ΤΙ ΣΚΕΦΤΕΣΤΕ ; - Page 610
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 610 of 1380 FirstFirst ... 1105105606006086096106116126206607101110 ... LastLast
Results 9,136 to 9,150 of 20693
    Senior Member
    Quote Originally Posted by WhyAlwaysMe? View Post
    Γιατί εγώ νομίζεις πως νιώθω καλά?
    Όχι όπως πολλα αλλά μέλη...αλλά δεν βλέπω κανέναν άλλον να βγάζει ρητορικές μίσους η βίας που θα μπορούσαν να ταράξουν την ηρεμία άλλων μελών. Όλοι μιλούν για τα προβλήματά τους αλλά δείχνουν έναν στοιχειώδη σεβασμό στον συνάνθρωπο τους.

WhyAlwaysMe?
    Guest
    Quote Originally Posted by nick190813 View Post
    παιδια εγω λεω να ηρεμησεται ολοι ,αλλωστε δεν εχεται και τιποτα μεταξυ σας...
    και ναι ρε γουαι ,καποια μελη ειναι πολυ ευαισθητα οπως η κυκνος ,καλο ειναι να μην τους ταραζεις...
    Καλά,και εσύ με τάραξες πριν,μην το αρνείσαι......

Senior Member
    ξερετε ποιος ειναι ο τζεφρι νταμερ; απο τι διαταραχη επασχε αυτος ο ευαισθητος φιλανθρωπος;

Senior Member
    Quote Originally Posted by Natalia_sups View Post
    Καλά μεγάλη κοπέλα είναι κι έχει τη κρίση και τη δύναμη να τα διαχειρίζεται όλα κατάλληλα...αλλά από ότι έχω καταλάβει ναι έχει μία κάποια ευαισθησία. Και δεν παίζει να είναι και η μόνη εδώ μέσα, σάιτ ψυχολογίας είναι. Μπορεί απλά να είναι η μόνη που το εκφράζει ανοιχτά. Αυτό με ενοχλεί στις κοτσανες του why, δεν καταλαβαίνει πως μπορεί να πληγωνουν/αναστατώνουν/ενοχλούν κόσμο οσα λέει, δεν τον νοιάζει πως νιωθουν οι άλλοι.
    Ελπίζω το στομάχι σου να ηρεμήσει κυκνε και να μην ταραζεσαι χωρίς λόγο νυχτιατικα.
    Σ' ευχαριστώ Ναταλία...

Σιγά σιγά θα ηρεμήσει πιστεύω αλλά με ανησυχεί λίγο που βράδιασε κι είναι αργά και δεν ξέρω τώρα πως να διαχειριστώ την ένταση, δεν είμαι και τόσο δυνατή...θα μου κάνεις λίγη παρέα αν δεν νυστάζεις;
    Κι όποιος άλλος θέλει και με συμπαθεί ευπρόσδεκτος...
    Οι δικοί μου κοιμούνται τώρα...
    Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...

WhyAlwaysMe?
    Guest
    Όχι όπως πολλα αλλά μέλη...αλλά δεν βλέπω κανέναν άλλον να βγάζει ρητορικές μίσους η βίας που θα μπορούσαν να ταράξουν την ηρεμία άλλων μελών. Όλοι μιλούν για τα προβλήματά τους αλλά δείχνουν έναν στοιχειώδη σεβασμό στον συνάνθρωπο τους.
    Όταν μου λένε πως ζητάω κάτι υπερβολικό,ενώ δεν ισχύει,δεν μπορώ να χαρώ κιόλας.
    Ας πούμε ότι είχα και προσωπικότητα ρε Ναταλία.
    Έτσι όπως είμαι,μαζί με την προσωπικότητα,τι αποτελέσματα πιστεύεις θα είχα?

Senior Member
    Κύκνε μπορείς τώρα?
    Δεν θέλω να σβήσω μηνύματα Why, είναι σημαντικά...αν θέλεις να σου πω εδώ ένα σχόλιο που είχα να κάνω καλώς αλλιώς ίσως κάποιαν άλλη μέρα που θα έχω την διαύγεια να τα ξεκαθαρίσω, μην σβήσω και κάτι που χρειάζομαι...
    Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...

Senior Member
    Quote Originally Posted by Κύκνος View Post
    Σ' ευχαριστώ Ναταλία...

