ΤΙ ΣΚΕΦΤΕΣΤΕ ; - Page 531
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 531 of 1380 FirstFirst ... 314314815215295305315325335415816311031 ... LastLast
Results 7,951 to 7,965 of 20693
    Senior Member
    Quote Originally Posted by nick190813 View Post
    καταλαβα πανω κατω τι θα επαθες.
    Γιατι καθοσουνα και τα ανεχοσουνα βρε ναταλι?και σε ειχα για πολυ τσακαλι,αλλα απο οτι φενεται εβαλες μετα μυαλο.Δεν εκτιμουσες μαλλον τον εαυτο σου γι αυτο.η επειδιωκες την δηθεν "αγαπη" του
    Ηθελες να την σωσεις κιολας?ελεος βρε ναταλια αντι να σηκωσεις το χερι να του ριξεις κανα χαστουκι και να του πεις τραβα στο διαολο....ΚΑλα υπαρχουν πολλοι μαλακες εκει εξω.
    και αυτος που ησουν στα πατωματα δεν σ ελεγε τπτ?τον ηξερες χρονια?καλα δεν ειναι και ωρα για κουβεντα αλλα λεω.....
    Κοιτα ειναι μεγαλο στορυ...αν θελεις μπες καποια στιγμη στο προφιλ μου και δες στα "θεματα που εχει ξεκινησει" η καπως ετσι το πρωτο θεμα που ανοιξα, εκει εχει το μεγαλυτερο κομματι του στορι (χωρις λεπτομερειες για το πως ακριβως μου φεροταν σκατα αλλα θα καταλαβεις το ζουμι)
    Δεν εχεις καταλαβει τιποτα ακομα απο το ποσο στοκαδι ημουν χαχαχα
    Καμια σχεση τοτε και τωρα...τωρα τα ξαναδιαβαζω και ειλικρινα ντρεπομαι...αλλα να σου πω κατι; Δεν μετανιωνω μωρε. Αγαπησα και τα εδωσα ολα, τα παντα, η απολυτη ισοπεδωση, ξοφλημενη αξιοπρεπεια. Αλλα τωρα εχω πιο πολλη απο τον μαλακα. Απο το να απορουσα τι θα γινοταν αν το εβλεπα πιο εγωιστικα εξαρχης καλυτερα, ηταν μεγαλο σχολειο αυτη η εμπειρια για εμενα.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Natalia_sups View Post
    Κοιτα ειναι μεγαλο στορυ...αν θελεις μπες καποια στιγμη στο προφιλ μου και δες στα "θεματα που εχει ξεκινησει" η καπως ετσι το πρωτο θεμα που ανοιξα, εκει εχει το μεγαλυτερο κομματι του στορι (χωρις λεπτομερειες για το πως ακριβως μου φεροταν σκατα αλλα θα καταλαβεις το ζουμι)
    Δεν εχεις καταλαβει τιποτα ακομα απο το ποσο στοκαδι ημουν χαχαχα
    Καμια σχεση τοτε και τωρα...τωρα τα ξαναδιαβαζω και ειλικρινα ντρεπομαι...αλλα να σου πω κατι; Δεν μετανιωνω μωρε. Αγαπησα και τα εδωσα ολα, τα παντα, η απολυτη ισοπεδωση, ξοφλημενη αξιοπρεπεια. Αλλα τωρα εχω πιο πολλη απο τον μαλακα. Απο το να απορουσα τι θα γινοταν αν το εβλεπα πιο εγωιστικα εξαρχης καλυτερα, ηταν μεγαλο σχολειο αυτη η εμπειρια για εμενα.
    ελα μωρε λιγακι στοκαδακι θα ησουν απλα θα εθελοτυφλουσες
    ετσι για την αγαπη μην μετανιωνεις αστον αυτον μπορει να καταλαβει αργοτερα τι εκανε και τι εχασε αν τον ενοιξε βεβαια.
    Τουλαχιστον μαθαινεις για να ξερεις.αυτο ειναι το σημαντικοτερο πηρες ενα μαθημα που θα το εχεις εφοδιο για την υπολοιπη σ ζωη .
    Αλλα γενικα δεν σε ειχα για τετοιο τυπο,αλλα μαλλον τωρα τελευταια αυτη η αλλαγη στον χαρακτηρα σ?

