ΤΙ ΣΚΕΦΤΕΣΤΕ ; - Page 631
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 631 of 1380 FirstFirst ... 1315315816216296306316326336416817311131 ... LastLast
Results 9,451 to 9,465 of 20693
    Senior Member
    Quote Originally Posted by Constantly curious View Post
    Περαστικα Ναταλακι, κανε κατι στο σπιτι εστω και στη τυχη, ασχολιες οτι να ναι παιρνε γλαστρες και λιπασμα και βαζε σπορακια ... αρκει να μην σε βουλιαξει η αδρανεια. Μπορεις. Και εγω καθε φορα που απολυομαι γινομαι ενα κουρελι. Ε... θα περασει... και αυτο...
    Σε ευχαριστώ πολυ...καλά λες έτσι είναι...ου στο σπίτι μόνο να κάνω κάτι; Δεν έμεινε και τίποτα. Έχω και τη μάνα μου που κάνει τα ίδια για να τη παλέψει, εκείνη είναι χειροτερη, θα καταληξουμε να τσακωνομαστε ποια θα κανεις τις δουλειες. Πήγα σπίτι του αδερφου μου καθησα τη νύφη μου κατω και τους σιδέρωνα τα ρούχα χαχαχα τόσο δεν τη παλευω. Και μετά ξεσήκωσα και μία φίλη να πάμε τον σκύλο της βολτα. Ψάχνω τι να κανω και δεν ξέρω τι :P Κάποια φάση το εριχνα στη ζαχαροπλαστική αλλά έχουμε και μία διατροφή να τηρησουμε να πάρει...
    Και γενικά μου είναι δύσκολο όταν δεν έχω ένα πρόγραμμα με υποχρεώσεις (όπως πχ δουλειά, σπουδές, τέτοια πραγματα)...είναι ζόρι να μη σε φάει η αδράνεια. Ότι και αν κάνω αν δεν κουραστω αρκετά τις στιγμές που είμαι μόνη με βαραίνουν ξανά όλες οι χαζες σκέψεις...περιμένω πως και πως να με πάρουν τηλ από μία άλλη προσωρινή δουλειά που θέλω να κάνω, δεν εχω καμία όρεξη να βουλιαξω σε μαύρες σκεψεις ξανά.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Natalia_sups View Post
    Ορίστε...το γράφω συνεχεια σε άλλα μέλη και τώρα το βιωνω και η ίδια: Εχω να δουλεψω από την Τρίτη μιας και τελειωσε η σύμβαση μου, δεν εχω κάτι να κάνω, κωλοβαραω αυτές τις μερες και κοντεύει να μου στρίψει πάλι...όλο το ψυχοπλακωμα, όλη η θλίψη, όλα τα υπαρξιακά, όλο το αγχος, όλη η κλαψομνιαση επανέρχονται :/
    Καλα λένε η παλιοί πως η δουλεια είναι υγεια/ζωή...
    τι επαθες ρε ναταλακι?σου ερχονται σκεψεις?
    αρχισε το τρεξιμο στα βουνα και στα λαγκαδια...:P
    δεν ειχες πει οτι θα εφευγες απο ελλαδα? η θα μεινεις τελικα?
    π[αντως δεν χρειαζεται δουλεια απλως,αρχισε να απασχολεις λιγο τον εγκεφαλο σου ,βρες κανα χομπι.μην σκεφτεσαι ολη μερα

