ΤΙ ΣΚΕΦΤΕΣΤΕ ; - Page 575
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 575 of 1380 FirstFirst ... 754755255655735745755765775856256751075 ... LastLast
Results 8,611 to 8,625 of 20693
    Senior Member
    Quote Originally Posted by Natalia_sups View Post
    Τωρα τελειωνει η χρονια δεν θα μπορουσες να κανεις τιποτα
    Ειπα πιο πανω τι θα βαλω, ευκολα με καμια λιγο πιο απαιτητικη ερωτηση εδω κ εκει για τους διαβασμενους.
    νομιζεις οτι δεν θα μπορουσα να κανω τπτ ,δεν μπορεις να φανταστεις τι τραβηξαν οι δασκαλοι απο εμενα .παντως μ αρεσς να τους χλααω το μαθημα
    α τωρα το ειδα ,ενταξει δικαιο φενεται.Να δειξεις για μια ακομα φορα την κακια σ

Senior Member
    Quote Originally Posted by kavkaz View Post
    κοιτα αλλο καποιος να κανει για ενα διαστημα κοινωνικη χρηση κι αλλο να ειναι κανονικος χρηστης νομιζω καταλαβαινεις την διαφορα..η διαφορα ειναι οτι ο εθισμενος δεν μπορει να σταματησει γιαυτο δεν εχει επιλογη και ακου καλα η ψυχιατρικη εχει αποτυχει παταγοδως στον εθισμο εγω εχω μεινει καθαρος με ομαδες αυτοβοηθειας και αυτογνωσια επισης οι εθισμενες προσωποικοτητες εχουν συχνα διπλη διαγνωση κανενα αγχος πανικο διπολιλη ψυχωση ισως και πιο σπανια αντικοινωνικη το λεω αυτο γιατι ασχολουμαι με το θεμα και ειμαι και εγω διπλης διαγνωσης μονο που η μια διαγνωση εχει αλλαξει 4-5 φορες αναλογα τον γιατρο
    Μα ο εθισμενος δεν μπορει να σταματησει γιατι εκανε την επιλογη να κανει κοινωνικη χρηση οπως το λες, καπου ξεκινησε το πραγμα, δεν γεννηθηκε εθισμενος. Και μπηκε ετσι στο λουκι. Ενω τοσος κοσμος κανει την επιλογη να μην κανει ουτε κοινωνικη χρηση.
    Επισης αν φτασεις μακρια στον εθισμο τοτε μαλλον ναι, γινεται ολο και πιο δυσκολο να κανεις τη σωστη επιλογη, μπορει να ειναι πλεον σαν να μην εχεις επιλογη. Ωστοσο ειναι δυνατο, αλλιως δεν θα υπηρχαν ατομα που καταφερνουν να αποτοξινωθουν.
    Υπαρχουν ατομα (σπανιες περιπτωσεις) που το εκαναν χωρις κεντρα και φαρμακα καν...απλα ζητησαν απο καποιον να τους δεσει πχ σε ενα καλοριφερ και υπεφεραν μερες η εβδομαδες με το στερητικο συνδρομο δεμενοι μεχρι να φυγει. Ιστοριες για αγριους αλλα αληθινες. Μη μου λες οτι δεν ειναι επιλογη. Το να ειναι καποιος επιρρεπης προσωπικοτητα το καταλαβαινω. Το οτι δεν εχει επιλογη δεν θα το πιστεψω ποτε οτι και να μου πεις.
    Οσο για το κομματι των διαγνωσεων και των ουσιων...να ξερεις πως υπαρχει συνδεση μεταξυ της ληψης ουσιων και την εμφανιση ψυχιατρικων προβληματων που μπορει να μην εκφραζοντουσαν διαφορετικα. Μπορει πχ καποιος να εχει γενετικη προδιαθεση για σχιζοφρενεια...με τις καταλληλες περιβαλλοντικες συνθηκες ομως και αν εχει το καταλληλο τροπο ζωης δεν θα την βγαλει ποτε, θα γερασει φυσιολογικος. Αν αρχισει ομως τους μπαφους ανα διαστηματα μπορει να εκφραστει η γενετικη προδιαθεση εκει που αλλιως θα εμενε θαμμενη. Για αυτο ειναι σημαντικη η επιλογη. Λογου χαρη στην δικια μου οικογενεια υπαρχει προδιαθεση για σχιζοειδεις διαταραχες...και μου εχει τυχει να μου προσφερουν χορτο. Ε δεν θα κατσω να παιξω με αυτα τα πραγματα...για καποιον ειναι ακακο αλλα αν εχεις προδιαθεση να σου στριψει; Γιατι να τη βγαλεις στην επιφανεια;;; Και αυτη ειναι συνηθως η συνδεση των ψυχικων διαταραχων και της χρησης ουσιων οχι το αναποδο...δεν κανεις χρηση επειδη εισαι καπως...γινεσαι καπως επειδη κανεις χρηση. Ασχετα με το τι προδιαθεσεις ειχες ως προσωπικοτητα.

