ΤΙ ΣΚΕΦΤΕΣΤΕ ; - Page 477
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 477 of 1380 FirstFirst ... 377427467475476477478479487527577977 ... LastLast
Results 7,141 to 7,155 of 20693
    Senior Member
    Quote Originally Posted by Natalia_sups View Post
    Αντε καληνυχτα παιδια, σας αφηνω να τα πειτε για μπαλιτσα. Και χαιρετω κ εσενα κιουμπ αν εισαι ακομα εδω
    καληνυχτα ναταλι

Senior Member
    ΤΕσπα καληνυχτω και εγω αμα εισται ακομα εδω

Banned
    Α παιδιά δεν είστε εντάξει, χαλάτε την παρέα..........:P

Senior Member
    Quote Originally Posted by nick190813 View Post
    Poy soy lene δυο γυναικες οτι δεν εχει σημασια η εμφανιση αλλα η προσωπικοτητα γτ δεν τις ακουσ?στο λενε ξεκαθαρα.
    ααααχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχ α!

η μερα της μαρμοτας....

Δεν μπορεί κανείς να ξεκόψει από το παρελθόν, βιώνει καθημερινά το παρόν ως τη συνέπεια του παρελθοντος. Μιλώ για κρίσιμες περιοδους, κρίσιμες στιγμές αποφάσεων και πράξεων που λόγω σοβαρών ψυχολογικών προβλημάτων (τώρα το αναγνωρίζω ότι υπήρχαν και αυτά είναι που κατεύθυναν τότε τη ζωη μου), που ενώ οι δυνατότητες και ικανότητες υπήρχαν, ακόμα και οι ευκαιρίες, ζούσα με τις χείριστες εντυπώσεις για μένα, οι οποίες καθόρισαν τις επιλογές που έκανα εκεινες τις περιόδους εκεινες τις στιγμές.

Κάποιοι άλλοι οι οποίοι είχαν τις ιδιες δυνατότητες και ικανότητες με μένα ήδη προχώρησαν, ήδη έχουν ανέβει. Έχω ξεκόψει από αυτούς επειδή τωρα είναι που πραγματικά μειονεκτώ. Νιώθω άσχημα να έχω συναναστροφή μαζι τους. Απλά ζω με τη ψευδαίσθηση της ευχαρίστησης με αυτα τα οποία τωρα κάνω, τα οποία στην πραγματικότητα είναι αποτέλεσμα μπαλώματος, προσπαθειών δλδ διόρθωσης της ζημιας που έγινε τότε και μιας συνεχούς πλαστής ελπίδας. Δεν είναι όμως αυτά που πραγματικά θα με ανέβαζαν ψυχολογικά. Τη διαπίστωση της λάθος επιλογής την βλέπω στην αντικειμενική διαπίστωση στο πως προχώρησαν οι άλλοι και που βρίσκονται αλλά και όταν μου το υποδεικνύουν τρίτοι ότι θα μπορούσα κι εγω. Στο μεταξύ χάθηκε πολλής κόπος στην προσπάθεια διόρθωσης για κατι που θα πρεπε να ταν πολύ καλύτερο. Κι όσο περνάνε τα χρόνια ήδη στένεψαν τα περιθώρια.
    γιάννης

Senior Member
    Ioannis2 η πηγη της δυστυχιας σου για εμενα ειναι η συγκριση...τι σε νοιαζει που προχωρησαν οι αλλοι και τι κανουν ενω ειχαν τις ιδιες δυνατοτητες με εσενα; Αυτη η λογικη μπορει να εφαρμοστει σε οτιδηποτε αλλα δεν σημαινει κατι για εσενα. Ειναι και θεμα τυχης, επιλογων, συγκυριων, ειναι πολλα, καθε ανθρωπος ειναι διαφορετικος στο κατω κατω. Λες χαθηκε κοπος να διορθωσεις κατι που θα επρεπε να ηταν καλυτερο...θα επρεπε για ποιον; Για τους αλλους που σε συγκρινουν με τριτους η τον εαυτο τους η για εσενα; Αν εννοεις για εσενα τοτε δεν ειναι ποτε αργα, πορεψου προς την ιδια κατευθυνση με τον δικο σου ρυθμο και θα φτασεις εκει που θες.

