ΤΙ ΣΚΕΦΤΕΣΤΕ ; - Page 44
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 44 of 1380 FirstFirst ... 34424344454654941445441044 ... LastLast
Results 646 to 660 of 20693
    Senior Member
    Quote Originally Posted by Remedy View Post
    πολυ καλη επιλογη.
    ξυδι και περαστικα για την κλωτσια που θα φας..
    Καλη επιλογη σα τους πολιτικους που ψηφιζατε εσυ και η γενια σου...
    Αντε γεια........

Senior Member
    Εγώ θα συμβούλευα τα διπλά προφίλ, όταν συνομιλούν μεταξύ τους, να προσέχουν γιατί πολύ συχνά μπερδεύονται.
    Και ξαφνικά, αρχίζουν να γράφουν με τον ίδιο τρόπο.
    Ένας παρατηρητικός και ψύχραιμος αναγνώστης, τα προσέχει αυτά!
    Last edited by marian_m; 04-03-2015 at 23:35.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Nocash View Post
    Καλη επιλογη σα τους πολιτικους που ψηφιζατε εσυ και η γενια σου...
    Αντε γεια........
    Δεν προλαβα να δω και τι εγραψες :-)

Banned
    Παντως εγω οταν γραφω με τονους ειμαι απο ταμπλετ που μου κανει αυτη την εξυπηρετηση..και βαζει τους τονους οπου να'ναι!

Νοκας γιατι τοση χολερα μανα μου?

Senior Member
    Quote Originally Posted by mnimonio View Post
    Παντως εγω οταν γραφω με τονους ειμαι απο ταμπλετ που μου κανει αυτη την εξυπηρετηση..και βαζει τους τονους οπου να'ναι!

To χειροτερο ειναι στο what`s app, που το κουμπακι send ειναι εκνευριστικα κοντα στο κουμπακι back και πας να το διορθωσεις και στελνεις κατι του στυλ "Καλη μεροληψια".

Banned
    Τελος παντων...σκεφτομαι οτι αδημονω να φυγει αυτη η μαυρη περιοδος και να ερθουν καλυτερες μερες..Χορτασα προβληματα!
    Δεν θελω ουτε λεφτα , ουτε κοτερα.. Μονο ψυχικη ηρεμια.. Τιποτε αλλο.

Banned
    Quote Originally Posted by betelgeuse View Post
    To χειροτερο ειναι στο what`s app, που το κουμπακι send ειναι εκνευριστικα κοντα στο κουμπακι back και πας να το διορθωσεις και στελνεις κατι του στυλ "Καλη μεροληψια".
    Καλα ασε ο κορεκτορας..Δημιουργηθηκε για να μας κανει ξεφτιλα.

Για την αυτόματη διόρθωση κειμένου εξαρτάται το πληκτρολόγιο που χρησιμοποιείτε.Προσωπικά είμαι πολύ ικανοποιημένος απο το swype που έχει και σχετικά πολύ καλή φωνητική πληκτρολόγηση αλλά δυστυχώς δεν είναι δωρεάν.Επίσης και η google έχει βάλει φωνητική πληκτρολόγηση στα ελληνικά.Καλό πληκτρολόγιο κατά την γνώμη μου ειναι και το swiftkey.Για μεγάλα κείμενα και όταν βρίσκεσαι σε ήσυχο περιβάλλον η φωνητική πληκτρολόγηση βολεύει πάρα πολύ.Απλά χρειάζεται μετά μερικές διορθώσεις για να μην γίνουμε ρεζίλι.. ενώ υπάρχει και το multiling στο οποίο έχω βρει επιλογή ώστε να αντιστρέφεται η θέση του backspace και του caps lock και έτσι το backspace να μην είναι κάτω απο το enter.

Banned
    εχω γραψει απειρα μυνηματα στο κινητο που εκαψα 2 τηλεφωνα απο τη πολυ χρηση αφου το ενα κοντεψε να εκραγει κ πηρε σχεδον φωτια αφου εβρεχε κ ολας οταν εγραφα κ εγινε βραχυκυκλωμα κ κοντεψε να κανει μπουμ.

αφου μπορω να γραφω μυνηματα ακομα κ χωρις να βλεπω τι γραφω αφου εχουν συνηθισει τα χερια μου κ πηγαινουν σα να εχω βαλει μοτερακι χαχαχα...

Senior Member
    Quote Originally Posted by kozchr View Post
    Για την αυτόματη διόρθωση κειμένου εξαρτάται το πληκτρολόγιο που χρησιμοποιείτε.Προσωπικά είμαι πολύ ικανοποιημένος απο το swype που έχει και σχετικά πολύ καλή φωνητική πληκτρολόγηση αλλά δυστυχώς δεν είναι δωρεάν.Επίσης και η google έχει βάλει φωνητική πληκτρολόγηση στα ελληνικά.Καλό πληκτρολόγιο κατά την γνώμη μου ειναι και το swiftkey.Για μεγάλα κείμενα και όταν βρίσκεσαι σε ήσυχο περιβάλλον η φωνητική πληκτρολόγηση βολεύει πάρα πολύ.Απλά χρειάζεται μετά μερικές διορθώσεις για να μην γίνουμε ρεζίλι.. ενώ υπάρχει και το multiling στο οποίο έχω βρει επιλογή ώστε να αντιστρέφεται η θέση του backspace και του caps lock και έτσι το backspace να μην είναι κάτω απο το enter.
    Αναβαθμιστηκε το φορουμ , εβαλαν πληκτρολογιο , μπραβο . Πως λειτουργει ομως ?

