Results 9,271 to 9,285 of 20693
Thread: ΤΙ ΣΚΕΦΤΕΣΤΕ ;
-
31-05-2016, 18:59 #9271WhyAlwaysMe?Guest
Εξεταστική.....
Εκεί που η πίστη στο θαύμα γίνεται τρόπος ζωής.
- 31-05-2016, 19:09 #9272
αν αυτος που σε χτυπησε ηταν αλλος και οχι ο πατερας σου θα σου προτεινα να τον περιλαβουμε καλα...κοιτα αποπειρα δεν εχω κανει αλλα εχω παθει overdose και επιληψιες απ τα ναρκωτικα...οσο για τον φοβο δεν χρειαζεται να αλλαξεις χρειαζεται να κανεις ο φοβος θα ναι εκει φυσικα επειδη ασχολουμαι με ομαδες αυτοθεραπειας και αυτογνωσια θα σου πω ενα μυστικο να μιλας για τα συναιαθηματα σου τους φοβους σου και να μιλας για τα τραυματικα γεγονοτα με παραδειγματα και οπως συνεβησαν ειναι πολυ θεραπευτικο και μειωνει το φορτιο μεσα σου μην τα γραφεις να τα Μιλας εγω ετσι μενω καθαρος επισης κοιτα αμα φοβασαι να κανεις κατι καντο δεν εννοω αμα φοβασαι να πας σε πιατσα ναρκωτικων να το κανεις η να χτυπησεις καποιον εννοω φοβασαι να βγεις απ το σπιτι; βγες μονο ετσι θα αποκτησεις καινουριες καταγραφες και θα νιωσεις ασφαλεια και εσυ εισαι κοπελα δεν κινδυνευεις τοσο απο ξυλοδαρμο θα μου πεις κινδυνευεις απο αλλα αλλα κοιτα οσοι προκαλουν κακο χωρις λογο ειναι λεγομενοι ψυχοπαθεις ψυχοπαθεις δεν ειναι ουτε ρο 1 τοις εκατο του πλυθησμου αυτοι ειναι ηδη σε φυλακες θα μου πεις δεν κυκλοφορουν αλλοι εξω ναι αλλα ειναι πολλοι λιγοι αξιζει για κατι τετοιο να σαι κλεισμενη μεσα; εσυ αν βγεις το πιο λογικο ειναι να σου κανουν φλερτ αλλα εσυ λογο ιστορικου θα σκεφτεις οτι θελουν να σε χειριστουν και να σε κακοποιησουν δεν ειναι ετσι και σαυτη την περιπτωση αν αντιληφθεις κατι φευγεις χωρις ενδοιασμους εισαι ηδη κακοποιημενη δεν χρειαζεται αλλο
31-05-2016, 19:19 #9273
Τα κατάλαβα τα περισσότερα και συμφωνώ και θα τα προσπαθήσω...αν και μερικά ήδη τα κάνω, για παράδειγμα το να μιλάω στην ψυχολόγο μου για τα βάρη μου αν και μερικές φορές με ταράζει αυτό, είναι φυσιολογικό; Κι αύριο για να πάω μιας κι είναι η εβδομαδιαία μας συνεδρία θα πρέπει να ζοριστώ λίγο γιατί όταν θα γυρίζω θα είναι λίγο σκοτεινά και το φοβάμαι το σκοτάδι... Μιας κι είπες για πιάτσα ναρκωτικών μου θύμισες μια νεανική τρέλα, το είχα σκάσει μια φορά από το σπίτι και πέρασα τη νύχτα σε μια πλατεία που λένε ότι είναι στέκι αλλά εγώ δεν είδα κάτι, βέβαια κοιμόμουν την περισσότερη ώρα...
Να σε ρωτήσω όμως κι εσένα κάτι: δηλαδή πιστεύεις ότι είναι απίθανο να φάω ξύλο από σύντροφο ή να υποστώ σεξουαλική βία απ' αυτόν; Δεν λέω να μου υπογράψεις συμβόλαιο, απλά τη γνώμη σου ρωτάω...
