ΤΙ ΣΚΕΦΤΕΣΤΕ ; - Page 451
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 451 of 1380 FirstFirst ... 351401441449450451452453461501551951 ... LastLast
Results 6,751 to 6,765 of 20693
    Senior Member
    Quote Originally Posted by Mariah View Post
    Περσυ ειχε πολλους αγγλους και γενικα εχει πιο πολυ ξενο κοσμο, φετος δεν ξερω αν θα εχει τοσο... αν και δεν μου αρεσει ο πολυς κοσμος, προτιμω να παω καπου πιο ησυχα αλλα πρεπει να παω εκει λογω οικογενειακων υποχρεωσεων
    Ναι σ χαλαει κιολας χαχαχχα.Δεν λες που οι μισοι πηζουν αθηνα και κλαινε ,εσυ νιώθεις και ασχημα

Senior Member
    Quote Originally Posted by nick190813 View Post
    Ναι σ χαλαει κιολας χαχαχχα.Δεν λες που οι μισοι πηζουν αθηνα και κλαινε ,εσυ νιώθεις και ασχημα
    Ε αν πας καθε χρονο, καπου το βαριεσαι κιολας χαχαχα.... εγω πιο πολυ στην αθηνα ηρεμω παρα στο νησι με ολη αυτη τη βαβουρα
    Αν δεν εκδηλώνεις όσα βρίσκονται μέσα σου, αυτά που δεν εκδηλώνεις θα σε καταστρέψουν

Banned
    Κάντε λίγο ησυχία ρε παιδιά
    Διαβάζω.....χοχοχο

Senior Member
    Και εγω κανω διατροφη με σουβλακια ειναι η καλυτερη να την δοκιμασεις
    Kαταλαβα ειναι καλο να συνηθησεις μια διατροφη σωστη και εγω το εκανα κατα καιρους απλα τωρα εχω εθιστει στο απ'εξω φαγητο ανα μια μερα παραγγελνω .Τι εχεις κοψει απο την διατροφη σ?
    Τζανκ φουντ απ'εξω σουβλακια πιτσες κλπ, οτιδηποτε πολυ επεξεργασμενο σε πακετακια σακουλακια πχ μπισκοτα πατατακια μαλακιτσες, τηγανιτα, αναψυκτικα και χυμους και σοκολατες τσαγια οποιαδηποτε ροφηματα με τζαμπα ζαχαρη και υγρες θερμιδες, αλατι, ψωμι, γλυκα. Αν με τραβαει τρωω κανα φρουτακι, γιαουρτι με μελι τετοια πραγματα. Δεν τρελαινομαι ομως μια ατασθαλια θα τη κανω μια φορα στις τοσες. Απο ροφηματα θα πιω κανα καφε με μια κουταλια ζαχαρη τη μερα τοπ. Δεν βαζω πουθενα αλλου ουτε ασχολουμαι με ασπαρταμες και βλακειες. Απο φαγητο δεν τρελαινομαι ουτε εκει, κανονικα σπιτικο, οτι εχει. Αυτα για αρχη επειδη τα κουμαντα με τα μαγειρεματα τα κανει η μητερα μου. Οταν θα αναγκαστω να εχω την ευθυνη εγω (συντομα δλδ) σκοπευω να το προσεξω και αυτο. Αυτα....και νερακι

Senior Member
    Ε αν πας καθε χρονο, καπου το βαριεσαι κιολας χαχαχα.... εγω πιο πολυ στην αθηνα ηρεμω παρα στο νησι με ολη αυτη τη βαβουρα
    Καλα ναι οσοι ζουνε αθηνα ομως ,δεν μπορουνε να μας καταλαβουνε εμας που φευγουμε 3μηνο καθε καλοκαιρι στα νησια

WhyAlwaysMe?
    Guest
    Quote Originally Posted by Natalia_sups View Post
    Τζανκ φουντ απ'εξω σουβλακια πιτσες κλπ, οτιδηποτε πολυ επεξεργασμενο σε πακετακια σακουλακια πχ μπισκοτα πατατακια μαλακιτσες, τηγανιτα, αναψυκτικα και χυμους και σοκολατες τσαγια οποιαδηποτε ροφηματα με τζαμπα ζαχαρη και υγρες θερμιδες, αλατι, ψωμι, γλυκα. Αν με τραβαει τρωω κανα φρουτακι, γιαουρτι με μελι τετοια πραγματα. Δεν τρελαινομαι ομως μια ατασθαλια θα τη κανω μια φορα στις τοσες. Απο ροφηματα θα πιω κανα καφε με μια κουταλια ζαχαρη τη μερα τοπ. Δεν βαζω πουθενα αλλου ουτε ασχολουμαι με ασπαρταμες και βλακειες. Απο φαγητο δεν τρελαινομαι ουτε εκει, κανονικα σπιτικο, οτι εχει. Αυτα για αρχη επειδη τα κουμαντα με τα μαγειρεματα τα κανει η μητερα μου. Οταν θα αναγκαστω να εχω την ευθυνη εγω (συντομα δλδ) σκοπευω να το προσεξω και αυτο. Αυτα....και νερακι
    Έτσι μπράβο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Senior Member
    Quote Originally Posted by WhyAlwaysMe? View Post
    Εγώ όμως δεν θεοποιοώ σαν άλλους,ότι είναι μέτριο ή άσχημο,ούτε το παρουσιάζω φανατικά σαν ευκαιρία για ευτυχία.
    Οχι, εσυ θεοποιεις φανατικα το εξωτερικα ομορφο και το παρουσιαζεις σαν ευκαιρια για ευτυχια. Και αυτο ειναι λαθος. Δηλαδη εισαι η του υψους η του βαθους. Αυτο.