Eιναι αυτα τα touch screen , τα καινουρια , ε ?

Quote Originally Posted by Remedy View Post
    το πιστευει πολυ η κολλητη μου, αυτο που λες. αλλα ειναι αρκετα προληπτικη.
    εγω πιστευω οτι εχει βαση αληθειας απο αποψη αυτοσυγκεντρωσης, (δια)ροης ενεργειας κλπ.
    αλλα πιο πολυ πιστευω, οτι και μονο που το πιστευεις αρκει για να σε επηρρεαζει.
    οποτε πραττε κατα βουληση, συμφωνα με τις πεποιθησεις σου. κανε αυτο που νομιζεις οτι ΕΣΕΝΑ βοηθα και φερνει το καλυτερο αποτελεσμα (αρκει να μην σε καταδυναστευει ο τροπος που σκεφτηκες).
    Μπορεί να χεις και δίκιο από την άποψη ότι:
    Όταν κάνουμε μια αντικειμενική αυτογνωσία για εμάς καταλήγουμε στο συμπέρασμα πως τη ζωή μας εμείς την κατευθύναμε, πως οι αιτίες σ' εμάς βρίσκονται και πουθενά αλλού. Απλά μας έλειπε η πίστη! Μας έλειπε δηλαδή η πολλή πίστη, η αυτοπεποίθηση και η αυτοεκτίμηση.
    Το να πιστευουμε σε προλήψεις, συμφωνώ μαζί σου πως, αυτό μας κοστίζει σε δια(ροή) ενέργειας και επηρεασμό μας. Λειτουργεί τελικά και σαν μια μορφή δικαιολογίας για εμάς για να καλύψουμε τα λάθη από τις δικές μας επιλογές.
    γιάννης

Banned
    εγω πιστευω οτι τη ζωη μας την κατευθυνουν η τα αποθημενα μας η οσα δε μπορουμε να εκφρασουμε γενικοτερα γιατι οταν ενα πραγμα δε το λες κ μενει στο παρασκηνιο του μυαλου σου στο τελος αποκτα τοσο μεγαλες διαστασεις που καταληγει να σε εξουσιαζει για αυτο αυτοι που εχουν μαθει να συζητουν τα παντα κ να μιλουν για ολα γινονται τελικα κ καλυτεροι ανθρωποι γιατι απλα εχουν κ λιγοτερα αποθημενα απο τους αλλους οσο κ αν οι αλλοι τους επικρινουν για την ηλικρινια τους αυτο δε προκειται να ανερεσει ποτε οτι ειναι οι πιο σωστοι απο ολους.

Senior Member
    Quote Originally Posted by marian_m View Post
    Εγώ θα συμβούλευα τα διπλά προφίλ, όταν συνομιλούν μεταξύ τους, να προσέχουν γιατί πολύ συχνά μπερδεύονται.
    Και ξαφνικά, αρχίζουν να γράφουν με τον ίδιο τρόπο.
    Ένας παρατηρητικός και ψύχραιμος αναγνώστης, τα προσέχει αυτά!

Βρε Μαριον , που ειναι αυτα τα προφιλ , τα διπλα , και τα βλεπετε μονο εσεις ? πεστε και μας τους δυσμοιρους ποιους να προσεχουμε , αντε , μυστικα δεν ειναι , πες αυτος και αυτος , αυτη και αυτη , αλλα πες κατι . Μονο εκεινον τον φυστικι , αμυγδαλο , πως τον ελεγαν πηρα μυρωδια .
    Με τον ιδιο τροπο γραφεις εσυ και η ρεμεντυ , αυτο ομως δεν σημαινει οτι ειστε το ιδιο ατομο , ετσι πιστευω , το δικο σου χιουμορ ειναι καλυτερο απο της ρεμ ( σορυ ρεμ ) η ρεμ ομως ειναι πιο συγκεκριμενη και αναλυτικη σε αυτα που γραφει . Το δικο μου στυλ γραψιματος δεν τοχει αλλος ( εμ , βεβαια , δεν υπαρχρει αλλος χαχας ) .

Senior Member
    Quote Originally Posted by ioannis2 View Post
    Απλά μας έλειπε η πίστη! Μας έλειπε δηλαδή η πολλή πίστη, η αυτοπεποίθηση και η αυτοεκτίμηση.
    Το να πιστευουμε σε προλήψεις, συμφωνώ μαζί σου πως, αυτό μας κοστίζει σε δια(ροή) ενέργειας και επηρεασμό μας.

Εμ , δεν μας εμεινε και τιποτα βρε Γιαννη !

Senior Member

Ετσι κανω και στην καθημερινοτητα μου...Προσπαθω να γινω οσο πιο κωλοπαιδο μπορω ετσι ωστε να καταστρεψω κι αλλο το ζωη μου χανοντας οποιονδηποτε εχω γυρω μου μπας και βρω το κουραγιο να αυτοκτονησω....