Results 9,481 to 9,495 of 20693
Thread: ΤΙ ΣΚΕΦΤΕΣΤΕ ;
-
04-06-2016, 09:40 #9481
καταλαβα...θα παω απο εβδομαδα στον γιατρο ,να δω αν μου πει να παρω καποιο χαπι για τον υπνο..
δλδ εσενα σε βοηθησαν και τωρα πλεον κοιμασαι καλα?
το στεντον σ βοηθησε?και αν ξερεις αν ειναι βαρυ χαπι?
εμενα θα ελεγα ομως οτι με πιανει και κατι σαν ανησυχια οταν παω να ξαπλωσω και περιμενω να κοιμηθω αλλα δεν με πιανει υπνος...
θα τον ρωτησω παντως αν κανει και καποιο απο αυτα τα χαπια
- 04-06-2016, 09:57 #9482
ναι με βοηθησαν παρα πολυ.
και τωρα κοιμαμαι ευκολα μεσα σε 10-15λεπτα οπως ακριβως οταν επαιρνα το remeron πριν το σταματησω πριν 1 μηνα.45mg.απλα κλεινω τα ματια νυσταζω δε νυσταζω και κοιμαμαι.
το stedon με βοηθησε και στον υπνο και στην ανησυχια και στο αγχος ολη μερα.επαιρνα 5mg το μεσημερι και αλλα 5mg το βραδυ.αλλα μου επεφτε πολυ βαρυ.ημουν σαν ζομπυ ολη μερα.κοιμομουν ολη μερα.εμενα ξυπνια μονο για 7-8 ωρες.ολη την υπολοιπη μερα υπνος.και με δυσκολεψε πολυ να το κοψω.μου πηρε 2 μηνεςείμαι ςοδοπανα ανθρωπος
04-06-2016, 10:01 #9483
σε ευχαριστω boo για την βοηθεια σου
θα τα εχω υποψην μου,θα παω στον γιατρο να δω τι θα μου πει...
οποτε το στεντον το αφηνω στην ακρη αμα ειναι πολυ βαρυ και κοβεται και δυσκολα...θα ρωτησω για ρεμερον αλλα δεν ξερω αν θα μ το προτεινει γτ οπως ειπες και εσυ πριν ειναι και αντικαταθλιπτικο ,θα παω να δω..
04-06-2016, 10:23 #9484
παρακαλω nick, χαρα μου αν μπορω να βοηθαω..
ρωτα για το remeron ναι..να ξερεις οτι ανοιγει την ορεξη εγω σε 3 μηνες πηρα 10 κιλα..αλλα μπορεις να το παρεις για μικρο διαστημα δλδ μεχρι να στρωσει λιγο ο υπνος σου και μετα το κοβεις μετα απο κανα 2μηνο..
ρωτα και για το stedon ισως αν μπορουσε να στο δωσει σε μικροτερη δοση..αλλα νταξει ειναι φαρμακο με κοκκινη γραμμη.αν δεν εχεις πολυ προβλημα μη μπλεκεις με τετοια..
ρωτα και για το seroquel στα 50mg.βοηθαει τους περισσοτερους, εμενα οχι ιδιαιτερα..είμαι ςοδοπανα ανθρωπος
04-06-2016, 10:29 #9485
ενταξει ετσι και αλλιως δεν νομιζω αμα μου δωσει καποια αγωγη να κρατησει για πολυ ισα ισα να με βοηθησει να στρωσει ο υπνος μ...
θα ρωτησω για το ρεμερον....μ το περιγραφεις καλυτερο σ σχεση με τα αλλα δυο...
το στεντον προσωπικα μ φαινεται πολυ βαρυ δεν ξερω...
το αλλο δεν το ξερω καν αλλα θα δουμε..
τεσπα και παλι ευχαριστω
υ.γ τεσπα παω να προσπαθησω να κοιμηθω μπας και....
04-06-2016, 11:06 #9486
Μια απ' τα ίδια κι εγώ στεναχωριέμαι και πολύ μάλιστα, την προτελευταία φορά που μου πέθανε μία έκλαιγα τόσο πολύ που αρρώστησα κι ο αδελφός μου με έτρεχε στα επείγοντα Σάββατο βράδυ...είχα έντονα ψυχοσωματικά συμπτώματα, δύσπνοια, μούδιασμα, ναυτία κλπ...γι' αυτό κι εγώ θα το σκεφτώ πολύ αν θα πάρω άλλο ζώο όταν φύγει ο Τζέρυ, δεν ξέρω αν αντέχω τόσο πόνο πάλι...και φοβάμαι μήπως γίνει σύντομα γιατί είναι παππούλης...
Αν φύγει θα είστε εδώ να με βοηθήσετε, ε;
Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...
04-06-2016, 14:28 #9487favvelGuestκάθε φορά που έχω νεύρα,που δεν μπορώ να ησυχάσω,που σκέφτομαι απαισιόδοξα ότι όλα είναι μάταια κλπ έρχονται οι γονείς και κυρίως η μάνα μου να μου πει ότι όλα αυτά είναι του έξ 'από δώ κι εκεί είναι που με πιάνουν περισσότερα νεύρα γιατί τρελαίνομαι με τον παραλογισμό..
δλδ κάθε μέρα εμένα ας πούμε με επισκέπτεται ο εξ'από δώ με κάνει χάλια?
ή πιο λογικά εγώ είμαι υπεύθυνη για τις σκέψεις μου?
γιατί με εκνευρίζουν τόσο αφάνταστα αυτοί οι γονείς ακόμα?
