ΤΙ ΣΚΕΦΤΕΣΤΕ ; - Page 622
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 622 of 1380 FirstFirst ... 1225225726126206216226236246326727221122 ... LastLast
Results 9,316 to 9,330 of 20693
    Senior Member
    βαλτε ερτ εχει ντοκιμαντερ για τον σταλιν

Senior Member
    Quote Originally Posted by kavkaz View Post
    Αυτο βλεπω
    Εαν κοιταξεις την αβυσσο για πολυ ωρα στο τελος η αβυσσος θα κοιταξει εσενα

WhyAlwaysMe?
    Guest
    Quote Originally Posted by Mariah View Post
    Αγαπω καλοκαιρι και διακοπες <3
    Καλά κάνεις και σου εύχομαι να περνάς συνέχεια όμορφα(και το εννοώ,για να δεις ότι δεν είμαι τόσο κακός όσο νομίζεις).
    Αλλά αν βγώ παραλία και φλερτάρω καμιά ωραία,ή ρίξω καμιά κλεφτή ματιά,εκτός ότι θα φάω χυλόπιτα,φοβάμαι ότι θα γίνω και περίγελος σε περίπτωση που κάνω κάτι τέτοιο.Δηλαδή νιώθω ότι είμαι με τη θηλειά στο λαιμό.

WhyAlwaysMe?
    Guest
    Θα το βλέπει μια κοπέλα που γνωρίζω και θα αυνανίζεται για το είδωλο της......

Senior Member
    Quote Originally Posted by WhyAlwaysMe? View Post
    Καλά κάνεις και σου εύχομαι να περνάς συνέχεια όμορφα(και το εννοώ,για να δεις ότι δεν είμαι τόσο κακός όσο νομίζεις).
    Αλλά αν βγώ παραλία και φλερτάρω,ή ρίξω καμιά κλεφτή ματιά,εκτός ότι θα φάω χυλόπιτα,φοβάμαι ότι θα γίνω και περίγελος.
    Σε ευχαριστω

Αλλα στη παραλια πας για εσενα, να παιξεις ρακετες, να κολυμπησεις, να διασκεδασεις, να σε δει λιγο ο ηλιος και οχι για να σε δουν οι αλλοι. Εξαλλου σκεψου ποσα χανεις οταν εσυ μενεις σπιτι οταν οι αλλοι ειναι στις παραλιες και διασκεδαζουν, νεος εισαι, και το καλοκαιρι του 2016 μια φορα θα συμβει.
    Αν δεν εκδηλώνεις όσα βρίσκονται μέσα σου, αυτά που δεν εκδηλώνεις θα σε καταστρέψουν

Senior Member
    μουαμαρ κανταφι δειχνει τωρα...ολοι αυτοι οι δικτατορες βαζω στοιχημα πως ειχαν διαταραχες τυπου αντικοινωνικη η ναρκισσιστικη συν τα ψυχωτικα

WhyAlwaysMe?
    Guest
    Σε ευχαριστω

Αλλα στη παραλια πας για εσενα, να παιξεις ρακετες, να κολυμπησεις, να διασκεδασεις, να σε δει λιγο ο ηλιος και οχι για να σε δουν οι αλλοι. Εξαλλου σκεψου ποσα χανεις οταν εσυ μενεις σπιτι οταν οι αλλοι ειναι στις παραλιες και διασκεδαζουν, νεος εισαι, και το καλοκαιρι του 2016 μια φορα θα συμβει.
    Εσύ μου δίνεις καμιά ελπίδα γενικά ή όχι?Ειλικρινά τώρα.
    Και επειδή πριν δεν πιστεύατε ότι διάβαζα,ας πούμε ότι ήμουν από το μεσημέρι στο pc,γιατί έχω αναλάβει και μια εργασία σε μάθημα,η οποία πρέπει να γίνει στο word!Και την τελείωνα γιατί στο τέλος της εβδομάδας την παραδίδω και είπα να περάσω και από εδώ.Οκ?

Senior Member
    Εσύ μου δίνεις καμιά ελπίδα γενικά ή όχι?Ειλικρινά τώρα.
    Απο εσενα εξαρταται και τις προσπαθειες που κανεις, εγω δεν εχω γινει ακομα η Πυθεια για να ξερω τι θα συμβει στο μελλον
    Αν δεν εκδηλώνεις όσα βρίσκονται μέσα σου, αυτά που δεν εκδηλώνεις θα σε καταστρέψουν

WhyAlwaysMe?
    Guest
    Απο εσενα εξαρταται και τις προσπαθειες που κανεις, εγω δεν εχω γινει ακομα η Πυθεια για να ξερω τι θα συμβει στο μελλον
    Ρε παιδί μου,όπως με είδες.:Ρ
    Αν γίνεις Πυθεία,να σε πάρω να παίξουμε κανένα στοίχημα να κονομήσουμε κανένα φράγκο?

WhyAlwaysMe?
    Guest
    Μπήκαμε στον τελευταίο μήνα ζωής μου.

