ΤΙ ΣΚΕΦΤΕΣΤΕ ; - Page 582
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 582 of 1380 FirstFirst ... 824825325725805815825835845926326821082 ... LastLast
Results 8,716 to 8,730 of 20693
    WhyAlwaysMe?
    Guest
    Quote Originally Posted by Natalia_sups View Post
    Βουνο βουνό...βουνισια άγρια κι έτσι :P
    Περιμένω να κρυώσει το νερό ρε...για να "καθαριστεί" όσο γίνεται το έβρασα. Ακόμα στα μάτια τους έχω τους φακούς. Ξέρω δεν θα είναι σούπερ καλη η εφαρμογή τους αύριο αλλά ίσως κρατήσουν για μία μέρα. Μετά θα πάρω άλλους. Φοραω και γυαλιά στο σπίτι όμως...τώρα τα ξέχασα όλα το βούρλο έφυγα όπως ήμουν με τους φακούς στα μάτια χωρίς τίποτα αλλο :P
    Και τα γυαλιά σε πληροφορω όντως μου πάνε πολύ και είναι σέξυ -_-
    Απλά με ενοχλούν στο προσωπο, μου τη σπάνε, οι φακοί δίνουν περισσότερη ελευθερία.
    Ναι είμαι γκαβαδι τι να κάνω
    Πέντε με εννιά το βράδυ πως τα κατάφερες; τι ακατα είναι αυτό; Λολ...
    Βάλε φακούς βρε.

Senior Member
    Quote Originally Posted by nick190813 View Post
    σε εκανα φιλη δεξου με....
    τα μισα απο αυτα που γραφω δεν τα βγαζει ρε...
    χααχ θα πεις εσυ εμενα φλωρακι?
    Φυσικά. Ένα σερι δε μπορείς να κάνεις

Senior Member
    Quote Originally Posted by WhyAlwaysMe? View Post
    Βάλε φακούς βρε.
    Nαι ρε το πρόβλημα μου είναι που θα τους έβαζα για το βράδυ δε μπορώ να τους έχω 36 ώρες μες στα μάτια. Τεσπα θα δείξει αν βοηθήσει το αλατόνερο.

Senior Member
    αντε βρε νιανιαρο ακομα δεν βγηκες απο το αυγο
    ξερεις βλεπω πως να κανεις εναν αντρα τσιτα
    ασε ρε φλωρακι που θα μου πεις εσυ για σερι...τραβα πιες το γαλατακι σου..
    παντως εισαι ψωναρα ε?
    επισης ναταλι ρε εσενα σου εχει τυχει να γραφεις και μετα να μην τα βγαζει ολα?εγω εγραψα πριν λιγο ενα κατεβατο αλλα μετα δεν το εδειχνε ολο...μονο σ εμενα συμβαινει?

Senior Member
    αντε βρε νιανιαρο ακομα δεν βγηκες απο το αυγο
    ξερεις βλεπω πως να κανεις εναν αντρα τσιτα
    ασε ρε φλωρακι που θα μου πεις εσυ για σερι...τραβα πιες το γαλατακι σου..
    παντως εισαι ψωναρα ε?
    επισης ναταλι ρε εσενα σου εχει τυχει να γραφεις και μετα να μην τα βγαζει ολα?εγω εγραψα πριν λιγο ενα κατεβατο αλλα μετα δεν το εδειχνε ολο...μονο σ εμενα συμβαινει?
    Αμε, πινω το γαλατάκι μου και εχω δυναμη να κάνω σερι μετά :P
    Όσο για το ψωναρα...δεν είμαι περισσότερο ψωναρα από εσενα
    Έχει τύχει ναι...για δες αν πατήσεις το μήνυμα που φαίνεται κομμένο να το επεξεργαστεις η να απαντήσεις σε αυτό με παράθεση βγαίνουν και τα υπόλοιπα; Θα δω κ εγώ αν μπορώ να τα δω έτσι.

Senior Member
    Ναι άμα το κάνεις όπως σου είπα φαίνεται...εκεί που με λες ψωναραααααααα για παράδειγμα έχει μετά και άλλα για το πρόγραμμα σου στον ύπνο που δεν φαίνονται χαχα μου το κάνει κ μένα καμία φορά.

Senior Member
    Αμε, πινω το γαλατάκι μου και εχω δυναμη να κάνω σερι μετά :P
    Όσο για το ψωναρα...δεν είμαι περισσότερο ψωναρα από εσενα
    Έχει τύχει ναι...για δες αν πατήσεις το μήνυμα που φαίνεται κομμένο να το επεξεργαστεις η να απαντήσεις σε αυτό με παράθεση βγαίνουν και τα υπόλοιπα; Θα δω κ εγώ αν μπορώ να τα δω έτσι.
    το μικρο μωρακι πινει και γαλατακι ,μπεμπα εισαι ακομα....ασε τις μαγκιες για τα σερι...δεν ξερεις ακομα.οταν μεγαλωσεις θα τα ξαναπουμε..
    πωπω λες και ηξερα οτι θα πεις οτι ειμαι ψωναρα χαχαχαχαχαχα...ελα μωρε και να εισαι ψωναρα τι εγινε?εγω σ συμπαθω ......ψωναρα
    nai me παραθεση φενονται τα ειδα και εγω...μπραβο ρε ναταλια ,αμα και στους υπολογιστες εξπερ?μα ακομα και εκει?

