ΤΙ ΣΚΕΦΤΕΣΤΕ ; - Page 626
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 626 of 1380 FirstFirst ... 1265265766166246256266276286366767261126 ... LastLast
Results 9,376 to 9,390 of 20693
    Senior Member
    κοριτσια αν θελετε λιγο να γελασετε πηγαινετε στο youtube και γραψτε τσακωνας η μεγαλη αποφραξη χαχαχα

Senior Member
    Quote Originally Posted by WhyAlwaysMe? View Post
    Μπήκαμε στον τελευταίο μήνα ζωής μου.
    Τι εννοείς Why;

favvel
    Guest
    whyalwaysme αν σε παρηγορεί κι εγώ σκέφτομαι συνέχεια να "φύγω"..10 χρόνια συγκεκριμένα δεν έχω σταματήσει να το σκέφτομαι..
    αλλά..αλλά δεν το κάνω!γιατί αν υπάρχει άλλη ζωή σίγουρα αν φύγω πριν την ώρα μου χωρίς να έχω εξαντλήσει όλα στα περιθώρια χρόνου που μου δίνονται για να συμφιλιωθώ με τον εαυτό μου και να γαληνέψω,ξέρω πως και στο μετά θα είμαι το ίδιο ανήσυχη..
    αυτό στην περίπτωση που υπάρχει άλλη ζωή..

βέβαια αυτό που κάνω συγκεκριμένα εγώ δεν έχει νόημα γιατί δεν προσπαθώ πολύ να αλλάξω τρόπο σκέψης και το ξέρω..
    πρέπει να μάθουμε να προσαρμοζόμαστε..οι προσαρμοστικοί επιβιώνουν..όχι οι στενόμυαλοι και οι κολλημένοι..
    επίσης δεν μπορεί να ήρθαμε στη ζωή χωρίς σκοπό..

αφού υπάρχει λογική στο σύμπαν προφανώς έχουμε λόγο που ήρθαμε εδώ..
    δεν ήρθαμε για να πεθάνουμε..
    σκέψου τους αγίους που ξεπέρασαν τα γήινα εμπόδια και τα υπερέβησαν..
    και έκαναν θαύματα..
    η ζωή είναι μια δοκιμασία..δοκιμαζόμαστε για το πόσο πολύ θέλουμε να ζήσουμε όχι σαν φυσικά σώματα γιατί ακόμα και οι άγιοι πεθαίνουν..αλλά γενικά σαν ψυχές σαν πνεύματα..
    εγώ βλέπω τη ζωή σαν μια δοκιμασία της υπομονής μου..σαν κάποιος να παίζει με τα νεύρα μου αλλά ξέρω ότι πρέπει να φτάσω μέχρι τέλους δεν πρέπει να τα παρατήσω πριν την ώρα μου..
    παίρνω παράδειγμα από τους αγίους..
    οι άγιοι έκαναν θαύματα και μετά το θάνατό τους..
    κανένας όμως που αυτοκτόνησε δεν έκανε θαύματα μετά το θάνατό του..
    αυτό σημαίνει πως οι άγιοι είναι ζωντανοί και ξύπνιοι..
    όσοι όμως αυτοκτόνησαν είτε κοιμούνται είτε είναι ξύπνιοι και βολοδέρνουν μπλεγμένοι ακόμα στο μικρόκοσμό τους..

Senior Member
    Quote Originally Posted by rolen View Post
    Τι εννοείς Why;
    Εννοεί ότι κάποιος πρέπει να επικοινωνήσει με την δίωξη Ηλεκτρονικού εγκλήματος και να αναφέρει τα μηνύματα του που παραπέμπουν σε αυτοκτονία
    Countless as the sands of the sea are human passions

Senior Member
    Quote Originally Posted by kavkaz View Post
    ευχαριστω κοριτσια...κυκνε αφου το ξερεις ετσι κι αλλιως θα σου κανουμε παρεα...boo καλα κανεις και τα λες η εκφραση ειναι η σημαντικοτερη θεραπεια για μενα
    Καλημέρα kavkaz και σε όλους...