Α και σ' ευχαριστώ πολύ για την πρώτη σου φράση, το εκτιμώ πολύ!Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...
31-05-2016, 19:23 #9274
Α, να σε ρωτήσω και κάτι άλλο ελπίζω να μην σ' ενοχλεί η περιέργεια μου... Μια φορά με είχε πάει ασθενοφόρο στο νοσοκομείο γιατί ζαλιζόμουν στο δρόμο και το κάλεσε μια κυρία που με βοήθησε κι όσο περίμενα στο κρεβάτι να βγουν οι εξετάσεις αίματος δίπλα μου ήταν κάποιος που είχε πάρει ναρκωτικά και ζητούσε τσιγάρο από τις νοσοκόμες και του είπαν "κόντεψες να πεθάνεις και θες και τσιγάρο;" Μου φάνηκε παράξενο αυτό, χαρά στο κουράγιο του, θέλω να πω μετά από τόσες ουσίες πώς τον τραβούσε το τσιγάρο; Γιατί φαντάζομαι ότι για να κόντεψε να πεθάνει θα είχε πάρει πολύ...
Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...
31-05-2016, 19:30 #9275
το να ζοριζεσαι οταν μιλας γιαυτα ειναι λογικο ειναι τραυματικα αλλα οσο μιλας θα απαλυνει οσο για το αλλο το να δεχθεις κακοποιηση απο συντροφο ειναι σπανιο ειδικα σεξουαλικη κακοποιηση σημαινει οτι ο τυπος εχει προβλημα αλλα ξερεις κατι πριν απο αυτα ο αλλος δειχνει τις προθεσεις του απο την συμπεριφορα αμα δεις ακαμπτο επιθετικο οξυθυμο που να σε μειωνει με η χωρις ενοχες φυγε με την μια κατευθειαν κακοποιηση δεν κανει κανεις εκτος κι αν ειναι βιαστης πραγμα σπανιο γιατι οι βιαστες δεν κανουν σχεσεις και εχουν παρορμητικη συμπεριφορα εξ αρχης...επισης ο αλλος επαθε οβερντοουζ και ζηταγε τσιγαρο; μετα ξερεις τι εκανε; πηγε ξανα βαρεσε...η ναρκομανεια ειναι τρελα διχως σταματημο.
φευγω τωρα θα μπω το βραδυ αν εισαι μεσα να τα πουμε
31-05-2016, 19:50 #9276
Κατάλαβα, με διαφώτισες, σ' ευχαριστώ πολύ!
Νιώθω λίγο πιο ασφαλής τώρα που ξέρω ότι υπάρχουν προειδοποιητικά σημάδια...
Για τον ασθενή τι να πω, κρίμα...να φτάνουν άνθρωποι σε τέτοιες καταστάσεις, μόλις βγήκε από το νοσοκομείο το ξαναέκανε δηλαδή; Τόσο περίπατο πάει η λογική;
Έγινε, θα τα πούμε το βράδυ!Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...
31-05-2016, 22:25 #9277
31-05-2016, 22:42 #9278
Γι' αυτό το λένε εθισμό...
Άσχετο αλλά θα ήθελα πολύ να είχα μιαν αντρική αγκαλιά τώρα για να κοιμηθώ ήρεμα...νιώθω πολύ κουρασμένη αλλά όχι χαλαρή κι ασφαλής για να κοιμηθώ... Για να πάρω μια γνώμη κι από σένα τώρα που σε βρήκα, πες μου γίνεται αυτό που ζητάω; Το να κοιμηθώ δηλαδή με κάποιον και να με κρατάει μόνο αγκαλιά χωρίς να προχωρήσει παρακάτω;Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...