Senior Member
    ελα μωρε λιγακι στοκαδακι θα ησουν απλα θα εθελοτυφλουσες
    ετσι για την αγαπη μην μετανιωνεις αστον αυτον μπορει να καταλαβει αργοτερα τι εκανε και τι εχασε αν τον ενοιξε βεβαια.
    Τουλαχιστον μαθαινεις για να ξερεις.αυτο ειναι το σημαντικοτερο πηρες ενα μαθημα που θα το εχεις εφοδιο για την υπολοιπη σ ζωη .
    Αλλα γενικα δεν σε ειχα για τετοιο τυπο,αλλα μαλλον τωρα τελευταια αυτη η αλλαγη στον χαρακτηρα σ?
    Ξερεις τι..; Δεν ξερω ουτε εγω τι παιζει με αυτο το κομματι.θα σου πω γιατι. Τα πρωτα δυο χρονια εκεινης της σχεσης ειχα μια κολλητη με την οποια χασαμε επαφη για βλακωδεις λογους...οταν χωρισα και ξαναβρηκαμε επαφη ηταν σαν να μη περασε μια μερα...και αφου αρχισε να με ζει ξανα λιγο (παλια ημασταν φιλες απο μικρες) μου ειπε "ρε συ, εγω παντα σε ειχα για δυναμικη, με τον χαλβα ομως ειχες αρχισει να γινεσαι καπως πιο...γυναικουλα..αλλα και τωρα ακομα το βλεπω μεσα σου σαν δυνατοτητα, εχεις εναν τσαμπουκα και ανοιχτο μυαλο"...Και πραγματι, ισως μεσα σε αυτη τη σχεση ειχε αλλοιωθει καπως ενα κομματι του χαρακτηρα μου; Η αληθεια ειναι αρχισα και εγω να αισθανομαι οτι ανακτω καποια πιο αυθεντικα κομματια μου απο οταν χωρισα...απο την αλλη καταβαθος εχω ολες αυτες τις πιο "ηπιες" "καλοκοριτσιστικες" πλευρες μου ακομα...ειναι περιεργο. Ψαχνομαι κι εγω ακομα μη νομιζεις.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Natalia_sups View Post
    Ξερεις τι..; Δεν ξερω ουτε εγω τι παιζει με αυτο το κομματι.θα σου πω γιατι. Τα πρωτα δυο χρονια εκεινης της σχεσης ειχα μια κολλητη με την οποια χασαμε επαφη για βλακωδεις λογους...οταν χωρισα και ξαναβρηκαμε επαφη ηταν σαν να μη περασε μια μερα...και αφου αρχισε να με ζει ξανα λιγο (παλια ημασταν φιλες απο μικρες) μου ειπε "ρε συ, εγω παντα σε ειχα για δυναμικη, με τον χαλβα ομως ειχες αρχισει να γινεσαι καπως πιο...γυναικουλα..αλλα και τωρα ακομα το βλεπω μεσα σου σαν δυνατοτητα, εχεις εναν τσαμπουκα και ανοιχτο μυαλο"...Και πραγματι, ισως μεσα σε αυτη τη σχεση ειχε αλλοιωθει καπως ενα κομματι του χαρακτηρα μου; Η αληθεια ειναι αρχισα και εγω να αισθανομαι οτι ανακτω καποια πιο αυθεντικα κομματια μου απο οταν χωρισα...απο την αλλη καταβαθος εχω ολες αυτες τις πιο "ηπιες" "καλοκοριτσιστικες" πλευρες μου ακομα...ειναι περιεργο. Ψαχνομαι κι εγω ακομα μη νομιζεις.

Να ξερεις οτι ειναι ομως νομος να αλοιωνεται ο χαρακτηρας του καθενος σε σχεση.Γτ επηρεαζομαστε αμεσα απο τον ανθρωπο που εχουμε διπλα μας και πολλες φορες αλλαζουμε χωρις να το θελουμε, για πολλους λογους γινεται η αλλαγη ομως και χωρις να ξερουμε εμεις οι ιδιοι πολλες φορες.
    Ψαχνεσαι γτ ακομα δεν θα εχει περασει πολυς καιρος.Θα βρεις ομως τον χαρακτηρα σ ειναι λογικο να αλοιωθηκε ποσο μαλλον αμα ηταν και πολλα χρονια η σχεση σ.