Ευτυχώς κατάφερα και κοιμήθηκα χθες αλλά σας ευχαριστώ για την παρέα σας, μου κάνει πολύ καλό...

Τώρα σκέφτομαι διάφορα πράγματα που θέλω να κάνω αλλά λεφτά δεν υπάρχουν...μας κοροϊδεψαν...
    Αλλά και μόνο η σκέψη προς το παρόν τουλάχιστον με κάνει λίγο χαρούμενη...
    Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...

Senior Member
    Δείτε μια ωραία εικόνα που βρήκα:

Πιστεύω ότι συμφωνείτε να βάλω/να μου βάλουν έναν τέτοιον ορό, ε;
    Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...

Senior Member
    καλημερα κυκνε αυτος ο ορος ειναι μεσα μας και ειναι οτι πιο δυσκολο για να τον βαλουμε σε λειτουργια προσωπικα και για μενα ισχυει αυτο...στις 11εχω ραντεβου με την γιατρο ισως κιολας ρωτησω τι διαγνωση εχει βγαλει και αυτη εδω

Senior Member
    αφιερομενα 2 τραγουδια σε ολους...
    ηλεκτρικος θησεας-παυλος σιδηροπουλος..

ερωτηση κλειδι-ξυλινα σπαθια

Senior Member
    καλημερα κυκνε αυτος ο ορος ειναι μεσα μας και ειναι οτι πιο δυσκολο για να τον βαλουμε σε λειτουργια προσωπικα και για μενα ισχυει αυτο...στις 11εχω ραντεβου με την γιατρο ισως κιολας ρωτησω τι διαγνωση εχει βγαλει και αυτη εδω
    Και για μένα είναι δύσκολο αλλά προσπαθώ έστω και με τέτοιες εικόνες όσο ασήμαντο κι αν φαίνεται, εμένα με βοηθάει λίγο...
    Αλλά με ωφέλησε ψυχολογικά και που μπήκε το καλοκαίρι, από χθες χάρηκα, δεν ξέρω γιατί...αλλά μ' αρέσει...

Πάντως εμείς έχουμε αρκετές διαφορές για παράδειγμα εγώ την ένταση που νιώθω την ξεσπάω στον εαυτό μου ενώ εσύ στους άλλους χωρίς φάρμακα...ελπίζω να μην προσβληθείς, μια διαπίστωση κάνω απλώς... please...

Καλή συνεδρία να έχεις κι αν θέλεις να μας πεις τι σου είπε η γιατρός...

Εν τω μεταξύ χθες που πήγαινα εγώ στην ψυχολόγο μου δυο γυναίκες μάλωναν στο λεωφορείο κι ήρθε η αστυνομία...

Senior Member
    καλημερα,επιτελους εχει ζαστανει ο καιρος,ανεβαινει η διαθεση,ν αρχισουμε να πηγαινουμε στις παραλιες!
    οπως ελεγε ο al pacino "Just when I thought I was out...they pull me back in"

Senior Member
    δεν με προσβαλεις κυκνε μην απολογεισαι συνεχεια να λες ελευθερα οτι θες ναι η αληθεια ειναι οτι οταν ειχα κοψει τα φαρμακα ειχα πολυ επιθετικοτητα και 2-3βιαια περιστατικα θα μπω μετα να γραψω τι μου ειπε..

οι αλλες στο λεωφορειο μαλλιοτραβηχτηκανε; α και κατι αλλο κυκνε γιατι δεν εξεταζεις το ενδεχομενο μιας πολεμικης τεχνης; κανενα κικ μποξ;εγω πιστευω πως ησωματικη επαφη προστατευομενα παντα θασε βοηθησει να αφησεις πολυ ενταση και συναισθημα ασε που απο την προπονηση θα παραγει ο εγκεφαλος ενδορφινες και θα νιωθεις ωραια αν σε φοβιζει η τεχνη τοτε κανε περπατημα ποδηλατο η τζοκινγκ μιλαμε μετα νιωθεις πολυ ωραια ισχυει αυτο θεμα χημειας ειναι