Senior Member
    Quote Originally Posted by nick190813 View Post
    τι επαθες ρε ναταλακι?σου ερχονται σκεψεις?
    αρχισε το τρεξιμο στα βουνα και στα λαγκαδια...:P
    δεν ειχες πει οτι θα εφευγες απο ελλαδα? η θα μεινεις τελικα?
    π[αντως δεν χρειαζεται δουλεια απλως,αρχισε να απασχολεις λιγο τον εγκεφαλο σου ,βρες κανα χομπι.μην σκεφτεσαι ολη μερα
    Καλά δεν είμαι η Χαιντι να πάρω τα βουνά και τα λαγκάδια :P
    Ναι θα φύγω...αλλά μέχρι τότε; Μέχρι τότε κινδυνεύω να αρχίσω να σκέφτομαι μπούρδες πάλι -_-
    Είναι αυτό που λες...να απασχολουμαι. Το πρόβλημα μου είναι πως το χόμπι δεν είναι υποχρέωση. Αν δεν είναι υποχρέωση δεν ξέρω, χαλαρώνει το μυαλό μου και περιπλανάται πιο πολύ και ξεφευγει πιο εύκολα ασχετα με το τι κάνω. Ενιγουει...εσύ τι κάνεις με τον ύπνο σου ακόμα ζόμπι είσαι;

Senior Member
    Καλά δεν είμαι η Χαιντι να πάρω τα βουνά και τα λαγκάδια :P
    Ναι θα φύγω...αλλά μέχρι τότε; Μέχρι τότε κινδυνεύω να αρχίσω να σκέφτομαι μπούρδες πάλι -_-
    Είναι αυτό που λες...να απασχολουμαι. Το πρόβλημα μου είναι πως το χόμπι δεν είναι υποχρέωση. Αν δεν είναι υποχρέωση δεν ξέρω, χαλαρώνει το μυαλό μου και περιπλανάται πιο πολύ και ξεφευγει πιο εύκολα ασχετα με το τι κάνω. Ενιγουει...εσύ τι κάνεις με τον ύπνο σου ακόμα ζόμπι είσαι;
    ela mvre δεν εισαι η χαιντι εισαι η adriana Ομως :P
    μεχρι τοτε πρεπει να βρεις κατι ρε ναταλι...θα αργησεις να φυγεις? παντως δεν ειχες εκφρασει ποτε ανυσηχιες και πιστευα οτι δεν εχεις τετοια προβληματα...σκεφτεσαι και υπαρξιακα και τετοια ε?
    δλδ θες κατι απισημο αλλιως το μυαλο σ κανει βολτες ε?ε τοτε γτ δεν ψαχνεις μια δουλεια μεχρι να φυγεις?
    εγω αστα αναταλι μερικες φορες ακομα ζομπι ειμαι :P γτ με εχουν πιασει και κατι αυπνιες την τελευταια εβδομαδα

Senior Member
    ela mvre δεν εισαι η χαιντι εισαι η adriana Ομως :P
    μεχρι τοτε πρεπει να βρεις κατι ρε ναταλι...θα αργησεις να φυγεις? παντως δεν ειχες εκφρασει ποτε ανυσηχιες και πιστευα οτι δεν εχεις τετοια προβληματα...σκεφτεσαι και υπαρξιακα και τετοια ε?
    δλδ θες κατι απισημο αλλιως το μυαλο σ κανει βολτες ε?ε τοτε γτ δεν ψαχνεις μια δουλεια μεχρι να φυγεις?
    εγω αστα αναταλι μερικες φορες ακομα ζομπι ειμαι :P γτ με εχουν πιασει και κατι αυπνιες την τελευταια εβδομαδα
    Έχω πως δεν έχω...έχω διάφορα θέματα απλά εδω γράφω πιο πρακτικά/σαχλα ερωτήματα όταν γραφω και οχι τα υπαρξιακα/κλαψομ*νικα μου επειδή τα άλλα μέλη έχουν σοβαρότερα. Άσε που με βοηθαει περισσοτερο να μην τα σκαλιζω πολύ. Καλύτερα να σκαλιζω των άλλων :P χαχα πλάκα κάνω...
    Παίζει να κάνω μία άλλη δουλειά του ποδαριού μέχρι να φύγω αλλά έπαθε κάποιο πρόβλημα υγείας αυτός που είναι να με προσλάβει και αναβλήθηκε για μια-δυο εβδομάδες το θέμα.
    Όσο για την αυπνια σου...να σου πω, υπάρχει κάποια στιγμή που νυσταζεις καπως αλλά αντεχεις λιγάκι και μετά σε πιάνει η υπερενταση; Εμένα αν ξεπεράσω ένα σημείο νύστας και μετα με πιάνει...εκτός αν το έχεις συνέχεια, δεν ξέρω σε αυτή τη περίπτωση. Μέτρα προβατακια :P