ΤΕσπα σε καληνυχτω ναταλια γτ ειμαι ετιμος να πεσω κατω

Senior Member
    Να ξερεις οτι ειναι ομως νομος να αλοιωνεται ο χαρακτηρας του καθενος σε σχεση.Γτ επηρεαζομαστε αμεσα απο τον ανθρωπο που εχουμε διπλα μας και πολλες φορες αλλαζουμε χωρις να το θελουμε, για πολλους λογους γινεται η αλλαγη ομως και χωρις να ξερουμε εμεις οι ιδιοι πολλες φορες.
    Ψαχνεσαι γτ ακομα δεν θα εχει περασει πολυς καιρος.Θα βρεις ομως τον χαρακτηρα σ ειναι λογικο να αλοιωθηκε ποσο μαλλον αμα ηταν και πολλα χρονια η σχεση σ.

ΤΕσπα σε καληνυχτω ναταλια γτ ειμαι ετιμος να πεσω κατω
    Καληνυχτα νικ! Και καλημερα στους πρωινους του φορουμ

WhyAlwaysMe?
    Guest
    Quote Originally Posted by Macgyver View Post
    Βρε Γουαι , θα φτιαξεις το σωμα που θελεις , αλλα σου εχει γινει εμμονη .................... δεν θα βγεις και στο Venice beach ( μια παραλια στην Καλιφορνια , που ειναι μαζεμενοι ολοι οι ' σωματαραδες ' ) , στις παραλιες , δεν εχω δει παρα ελαχιστους γυμνασμενους , κανε το καλοκαιρακι σου , μην αγχωνεσαι , κι εγω εκανα τα μπανακια μου , παλια , σαν κι εσενα ημουν , μετα τα 28-29 χρονια ημουν γυμνασμενος πλεον , αρχισα στα 26 γυμναστικη , και ειχα επιτυχιες , αγυμναστος , αλλα ειχα παρεες , ημουν επικοινωνιακος , δεν μενδιεφερε αν ημουν γυμνασμενος η οχι , το ' μικροβιο ' μου κολλησε στα 26 μου χρονια , επειδη καποιος πειραξε ασχημα την κοπελα μου , εξω απο την bora-bora ( Κολωνακι τοτε ) , ηταν ' φουσκωτος ' ( και μαστουρωμενος ) , και επενεβη ενας κοινος γνωστος , και λυθηκε το προβλημα ................. στην πορεια ομως , μου αρεσε η γυμναστικη με βαρη , και κολλησα ............και τωρα κανω , ειναι τροπος ζωης για μενα ...........οχι για να βγαινω στις παραλιες ......ασε που λογω κτθλψης , εχω να παω σε παραλια απο το 04 ...... δεν χαιρεσαι που εισαι υγιης , εχεις τα νιατα σου , ολη την ζωη μπροστα σου , να κανεις οτι θελεις .......?

Όχι ρε φίλε,δεν χαίρομαι........

Senior Member
    Quote Originally Posted by WhyAlwaysMe? View Post
    Όχι ρε φίλε,δεν χαίρομαι........
    Φυσιολογικο ειναι , δεν εχεις μεγαλωσει σαν εμενα , να καταλαβεις ποσο συντομη ειναι η ζωη ...........

WhyAlwaysMe?
    Guest
    Quote Originally Posted by Macgyver View Post
    Φυσιολογικο ειναι , δεν εχεις μεγαλωσει σαν εμενα , να καταλαβεις ποσο συντομη ειναι η ζωη ...........
    Ένας λόγος που δεν χαίρομαι είναι ότι τραβάω βλέμματα από κάτι άσχημα και μέτρια όντα.
    Αντί για καμιά ωραία.....

WhyAlwaysMe?
    Guest
    Που είστε?

Banned
    Λες και για μένα? χαχαχα

WhyAlwaysMe?
    Guest
    Quote Originally Posted by cube View Post
    Λες και για μένα? χαχαχα
    Φυσικά......

Banned
    Α είσαι πολύ καλός, κάτσε έρχονται................

WhyAlwaysMe?
    Guest
    Α είσαι πολύ καλός, κάτσε έρχονται................
    Όταν θέλω είμαι καλός.
    Και με όποιες θέλω.

Banned
    E ναι φυσικά μην σε πούμε καλό αμέσως να το εξηγήσεις......

WhyAlwaysMe?
    Guest
    E ναι φυσικά μην σε πούμε καλό αμέσως να το εξηγήσεις......
    Πάντα.
    Εσύ θεωρείς ότι είμαι καλός ή κακός?