ΤΙ ΣΚΕΦΤΕΣΤΕ ; - Page 416
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 416 of 1380 FirstFirst ... 316366406414415416417418426466516916 ... LastLast
Results 6,226 to 6,240 of 20693
    Senior Member
    Quote Originally Posted by WhyAlwaysMe? View Post
    Ο χάρος παίζει να είναι πιο ωραίος από ότι προτείνουν εδώ μερικοί.
    γουαι γνωρισες κανα γκομενακι τωρα τελευταια?

WhyAlwaysMe?
    Guest
    Quote Originally Posted by nick190813 View Post
    γουαι γνωρισες κανα γκομενακι τωρα τελευταια?
    μπα................................

Senior Member
    μπα................................
    Ουτε εγω,αλλα παρηγοριεμαι στο ποσες γυναικες μας περιμενουνε εκει εξω

WhyAlwaysMe?
    Guest
    Ουτε εγω,αλλα παρηγοριεμαι στο ποσες γυναικες μας περιμενουνε εκει εξω
    Εγώ όχι τόσο....

Senior Member
    Θελω να μας πει μια κοπελα η και παραπανω απο το φορουμ τι ψαχνει σ εναν αντρα.Απαντηστε παρακαλω.
    Εσυ τι λες γουαι να ψαχνει?

WhyAlwaysMe?
    Guest
    Θελω να μας πει μια κοπελα η και παραπανω απο το φορουμ τι ψαχνει σ εναν αντρα.Απαντηστε παρακαλω.
    Εσυ τι λες γουαι να ψαχνει?
    Εξαρτάται τι εμφάνιση θα έχει.....

Senior Member
    Ωραια οποια κοπελα του φορουμ θελει να μας πει τη προσεχει σ εναν αντρα ειναι καλοδεχουμενη ,περιμενουμε

Senior Member
    Ουτε μια δεν υπάρχει να μας τι τη προσεχει σ εναν αντρα?η φοβαστε?

Senior Member
    Eγω λεω οτι ειναι πολυ ασχημο να κατακρινετε καποιοι τον Γουαι , αν εχετε να πειτε κατι βοηθητικο η καλο , καλως ................... αλλο βοηθητικο , μεταξυ μας , δεν υπαρχει , το εξαντλησαμε το θεμα , ο ανθρωπος θελει ομορφη .......... η κατακριση των προτιμησεων του Γουαι για ομορφες , μονο κομπλεξ δειχνει , ο ανθρωπος ουτε κακος ειναι , ουτε ξερουμε τι ειναι .......και οποιος δεν συμφωνει μαζι μου , ας ....................παει στο διαολο , ναι , ναι , πενταρα δεν δινω για τις γνωμες μερικων μελων , υπερασπιζομαι ενα μελος , που εχει ενα προβλημα , δεν ειναι δικαστηριο εδω , να κρινουμε αν το προβλημα του ειναι ψυχολογικο η οχι ..........φορουμ ψυχολογικης υποστηριξης ειναι , οχι κριτικης ..................εγω δηλωνω οτι δεν μπορω να τον βοηθησω αλλο , αλλα δεν θα τον κατακρινω κιολας .....

Elis , δεν εννοω εσενα , παντα ρεαλιστικες απαντησεις δινεις , μιλας απ την καρδια σου ....και ο Νικ , παντα εχει καλο χιουμορ ....

Senior Member
    Ουτε μια δεν υπάρχει να μας τι τη προσεχει σ εναν αντρα?η φοβαστε?
    Βαρεθηκαν βρε Νικ , εχει κορεστει το θεμα .......

Senior Member
    Quote Originally Posted by Macgyver View Post
    Βαρεθηκαν βρε Νικ , εχει κορεστει το θεμα .......
    Σορυ δεν το ειχα ξαναδει οτι ειχε γινει ερωτηση παλι

WhyAlwaysMe?
    Guest
    Quote Originally Posted by Macgyver View Post
    Eγω λεω οτι ειναι πολυ ασχημο να κατακρινετε καποιοι τον Γουαι , αν εχετε να πειτε κατι βοηθητικο η καλο , καλως ................... αλλο βοηθητικο , μεταξυ μας , δεν υπαρχει , το εξαντλησαμε το θεμα , ο ανθρωπος θελει ομορφη .......... η κατακριση των προτιμησεων του Γουαι για ομορφες , μονο κομπλεξ δειχνει , ο ανθρωπος ουτε κακος ειναι , ουτε ξερουμε τι ειναι .......και οποιος δεν συμφωνει μαζι μου , ας ....................παει στο διαολο , ναι , ναι , πενταρα δεν δινω για τις γνωμες μερικων μελων , υπερασπιζομαι ενα μελος , που εχει ενα προβλημα , δεν ειναι δικαστηριο εδω , να κρινουμε αν το προβλημα του ειναι ψυχολογικο η οχι ..........φορουμ ψυχολογικης υποστηριξης ειναι , οχι κριτικης ..................εγω δηλωνω οτι δεν μπορω να τον βοηθησω αλλο , αλλα δεν θα τον κατακρινω κιολας .....