Senior Member
    Καλα ναι οσοι ζουνε αθηνα ομως ,δεν μπορουνε να μας καταλαβουνε εμας που φευγουμε 3μηνο καθε καλοκαιρι στα νησια
    Ε 3μηνο δεν φευγω, καμια βδομαδα τον Αυγουστο... εξαλλου εχω να παω και Λημνο φετος
    Αν δεν εκδηλώνεις όσα βρίσκονται μέσα σου, αυτά που δεν εκδηλώνεις θα σε καταστρέψουν

Senior Member
    Quote Originally Posted by cube View Post
    Κάντε λίγο ησυχία ρε παιδιά
    Διαβάζω.....χοχοχο
    Συγνωμη αν σ ενοχλησαμε
    Αλλη φορα θα ειμαστε πιο ηρεμοι

WhyAlwaysMe?
    Guest
    Οχι, εσυ θεοποιεις φανατικα το εξωτερικα ομορφο και το παρουσιαζεις σαν ευκαιρια για ευτυχια. Και αυτο ειναι λαθος. Δηλαδη εισαι η του υψους η του βαθους. Αυτο.
    Ενώ όσοι υπερεκτιμούν το μέτριο και το άσχημο εδώ μέσα?
    Ε??????????
    Για πες μου......Κάνουν καλά?

Senior Member
    Quote Originally Posted by cube View Post
    Εγώ διαφωνώ γιατί και ο γουάι μιλάει γενικά και αόριστα.... Δεν άκουσα ποτέ να προσβάλλει κάποια φίλη του κλπ.......
    Τι σχεση εχει αν ειναι φιλη η οχι; Και αν δεν ειναι φιλη και δεν τη ξερεις δεν εχεις λογο να βγαλεις κακια απεναντι της...επισης θεωρησα λαθος τα σχολιο που εκανε στο δελφινι...το ειχες παρατητησει κι εσυ...τεσπα, δεν θελω να δημιουργησω κατι απο το τιποτα, απλα να λεμε τα συκα συκα και τη σκαφη σκαφη...αυτο.

Senior Member
    Και εγω τα εχω κοψει κατα καιρους και θα κανω και τωρα για να μπορουνε να με θαυμαζουν οι κοπελες στις παραλιες γτ νιώθω οτι με περιμενουνε

Στην υγεια σου το νερακι.
    Εισαι στα κιλα που θελεις τωρα δλδ?η θες να χασεις και αλλα?αυτο εχει σημασια

Senior Member
    Ε 3μηνο δεν φευγω, καμια βδομαδα τον Αυγουστο... εξαλλου εχω να παω και Λημνο φετος
    Α καλα εγω ειμαι ανθρωπος που κανει διακοπες διαρκειας και νομιζα οτι και εσυ τοσο καθεσαι
    Ωραια πρεπει να ειναι και η λημνος

Senior Member
    Quote Originally Posted by WhyAlwaysMe? View Post
    Ενώ όσοι υπερεκτιμούν το μέτριο και το άσχημο εδώ μέσα?
    Ε??????????
    Για πες μου......Κάνουν καλά?
    Οι περισσοτεροι εδω μεσα εχουν μια αισθηση ισορροπιας σε αυτα τα πραγματα. Κανεις δεν λεει πως η μετρια η ασχημη ειναι σωνει και καλα ψυχαρα η η σουπερ προσωπικοτητα και η ομορφη δεν ειναι, μπορει να συμβαινει και το αντιθετο, αυτα πανε κατα περιπτωση. Αλλα εσυ θελεις παντα να γενικευεις.

Banned
    Τι σχεση εχει αν ειναι φιλη η οχι; Και αν δεν ειναι φιλη και δεν τη ξερεις δεν εχεις λογο να βγαλεις κακια απεναντι της...επισης θεωρησα λαθος τα σχολιο που εκανε στο δελφινι...το ειχες παρατητησει κι εσυ...τεσπα, δεν θελω να δημιουργησω κατι απο το τιποτα, απλα να λεμε τα συκα συκα και τη σκαφη σκαφη...αυτο.
    ναι λάθος είναι αλλά δεν είναι μισάνθρωπος θεωρώ, χωρίς να έχω αποδείξεις γιατί εδώ δεν γνωρίζουμε και κανέναν, εντυπώσεις έχουμε...