Senior Member
    καλημερα σε ολους!
    σκεφτομαι πως θελω να κοψω το τσιγαρο.δε θελω να πεθανω πριν την ωρα μου.η γιατρος μου δε μ αφηνει να παρω χαπια για διακοπη καπνισματος γιατι λεει πως αλληλεπιδρουν με τα χαπια που παιρνω.το εχω μειωσει αρκετα κανω 7-10 τσιγαρα τη μερα.αλλα δε μπορω να το κοψω οριστικα.μονη μου δε ξερω αν μπορω να το κοψω.κανω πισογυρισματα οσες φορες κι αν εχω προπαθησει.θελω να ζησω οσο περισσοτερο γινεται.θελω να δω τα ονειρα μου να πραγματοποιουνται!
    είμαι ςοδοπανα ανθρωπος

Senior Member
    δεν με προσβαλεις κυκνε μην απολογεισαι συνεχεια να λες ελευθερα οτι θες ναι η αληθεια ειναι οτι οταν ειχα κοψει τα φαρμακα ειχα πολυ επιθετικοτητα και 2-3βιαια περιστατικα θα μπω μετα να γραψω τι μου ειπε..

οι αλλες στο λεωφορειο μαλλιοτραβηχτηκανε; α και κατι αλλο κυκνε γιατι δεν εξεταζεις το ενδεχομενο μιας πολεμικης τεχνης; κανενα κικ μποξ;εγω πιστευω πως ησωματικη επαφη προστατευομενα παντα θασε βοηθησει να αφησεις πολυ ενταση και συναισθημα ασε που απο την προπονηση θα παραγει ο εγκεφαλος ενδορφινες και θα νιωθεις ωραια αν σε φοβιζει η τεχνη τοτε κανε περπατημα ποδηλατο η τζοκινγκ μιλαμε μετα νιωθεις πολυ ωραια ισχυει αυτο θεμα χημειας ειναι
    Θα προσπαθήσω... Απλά φοβάμαι μην πω κάτι λάθος κι ακούσω μπινελίκια...γενικά όχι μόνο από σένα...

Δεν κατάλαβα τι ακριβώς έγινε στο λεωφορείο γιατί καθόμουν μακριά απ' αυτές και δεν έβλεπα καλά αλλά για να κάλεσε κάποιος το 100 θα ήταν σοβαρό, η μαμά μου λέει μήπως πήγε να κλέψει η μία...

Καλά, πώς με ψυχολογείς τόσο καλά; Όντως με τρομάζουν οι πολεμικές τέχνες...προτιμώ να διαλέξω το περπάτημα αν και δεν μου αρέσει να περπατάω μόνη...αλλά σήμερα θα περπατήσω λίγο αν και μέσα σε μαγαζί, το ψυγείο στο χωριό τα έφτυσε και θα πάμε να πάρουμε καινούριο....κάτι είναι κι αυτό από το τίποτα...

Senior Member
    Quote Originally Posted by boo View Post
    καλημερα σε ολους!
    σκεφτομαι πως θελω να κοψω το τσιγαρο.δε θελω να πεθανω πριν την ωρα μου.η γιατρος μου δε μ αφηνει να παρω χαπια για διακοπη καπνισματος γιατι λεει πως αλληλεπιδρουν με τα χαπια που παιρνω.το εχω μειωσει αρκετα κανω 7-10 τσιγαρα τη μερα.αλλα δε μπορω να το κοψω οριστικα.μονη μου δε ξερω αν μπορω να το κοψω.κανω πισογυρισματα οσες φορες κι αν εχω προπαθησει.θελω να ζησω οσο περισσοτερο γινεται.θελω να δω τα ονειρα μου να πραγματοποιουνται!
    Καλημέρα boo! Χαίρομαι που σκέφτεσαι έτσι...εύχομαι να τα καταφέρεις όλα όσα θέλεις!

Senior Member
    ευχαριστω πολυ κυκνε!μακαρι μακαρι.ειναι αυτο το οτι δεν εχω κανει μεχρι τωρα στα 28 μου τα ονειρα μου πραγματικοτητα και θα ηθελα να κανω κατι και για μενα.ευχομαι και σε σενα να καταφερεις πολλους στοχους σου!
    είμαι ςοδοπανα ανθρωπος