Ρε Γουαι βρες καμια γκομενα,καλυτερα ασχημος παρα παρθενος για τις γκομενες.

favvel
    Guest
    δεν είμαι καλά..νόμιζα ότι θα καταφέρω να συμφιλιωθώ με το σώμα μου αλλά ξέρω πως όσα χρόνια κι αν περάσουνε δεν θα το αγαπήσω απλά γιατί το έχω κάνει σαν τα μούτρα μου που κι αυτά χάλια είναι μες στα σπυράκια και τα σημάδια..
    με έπιασε απελπισία πάλι..ένας λόγος που θέλω να πεθάνω είναι κι αυτός..γιατί ξέρω ότι και να αδυνατίσω,όπως τώρα που έχω χάσει 2 κιλά,πάλι δε θα μ'αρέσει το σώμα μου,όπως δε μ'αρέσει ούτε τώρα..κι όχι επειδή είμαι στραβή..αλλά επειδή αντικειμενικά το σώμα μου είναι σαν 50άρας ενώ είμαι 28..
    έκανα το λάθος να πάρω απότομα πάρα πολλά κιλά..μετά τα ψιλοέχασα..τώρα είμαι 10 κιλά παραπάνω..

ένας άλλος λόγος που θέλω να πεθάνω είναι γιατί δεν έχω ενδιαφέροντα..
    και να τώρα ήταν να πάω σε ένα σεμινάριο..αντ'αυτού προτίμησα να κάτσω σπίτι και να φάω για να εκδικηθώ ακόμα πιο πολύ το άχαρο σώμα μου αλλά κι επειδή δεν ξέρω τι να κάνω στον ελεύθερό μου χρόνο..δεν ξέρω πώς να τον αξιοποιώ και τρώω..

αυτά ήθελα να πω..συγγνώμη αν σας κουράζω κάθε φορά που πετάγομαι σαν πιτσιλιά και λέω τον πόνο μου εδώ μέσα αλλά ώρες ώρες έχω ανάγκη να μιλήσω..

είμαι απελπισμένη αυτή τη στιγμή..τις άλλες ώρες απλά δεν το σκέφτομαι ότι είμαι χάλια..τώρα όμως επανήλθε έντονα αυτή η σκέψη..
    αλλά με το να μην το σκέφτομαι ξέρω πως δε λύνω το πρόβλημα απλά το σκεπάζω..
    η λύση θα ήταν δίαιτα και άσκηση..
    αλλά δε βρίσκω τη δύναμη και την υπομονή να το τηρήσω ένα τέτοιο πρόγραμμα γιατί έρχονται ώρες που δεν έχω τι να κάνω και για να μου περάσει η ώρα κάθομαι και τρώω..
    είμαι πολλά χρόνια σε αυτό το φαύλο κύκλο με το φαγητό..κι επειδή δεν πιστεύω πως αν αδυνατίσω ότι θα μου αρέσει το σώμα μου,γι'αυτό δεν κάνω καν την προσπάθεια..πιστεύω πως το έχω καταστρέψει μια για πάντα και αυτό με απελπίζει..δεν αντέχω να με βλέπω έτσι όπως είμαι..και με το ωραίο έχω ένα θέμα..δίνω πολλή βάση στο ωραίο..
    και δεν θα το κατέστρεφα το σώμα μου τότε αν ήμουν καλά ψυχολογικά..

Τώρα όπως είπα αισθάνομαι σαν να έχω χάσει το παιχνίδι της ζωής..
    δεν πρόκειται να είμαι ξανά ποτέ ευτυχισμένη..

Senior Member
    Quote Originally Posted by favvel View Post
    δεν είμαι καλά..νόμιζα ότι θα καταφέρω να συμφιλιωθώ με το σώμα μου αλλά ξέρω πως όσα χρόνια κι αν περάσουνε δεν θα το αγαπήσω απλά γιατί το έχω κάνει σαν τα μούτρα μου που κι αυτά χάλια είναι μες στα σπυράκια και τα σημάδια..
    με έπιασε απελπισία πάλι..ένας λόγος που θέλω να πεθάνω είναι κι αυτός..γιατί ξέρω ότι και να αδυνατίσω,όπως τώρα που έχω χάσει 2 κιλά,πάλι δε θα μ'αρέσει το σώμα μου,όπως δε μ'αρέσει ούτε τώρα..κι όχι επειδή είμαι στραβή..αλλά επειδή αντικειμενικά το σώμα μου είναι σαν 50άρας ενώ είμαι 28..
    έκανα το λάθος να πάρω απότομα πάρα πολλά κιλά..μετά τα ψιλοέχασα..τώρα είμαι 10 κιλά παραπάνω..

ένας άλλος λόγος που θέλω να πεθάνω είναι γιατί δεν έχω ενδιαφέροντα..
    και να τώρα ήταν να πάω σε ένα σεμινάριο..αντ'αυτού προτίμησα να κάτσω σπίτι και να φάω για να εκδικηθώ ακόμα πιο πολύ το άχαρο σώμα μου αλλά κι επειδή δεν ξέρω τι να κάνω στον ελεύθερό μου χρόνο..δεν ξέρω πώς να τον αξιοποιώ και τρώω..

αυτά ήθελα να πω..συγγνώμη αν σας κουράζω κάθε φορά που πετάγομαι σαν πιτσιλιά και λέω τον πόνο μου εδώ μέσα αλλά ώρες ώρες έχω ανάγκη να μιλήσω..