Senior Member
    το μικρο μωρακι πινει και γαλατακι ,μπεμπα εισαι ακομα....ασε τις μαγκιες για τα σερι...δεν ξερεις ακομα.οταν μεγαλωσεις θα τα ξαναπουμε..
    πωπω λες και ηξερα οτι θα πεις οτι ειμαι ψωναρα χαχαχαχαχαχα...ελα μωρε και να εισαι ψωναρα τι εγινε?εγω σ συμπαθω ......ψωναρα
    nai me παραθεση φενονται τα ειδα και εγω...μπραβο ρε ναταλια ,αμα και στους υπολογιστες εξπερ?μα ακομα και εκει?
    Όμοιος ομοιω αει πελαζει...ψωναρα :P
    Όσο για τους υπολογιστές...αμ τι νομίζες;
    Την πέμπτη εκατσα μία ώρα παραπάνω στη δουλειά έτσι για τη ψυχή της μάνας μου στο φροντιστήριο να φτιαξω ένα πρόβλημα στον υπολογιστή και ήταν και ο ιδιοκτήτης δίπλα και με κοιτάζε σα χάνος...φεύγοντας με ρώτησε αν θα είμαι στο φροντ αύριο (δε πατάει συχνά αυτός), ωραία λέω, θα με πληρώσει ο μαλακας επιτέλους. Αλλά σκατά :P Του χρόνου ανήμερα τα λέμε πάλι :P

Senior Member
    Όμοιος ομοιω αει πελαζει...ψωναρα :P
    Όσο για τους υπολογιστές...αμ τι νομίζες;
    Την πέμπτη εκατσα μία ώρα παραπάνω στη δουλειά έτσι για τη ψυχή της μάνας μου στο φροντιστήριο να φτιαξω ένα πρόβλημα στον υπολογιστή και ήταν και ο ιδιοκτήτης δίπλα και με κοιτάζε σα χάνος...φεύγοντας με ρώτησε αν θα είμαι στο φροντ αύριο (δε πατάει συχνά αυτός), ωραία λέω, θα με πληρώσει ο μαλακας επιτέλους. Αλλά σκατά :P Του χρόνου ανήμερα τα λέμε πάλι :P
    εισαι σεξυ και ααμαρτωλη δλδ?
    μα και εκει εξπερ ρε ναταλι?με συναρπαζεις
    και γτ σ ρωτησε τοτε?μαλλον σ τρολαρει για να πιστεψεις οτι θα σ πληρωσει χαχαχα...ελα μωρε θα στα δωσουνε "λογικα" .
    ποσες ωρες διδασκεις στο φροντηστηριο την εβδομαδα?
    Σε εμενα ομως απαρνηθηκες τα ιδιαιτερα που σε ειχα σε σειρα προτημισης καθηγητριας
    kai kati akoma αμα πας για υπνο πες το μου μην ειμαι στο φορουμ σαν την καλαμια στον καμπο

Senior Member
    εισαι σεξυ και ααμαρτωλη δλδ?
    μα και εκει εξπερ ρε ναταλι?με συναρπαζεις
    και γτ σ ρωτησε τοτε?μαλλον σ τρολαρει για να πιστεψεις οτι θα σ πληρωσει χαχαχα...ελα μωρε θα στα δωσουνε "λογικα" .
    ποσες ωρες διδασκεις στο φροντηστηριο την εβδομαδα?
    Σε εμενα ομως απαρνηθηκες τα ιδιαιτερα που σε ειχα σε σειρα προτημισης καθηγητριας
    kai kati akoma αμα πας για υπνο πες το μου μην ειμαι στο φορουμ σαν την καλαμια στον καμπο
    Χαχαχα εσύ είσαι σέξυ και αμαρτωλός δηλαδή; Κατουρα και λιγο.
    Έλα μου ντε τι με ρώτησε ο βλακας...για καψονι μάλλον :P
    Ε κάνω αρκετές ωρες όχι φουλ ωράριο όμως.
    Σε εσένα αρνήθηκα τα ιδιαίτερα γιατί είπαμε, μόνο μανικιουρακι σου κάνω εσένα
    Και μη φοβάσαι δε σε αφήνω μόνο σου λολ θα ενημέρωσω ανάλογα.

