέπεις τίποτα άλλο πέρα απ' αυτό...
    Και κατά δεύτερον με τέτοια κακία μέσα σου και το τέλειο σώμα να φτιάξεις, μόλις τον ανακαλύψουν οι γυναίκες ούτε οι άσχημες δεν θα σε θέλουν...αυτό πρέπει να διορθώσεις (αν διορθώνεται) κι όχι τα μπράτσα και τους κοιλιακούς...
    Ξέρεις τι με ενοχλεί?
    Η επιμονή τους να πάω με κάτι που δεν είναι ωραίο.
    Μερικών,όχι όλων.

Senior Member
    Quote Originally Posted by elis View Post
    Κυκνε άστο το βλέπω κι εγώ από εδώ δεν έχει καμία ελπίδα να κάνει σχέση άνω του ενός μήνα με όμορφη δε γίνεται με καμία Παναγία
    Ούτε καν με άσχημη elis γιατί αυτός έχει άσχημο τρόπο σκέψης κι ίσως και χαρακτήρα...είπα να κάνω μια προσπάθεια να τον κάνω να καταλάβει τι είναι το πιο σημαντικό για τις γυναίκες αλλά αν συνεχίσει να λέει το ίδιο ποίημα όντως θα το αφήσω...
    Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...

Senior Member
    Ξέρεις τι με ενοχλεί?
    Η επιμονή τους να πάω με κάτι που δεν είναι ωραίο.
    Μερικών,όχι όλων.
    Δυστυχώς εξακολουθείς να μην καταλαβαίνεις...Καμιά δεν θέλει κάποιον που εύχεται το κακό των συνανθρώπων του αν δεν του έχουν κάνει κακό εκείνοι...εμένα τουλάχιστον με απωθεί όσο τίποτα...συν του ότι είναι εντελώς ρηχό να δίνεις σημασία μόνο στην εξωτερική ομορφιά, στο έχω ξαναπεί...

Senior Member
    Άστο γιατί προσπάθησα εγώ και δεν σώνεται με τίποτα είναι κάποιες που θεωρούν την κακία δύναμη αλλά σε ένα μήνα θα καταλάβουν κι αυτές φαντάζομαι δεν είναι μοντέλο ούτε λεφτάς

WhyAlwaysMe?
    Guest
    Άστο γιατί προσπάθησα εγώ και δεν σώνεται με τίποτα είναι κάποιες που θεωρούν την κακία δύναμη αλλά σε ένα μήνα θα καταλάβουν κι αυτές φαντάζομαι δεν είναι μοντέλο ούτε λεφτάς
    Ούτε τρελός όμως.

Senior Member
    Βλέπω ενα εχθρικο κλιμα

WhyAlwaysMe?
    Guest
    Δυστυχώς εξακολουθείς να μην καταλαβαίνεις...Καμιά δεν θέλει κάποιον που εύχεται το κακό των συνανθρώπων του αν δεν του έχουν κάνει κακό εκείνοι...εμένα τουλάχιστον με απωθεί όσο τίποτα...συν του ότι είναι εντελώς ρηχό να δίνεις σημασία μόνο στην εξωτερική ομορφιά, στο έχω ξαναπεί...
    Να το πάρουμε από άλλη οπτική?
    Δεν νομίζω να ζητώ κάτι παράλογο.
    Αυτό γιατί κάποιοι να λένε να το ξεχάσω?

WhyAlwaysMe?
    Guest
    Quote Originally Posted by nick190813 View Post
    Βλέπω ενα εχθρικο κλιμα
    Κοίτα,εγώ μπορεί να μην είμαι ωραίος,αλλά δεν είμαι τρελός.

Senior Member
    Δεν μπορείς να μάθεις σε ένα γέρικο σκύλο καινούρια κόλπα

WhyAlwaysMe?
    Guest
    Δεν μπορείς να μάθεις σε ένα γέρικο σκύλο καινούρια κόλπα
    Να φωνάξω τον μπόγια να σε μαζέψει,περίμενε.
    Έμαθες να βάζεις τόνους,έστω και αργά.....

Senior Member
    Να το πάρουμε από άλλη οπτική?
    Δεν νομίζω να ζητώ κάτι παράλογο.
    Αυτό γιατί κάποιοι να λένε να το ξεχάσω?
    Όχι, δεν θα γίνεται όπως σε συμφέρει εσένα...λυπάμαι...και λυπάμαι και για το επίπεδο σου που καταριέσαι και βρίζεις τους άλλους...ο elis ακόμα και τρελός να ήταν δεν είναι κακός σαν κι εσένα...μια ευκαιρία είχες και την έχασες κι αυτή με την απαίσια συμπεριφορά σου, συνέχισε έτσι, εσύ θα μείνεις μόνος σου...ήδη διώχνεις τα μέλη μακριά σου...

Καληνύχτα από μένα κι εύχομαι όταν κι αν ξυπνήσεις να μην είναι πολύ αργά...

WhyAlwaysMe?
    Guest
    Όχι, δεν θα γίνεται όπως σε συμφέρει εσένα...λυπάμαι...και λυπάμαι και για το επίπεδο σου που καταριέσαι και βρίζεις τους άλλους...ο elis ακόμα και τρελός να ήταν δεν είναι κακός σαν κι εσένα...μια ευκαιρία είχες και την έχασες κι αυτή με την απαίσια συμπεριφορά σου, συνέχισε έτσι, εσύ θα μείνεις μόνος σου...ήδη διώχνεις τα μέλη μακριά σου...

Καληνύχτα από μένα κι εύχομαι όταν κι αν ξυπνήσεις να μην είναι πολύ αργά...
    Κανείς δεν είναι άγιος,Κύκνε....
    Και αν νομίζεις ότι ζητώ κάτι παράλογο,νομίζω έχεις άδικο!
    Και εκτός αυτού πρότειναν κάτι που δεν θα με έκανε ευτυχισμένο!Πρότειναν τις μη εμφανίσιμες.