Results 9,616 to 9,630 of 20693
Thread: ΤΙ ΣΚΕΦΤΕΣΤΕ ;
-
10-06-2016, 20:41 #9616
@boo εννοουσα απο youtube sites κτλ να μαθεις με λιγα υλικα και φθηνα να φταχνεις μονη σου να κανεις κατασκευες. οτι μπορεις να φανταστεις ακομα κ η πλαστελινη ειναι φθηνη και πανω στα νευρα σου μπορει να κανεις ολοκληρο κηπακο.
Για ολους μας υπαρχει καποιος - α, μπορει να μην ειναι γαμος κλασσικος και τετοια, μπορει να ναι συντροφος ζωης. Ειναι ψιλο αγνωστο το μελλον ως γνωστον αλλα σε καταλαβαινω που νιωθεις το βαρος του τι θα παιχτει μολις πεις οτι παιρνω αυτα μπορει να παθω αυτο κτλ. Εγω εχω υποτιθεται απλες διαταραχες - δεν τις θεωρω απλες και νιωθω οτι μου αξιζει μοναχικος δρομος ζωης γιατι πρεπει πρωτα εγω να μαθω να το διαχειριζομαι.
Αλλα οχι απαισιοδοξια Μπου... περασες πολλά και ηδη τοσο καιρο βαστάς. Και αν κανεις εκει μεσα δε σου λεει ενα μπραβο στο λεω εγω."Make sure your worst enemy isn't you"
- 10-06-2016, 20:43 #9617
Ισως η ψυχοθεραπεια να μην ηταν καλη, ισως να ηθελε άλλα ο εγκεφαλος ή η ψυχη σου, ισως γεννηθηκες σε κοσμο που ακομα ψαχνεις ποιος ειναι ο ρολος σου και αυτο σε γεμιζει ενοχες καταληγεις γυρω γυρω και δεν βοηθανε και οι συνθηκες...
μη το βαζεις κατω !
Αυτο το κενο, την ανια, την πληξη, την κριση ανησυχιας εαυτου κοσμου νοηματος την ειχαν πολλα μυαλα ανα αιωνες καποια επιβιωσαν καποια οχι. Δεν μπορει να μην εισαι σε τιποτα καλη. Μπορει πολυ απλα καποια στιγμη να πειστηκες οτι δεν αξιζει ποτέ ξανά να προσπαθησεις. Και να φταιει αυτο. Πειστηκες οτι δεν προκειται να λυτρωθεις.
Ειναι φιασκο αυτο το ψεμμα της παραιτησης. Μοιαζει η Μια και Μονη αληθεια οταν δεν βρισκουμε λυσεις, ναι. Ειναι λυτρωση. Ετσι φανταζει. Αλλά οχι.
Δεν ισχυει."Make sure your worst enemy isn't you"
10-06-2016, 21:02 #9618
Και εγω αν με μουδιασω με ουσιες δεν θα νιωσω. Αλλά δεν ειμαι εγω αυτη. Ειναι μια αλλη που παω και φτιαχνω για να μην τυχον αποδεχθει τα σκ@τα της. Αλλα παλεψα να το αλλαξω και αυτο. Δεν ισχυει οτι τα χαπια σε κανουν ζομπι ... μπορει ισως για ενα διαστημα να μην αναγνωριζεις τον εαυτο σου που αντιδρας διαφορετικα αλλά απαξ και νιωσεις νιωθεις δεν ελεγχεται. Ισως να ναι και θεμα φυλου. Δεν ξερω αν οι γυναικες λογω κυκλου καθε μηνα ειμαστε πιο επιρρεπεις να τα μεγενθυνουμε ολα. Αλλο να σαι σε θεση θυτη και να προκαλεις πονο και αλλο σε θεση θυματος και να σου περνανε σαδισμο. Το "μη κλαιγεστε" ναι μεν παροτρυνει σε επιβιωση αλλα δεν πιστευω οτι ισχυει. Και η μπου και εγω και πολλες αλλες εχουμε στοχους παρολο που δεν ειναι υπερ μας πολλα δεδομενα. Κατανοητη ;
"Make sure your worst enemy isn't you"
10-06-2016, 21:45 #9619
σκεφτομαι οτι διαβασα τα συμπτωματα της μειζονος καταθλιψης (αν το γραφω σωστα) και οτι τοσο καιρο αγνοουσα αυτον τον ορο και ποσο πολυ μου ταιριαζει..επισης απ την αλλη σκεφτομαι ποσο ωραια θα ηταν να ενιωθα καλα-κι οχι συνεχως ''μουδιασμενη''- και να πηγαινα μια βολτα για ενα κοκτεηλ..ωραια θα 'ταν..
11-06-2016, 00:58 #9620
favvel λες τα ιδια και τα ιδια και αν θυμαμαι καλα σου εχω γραψει μερικες φορες και δεν απανταγες..απανταγες μοβο σε μαλακιες και προτροπες για φαρμακα που σου λενε οι αλλοι και ξαναρωταω περνεις αξονα φαρμακα;;; ολοι εδω μεσα παραπονιουνται για ταιδια πραγματα ανια αποσυρση απομονωση ανηδονια φοβος λοιπον αν περνεις φαρμακα απο αυτα ειναι παρτο πρεφα δευτερον εχεις θεμα αναβλητικοτητας αμα δεν κανεις τιποτα τι περιμενεις να βρεθεις στο λουνα παρκ; βαλε ενταση στη ζωη σου...αμα ξεκινησει το σωμα ακολουθει καιτο μυαλο αν θες ακου το αλλιως συνεχισε το μοιρολοι
11-06-2016, 01:05 #9621
πρωτον μιλησα για μετα τις ουσιες οχι για κεινη την στιγμη δευτερον δεν εχω ζησει και την καλυτερη ζωη γιαυτο μπορει να αποκοπηκα οσο για τα αλλα δεν ξερω καν τι εννοεις και ασε μας με το θεμα του φυλου γραφει πουθενα οτι οι αντρες εχουν λιγοτερα συναισθηματα; βιωματικο ειναι το θεμα και αυτα περι δεδομενων αστα πες ξεκαθαρα οτι εισαι αναβλητικη και βαριεσαι οχι οτι δεν ειναι υπερ σου γιατι θασου πω εγω για δεδομενα οταν βαραγα πρεζα και κοινομουν στην ομονοια εχεις και υφος απο τον καναπε σου και μη μουλες για κατανοητα και μαλακιες μην αλλαξωκαι εγω υφος το πιασες;;
11-06-2016, 01:05 #9622
Εγώ ειμί ο Ών.