Senior Member
    Έχω πως δεν έχω...έχω διάφορα θέματα απλά εδω γράφω πιο πρακτικά/σαχλα ερωτήματα όταν γραφω και οχι τα υπαρξιακα/κλαψομ*νικα μου επειδή τα άλλα μέλη έχουν σοβαρότερα. Άσε που με βοηθαει περισσοτερο να μην τα σκαλιζω πολύ. Καλύτερα να σκαλιζω των άλλων :P χαχα πλάκα κάνω...
    Παίζει να κάνω μία άλλη δουλειά του ποδαριού μέχρι να φύγω αλλά έπαθε κάποιο πρόβλημα υγείας αυτός που είναι να με προσλάβει και αναβλήθηκε για μια-δυο εβδομάδες το θέμα.
    Όσο για την αυπνια σου...να σου πω, υπάρχει κάποια στιγμή που νυσταζεις καπως αλλά αντεχεις λιγάκι και μετά σε πιάνει η υπερενταση; Εμένα αν ξεπεράσω ένα σημείο νύστας και μετα με πιάνει...εκτός αν το έχεις συνέχεια, δεν ξέρω σε αυτή τη περίπτωση. Μέτρα προβατακια :P
    α δλδ την βρισκεις σκαλιζοντας των αλλων τα θεματα ε? :P
    ενταξει ολα τα θεματα εχουν την σοβαροτητα τους...κλαψομουνικα ειναι τα ερωτηματα σ δλδ? αχχα καλαη κλαψομουνα εισαι και εσυ :P
    γτ δεν ψαχνεις και για καμια αλλη τοτε?και τωρα δλδ σου ερχονται συνεχεια σκεψεις διαφορες?
    ναι υπαρχει και αυτο με την υπερενταση π λες,το παθαινω πολυ συ7χνα..και επισης τωρα παθαινω και κατι καινουργιο ξυπναω στον υπνο μ και μετα δεν μπορω να ξανακοιμηθω,κανω ανήσυχο υπνο τωρα τελευταια και δεν ξερω γτ

Senior Member
    α δλδ την βρισκεις σκαλιζοντας των αλλων τα θεματα ε? :P
    ενταξει ολα τα θεματα εχουν την σοβαροτητα τους...κλαψομουνικα ειναι τα ερωτηματα σ δλδ? αχχα καλαη κλαψομουνα εισαι και εσυ :P
    γτ δεν ψαχνεις και για καμια αλλη τοτε?και τωρα δλδ σου ερχονται συνεχεια σκεψεις διαφορες?
    ναι υπαρχει και αυτο με την υπερενταση π λες,το παθαινω πολυ συ7χνα..και επισης τωρα παθαινω και κατι καινουργιο ξυπναω στον υπνο μ και μετα δεν μπορω να ξανακοιμηθω,κανω ανήσυχο υπνο τωρα τελευταια και δεν ξερω γτ
    Δεν τη βρίσκω καθόλου. Απλά βρίσκω αυτά που με απασχολούν ανόητα και ότι άλλα έχουν προτεραιοτητα. Και καμιά φορά είναι πιο ευκολο να ταυτιστεις με κάποιον άλλον και να του δώσεις απαντήσεις που δεν θα έδινες στον εαυτό σου...και τσακ τρως την επιφυτηση έμμεσα.
    Τι δηλαδή, τα κλασικά υπαρξιακά λίγο πολύ και κάποια άλλα που έπρεπε να είχα λύσει από τα δώδεκα χαχα.
    Τι να ψαξω για άλλη, αφού έκατσε αυτή...λίγο υπομονή θέλει μέχρι να πάρουν όλα μπρος.
    Ε για να μη το παθαινεις αυτό με τον ύπνο αραζε μόλις νυσταξεις. Τώρα αυτό που ξυπνάς...θα πω τη μαλακια μου...μήπως ζεσταίνεσαι; :P