Senior Member
    Quote Originally Posted by nick190813 View Post
    νομιζεις οτι δεν θα μπορουσα να κανω τπτ ,δεν μπορεις να φανταστεις τι τραβηξαν οι δασκαλοι απο εμενα .παντως μ αρεσς να τους χλααω το μαθημα
    α τωρα το ειδα ,ενταξει δικαιο φενεται.Να δειξεις για μια ακομα φορα την κακια σ
    Σωπα μωρε και τι θα εκανες στη καθηγητρια απο το φροντιστηριο που δεν θα ξαναδεις ποτε;

Senior Member
    Πολλα μπορεις να κανεις στο δασκαλους το ξερω απο πρωτο χερι χαχα
    Εαν κοιταξεις την αβυσσο για πολυ ωρα στο τελος η αβυσσος θα κοιταξει εσενα

Senior Member
    ακου να δεις εγω στο λεω ξεκαθαρα ο εθιανος πενηντα της εκατο ειναι γενετικο και πενηντα της εκατο απο σαπιο κοινωνικο οικογενειακο πεειβαλλον το οτι συνεχιζεις να μου λες οτι ειναι επιλογη δειχνει οτι δεν σκαμπαζεις μια και παπαγαλιζεις οτι λενε τρογυρω σου παιδακια που πινουν μπαφους δεν ειναι ναρκομανεις εγω π.χ ξςκινησα κατευθειαν με ηρωινη θα μου πεις οτι ηταν επιλογη μου; και πρωτα απ ολα γιατι εισαι απολυτη και εχεις αποψη για κατι που ουτε καν ξερεις οσο για τα αλλα που λες οτι δενουν και κλειδωνουν σε δωματια ειναι μαλακιες του google και ο τροπος που μιλαω ειναι ετσι επειδη το υφος σου λεει οτι το φταιξιμο το χουμε εμεις οχι το φταιξιμο το χουν τυποι σαν εσενα που στιγματιζουν συνειδητα η ασυνειδητα το πιασες;

Senior Member
    Σωπα μωρε και τι θα εκανες στη καθηγητρια απο το φροντιστηριο που δεν θα ξαναδεις ποτε;

πολλα θα εκανα.Το 1ο Θα τις εδινα φιλακια

Senior Member
    πολλα θα εκανα.Το 1ο Θα τις εδινα φιλακια
    Εσυ δεν αστειευεσαι, μιλαμε θα την υπεβαλες σε μαρτυριο λολ

Senior Member
    και το νο2 θα την γαμαγε προφανως

Senior Member
    Εσυ δεν αστειευεσαι, μιλαμε θα την υπεβαλες σε μαρτυριο λολ
    εμ τι νομιζες?αστειευομαι?
    περα απο την πλακα σε φροντηστηριο δεν ξιζει να κανεις μαλακιες γτ πληρωνεις...το μονο κακο που ειχα σε φροντηστηριο (οχι σε σχολειο) ηταν να πεταξω αμπουλες και να μας διώξουν..

