ΤΙ ΣΚΕΦΤΕΣΤΕ ; - Page 612
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 612 of 1380 FirstFirst ... 1125125626026106116126136146226627121112 ... LastLast
Results 9,166 to 9,180 of 20693
    Senior Member
    το φυσιολογικος σημαινει μια χχαρα,ουτε ασχημος ,μετριος αλλα ουτε κουκλος

Senior Member
    Quote Originally Posted by kavkaz View Post
    κυκνε τι διαγνωση εχεις;
    Α απ' όλα τα καλά, κατάθλιψη, ιδεοψυχαναγκαστική διαταραχή και κάτι ψιλά ψυχωτικά συμπτώματα γι' αυτό και το άσχημο προαίσθημα τώρα...
    Εσύ;

Που πήγε η Ναταλία;
    Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...

WhyAlwaysMe?
    Guest
    Quote Originally Posted by nick190813 View Post
    Ούτε μέτριος ελπίζω....
    Γιατί έχω εδώ πληρωμένο δολοφόνο....:Ρ

Senior Member
    σου απαντησε η ναταλια πιο πανω δες το

Senior Member
    Quote Originally Posted by Κύκνος View Post
    Α απ' όλα τα καλά, κατάθλιψη, ιδεοψυχαναγκαστική διαταραχή και κάτι ψιλά ψυχωτικά συμπτώματα γι' αυτό και το άσχημο προαίσθημα τώρα...
    Εσύ;

Που πήγε η Ναταλία;
    εμενα μου εχουν δωσει διαφορες διαγνωσεις διπολικη σχιζοφρενεια και ενας αλλος μου πε αντικοινωνικη επειδη ειχα μαχαιρωσει εναν αλλα τωρα εχω καινουρια γιατρο και δεν ξερω δεν ρωταω καν βαρεθηκα με ολα αυτα επισης ειμαι εθισμενη προσωπικοτητα εχω κανει χρηση ηρωινης

WhyAlwaysMe?
    Guest
    Quote Originally Posted by nick190813 View Post
    Αν ήξερες πόσους κοιλιακούς κάνω,κάθε φορά που πάω γυμναστήριο.....

Senior Member
    Quote Originally Posted by Natalia_sups View Post
    Δεν μπορώ να φανταστώ πως νιώθεις αλλά γιατί να θέλεις να παραιτηθείς απλά σε ένα νοσοκομείο με συνεχη ληψη φαρμακων...; Θα υποθεσω επειδη κουραζεσαι να υποφερεις και θες να ξαποστασεις, να γυρεις το κορμι σου ηρεμα και να ξεχαστεις, μπορώ να το καταλάβω...αλλά δεν πιστευεις πως μπορει να μειώνεται ο βαθμός του πόνου/βασανου σου μέρα με τη μέρα αν δεν παραιτηθείς; Αν γίνεται να υποφέρεις λιγότερο μέρα με τη μέρα μέχρι που θα είναι αμελητέο και θα μπορείς να απολαύσεις μία πιο ήρεμη ζωή δεν είναι προτιμότερο από την παραίτηση..; Δεν φεύγει ο πόνος μπαμ και κάτω οπως με τη λήθη μερικών φαρμάκων σε ορο αλλά η όλη εξελιξη είναι νομίζω πιο θετική..από εκεί και πέρα χρειάζεσαι μία ψυχική ανάταση...και εμένα θα μου άρεζε πολύ ο ήχος της θάλασσας τώρα με το κύμα...η μία ωραία αγκαλιά. Σκεψου τέτοια πράγματα. Μπορώ να σου προτείνω σε πμ κάτι λίγο κουλο ίσως που εμένα με χαλαρώνει και βοηθάει κάπως προλιν τον ύπνο.
    Από εκεί και πέρα δεν θα συμβεί τπτ κακό απόψε, είμαι σίγουρη. Και είσαι μία χαρά δυνατή απλά δεν το πιστεύεις...θα βρεις σιγά σιγά ξανά την ηρεμία και την γαλήνη σου γιατί έτσι θέλεις. Γιατί να το αφήσεις να σε ελέγξει; Κάνε κάτι ωραίο που σε χαλαρώνει...βάλε όμορφη μουσική, κάνε κάποιο αφέψημα που σ'αρεσει...μετά όταν νιώθω ένταση εγώ καμιά φορά γράφω ότι νιώθω στο χαρτί χυμα, ή γράφω πλάθοντας κάποια όμορφη εικόνα η σκέψη που με ηρεμεί...
    Τωρα παπάς δεν είμαι αλλά μπορείς να μου μιλησεις σε πμ αν θέλεις κάτι πιο ιδιωτικό ή μπορώ να σου δώσω το email μου...
    Ο κόσμος είναι καλός νομίζω ακριβώς επειδή έχει και τα στραβά του. Σε εναν βολικο προβλέψιμος κοσμο χωρίς καμία δοκιμασία δεν θα μπορουσαμε να εκτιμούμε τα όμορφα και τα καλά...πλατιαζω τώρα με παπαρολογιες χαχα :P Αλλά το πιστεύω αυτό το τελευταίο αλήθεια...καταβαθος νιωθω και μία εκτίμηση για τις δυσκολίες στη ζωή μου γιατί χαρη σε αυτές είμαι αυτή που είμαι, ξέρω ότι ξέρω και αγαπώ όσα αγαπώ...το ίδιο και εσύ...είναι ωραιο που είσαι σε επαφή με την ευαισθητη σου πλευρα και την αγκαλιάζει, κάποιοι την καταχωνιαζουν. Αλλά είσαι ωραία που γράφεις με το ροζακι σου και δεν σε νοιάζει τίποτα
    Και πιστεύω και ότι είσαι δυνατότερη από ότι αφήνεις τον εαυτό σου να πιστέψει...σκεψου πως τώρα είσαι καλά, δεν δρας πάνω στις αυτοκαταστροφικες σου τασεις, ελέγχεις ότι σε πονά κι ας μην είναι ευχάριστη διαδικασία...τα καταφερνεις ποκυ καλα, αληθεια! Είσαι σοφοτερη.
    Με συγχωρείς που αργω να γράφω, λίγο που γράφω πολλά, λίγο που είμαι αργοστροφη :P
    Α, πάνω που σε έψαχνα...

