ΤΙ ΣΚΕΦΤΕΣΤΕ ; - Page 580
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 580 of 1380 FirstFirst ... 804805305705785795805815825906306801080 ... LastLast
Results 8,686 to 8,700 of 20693
    Senior Member
    Quote Originally Posted by nick190813 View Post
    πωπ καραφυτουλας ησουνα ρε....σε ποτιζανε κιολας?
    ποσα μορια εβγαλες στις παννεληνιες?
    Καθαρα 17700...με το ειδικο μαθημα μαζι πανω απο 20000 ουτε θυμαμαι ποσο...μπορει και 21000 :P

Senior Member
    Quote Originally Posted by Natalia_sups View Post
    Καθαρα 17700...με το ειδικο μαθημα μαζι πανω απο 20000 ουτε θυμαμαι ποσο...μπορει και 21000 :P
    καθαρα εμ τι βρωμικα?αχχααχ
    ναι ρε ενταξει καλα τα πηγες παλιοφυτουκλακι
    kai se eixa περασει για ξανθια (αστειάκι)

Senior Member
    Quote Originally Posted by kavkaz View Post
    πρωτον δεν βλεπω τηλεοραση δευτερον προσπαθω να επανενταχθω και το βλεπω επισης μπορεις να μου πεις αν εχεις δουλεψει ποτε; και δεν εννοω καλοκαιρι σαιζον εννοω στα κλεφτρονια της αθηνας
    οχι δεν εχω δουλεψει.....ηταν να παω για μπαρμαν κατω σε κλαμπακι παραλιακης αλλα δεν πηγα...

Senior Member
    Μιλας καμια ξενη γλωσσα; Μια χρειαζεσαι για να βγαλεις μια καποια ακρη με τα τουριστικα που λεει ο νικ. Παλουκι ειναι κι εκει αλλα τουλαχιστον εχει δουλεια.
    μιλαω αγγλικα και λιγα ρωσικα σε νησι δεν μπορω να παω γιατι πρεπει να κανω ομαδες αυτοβοηθειας επισης δεν εχω προυπηρεσια σε κατι τετοιο...ας πουμε τωρα θα πηγαινα σε κανα μαγαζακι στην αθηνα να δουλεψω 4ωρο χωρις λεφτα σαν μπουφετζης ξερω να φτιαχνω καφε εμπειρια δεν εχω

Senior Member
    μιλαω αγγλικα και λιγα ρωσικα σε νησι δεν μπορω να παω γιατι πρεπει να κανω ομαδες αυτοβοηθειας επισης δεν εχω προυπηρεσια σε κατι τετοιο...ας πουμε τωρα θα πηγαινα σε κανα μαγαζακι στην αθηνα να δουλεψω 4ωρο χωρις λεφτα σαν μπουφετζης ξερω να φτιαχνω καφε εμπειρια δεν εχω
    γιατι δεν πας να σπουδασεις σε ενα δημοσιο ιεκ κατι?

Senior Member
    τους λες να δουλεψεις τζαμπα και δεν δεχονται οι ανθρωποι εχουν νοητικη διαταραχη το καταλαβαινεις;

Senior Member
    Quote Originally Posted by nick190813 View Post
    γιατι δεν πας να σπουδασεις σε ενα δημοσιο ιεκ κατι?
    φιλε ειμαι 26 στα 28 θα τελειωσω το λυκειο και στα 32 σχολη; και ποιος θα με συντηρει;

Senior Member
    τους λες να δουλεψεις τζαμπα και δεν δεχονται οι ανθρωποι εχουν νοητικη διαταραχη το καταλαβαινεις;
    γτ πηγες και ειπες να δουλέψεις τσαμπα και σε εδιωξαν?