Senior Member
    Ρε παιδί μου,όπως με είδες.:Ρ
    Αν γίνεις Πυθεία,να σε πάρω να παίξουμε κανένα στοίχημα να κονομήσουμε κανένα φράγκο?
    Αν ημουν Πυθεια θα το κραταγα για εμενα, μουχαχαχαχαχα, θα μαντευα τους αριθμους του λοτο και θα πηγαινα ενα ταξιδακι στα Φιτζι

WhyAlwaysMe?
    Guest
    Αν ημουν Πυθεια θα το κραταγα για εμενα, μουχαχαχαχαχα, θα μαντευα τους αριθμους του λοτο και θα πηγαινα ενα ταξιδακι στα Φιτζι
    Πέρα από την πλάκα,και να ήθελα τρελά παραλία,φέτος δεν παίζει τόσο,γιατί δεν υπάρχει μια.
    Και είμαι και σε πόλη που δεν έχει θάλασσα.

favvel
    Guest
    τι δουλειά πιστεύετε πως ταιριάζει σε κάποιον που έχει περάσει ψυχικές φουρτούνες και παίρνει φάρμακα 10 χρόνια,που φαίνεται να είναι φυσιολογικός προς τα έξω σε γενικές γραμμές αλλά είναι πάντα φοβισμένος,εσωστρεφής-μαζεμένος,λιγομίλητος,λυπη μένος..που δεν μπορεί να κάνει πολλά πράγματα ταυτόχρονα και είναι μες στο άγχος και τρέμει όταν πάει να κάνει μια δουλειά που του λένε να κάνει(όχι στο σπίτι)..που κολλάει το μυαλό του απ'το άγχος και γενικά σε κάθε δυσκολία θέλει να τα παρατήσει?
    και που το μόνο καλό που έχει είναι ότι προσέχει πολύ τη λεπτομέρεια?θα έλεγα ότι πιο πολύ κολλάει στη λεπτομέρεια και χάνει την ουσία..

Σκέφτηκα μια τέτοια δουλειά..θα μπορούσε να είναι μια μοναχική δουλειά γιατί η επαφή με τον κόσμο σε φέρνει αντιμέτωπο με την ευθύνη που έχεις να τα πεις σωστά στον πελάτη για να σε εμπιστευτεί και να ξανάρθει..
    εγώ βέβαια και δεν μπορώ να κάτσω να διαβάσω για να ενημερωθώ πάνω στο αντικείμενο που έχω επιλέξει του ιεκ και ακόμα και να ήξερα πάνω κάτω κάποια πράγματα απ'το άγχος μου εκείνη την ώρα θα τα ξέχναγα όλα και δεν θα μπορούσα να εξυπηρετήσω τον πελάτη..
    να φανταστείτε δεν κάνω κάτι σπουδαίο..τις περισσότερες φορές ανοίγω τις σακούλες για να βάλει μέσα τα φάρμακα ο φαρμακοποιός και ακόμα και σε αυτό το απλό εγώ τρέμω και άλλοτε μου πέφτουν κάτω τα φάρμακα άλλοτε αργώ να ανοίξω τη σακούλα..

σκέφτομαι ότι τζάμπα πήγα σε αυτό το ιεκ τζάμπα και τα χρήματα.αισθάνομαι δεν είμαι ικανή για τπτ..
    τόσα χρόνια στην απραξία και την απομόνωση έχω αχρηστευτεί..
    πραγματικά δεν ξέρω τι να κάνω..

ωστόσο έχετε καμιά ιδέα τι θα μου ταίριαζε?
    γιατί το ψάχνω από δω το ψάχνω από κεί δεν ξέρω τι μου γίνεται και τι θέλω και πού είμαι καλή δεν ξέρω..

(ευχαριστώ)

Senior Member
    τωρα περιμενεις απαντηση αληθεια; ε λοιπον θα σου απαντησω κατα την αποψη μου η ευαισθησια σου η διαισθηση σου σε κανουν ανθρωπο σπανιο για τα σημερινα δεδομενα παρολο που θα σου φανει παραξενο εισαι κοπελα συφκροτημενη με ακεραιοτητα ξερεις να συνδεεσε συναισθηματικα να δινεις και να περνεις εχοντας υποψην τον αλληλοσεβασμο φυσικα δεν μιλαω για ατσαλινη ψυχικη σου αντοχη και αν σε συγκρινω με ψωναρες που απατανε τα αγορια τους και πανε σε γυμναστηριο για να κανουν γλουτους σαν την καρντασιαν για να ανεβαζουν φωτο στο φβ και να χουν υφος ιπποκαμπου στο κολωνακι ....ε δεν εισαι υποδεεστερη απο οτι βλεπεις απ οτι φαινεται υπερεχεις σε κρισιμα σημεια που λειπουν απ τα σημερινα δεδομενα
    Καλημέρα!

Ατσάλινη ψυχική αντοχή εγώ;;; Όσο για τα υπόλοιπα κάποια απ' αυτά τα έχω αλλά όσο για το να δίνω εκείνος τουλάχιστον λέει ότι δεν του έδωσα τίποτα κι ότι ήμουν εγωίστρια, δεν ξέρω αν τυχόν το είπε πάνω στα νεύρα του αλλά με έχουν στιγματίσει αρκετά τα λόγια του κυρίως το "δεν αξίζεις"...Πάντως σε φίλες έχω δώσει πολλά ακόμα κι εις βάρος του εαυτού μου, δεν ξέρω γιατί το είπε αυτό...λέει ότι τον πίεζα...
    Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...

Senior Member
    Quote Originally Posted by admforall View Post
    Κύκνε να είσαι καλά.Σου εύχομαι να βρεις την δύναμη να ξεπεράσεις τα προβλήματα σου και να μπορέσεις να γίνεις πάλι ευτυχισμένη.Πραγματικά θα χαρώ πολύ να έρθεις μια μέρα εδώ μέσα και να γράφεις μόνο ευχάριστα νέα για τη ζωή σου
    Καλημέρα! Τι όμορφη ευχή!

Έχω και γενέθλια αυτό το μήνα και μου έκανες δωράκι!

Αχ, μεγαλώνω κι άλλο σνιφ σνιφ!
    Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...