Senior Member
    Δεν τη βρίσκω καθόλου. Απλά βρίσκω αυτά που με απασχολούν ανόητα και ότι άλλα έχουν προτεραιοτητα. Και καμιά φορά είναι πιο ευκολο να ταυτιστεις με κάποιον άλλον και να του δώσεις απαντήσεις που δεν θα έδινες στον εαυτό σου...και τσακ τρως την επιφυτηση έμμεσα.
    Τι δηλαδή, τα κλασικά υπαρξιακά λίγο πολύ και κάποια άλλα που έπρεπε να είχα λύσει από τα δώδεκα χαχα.
    Τι να ψαξω για άλλη, αφού έκατσε αυτή...λίγο υπομονή θέλει μέχρι να πάρουν όλα μπρος.
    Ε για να μη το παθαινεις αυτό με τον ύπνο αραζε μόλις νυσταξεις. Τώρα αυτό που ξυπνάς...θα πω τη μαλακια μου...μήπως ζεσταίνεσαι; :P
    ε καλα τον καθεναν το απασχολουν ανοητα θεματα,το θεμα ειναι να μην τα θαβεις..και τα φηνεις να μεγαλωσουνε πρεπει να τα λυνεις....
    ε καλα ,ολοι οι ανθρωποι εχουμε πολλα θεματα μην κοιτας π οι περισσοτεροι δεν ανοιγονται ποτε και δεν τα λενε ρε....αλλοι υπαρξιακα αλλοι μαλακιες ,αλλοι διαφορα
    καλα κανε λιγο υπομονη και να κατσεις μια εβδομαδα η δυο δεν ειναι τιποτα ,προσπαθησε ναμην τα σκεφτεσαι ...η οταν τα σκεφτεσαι χτυπα το κεφαλι σ στον τοιχο 3 φορες χααχαχαχ:P πλακα κανω,αφου δεν εχει μυαλο ετσι και αλλιως χαχα
    χαχαχα οχιρ ε δεν ειναι απο την ζεστα,απλα κανω ανησυχο υπνο

Senior Member
    ε καλα τον καθεναν το απασχολουν ανοητα θεματα,το θεμα ειναι να μην τα θαβεις..και τα φηνεις να μεγαλωσουνε πρεπει να τα λυνεις....
    ε καλα ,ολοι οι ανθρωποι εχουμε πολλα θεματα μην κοιτας π οι περισσοτεροι δεν ανοιγονται ποτε και δεν τα λενε ρε....αλλοι υπαρξιακα αλλοι μαλακιες ,αλλοι διαφορα
    καλα κανε λιγο υπομονη και να κατσεις μια εβδομαδα η δυο δεν ειναι τιποτα ,προσπαθησε ναμην τα σκεφτεσαι ...η οταν τα σκεφτεσαι χτυπα το κεφαλι σ στον τοιχο 3 φορες χααχαχαχ:P πλακα κανω,αφου δεν εχει μυαλο ετσι και αλλιως χαχα
    χαχαχα οχιρ ε δεν ειναι απο την ζεστα,απλα κανω ανησυχο υπνο
    Άσε ρε που δεν είναι από τη ζεστα, εχεις εξαψεις σε βλέπω γω χαχαχαχα
    Κοίτα δεν είναι τελειως περίεργο που κανείς ανήσυχο ύπνο μετά από τις γιγαντοτεραστιες βλακειες που έκανες με τα σερι. Επίσης και η πολλή εκθεση σε οθόνες δε βοηθάει, χαλάει το κιρκαδικο μας ρυθμό. Ε λίγο αυτά, λίγο οι ζεστες που αρχίζουν λίγο το άγχος...λογικό...είσαι αγχωδης; Βασικά τι σε ρωταω λες και ξέρω τι να σου πω άμα είσαι χαχαχα.
    Χαλάρωσε....πάω στοίχημα δεν είχες σκεφτεί να το κάνεις αυτό :P