Σιγά σιγά θα ηρεμήσει πιστεύω αλλά με ανησυχεί λίγο που βράδιασε κι είναι αργά και δεν ξέρω τώρα πως να διαχειριστώ την ένταση, δεν είμαι και τόσο δυνατή...θα μου κάνεις λίγη παρέα αν δεν νυστάζεις;
    Κι όποιος άλλος θέλει και με συμπαθεί ευπρόσδεκτος...
    Οι δικοί μου κοιμούνται τώρα...
    Φυσικά θα σου κάνω παρέα, ούτως ή άλλως κι εγώ δεν κοιμάμαι ποτέ νωρίς, είμαι λίγο νυχτεριδα

WhyAlwaysMe?
    Guest
    Quote Originally Posted by Κύκνος View Post
    Δεν θέλω να σβήσω μηνύματα Why, είναι σημαντικά...αν θέλεις να σου πω εδώ ένα σχόλιο που είχα να κάνω καλώς αλλιώς ίσως κάποιαν άλλη μέρα που θα έχω την διαύγεια να τα ξεκαθαρίσω, μην σβήσω και κάτι που χρειάζομαι...
    Γράψε το εδώ....

WhyAlwaysMe?
    Guest
    Φυσικά θα σου κάνω παρέα, ούτως ή άλλως κι εγώ δεν κοιμάμαι ποτέ νωρίς, είμαι λίγο νυχτεριδα
    Και εγώ βαμπίρ είμαι........

WhyAlwaysMe?
    Guest
    Παιδιά να ποστάρω ένα τραγουδάκι?

Senior Member
    τι τραγουδι; το barbie girl; χαχαχαχα

WhyAlwaysMe?
    Guest
    Quote Originally Posted by kavkaz View Post
    Είναι έκπληξη......

Senior Member
    Όταν μου λένε πως ζητάω κάτι υπερβολικό,ενώ δεν ισχύει,δεν μπορώ να χαρώ κιόλας.
    Ας πούμε ότι είχα και προσωπικότητα ρε Ναταλία.
    Έτσι όπως είμαι,μαζί με την προσωπικότητα,τι αποτελέσματα πιστεύεις θα είχα?
    Πολύ καλύτερα από ότι έχεις τώρα.
    Θα στο πω απλά, είναι ένα κι ενα κανουν δυο:
    Η ισχύει αυτό που λες πως οι ωραιες πάνε με ωραίους μόνο κι εσύ δεν είσαι κούκλος άρα πρέπει να συμφιλιωθείς με την ιδέα και έληξε το θέμα, η ισχύει το ότι υπάρχουν και διαφορετικά ζευγάρια άρα πρέπει να κάνεις κάτι για να αλλαξεις το σκεπτικό σου και τη συμπεριφορά σου και τη ψυχολογία σου (ψυχοθεραπεία οπως σε παροτρυνουμε τόσα μελη).
    Όσο όμορφος κι αν ήσουν ρε why αν έβλεπε μία όμορφη πως σκέφτεσαι και πώς μιλάς για κάποιους ανθρώπους ούτε να της το δεις δε θα σε αφηνε. Και σταβεχω χιλιοπει όλα πολλές φορές δε θέλω να το αναλυσω άλλο. Ένα από αυτά τα δύο είναι διάλεξε και παρε, φτάνει με την ίδια λούπα συνέχεια.

Senior Member
    Quote Originally Posted by kavkaz View Post
    Στοίχημα ότι θες πως θα είναι το ο ωραίος κι η ωραία :P

WhyAlwaysMe?
    Guest
    Πολύ καλύτερα από ότι έχεις τώρα.
    Θα στο πω απλά, είναι ένα κι ενα κανουν δυο:
    Η ισχύει αυτό που λες πως οι ωραιες πάνε με ωραίους μόνο κι εσύ δεν είσαι κούκλος άρα πρέπει να συμφιλιωθείς με την ιδέα και έληξε το θέμα, η ισχύει το ότι υπάρχουν και διαφορετικά ζευγάρια άρα πρέπει να κάνεις κάτι για να αλλαξεις το σκεπτικό σου και τη συμπεριφορά σου και τη ψυχολογία σου (ψυχοθεραπεία οπως σε παροτρυνουμε τόσα μελη).
    Όσο όμορφος κι αν ήσουν ρε why αν έβλεπε μία όμορφη πως σκέφτεσαι και πώς μιλάς για κάποιους ανθρώπους ούτε να της το δεις δε θα σε αφηνε. Και σταβεχω χιλιοπει όλα πολλές φορές δε θέλω να το αναλυσω άλλο. Ένα από αυτά τα δύο είναι διάλεξε και παρε, φτάνει με την ίδια λούπα συνέχεια.
    Εσύ ποιό πιστεύεις ότι ισχύει?