ΤΙ ΣΚΕΦΤΕΣΤΕ ; - Page 512
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 512 of 1380 FirstFirst ... 124124625025105115125135145225626121012 ... LastLast
Results 7,666 to 7,680 of 20693
    WhyAlwaysMe?
    Guest
    Quote Originally Posted by nick190813 View Post
    τα ειδα ρε γουαι ,αλλα παλι δεν πιστευω τπτ.υπαρχουν μερικες γυναικες που προτιμουν τους μπρατσωμενους και αλλες οχι..
    Αλλα εσενα τι σε απασχολει?σε λιγο καιρο θα εισαι και εσυ ετσι
    Ποιές όμως προτιμούν τους μπρατσωμένους,εδώ είναι το θέμα......

Senior Member
    Quote Originally Posted by WhyAlwaysMe? View Post
    Ποιές όμως προτιμούν τους μπρατσωμένους,εδώ είναι το θέμα......
    Αχημες ,μετριες και ωραιες αν και θεωρω οτι πιο πολυ οι μετριες τους προτιμουν

Senior Member
    Νικ γιατι εισαι νταουν σημερα; Τι επαθες καλε; Σε πληγωσα χθες; :P Πλακα κανω...αληθεια πες μου αν θες.

Senior Member
    πραγματικα δεν ξερω αν και σπανιο και ομως ειμαι νταουν σημερα.με εχει πιασει κατι σαν νυστα,σαν ξενερωμα,βαριεμαι ακομα και να γραψω να φανταστεις.και ναι νιώθω νταουν τι να πω δεν ξερω ,ελπιζω να μ φυγει

Senior Member
    Να σου πω...ειναι η πρωτη φορα που εκει που εισαι στα πολυ πανω σου και χαβαλεδιαζεις οπως τις προηγουμενες μερες ξαφνικα πεφτεις και βαριεσαι τη ζωη σου; Μονο βαριεσαι η σε εχει πιασει και θλιψη;

Senior Member
    με εχει πιασει μια μελαχγολια νομιζω και δεν με ρχεται η λεξη να στ περγραψω,δεν ξερω μετα το απογευμα σα να στραβωσα ξαφνικα και με επιασε σαν να ειμαι μουντος.δεν ξερω αν με καταλαβαινεις.
    δεν εχω διπολικη αν ενοεις αυτο

Senior Member
    Εκει πηγε ο νους μου ειναι η αληθεια και οκ δεν θα ηταν και κακο...ειναι σιγουρο ομως αυτο; Φανταζομαι για να το λες θα εχετε δει το ενδεχομενο με ενα γιατρο...σε παρακολουθει κανεις; Υπαρχει καποιος ειδικος που ξερει το ιστορικο σου και μπορεις να απευθυνθεις; Βασικα περιμενε λιγο μερικες μερουλες να δεις αν ειναι παροδικο, αλλιως κοιταξε το...ειναι λιγακι περιεργη τοσο αποτομη αλλαγη διαθεσης...αλλα δες τι μπορει να σε κανει να νιωσεις καλυτερα μη καθεσαι απλα...μηπως σε χαλαει και ο υπολογιστης λιγο; Καθεσαι πολλες ωρες; Αν εκανες ενα διαλειμμα;

WhyAlwaysMe?
    Guest
    Ναταλία,εσύ διάβασες τα άρθρα που πόσταρα?

Senior Member
    Quote Originally Posted by Natalia_sups View Post
    Εκει πηγε ο νους μου ειναι η αληθεια και οκ δεν θα ηταν και κακο...ειναι σιγουρο ομως αυτο; Φανταζομαι για να το λες θα εχετε δει το ενδεχομενο με ενα γιατρο...σε παρακολουθει κανεις; Υπαρχει καποιος ειδικος που ξερει το ιστορικο σου και μπορεις να απευθυνθεις; Βασικα περιμενε λιγο μερικες μερουλες να δεις αν ειναι παροδικο, αλλιως κοιταξε το...ειναι λιγακι περιεργη τοσο αποτομη αλλαγη διαθεσης...αλλα δες τι μπορει να σε κανει να νιωσεις καλυτερα μη καθεσαι απλα...μηπως σε χαλαει και ο υπολογιστης λιγο; Καθεσαι πολλες ωρες; Αν εκανες ενα διαλειμμα;
    οχι δεν εχω τετοιο,ουτε ειμαι συχνα νταουν ,απλως απο το απογευμα με επιασε αυτο ,ισως επειδη δεν ηθελα να παω γυμναστηριο και πηγα με το ζορι και εκει με επιασε.
    Δεν παιζει θεμα να εχω καποια ψυχολογικη νοσο αμα αυτο ενοεις,για να εχεις πρεπει να γινεται συνεχεια.Απλα μ ετυχε σημερα,τι να πω.
    Δεν ξερω εσυ παντα χαρουμενη εισαι?δεν εχει τυχη μια μερα να εισαι νταουν π.χ λογω κουρασης η κατι αλλο?