Elis , δεν εννοω εσενα , παντα ρεαλιστικες απαντησεις δινεις , μιλας απ την καρδια σου ....και ο Νικ , παντα εχει καλο χιουμορ ....
    Ξέρεις γιατί κατακρίνουν κάποιοι Mac?
    Λόγω της δικής τους εμφάνισης!
    Είτε θα είναι άσχημοι και μέτριοι(Σελτζούκος,admforall κλπ.),και θεωρούν ότι πρέπει και εγώ να πάω μόνο με τέτοιες,επειδή έχουν και αυτοί κόμπλεξ,είτε τίποτα ομορφόπαιδα(noumac,Anakin,Μαρούλ� �,Αλαφροΐσκιωτος κλπ.),που θεωρούν πως επειδή αυτοί είναι ωραίοι,πρέπει να πηγαίνουν με τις όμορφες μόνο οι όμορφοι,και εγώ όχι!Το κοινό τους σημείο,είναι ότι εγώ δεν πρέπει να πάω ποτέ με ωραία!Αλλά μόνο με καθετί μη εμφανίσιμο(άσχημο ή μέτριο).Και ότι είναι πολύ ρηχοί τελικά,γιατί καλώς ή κακώς βάζουν την εμφάνιση πάνω από όλα!Και μετά κατηγορούν εμένα.
    Όπως το είπες,είναι forum υποστήριξης και όχι κριτικής!Αλλά κάποιοι δεν το καταλαβαίνουν!
    Και επειδή εξ αρχής αυτοί με κατέκριναν,και ήθελαν να με πείσουν να πάω με κάτι μη εμφανίσιμο,παρουσιάζοντας το ως εξαιρετικό κλπ.,για αυτό δεν θέλω να λύσουν τα προβλήματα τους!!!!!

Senior Member
    Ξέρεις γιατί κατακρίνουν κάποιοι Mac?
    Λόγω της δικής τους εμφάνισης!
    Είτε θα είναι άσχημοι και μέτριοι(Σελτζούκος,admforall κλπ.),και θεωρούν ότι πρέπει και εγώ να πάω μόνο με τέτοιες , επειδή έχουν και αυτοί κόμπλεξ , είτε τίποτα ομορφόπαιδα ( noumac, Anakin , Μαρούλι , Αλαφροΐσκιωτος κλπ.) , που θεωρούν πως επειδή αυτοί είναι ωραίο ι, πρέπει να πηγαίνουν με τις όμορφες μόνο οι όμορφο ι , και εγώ όχι ! Το κοινό τους σημείο,είναι ότι εγώ δεν πρέπει να πάω ποτέ με ωραία ! Αλλά μόνο με καθετί μη εμφανίσιμο (άσχημο ή μέτριο) . Και ότι είναι πολύ ρηχοί τελικά , γιατί καλώς ή κακώς βάζουν την εμφάνιση πάνω από όλα ! Και μετά κατηγορούν εμένα.
    Όπως το είπε ς , είναι forum υποστήριξης και όχι κριτικής ! Αλλά κάποιοι δεν το καταλαβαίνουν !
    Και επειδή εξ αρχής αυτοί με κατέκριναν , και ήθελαν να με πείσουν να πάω με κάτι μη εμφανίσιμο , παρουσιάζοντας το ως εξαιρετικό κλπ ., για αυτό δεν θέλω να λύσουν τα προβλήματα τους!!!!!
    Δεν θελω να ονοματισω μελη , αγαπητε Γουαι , ουτε και να μπω εγω στην διαδικασια της κριτικης αλλων μελων , απλα μην δινεις εσυ σημασια ......

Senior Member
    ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Senior Member
    γουαι, ακομα περιμενεις την εγκριση των μελων για να πας με οποιαν γουσταρεις?
    θα περιμενεις για πολυ...