31-05-2016, 22:55 #9279
ναι γινεται το χω κανει εγω...απο ολα αυτα που σου ειπα σε γενικες γραμμες ξερεις τι εννοω; εννοω να βρεις ισσοροποιες ουτε να εισαι τοσο επιφυλακτικη που να μην ζεις αλλα ουτε και ορθανοιχτη σε ολους..μπορεις να ζεις διατηρωντας τις περιστασεις..θες μια αγκαλια για να νιωσεις ασφαλεια χρειαζεται ομως να νιωσεις ασφαλεια με καποιον για να στο κανει αυτο και να γινεις ευαλωτη για να το ζητησεις...ειμαι σιγουρος πως εχεις διαισθηση μπορεις να καταλαβεις ποιος ειναι σωστος και ποιος μαλακας αλλα μην γινεσαι ευαλωτη κατευθειαν δινε χρονο και πραγματικα σου μιλαω υπαρχουν πολλοι μαλακες με ρην εννοια οτι λενε ψεματα η απατανε αλλα κακοποιητες ειναι λιγοι αμα πεσεις σε κανεναν θα το καταλαβεις εξ αρχης αλλα πρεπει να ζησεις εμπιστευσου την διαισθηση σου και μην στηριζεσαι τοσο σε κλινικες και φαρμακα ..τα φαρμακα δεν περνουν τους φοβους και τις ανασφαλειες
31-05-2016, 23:04 #9280
Ναι, καταλαβαίνω τι εννοείς... και περί επιφυλακτικότητας και για το ότι πρέπει να ζήσω, προσπαθώ όσο μπορώ...
Και σίγουρα δεν ζητάω την αγκαλιά αμέσως, δεν εμπιστεύομαι κιόλας να βρεθώ σύντομα σ' ένα δωμάτιο με κάποιον, μόνοι μας...απλά απόψε θα την ήθελα πολύ...αντ' αυτού προσπαθώ να κοιμηθώ με χάπια, τι άλλο να κάνω;
Αλλά πάλι καλά να λέω, υπήρξε περίοδος που πεταγόμουν έντρομη από το να βλέπω στον ύπνο μου ότι έγινε στα 17 μου ώσπου στο τέλος κοιμόμουν μόνο μέρα και πήγαινα στην δουλειά ξάγρυπνη...
Να ρωτήσω και κάτι άλλο...αν σε πρήζω να μου πεις... Μια φορά, την πρώτη που πήγε να γίνει κάτι με τον πρώην μου ενώ προσπαθούσα να μην δείξω ότι φοβήθηκα δεν το κατάφερα τελικά κι έβαλα τα κλάματα κι εκείνος αντί να θυμώσει με αγκάλιασε...το θεωρείς φυσιολογικό αυτό; Ρωτάω γιατί εγώ εξεπλάγην από την τόση καλωσύνη...Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...
31-05-2016, 23:16 #9281
κυκνε αυτο που εκανε ο πρωην σου ειναι το φυσιολογικο ξερεις γιατι; γιατι εχει ενσυναισθηση οπως οι πεεισσοτεροι δηλαδη νιωθουν τα συναισθηματα των αλλων εγω που εχω διαταραχη δεν εχω ενσυναισθηση ουτε τυψεις νιωθω εχω αγριες μαλακιες αλλα τωρα προσπαθω να μην διαλυω τον κοσμο εγω ειμαι μειοψηφυια και αυτος που σου κανε αυτη την κακοποιηση ειναι διαταραγμενος απλα επειση ησουν μικρη περασε μεσα σου καταγραφη οτι φυσιολογικο ειναι η κακοποιηση οχι δεν ειναι..η συντριπτικη πλειοψηφια του κοσμου εχει συναισθηματα...προσεξε αν σου τυχει καποιος που δεν θα σε καταλαβει δςν σημαινει οτι ειναι κακοποιητης σημαινει οτι ηθελε σεξ μονο αν ομως βρεις καποιον που να θελει σχεση και να ναι σοβαρος τοτε ναι θα σε παρει αγκαλια αμα κλαψεις.....ποσο χρονων εισαι;
31-05-2016, 23:24 #9282
Όντως, ξέρεις τότε δεν ήξερα και πολλά πράγματα και για τις σχέσεις των δύο φύλων κι έπαθα διπλό σοκ...γι' αυτό και μου έχει μείνει φόβος τόσα χρόνια μετά (38 είμαι, ίσως σου φανεί παράξενο αλλά πραγματικά με έχει επηρεάσει πολύ, πριν απ' αυτό ήμουν πολύ καλύτερα ήμουν κι ερωτευμένη μ' έναν συμμαθητή μου αλλά μετά απ' αυτό ανέπτυξα απέχθεια για την οικειότητα)...