Senior Member
    Χαχαχα εσύ είσαι σέξυ και αμαρτωλός δηλαδή; Κατουρα και λιγο.
    Έλα μου ντε τι με ρώτησε ο βλακας...για καψονι μάλλον :P
    Ε κάνω αρκετές ωρες όχι φουλ ωράριο όμως.
    Σε εσένα αρνήθηκα τα ιδιαίτερα γιατί είπαμε, μόνο μανικιουρακι σου κάνω εσένα
    Και μη φοβάσαι δε σε αφήνω μόνο σου λολ θα ενημέρωσω ανάλογα.
    δεν μ αρεσουν οι αμαρτιες παρολαυτα μολις κατουρισα απο την τουαλετα ερχομαι....να ξαναπαω?
    mono sto φροντηστηριο δλδ?κανα ιδιαιετρο δεν κανεις?η δεν εχεις ψαχτει?
    α ναι ετσι ε?μονο μανικιουρακι?ρε ναταλι σε θελω για καθηγητρια ..σε παρακαλω σεβασου την αποφαση μου και ελα να αρχισουμε τα ιδιαιτερα ...θα δεις θα σ αρεσουν μαζι μου χαχαχαχα θα μαι καλος μαθητης?τι θες τωρα?να σ ε παρακαλεσω?να πεσω στα ποδια σου?πες μ τι?
    μην μ αφηνεις μονο μ γτ φοβαμαι...να το ξερεις..να ενημερωσετε κυρια ναταλι...

προτιμας το ναταλία η το νάταλι?

Senior Member
    δεν μ αρεσουν οι αμαρτιες παρολαυτα μολις κατουρισα απο την τουαλετα ερχομαι....να ξαναπαω?
    mono sto φροντηστηριο δλδ?κανα ιδιαιετρο δεν κανεις?η δεν εχεις ψαχτει?
    α ναι ετσι ε?μονο μανικιουρακι?ρε ναταλι σε θελω για καθηγητρια ..σε παρακαλω σεβασου την αποφαση μου και ελα να αρχισουμε τα ιδιαιτερα ...θα δεις θα σ αρεσουν μαζι μου χαχαχαχα θα μαι καλος μαθητης?τι θες τωρα?να σ ε παρακαλεσω?να πεσω στα ποδια σου?πες μ τι?
    μην μ αφηνεις μονο μ γτ φοβαμαι...να το ξερεις..να ενημερωσετε κυρια ναταλι...

προτιμας το ναταλία η το νάταλι?
    Άμα σου πω να ξαναπας θα πας; Κοίτα να δεις τι υπάκουος άντρας :P
    Για ιδιαίτερο δεν ψαχτηκα απλά, δεν γουσταρα. Θα έπρεπε να βγάλω μπλοκακι για αποδείξεις και θα έμπαινα μέσα με τις εισφορές εκτός κι αν είχα πολλά ιδιαίτερα. Αλλιώς θα έπρεπε να κάνω παράνομα ε και δεν ήθελα.
    Δεν με πειράζει όπως σε βολευει, ούτως ή άλλως ψευδώνυμο είναι.

Senior Member
    nai eimai υπακουος ο ατιμος τι να κανω?θα ξαναπαω αμα μου το πεις
    ελα ρε που δεν θες παρανομα σιγα ολη παρανομα κανουνε ελεος...πολυ τυπικη σ βρισκω.....στο λεω επειδη αμα εχες μερικα ιδιαιτερα ειναι καλο κερδος..
    να μαντεψω το κανονικο σ ονομα?αμα θες πες μ απο τι αρχιζει....

Senior Member
    nai eimai υπακουος ο ατιμος τι να κανω?θα ξαναπαω αμα μου το πεις
    ελα ρε που δεν θες παρανομα σιγα ολη παρανομα κανουνε ελεος...πολυ τυπικη σ βρισκω.....στο λεω επειδη αμα εχες μερικα ιδιαιτερα ειναι καλο κερδος..
    να μαντεψω το κανονικο σ ονομα?αμα θες πες μ απο τι αρχιζει....
    Δεν με νοαιζει τι κάνουν όλοι εγώ θέλω να είμαι σωστή. Κάποιος πρέπει να είναι γαμωτη μου λολ.
    Ααα δεν παίζω. Το αληθινό μου όνομα να το αφησεις... Το Ναταλια δεν σ'αρεσει/αρκεί; Εμένα μ'αρεσει πολύ

Senior Member
    Δεν με νοαιζει τι κάνουν όλοι εγώ θέλω να είμαι σωστή. Κάποιος πρέπει να είναι γαμωτη μου λολ.
    Ααα δεν παίζω. Το αληθινό μου όνομα να το αφησεις... Το Ναταλια δεν σ'αρεσει/αρκεί; Εμένα μ'αρεσει πολύ
    lol τι σωστη μωρε?ολη που κανουν ιδιαιτερα κανενας δεν κοβει αποδειξης..Τωρα σοβαρα τα λες αυτα οτι μθες να εισαι σωστη?θα σ παρουν με τις [πετρες..βρεθηκε ενας σωστος ανθρωπος ρεεεεεεε χααχχχαχαχαα
    ενταξει αμα εισαι τοσο απροσιτη το αφηνω το αληθινο σου ονομα...Δεν μ αρεσει το ναταλια..........θελω το πρωτο γραμμα σ ρε.........χααχχαα ελα πλακα κανω καταλαβαινω ρε .Θασ σου πω και εγω το πραγματικο μου
    To natalia μ αρεσει αλλα δεν ειναι πραγματικο ,σαν ονομα ειναι πολυ ωραιο παντως...
    μαντευω οτι σε λενε ............χμμ........ευλαμπια?μηπ� �ς?αυτο ειναι τ πετυχα?