είμαι απελπισμένη αυτή τη στιγμή..τις άλλες ώρες απλά δεν το σκέφτομαι ότι είμαι χάλια..τώρα όμως επανήλθε έντονα αυτή η σκέψη..
    αλλά με το να μην το σκέφτομαι ξέρω πως δε λύνω το πρόβλημα απλά το σκεπάζω..
    η λύση θα ήταν δίαιτα και άσκηση..
    αλλά δε βρίσκω τη δύναμη και την υπομονή να το τηρήσω ένα τέτοιο πρόγραμμα γιατί έρχονται ώρες που δεν έχω τι να κάνω και για να μου περάσει η ώρα κάθομαι και τρώω..
    είμαι πολλά χρόνια σε αυτό το φαύλο κύκλο με το φαγητό..κι επειδή δεν πιστεύω πως αν αδυνατίσω ότι θα μου αρέσει το σώμα μου,γι'αυτό δεν κάνω καν την προσπάθεια..πιστεύω πως το έχω καταστρέψει μια για πάντα και αυτό με απελπίζει..δεν αντέχω να με βλέπω έτσι όπως είμαι..και με το ωραίο έχω ένα θέμα..δίνω πολλή βάση στο ωραίο..
    και δεν θα το κατέστρεφα το σώμα μου τότε αν ήμουν καλά ψυχολογικά..

Τώρα όπως είπα αισθάνομαι σαν να έχω χάσει το παιχνίδι της ζωής..
    δεν πρόκειται να είμαι ξανά ποτέ ευτυχισμένη..
    Εισαι πολυ νεα ακομα.
    ΓΤ δεν προσπαθεις να κανεις σωστη διατροφη και ασκηση?πρεπει να το αποφασεις ομως και καποια στιγμη να το ξεκινησης.Να το θες τοσο πολυ καντο και σ 2-3 μηνες θα δεις τεραστια αποτελεσματα.
    Επισης μην αποφευγεις δραστηριοτητες οπως το σεμιναριο για να καθεσαι σπιτι σ.

Senior Member
    Δινει και ο ανηψιος μου πανελληνιες , και πολυ τον παω τον συγκεκριμενο , δεν ' τοχει ' ομως ' ............ μουρθε μια εκφραση για μερικα νεα παιδια , ' φτωχεια σκεψης ' , μερικα βεβαια , τα φαγαν τα παλιοκομπιουτερ ....................

Senior Member
    Quote Originally Posted by Remedy View Post
    ααααχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχ α!

η μερα της μαρμοτας....
    Καλο !! ...........ευφανταστο ..και το Λευτερακης καλο ηταν ...

WhyAlwaysMe?
    Guest
    Quote Originally Posted by Αλαφροίσκιωτος View Post
    Ρε Γουαι βρες καμια γκομενα,καλυτερα ασχημος παρα παρθενος για τις γκομενες.
    Από εσένα,συμβουλές δεν δέχομαι.

Senior Member
    Αγαπητε Γουαι , σε θυμηθηκα χθες , εβλεπα το Κυριακατικο ' ραντεβου ' με τον Σεφερλη , και ειχε μια πολυ ωραια κοπελλα , 19.5 ετων , μαυρη ζωνη ταεκβοντο και λατιν , φοβερος συνδυασμος , πολυ την γουσταρα , ειμαι και δυσκολος , βαλτην να τη δεις , ραντεβου 15/5/16 , και δηλωσε οτι η εμφανιση του αντρα μετραει γι αυτην 0.001% μονον .......

Quote Originally Posted by WhyAlwaysMe? View Post
    Από εσένα,συμβουλές δεν δέχομαι.
    Γιατι;

Quote Originally Posted by Macgyver View Post
    Αγαπητε Γουαι , σε θυμηθηκα χθες , εβλεπα το Κυριακατικο ' ραντεβου ' με τον Σεφερλη , και ειχε μια πολυ ωραια κοπελλα , 19.5 ετων , μαυρη ζωνη ταεκβοντο και λατιν , φοβερος συνδυασμος , πολυ την γουσταρα , ειμαι και δυσκολος , βαλτην να τη δεις , ραντεβου 15/5/16 , και δηλωσε οτι η εμφανιση του αντρα μετραει γι αυτην 0.001% μονον .......
    Αν ελεγε οτι τη νοιαζει η εμφανιση,θα την κραζανε,για αυτο το πε αυτο.

WhyAlwaysMe?
    Guest
    Quote Originally Posted by Αλαφροίσκιωτος View Post
    Γιατι;

Αν ελεγε οτι τη νοιαζει η εμφανιση,θα την κραζανε,για αυτο το πε αυτο.
    Γιατί προτείνεις κάτι μη ωραίο.
    Και γενικά βγάζεις ένα τουπέ όταν γράφεις.