Senior Member
    Άσε ρε που δεν είναι από τη ζεστα, εχεις εξαψεις σε βλέπω γω χαχαχαχα
    Κοίτα δεν είναι τελειως περίεργο που κανείς ανήσυχο ύπνο μετά από τις γιγαντοτεραστιες βλακειες που έκανες με τα σερι. Επίσης και η πολλή εκθεση σε οθόνες δε βοηθάει, χαλάει το κιρκαδικο μας ρυθμό. Ε λίγο αυτά, λίγο οι ζεστες που αρχίζουν λίγο το άγχος...λογικό...είσαι αγχωδης; Βασικά τι σε ρωταω λες και ξέρω τι να σου πω άμα είσαι χαχαχα.
    Χαλάρωσε....πάω στοίχημα δεν είχες σκεφτεί να το κάνεις αυτό :P
    εχω εξαψεις τι να κανω π ειμαι και θερμος αντρας..δεν βοηθαει ακι πολυ χααχαχαχ
    ναι ειμαι αγχωδεις και αυτο μεταφερεται και στον υπνο μου..οπου κανω αρκετα ανησυχο θα ελεγα υπνο
    ρε οι ζεστες θα φταινε σ ειπα ειμαι πολυ θερμος και το καλοκαιρι γινομαι ηφαιστειο χαχα:P
    οχι η αληθεια ειναι οτι δεν το εχω σκεφτει :P

Senior Member
    εχω εξαψεις τι να κανω π ειμαι και θερμος αντρας..δεν βοηθαει ακι πολυ χααχαχαχ
    ναι ειμαι αγχωδεις και αυτο μεταφερεται και στον υπνο μου..οπου κανω αρκετα ανησυχο θα ελεγα υπνο
    ρε οι ζεστες θα φταινε σ ειπα ειμαι πολυ θερμος και το καλοκαιρι γινομαι ηφαιστειο χαχα:P
    οχι η αληθεια ειναι οτι δεν το εχω σκεφτει :P
    Εεεμ! Για αυτό είμαι εδώ, για να σου πω
    "νικ...; Χαλάρωσε..."
    Χαλαρωσες τώρα που το σκεφτηκες; Χαχαχα

Senior Member
    Εεεμ! Για αυτό είμαι εδώ, για να σου πω
    "νικ...; Χαλάρωσε..."
    Χαλαρωσες τώρα που το σκεφτηκες; Χαχαχα
    χαχχ η αληθεια ειναι οτι με βοηθησες πολυ να χαλαρωσω
    μπραβο ναταλι εισαι η καλυτερη

Senior Member
    χαχχ η αληθεια ειναι οτι με βοηθησες πολυ να χαλαρωσω
    μπραβο ναταλι εισαι η καλυτερη
    Ειδες; Μόνος σου το ειπες...άρα δεν είμαι ψωναρα απλά έχω αυτογνωσία :P

Senior Member
    Ειδες; Μόνος σου το ειπες...άρα δεν είμαι ψωναρα απλά έχω αυτογνωσία :P
    καλα εσυ ψωναρα απο που και ως που?ειπαμε οχι μονο δεν εισια αλλα εχεις και τερμα αυτογνωσια..:P
    aν ειναι δυνατον που θα σπει καποιος και ψωναρα..χαχα

Senior Member
    καλα εσυ ψωναρα απο που και ως που?ειπαμε οχι μονο δεν εισια αλλα εχεις και τερμα αυτογνωσια..:P
    aν ειναι δυνατον που θα σπει καποιος και ψωναρα..χαχα
    Καλααααα νικ καλααααα κοροιδευεεεεεε....