Senior Member
    οχι δεν εχω τετοιο,ουτε ειμαι συχνα νταουν ,απλως απο το απογευμα με επιασε αυτο ,ισως επειδη δεν ηθελα να παω γυμναστηριο και πηγα με το ζορι και εκει με επιασε.
    Δεν παιζει θεμα να εχω καποια ψυχολογικη νοσο αμα αυτο ενοεις,για να εχεις πρεπει να γινεται συνεχεια.Απλα μ ετυχε σημερα,τι να πω.
    Δεν ξερω εσυ παντα χαρουμενη εισαι?δεν εχει τυχη μια μερα να εισαι νταουν π.χ λογω κουρασης η κατι αλλο?
    Ναι βρε φυσικα και μου εχει τυχει...και κακοκεφιες μου εχουν τυχει και τυχαινουν οπως σε ολους και να νοσησω με καταθλιψη μου εχει τυχει στο παρελθον. Ακομα και αυτο δηλαδη δεν ειναι κακο. Δεν ειναι κακο να εχει καποιος ψυχολογικη νοσο (ειτε παροδικη ειτε πιο μονιμη)...το θεμα ειναι να το διαχειριζεται καλα και να αισθανεται καλα.
    Κατακαβαινω οτι απλα σου ετυχε τωρα κακοκεφια. Απλα βλεπω φρικαρεις λιγο με το στιγμα για αυτο αναφερω τα παραπανω...
    Τεσπα ολα καλα θα πανε αν θες να τα πουμε ως προς το τι σου τη σπαει η σε χαλαει εδω ειμαι

WhyAlwaysMe?
    Guest
    Nick,εσύ στο γυμναστήριο τραβάς βλέμματα,ή είσαι σαν εμένα?

Senior Member
    Quote Originally Posted by WhyAlwaysMe? View Post
    Ναταλία,εσύ διάβασες τα άρθρα που πόσταρα?
    Δεν θελω να ασχοληθω με αυτο αλλο why μου...δεν εχω προβλημα μαζι σου και δεν εχω θεμα να γραφουμε μαζι η να λεμε οτι αλλο θες αλλα με αυτα δεν θελω να ασχοληθω.

WhyAlwaysMe?
    Guest
    Δεν θελω να ασχοληθω με αυτο αλλο why μου...δεν εχω προβλημα μαζι σου και δεν εχω θεμα να γραφουμε μαζι η να λεμε οτι αλλο θες αλλα με αυτα δεν θελω να ασχοληθω.
    Να δεις τι λένε βρε.....

Senior Member
    Ναι βρε φυσικα και μου εχει τυχει...και κακοκεφιες μου εχουν τυχει και τυχαινουν οπως σε ολους και να νοσησω με καταθλιψη μου εχει τυχει στο παρελθον. Ακομα και αυτο δηλαδη δεν ειναι κακο. Δεν ειναι κακο να εχει καποιος ψυχολογικη νοσο (ειτε παροδικη ειτε πιο μονιμη)...το θεμα ειναι να το διαχειριζεται καλα και να αισθανεται καλα.
    Κατακαβαινω οτι απλα σου ετυχε τωρα κακοκεφια. Απλα βλεπω φρικαρεις λιγο με το στιγμα για αυτο αναφερω τα παραπανω...
    Τεσπα ολα καλα θα πανε αν θες να τα πουμε ως προς το τι σου τη σπαει η σε χαλαει εδω ειμαι
    δεν ξερω τι με χαλασε σημερα ,νομιζω απο την ωρα π πηγα γυμναστηριο ,γτ δεν ηθελα να παω ,και μετα με επιασε αυτο.Δλδ η πηγη τ κακου πιστευω οτι ηταν το γυμναστηριο, γτ πιεσα τον εαυτο μου ν παω χωρις να θελω.
    νταξει παντως τωρα ειμαι λιγο καλυτερα,μ εφυγε το πολυ

Banned
    δεν ξερω τι με χαλασε σημερα ,νομιζω απο την ωρα π πηγα γυμναστηριο ,γτ δεν ηθελα να παω ,και μετα με επιασε αυτο.Δλδ η πηγη τ κακου πιστευω οτι ηταν το γυμναστηριο, γτ πιεσα τον εαυτο μου ν παω χωρις να θελω.
    νταξει παντως τωρα ειμαι λιγο καλυτερα,μ εφυγε το πολυ
    Tι τραβάς και εσύ για το λάγνο κορμί σου