Senior Member
    ακου να δεις εγω στο λεω ξεκαθαρα ο εθιανος πενηντα της εκατο ειναι γενετικο και πενηντα της εκατο απο σαπιο κοινωνικο οικογενειακο πεειβαλλον το οτι συνεχιζεις να μου λες οτι ειναι επιλογη δειχνει οτι δεν σκαμπαζεις μια και παπαγαλιζεις οτι λενε τρογυρω σου παιδακια που πινουν μπαφους δεν ειναι ναρκομανεις εγω π.χ ξςκινησα κατευθειαν με ηρωινη θα μου πεις οτι ηταν επιλογη μου; και πρωτα απ ολα γιατι εισαι απολυτη και εχεις αποψη για κατι που ουτε καν ξερεις οσο για τα αλλα που λες οτι δενουν και κλειδωνουν σε δωματια ειναι μαλακιες του google και ο τροπος που μιλαω ειναι ετσι επειδη το υφος σου λεει οτι το φταιξιμο το χουμε εμεις οχι το φταιξιμο το χουν τυποι σαν εσενα που στιγματιζουν συνειδητα η ασυνειδητα το πιασες;
    Καλα συγνωμη εγω φταιω που εσυ αρχισες να βαρας ηρωινη. Παντως δεν ειχα καμια προθεση να εκφρασω στιγμα απεναντι σε εθισμενα ατομα. Το οτι το θεωρω επιλογη δεν σημαινει πως τον στιγματιζω η υποτιμω καποιον. Αλλο το ενα αλλο το αλλο. Ολοι κανουν λαθος επιλογες σε διαφορους τομεις, δε σημαινει πως πρεπει να τους στιγματιζουν. Ειχε τυχει ο αδερφος μου να βαρεσει καποτε την ιδια ουσια με εσενα αλλα ανθρωποι σαν κι εμενα τον εβγαλαν απο αυτο το λουκι οσο ηταν νωρις. Αλλα πιστευω οτι ποτε δεν ειναι αργα. Αλλα αν σε βολευει να πιστευεις πως φταιει η ατιμη κοινωνια συνεχισε να το πιστευεις. Ναι δεν ειναι ολοι τυχεροι με τον περιγυρο τους, υπαρχουν απειροι επικριτικοι σκατανθρωποι. Αλλα για να προχωρουμε σε αυτη τη ζωη πρεπει να εχουμε τη δυναμη να διαχειριστουμε και το δικο μας μεριδιο ευθυνης. Αυτα ειχα να πω. Απο εκει και περα ναι δεν ξερω τι λεω συγνωμη και σου ευχομαι ενα καλο ηρεμο βραδυ.

Senior Member
    και το νο2 θα την γαμαγε προφανως
    και αυτο αμα μου καθοτανε και ηταν ωραια

Senior Member
    εμ τι νομιζες?αστειευομαι?
    περα απο την πλακα σε φροντηστηριο δεν ξιζει να κανεις μαλακιες γτ πληρωνεις...το μονο κακο που ειχα σε φροντηστηριο (οχι σε σχολειο) ηταν να πεταξω αμπουλες και να μας διώξουν..
    Α καλα εσυ εισαι φλωρακι βρε...περσι μας βαλανε φωτια στο καδο των σκουπιδιων...και φετος εχω ενα μικρο που κανει σαν σαν τρελαμενο minion ολη την ωρα Αν ηταν στην αμερικη ο ερμος θα επαιρνε ηρεμιστικα απο τα εννια...τραγικο αλλα αληθινο.

Senior Member
    οπως νομιζεις

Senior Member
    Α καλα εσυ εισαι φλωρακι βρε...περσι μας βαλανε φωτια στο καδο των σκουπιδιων...και φετος εχω ενα μικρο που κανει σαν σαν τρελαμενο minion ολη την ωρα Αν ηταν στην αμερικη ο ερμος θα επαιρνε ηρεμιστικα απο τα εννια...τραγικο αλλα αληθινο.
    Ε συγνωμη στο φροντηστηριο θα εκανα μαλακιες?που πληρωνα?σιγα τις σας κανανε ρε μια φωτιτσα βαλανε...
    για πες εσυ σαν καθηγητρια εισαι ηρεμη?σε κανουν οτι θελουν?
    παντως εγω γουσταρα να κανω μαθημα με μικρες καθηγητριες ,μας καταλαβαιναν καλυτερα και γουσταραν και την καζουρα

Senior Member
    και αυτο αμα μου καθοτανε και ηταν ωραια
    εχεις τελειωσει καποια σχολη;