ΤΙ ΣΚΕΦΤΕΣΤΕ ; - Page 609
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 609 of 1380 FirstFirst ... 1095095595996076086096106116196597091109 ... LastLast
Results 9,121 to 9,135 of 20693
    Senior Member
    Quote Originally Posted by WhyAlwaysMe? View Post
    Όχι,για ξαναδοκίμασε.....
    Έχω πρόβλημα με τα πμ γιατί είναι λίγο γεμάτο το κουτί μου...θέλεις να σου πω εδώ; Δεν θα πω κάτι προσωπικό για το περιεχόμενο αλλά αν θέλεις μπορώ και να το σβήσω αφού το διαβάσεις...
    Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...

WhyAlwaysMe?
    Guest
    Quote Originally Posted by Κύκνος View Post
    Έχω πρόβλημα με τα πμ γιατί είναι λίγο γεμάτο το κουτί μου...θέλεις να σου πω εδώ; Δεν θα πω κάτι προσωπικό για το περιεχόμενο αλλά αν θέλεις μπορώ και να το σβήσω αφού το διαβάσεις...
    Δεν μπορείς να σβήσεις 2-3?

Senior Member
    Μόνο τις ωραίες,τον Πεδουλάκη σου μέσα.:Ρ
    ασε σημερα ειναι στεναχωρη μερα γτ εφυγε ο αρχηγος...δεν θα ξαναδουμε ωραια ματς.

WhyAlwaysMe?
    Guest
    Quote Originally Posted by nick190813 View Post
    ασε σημερα ειναι στεναχωρη μερα γτ εφυγε ο αρχηγος...δεν θα ξαναδουμε ωραια ματς.
    Κρατήστε Άρτζι πλάκα-πλάκα για coach.
    Είναι μια χαρά.
    Αρκεί ο ΔΓ να έχει υπομονή.

Senior Member
    Κρατήστε Άρτζι πλάκα-πλάκα για coach.
    Είναι μια χαρά.
    Αρκεί ο ΔΓ να έχει υπομονή.
    αρτζι ενοειται ,εγω προσωπικα εβριζα οταν ειχε φυγει πριν δυο χρονια

WhyAlwaysMe?
    Guest
    αρτζι ενοειται ,εγω προσωπικα εβριζα οταν ειχε φυγει πριν δυο χρονια
    Εγώ που είμαι στο αντίπαλο στρατόπεδο,τον εκτιμώ.
    Τον doppelgänger του Mr.Bean,τον οποίο θεωρώ λίγο υπερεκτιμημένο,καθώς είχε έτοιμη ομάδα από τον Ντούντα(αυτός και ο Ζότς αξίζουν ένα τεράστιο respect) το 2013,τον έκανε άντε μην πω τι.....

Senior Member
    γιατι να μην δει ο κυκνος τα μηνυματα; εχει συνδρομο θυμου η ειναι ευαισθητη;

Senior Member
    Εγώ που είμαι στο αντίπαλο στρατόπεδο,τον εκτιμώ.
    Τον doppelgänger του Mr.Bean,τον οποίο θεωρώ λίγο υπερεκτιμημένο,καθώς είχε έτοιμη ομάδα από τον Ντούντα(αυτός και ο Ζότς αξίζουν ένα τεράστιο respect) το 2013,τον έκανε άντε μην πω τι.....
    einai kalos προπονητης...
    Ναι αλλα μην ξεχνας οτι ομπραντοβιτσ και ντουντα δουλευουν με 40 εκατομυρια μπατζετ ,ας ειχαν και οι ελληνες προπονητες και θα σ ελεγα εγω..

Senior Member
    Quote Originally Posted by kavkaz View Post
    γιατι να μην δει ο κυκνος τα μηνυματα; εχει συνδρομο θυμου η ειναι ευαισθητη;
    Είμαι ευαίσθητη κι έχω σύνδρομο αυτοκαταστροφής όχι θυμού...κι όταν ταράζομαι μου βγαίνει, ευτυχώς απόψε το ελέγχω κάπως...μάλλον βοήθησαν τα έξτρα αντικαταθλιπτικά...

Πάντως απόψε θα ήθελα να ήμουν ντομάτα...(για τον ντοματοπολτό που είπες πριν)...δεν νιώθουν και πολλά όντας φυτά...
    Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...

WhyAlwaysMe?
    Guest
    einai kalos προπονητης...
    Ναι αλλα μην ξεχνας οτι ομπραντοβιτσ και ντουντα δουλευουν με 40 εκατομυρια μπατζετ ,ας ειχαν και οι ελληνες προπονητες και θα σ ελεγα εγω..
    Δεν έχεις άδικο.....

Senior Member
    Καλά μεγάλη κοπέλα είναι κι έχει τη κρίση και τη δύναμη να τα διαχειρίζεται όλα κατάλληλα...αλλά από ότι έχω καταλάβει ναι έχει μία κάποια ευαισθησία. Και δεν παίζει να είναι και η μόνη εδώ μέσα, σάιτ ψυχολογίας είναι. Μπορεί απλά να είναι η μόνη που το εκφράζει ανοιχτά. Αυτό με ενοχλεί στις κοτσανες του why, δεν καταλαβαίνει πως μπορεί να πληγωνουν/αναστατώνουν/ενοχλούν κόσμο οσα λέει, δεν τον νοιάζει πως νιωθουν οι άλλοι.
    Ελπίζω το στομάχι σου να ηρεμήσει κυκνε και να μην ταραζεσαι χωρίς λόγο νυχτιατικα.

WhyAlwaysMe?
    Guest
    Quote Originally Posted by Natalia_sups View Post
    Καλά μεγάλη κοπέλα είναι κι έχει τη κρίση και τη δύναμη να τα διαχειρίζεται όλα κατάλληλα...αλλά από ότι έχω καταλάβει ναι έχει μία κάποια ευαισθησία. Και δεν παίζει να είναι και η μόνη εδώ μέσα, σάιτ ψυχολογίας είναι. Μπορεί απλά να είναι η μόνη που το εκφράζει ανοιχτά. Αυτό με ενοχλεί στις κοτσανες του why, δεν καταλαβαίνει πως μπορεί να πληγωνουν/αναστατώνουν/ενοχλούν κόσμο οσα λέει, δεν τον νοιάζει πως νιωθουν οι άλλοι.
    Ελπίζω το στομάχι σου να ηρεμήσει κυκνε και να μην ταραζεσαι χωρίς λόγο νυχτιατικα.
    Γιατί εγώ νομίζεις πως νιώθω καλά?

Senior Member
    εγω δεν ειμαι ντοματα αλλα δεν φημιζομαι για τα βαθεια μου συναισθηματα ενοχες ας πουμε δεν νιωθω καν υποφερω απο απαθεια και παντελης απουσια συναισθηματων για τους αλλους βεβαια απ το τελευταιο δεν υποφερω απλα δεν καταλαβαινω καν αν ειν κακο η καλο

Senior Member
    παιδια εγω λεω να ηρεμησεται ολοι ,αλλωστε δεν εχεται και τιποτα μεταξυ σας...
    και ναι ρε γουαι ,καποια μελη ειναι πολυ ευαισθητα οπως η κυκνος ,καλο ειναι να μην τους ταραζεις...

WhyAlwaysMe?
    Guest
    Κύκνε μπορείς τώρα?