κάθε φορά που ο πατέρας μου ξυπνάει και κοιτάει έξω απ'τη μπαλκονόπορτα και κάνει το σταυρό του τον κοιτάζω με απορία..
ναι λέω από μέσα μου θα σε σώσει μια χειρονομία..
ας κάνω κι εγώ το σύμβολο της ειρήνης με τα χέρια μου μπας και σωθεί ο κόσμος..
δλδ έλεοςςς
νεύρα πολλά νεύρα..
04-06-2016, 16:15 #9488
04-06-2016, 17:01 #9489
κι εμενα οποτε τους ελεγα στο παρελθον για τα ψυχωτικα μου μου ελεγαν να παμε σε εναν παπα να με διαβασει..εε εκει γεμιζω κι εγω νευρα.δε μπορουν να καταλαβουν.και το χειροτερο δεν νομιζω οτι ουτε στο μελλον θα αλλααξει αυτο.γι αυτο τους εχω κρατησει μακρυα απο οτι μου συμβαινει και βρισκω μια δικαιολογια οτι ειμαι πεσμενη και περναω καμια ψιλοκαταθλιψουλα γιοα να μη με ζαλιζουν.σε καταλαβαινω απολυτα..
είμαι ςοδοπανα ανθρωπος
04-06-2016, 17:32 #9490
Ζεστη και κουνουπια.... τι ωραιο που ειναι το καλοκαιρι
Αν δεν εκδηλώνεις όσα βρίσκονται μέσα σου, αυτά που δεν εκδηλώνεις θα σε καταστρέψουν
04-06-2016, 18:16 #9491
μια μυγα παραλιγο να μου βγαλει τα ματια
04-06-2016, 19:42 #9492
Σκέφτομαι ότι έχω να πάω για μπάνιο στη θάλασσα απο το ...1992... και αυτό ήταν σε μια κατασκήνωση που είχα πάει στο φτελιό Βόλου στην οποία είχα ξενερώσει τη ζωή μου απο το γενικότερο κλίμα αλλά τέσπα... Ο κύριος λόγος γιαυτό είναι ότι δεν είχα ποτέ παρέες και ξενέρωνα να πάω μόνος μου και να βλέπω τους άλλους να είναι με τις παρέες τους.Με τα χρόνια που πέρασαν πρακτικά σχεδόν συνήθισα να μην πηγαίνω αν και κάθε καλοκαίρι είχα μια μικρή ελπίδα ότι θα έβρισκα κάποιο φίλο ή φίλη και θα πηγαίναμε παρέα..Τελοσπάντων.Φέτος για άλλη μια φορά έρχεται καλοκαίρι και σκέφτομαι ότι αν θέλω να ξανακάνω μπάνιο στη θάλασσα θα πρέπει να μαζέψω τα κουράγια μου και να πάω μόνος μου
04-06-2016, 19:49 #9493
Τη καλυτερη δουλειά θα κανεις και πολύ χρόνο εχασες, πάνε...εγώ μία χαρά έκανα μερικα μπάνια μόνη μου περσι. Πάρε κάνα βιβλίο που σ'αρεσει η περιοδικό ή σταυρολεξο, κρύο καφέ ή μπυριτσα και άραξε...η αν δε θες βιβλίο θα έχει πράμα φάτε μάτια ψάρια χαχαχα
Και το απογευματινό προς βραδινό μπανακι μ'αρεσει πολύ, εκει οταν πέφτει ο ήλιος...
04-06-2016, 19:59 #9494
Εμενα παντως η καλυτερη μου ειναι να παω μονη στη θαλασσα, παιρνω μαζι μου και ενα βιβλιο για παρεα και αραζω στη παραλια. Ισα ισα που ηρεμεις απο ολους και απο ολα και δεν εχεις την γκρινια της παρεας στο τι να κανετε , που να πατε και τετοια. Πας οτι ωρα θελεις, φευγεις οτι ωρα θελεις, τι καλυτερο?
Αν δεν εκδηλώνεις όσα βρίσκονται μέσα σου, αυτά που δεν εκδηλώνεις θα σε καταστρέψουν
04-06-2016, 21:25 #9495
Οταν ειχα αυπνια , με ειχε βολεψει το stilnox , 30 caps , καμμια σχεση με βενζο , ελαφρυ , οχι εθιστικο , το διναν τοτε για 3-4 χρονια χωρις συνταγη , τωρα εγινε με συνταγη , εχει μικρη ημιζωη , 2.5 ωρες , δλδ σε 2,5 ωρες εχει αποβληθει το ημισυ απο τον οργανισμο σου , σε αλλες 2.5 ωρες , το μισο του μισου , κ.ο.κ.( το ζαναξ εχει 12-14 ωρες ημιζωη ) , αυτο σημαινει 1) οτι το πρωι ξυπνας νηφαλιος , αφου εχουν μεινει ιχνη φαρμακου στον οργανισμο , και 2) δεν σου εξασφαλιζει εναν μακρυ υπνο , αλλα ειναι καθαρα υπναγωγο , ισχυρο , σε δικη του κατηγορια , και σε 1 ωρα , σεχει βγαλει νοκ-αουτ , ροχαλιζεις του καλου καιρου , τοπαιρνα καιρο , τωρα δεν παιρνω κατι ..........αλλα ταχω δοκιμασει ολα ....loramet , normison , hipnosedon , ε , δεν υπαρχει αλλο .....αλλα με αυτα , ξυπνας κοτοπουλο το πρωι .......