Senior Member
    φιλε ειμαι 26 στα 28 θα τελειωσω το λυκειο και στα 32 σχολη; και ποιος θα με συντηρει;
    μπορεις να δουλευεις και ταυτοχρονα....και η σχολες ιεκ οι περισσοτερες ειναι δυο χρονια...σκεψου το ειναι για το μελλον σ.Στο μελλον θα μπορεις να βρεις πιο ευκολα δουλεια.....γτ αλλιως δεν σ βλεπω καλα

Senior Member
    Γιατι να πας να δουλεψεις χωρις λεφτα καλε; Να εκτιμας λιγο περισσοτερο τις δεξιοτητες σου, το οτι δεν εχεις προυπηρεσια δεν σημαινει οτι δεν εχεις τα προσοντα. Το οτι ξερεις αγγλικα και ρωσικα μαζι ειναι πλεονεκτημα ειδικα στον τουριστικο κλαδο ειναι πολυ καλος συνδιασμος. Θα μπορουσες να απευθυνθεις σε ξενοδοχεια για σερβις η μπουφετζης που λες η για ρουμ σερβις. Αλλα γενικα μην υποτιμας τη παρτη σου οτι αιντε ας δουλεψω τζαμπα κι οτι γινει...

Senior Member
    ειχα βαλει αγγελια οτι θελω να δουλεψω σαν μπαριστας τζαμπα με πηρε ενας πηγα με εβαλε να φτιαξω τα χαρτια με πηρε πρωτη μερα και μετα μου πε οτι θα με παρει τηλ το καταλαβαινεις; να σας πω και το αλλο δεν ξερω αν με καταλαβαινεται αλλα αυτα που φαινονται απλα για σας για μενα ειναι δυσκολα δεν ζουσα για να μαθω ναρκωτικα επινα δεν ξερω ακομα και πως να ζητησω μια δουλεια και ξερεις απογοητευομαι θυμωνω και στο τελος την πληρωνει κανενας εξω

Senior Member
    ειχα βαλει αγγελια οτι θελω να δουλεψω σαν μπαριστας τζαμπα με πηρε ενας πηγα με εβαλε να φτιαξω τα χαρτια με πηρε πρωτη μερα και μετα μου πε οτι θα με παρει τηλ το καταλαβαινεις; να σας πω και το αλλο δεν ξερω αν με καταλαβαινεται αλλα αυτα που φαινονται απλα για σας για μενα ειναι δυσκολα δεν ζουσα για να μαθω ναρκωτικα επινα δεν ξερω ακομα και πως να ζητησω μια δουλεια και ξερεις απογοητευομαι θυμωνω και στο τελος την πληρωνει κανενας εξω
    τραβα σεζον σ νησι κατι φιλοι μου πηγανε τους δώσανε σπιτια και καλα λεφτα θα γυρισουν ολοι με ποσα χιλιαρικα ,δεν ηθελαν προυπηρεσια....

Senior Member
    Μα λογικο ειναι να το βλεπουν με καχυποψια...σου λεει γιατι θελει να δουλεψει αυτος τζαμπα, τι προβλημα εχει; Κατι δεν παει καλα...θελει να προβαλεις τα προσοντα σου, να "πουλησεις" μια επιθυμητη εικονα. Οτι ποια ειναι τα θετικα στοιχεια που προσφερεις; Ξερεις γλωσσες και ειναι θετικο, εισαι αντρας και εχεις δυναμη, μπορει να εισαι τσαμπουκας και να το χρειαζεται και αυτο καποιος εργοδοτης, δεν σε νοιαζουν πολυ τα λεφτα και ειναι και αυτο θετικο, θες απλα να δουλεψεις και να κανεις κατι και αυτο ειναι θετικο. Αυτα να προβαλεις.

Senior Member
    Γιατι να πας να δουλεψεις χωρις λεφτα καλε; Να εκτιμας λιγο περισσοτερο τις δεξιοτητες σου, το οτι δεν εχεις προυπηρεσια δεν σημαινει οτι δεν εχεις τα προσοντα. Το οτι ξερεις αγγλικα και ρωσικα μαζι ειναι πλεονεκτημα ειδικα στον τουριστικο κλαδο ειναι πολυ καλος συνδιασμος. Θα μπορουσες να απευθυνθεις σε ξενοδοχεια για σερβις η μπουφετζης που λες η για ρουμ σερβις. Αλλα γενικα μην υποτιμας τη παρτη σου οτι αιντε ας δουλεψω τζαμπα κι οτι γινει...
    εγω ηθελα να δουλεψω τζαμπα για ενα μηνα να απολτησω προυπηρεσια και μετα με λεφτα αλλιως θα πηγαινα σε αλλον δεν υποτιμαω τον εαυτο μου το κανω για αποκτησω εμπειρια και για λιγο καιρο

Senior Member
    τεσπα χαιρετω ,βγαινω. bb