Εσύ πόσο είσαι;
Τα δικά μου συναισθήματα αυτή τη στιγμή είναι εξάντληση...και λίγο λύπη για όσα έκανα στον εαυτό μου, τον πίεζα για ν' ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της σχέσης κι αυτό δεν μου έκανε καλό...όπως λέει κι η ψυχολόγος μου δεν πήρα τον χρόνο που χρειαζόμουν, το ανακαλύψαμε μέσα από τη θεραπεία...Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...
31-05-2016, 23:37 #9283
26 ειμαι...να σου πω κατι κυκνε;; ξερεις οταν λεω να ζησεις δεν εννοω σοιν και ντε να χεις αγορι η να πηγαινεις για ποτα και παραλια οχι τιποτα τετοιο το να πιεζεσαι ξερεις και εσυ δεν ειναι λειτουργικο αν δηλαδη για ενα διαστημα π.χ δεν ηθελες αγορι αλλα περναγες καλα αυτο σημαινει οτι δεν ζεις; οχι βεβαια αυτο που λεω ειναι να κανεις οτι θες εσυ που θα σε κανει να νιωθεις καλα απλα για τις ισσοροποιες το πα για καθε μορφης σχεση ειτε αγορια ειτε κοπελες ειτε φιλους για να σου δωσω ταυτιση κιολας εγω δεν ειμαι κανενας κοινωνικος εχω αδυναμια για σταθερες σχεσεις ημουν παραβατικος κι οτι σκατα αλλο υπαρχει δεν με πιεζει κανεις να χω γκομενες η ενα καρο φιλους αμα ξερω οτι μονος θα περασω καλα αυτο θα κανω...τι σημαινει οτι πρεπει να παντρευτουμε η να κανουμε παιδια; σοιν και ντε; οχι κυκνε βρες τροπο να εισαι καλα χωρις καταναγκασμους φροντιζε τον εαυτο σου οσο κι αν νοιαστει καποιος δεν θα σε φροντισει καλυτερα απ οτι εσυ..το να φροντιζεις για την ψυχικη σου υγεια σημαινει να εισαι καλα με οποιο τροπο μπορεις οσο για τα υπολοιπα εγω απλα σου δινω μια εικονα για το πως ειναι ο κοσμος δεν ειναι οσο κακος νομιζεις με την εννοια κακοποιητες βιαστες καο σαδιστες. ψευτες και λαμογια ειναι αλλα αυτο που νομιζεις ειναι ελαχιστοι
31-05-2016, 23:42 #9284
Καλά κάνεις και μου τα λες αυτά μήπως και τολμήσω να βγω από τη φωλιά μου...
Τώρα για το γάμο θα το ήθελα με την έννοια του να έχω κάποιον δίπλα μου...και τα παιδιά τα αγαπώ...
Να σε ρωτήσω...εσύ αν είχες χωρίσει και μετά τσακωνόσουν άσχημα με την πρώην σου και έπαυες να της μιλάς αν σε χρειαζόταν υπήρχε περίπτωση να της ξαναμιλήσεις; Θέλω να μιλήσω με εκείνον αλλά δεν παίρνω απάντηση όσο και να προσπαθώ και ψάχνω κάποιο τρόπο να τα καταφέρω...Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...
31-05-2016, 23:49 #9285