ΤΙ ΣΚΕΦΤΕΣΤΕ ; - Page 56
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 56 of 1380 FirstFirst ... 6465455565758661061565561056 ... LastLast
Results 826 to 840 of 20693
    Senior Member
    Quote Originally Posted by girl1988 View Post
    Σκέφτομαι... Τι σημασία εχει το 99%, οσο μεγάλο ποσοστό κι αν ειναι, αν ανήκεις στο 1%... Bad Luck
    με αυτο ti enoeis akrivos mou to eksigeis ligo gt kati tetoia skeftomai k ego alla de ksero pos na ta diaxeiristo
    Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))

Senior Member
    exasa to logariasmo

Senior Member

Senior Member
    Last edited by elis; 27-03-2015 at 22:04.

Senior Member
    Εννοώ τι σημασία εχει το ποσοστο 99%; Καμι ασφάλεια δεν σου παρέχει απο τη στιγμή που ανήκεις στο 1%

Senior Member
    Σκεφτομαι πως θα ήθελα πολυ μια απο εκείνες τις όμορφες ξύλινες κατασκευές του μεσαίωνα με τη λεπίδα, που σου κόβουν ακαριαία το κεφαλι...
    Last edited by girl1988; 28-03-2015 at 03:09.

Senior Member
    Σκεφτομαι πως θα ήθελα πολυ μια απο εκείνες τις όμορφες ξύλινες κατασκευές του μεσαίωνα με τη λεπίδα, που σου κόβουν ακαριαία το κεφαλι...

Ελα βρε , υπαρχουν πιο απλες μεθοδοι . Αλλα για κατσε , για το δικο σου κεφαλι μιλας η αλλουνου ?

Senior Member
    Αρρώστησα και δεν ξέρω πως να συνέλθω...είμαι λίγο καλύτερα από χθες αλλά και πάλι δεν αντέχω να νιώθω τόσο αδύναμη, με τρομάζει εκτός του ότι πρέπει να προσέχω πως κινούμαι γιατί ζαλίζομαι...κι η μαμά μου χρειάζεται βοήθεια και δεν ξέρω τι να κάνω, τι γκαντεμιά...κι επίσης δεν αντέχω να είμαι συνέχεια ξαπλωμένη...
    Α και ξέχασα να πω και κάτι άλλο σημαντικό: είδα ένα πολύ έντονο όνειρο χθες με τον πρώην μου, ήμασταν λέει σ' ένα δωμάτιο όπου υπήρχαν κι άλλοι άντρες και για κάποιο λόγο ήταν επιθετικοί απέναντι μας κι εγώ φοβόμουν και για τους δυο μας κι ακόμα με επηρεάζει κι ας τελείωσε...τί να κάνω για όλα αυτά; Ίδρωσα στον ύπνο μου από το στριφογύρισμα όσο ονειρευόμουν, τόσο πολύ ζορίστηκα...
    Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...

Senior Member
    Δυστυχώς όταν ανήκεις σε αυτό το 1% των προβληματικών τα πράγματα είναι όντως δύσκολα... girl 1988

Senior Member
    Quote Originally Posted by Macgyver View Post
    Ελα βρε , υπαρχουν πιο απλες μεθοδοι . Αλλα για κατσε , για το δικο σου κεφαλι μιλας η αλλουνου ?
    Όχι, βρε τι αλλουνου; Το δικο μου! Τι ποιο ακαριαίο απο αυτο δηλαδη;
    Last edited by girl1988; 28-03-2015 at 16:10.

Senior Member
    ειναι οι επιστημονεσ τωρα και ψαχνουν το πιο ακαριαιο πραγμα στον κοσμο λεει ο γερμανοσ
    το πιο ακαριαιο ειναι το φωσ κανεισ μια το διακοπτη κι αναβει πηγαινει στον αμερικανο
    του λεει πιο ειναι το πιο ακαριαιο του λεει ο αμερικανοσ η σκεψη ουτε καν προλαβαινεισ να
    καταλαβεισ και μιλασ σκεφτεσαι κλπ και ερχονται ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΤΟΝ ΡΩΤΑΝΕ ΠΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΙΟ
    ΑΚΑΡΙΑΙΟ ΠΡΑΓΜΑ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ;ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΛΕΕΙ ΑΥΤΟΣ ΤΟ ΧΕΣΙΜΟ
    ΜΑ ΠΩΣ ΤΙ ΔΕ ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΟΥΣ ΛΕΕΙ ΑΥΤΟΣ ΕΜΕΝΑ ΤΙΣ ΠΡΟΑΛΛΕΣ ΠΟΥ ΜΕ ΕΠΙΑΣΕ ΚΟΨΙΜΟ ΟΥΤΕ
    ΤΟ ΦΩΣ ΠΡΟΛΑΒΑ ΝΑ ΑΝΑΨΩ ΟΥΤΕ ΝΑ ΣΚΕΦΤΩ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΩ!!!!!

Senior Member
    Να δεχεσε κατι ως αληθεια μονο οταν στην λενε δικοι σου ανθρωποι και εχουν σκοπο να αλαξουν κατι, για τους υπολοιπους μην εισαι και τοσο σιγουρος οτι ειναι αληθεια, πριν καθε χαρακτηρισμο που κανουν οι αλλοι να σκεφτεσαι το γιατι το ειπαν και οχι οτι για να το ειπαν ετσι ειναι και μετα βρες αποδειξεις μεσα σου για να τον ακυρωσεις αν δεν μπορεσεις τοτε αποδεξου τον.

Senior Member
    Όχι, βρε τι αλλουνου; Το δικο μου! Τι ποιο ακαριαίο απο αυτο δηλαδη;

Καλα βρε κοριτσι μου , ολοι εδω μεσα , κατι εχουμε που μας βασανιζει , εσυ τι εχεις και θελεις να την ' κανεις ' ? αφου δεν υπαρχουν τετοια μηχανηματα πλεον , δεν το ξεχνας καλυτερα ? σκεψου και τους γονεις σου . Εισαι και πιτσιρικα , θα μπορουσα ναμουν μπαμπας σου . Υποφερω 10 χρονια απο καταθλιψη , αλλα ποτε δεν σκεφτηκα αυτη την λυση . Δεν ειναι καλη .

Senior Member
    Ειναι μαγεια να πιστευεις στον εαυτο σου . Αν μπορεις να κανεις αυτο , μπορεις να κανεις τα παντα ............
    Και αν γινεις φιλος με τον εαυτο σου , βρισκεις ενδιαφερον σε αυτον , δεν θα εισαι ποτε μονος .....
    Αγγελος !

Senior Member
    Quote Originally Posted by Macgyver View Post
    Καλα βρε κοριτσι μου , ολοι εδω μεσα , κατι εχουμε που μας βασανιζει , εσυ τι εχεις και θελεις να την ' κανεις ' ? αφου δεν υπαρχουν τετοια μηχανηματα πλεον , δεν το ξεχνας καλυτερα ? σκεψου και τους γονεις σου . Εισαι και πιτσιρικα , θα μπορουσα ναμουν μπαμπας σου . Υποφερω 10 χρονια απο καταθλιψη , αλλα ποτε δεν σκεφτηκα αυτη την λυση . Δεν ειναι καλη .
    Παντως δεν υπαρχει κανεις και τιποτα που μπορει να σε σπρωξει να κανεις αυτην την πραξη , το θεμα ειναι ποιος και τι μπορει να σε σταματησει.......