Ναι, αν δεν σε πειράζει δώσε μου το e mail σου...

Ναι, φταίει το ότι κουράστηκα...ας πούμε αν τώρα ήμουν σε κλινική θα έλεγα στη νοσοκόμα ότι δεν νιώθω καλά και θα μου έκανε μια ένεση...ενώ τώρα; Τι να κάνω τώρα; Θέλω να ξαπλώσω αλλά νιώθω μια ένταση και φοβάμαι...
    Δεν πλατιάζεις απλά εγώ τώρα είμαι λίγο ζαλισμένη για να κάνω ανάλυση άσε που με έχει παρασύρει το συναίσθημα κι η λογική μου πήγε για τσιγάρα και ξέχασε να γυρίσει...
    Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...

WhyAlwaysMe?
    Guest
    Κύκνε,κάνουμε ανακωχή,τι λες?

Senior Member
    Quote Originally Posted by WhyAlwaysMe? View Post
    Κύκνε,κάνουμε ανακωχή,τι λες?
    Αν με σβήσεις από τη λίστα των μελών υποκριτών οκ...

WhyAlwaysMe?
    Guest
    Αν με σβήσεις από τη λίστα των μελών υποκριτών οκ...
    Σβήσε και εσύ κάποια σχόλια όπου με έλεγες κουασιμόδο και γέλαγες με την εμφάνιση μου,οκ?

Senior Member
    Α, πάνω που σε έψαχνα...

Ναι, αν δεν σε πειράζει δώσε μου το e mail σου...

Ναι, φταίει το ότι κουράστηκα...ας πούμε αν τώρα ήμουν σε κλινική θα έλεγα στη νοσοκόμα ότι δεν νιώθω καλά και θα μου έκανε μια ένεση...ενώ τώρα; Τι να κάνω τώρα; Θέλω να ξαπλώσω αλλά νιώθω μια ένταση και φοβάμαι...
    Δεν πλατιάζεις απλά εγώ τώρα είμαι λίγο ζαλισμένη για να κάνω ανάλυση άσε που με έχει παρασύρει το συναίσθημα κι η λογική μου πήγε για τσιγάρα και ξέχασε να γυρίσει...
    Θα σου στείλω σε πμ το ιμειλ μου και θα βρούμε πως θα γαληνεψουμε το συναισθημα

WhyAlwaysMe?
    Guest
    Για όσες βλέπετε GoT,τι ακριβώς σας αρέσει στον Jon Snow,εκτός της εμφάνισης του?
    Και δεν σας αρέσει π.χ. ο Khal Drogo ή ο Jaime Lannister?

Senior Member
    Quote Originally Posted by WhyAlwaysMe? View Post
    Σβήσε και εσύ κάποια σχόλια όπου με έλεγες κουασιμόδο και γέλαγες με την εμφάνιση μου,οκ?
    Έγινε, δώσε μου λίγο χρόνο...άλλωστε κι εγώ από αντίδραση το έκανα...πάω...

Senior Member
    κυκνε τι σημαινει θα σου εκανε ενεση και θα ηρεμουσες; γιατι δεν καθεσαι να αντεξεις το συναισθημα; δεν αντεχεται; το συναισθημα δεν σκοτωνει δηλαδη προτιμας να βαζεις μεσα σου ολες αυτες τις αηδιες απο το να μεινεις με φοβο η ενταση; θα μου πεις περνας δυσκολα θες να σου πω εγω πως περνουσα οταν βαραγα ηρωινη και εμενα σε εγκαταλελειμενα; στα λεω αυτα με την εννοια οτι δεν πρεπει λιγο να σταθεις στα ποδια σου και να ζησεις λιγο μαυτο;

WhyAlwaysMe?
    Guest
    Η έλλειψη υποκριτικού ταλέντου σε αυτόν,με κάνει και λιώνω στο γέλιο....