Αφού έφτιαξα ένα δυνατό φραπέ, φτιάχτηκα με υψηλή δόση καφεΐνης και ζάχαρης, και ακούω σε επανάληψη το παρακάτω υπνωτικό τραγούδι: Future - Low Life ft. The Weeknd
Τώρα που βρίσκομαι στο Αιώνιο Παρόν, Σκέφτομαι ότι όλος ο κόσμος είναι δικός μου! Είμαι ο Δημιουργός των Πάντων, ο Ένας και Μοναδικός Θεός που κοιτάζει πίσω από τα γήινα μάτια αυτού του σώματος που γράφει αυτήν την στιγμή. Τα πάντα υπάρχουν επειδή τα Παρατηρώ! Είμαι αυτός που Υπάρχει. Εγώ ειμί ο Ών.
11-06-2016, 06:29 #9623favvelGuestρε kavkaz δλδ μπράβο αν δεν είχαμε κι εσένα τι θα είχαμε απογίνει όλοι εε..
δεν με ξέρεις..ξέρεις τι έχω περάσει?λες όλο για σένα..ξέρεις τι κουβαλάει ο καθένας εδώ μέσα?
ξέρεις τι έχει κάνει με τα φάρμακα πώς τα έχει πάρει αν τα έχει κόψει πόσες φορές έχει προσπαθήσει να τα κόψει?
και ναι παίρνω ακόμα φάρμακα εδώ και 8 χρόνια συνεχόμενα και τα έχω κόψει και μόνη μου 3 φορές κι έχω πάθει ό,τι έπαθα..
νομίζεις μπορώ να τα ξανακόψω μόνη μου?περιμένω απλά πότε θα μου δώσει το οκ ο γιατρός..
και περιμένω και περιμένω..το'χεις εύκολο να τα κόψω?
ξαναπροσπάθησα μια φορά πριν κανά δυό μήνες μόνη μου και με έπιασε υπερένταση και τα ξανάρχισα..
και σιγά μια φορά δε σου απάντησα και το κανες θέμα..προφανώς δεν είχα τι να πω γι'αυτό..
κι επειδή διάβασα τι έγραψες και στην C.C έχω να σου πω πως δεν μπορείς να κρίνεις κανέναν..
πόσο μάλλον ανθρώπους που δεν τους ξέρεις καλά..
γιατί ο καθένας αντιλαμβάνεται διαφορετικά τις καταστάσεις και έχει διαφορετικές άμυνες..δεν είμαστε όλοι το ίδιο..
μπορεί η C.C και η boo να θεωρούν πως τα πράγματα δεν είναι υπέρ τους κι όμως να προσπαθούν..
και στο κάτω κάτω τα πάντα είναι επιλογές μας..
και το να πάρεις να ναρκωτικά και να καταλήξεις να κοιμάσαι στα παγκάκια επιλογή σου ήτανε..
γιατί να πάρεις ναρκωτικά?
κι εμάς επιλογή μας είναι να παίρνουμε φάρμακα..μόνο που δεν ήταν επιλογή μας να αρρωστήσουμε..
αλλά αν το πάμε και πιο πέρα υποσυνείδητα ήταν ακόμα κι αυτό επιλογή μας..
απλά εδώ σ'αυτό το φόρουμ γκρινιάζουμε για τις επιλογές μας και για τη ζωή μας..
εμείς είμαστε υπεύθυνοι για την κατάντια του εαυτού μας δεν είπε κανείς το αντίθετο..
απλά δεν είναι τόσο εύκολο να αλλάξεις αυτό που είσαι όταν δεν ξέρεις τον τρόπο..
γι'αυτό και γκρινιάζουμε..
11-06-2016, 10:47 #9624
καλημερα
καλη ιδεα αυτο με το youtube! ολο και καποια βιντεακια θα υπαρχουν με κατασκευες.θα μου αρεσε να φτιαχνω πραγματα απο πυλο ή να φτιαχνω origami.θα δουμε.καλη ιδεα.
εγω ακομα δε μπορω να διαχειριστω τις κρισεις μου οπως λες..ουτε εσυ τα εχεις καταφερει ακομα απο οτι καταλαβα ε?τωρα ειμαι σε μια φαση τον τελευταιο μηνα που προσπαθω να μην κολαω και να ενημερωνω τη γιατρο για οτι μπορει να συμβαινει μπας και απο δω και περα αρχισουμε να προλαβαινουμε τις κρισεις.
ε γινομαι λιγο απαισιοδοξη ως προς τις σχεσεις μου φιλικες, ερωτικες κλπ και ψιλοστεναχωριεμαι που για αλλους ειναι πιο ευκολα αυτα τα θεματα ενω εγω δυσκολευομαι και θα δυσκολευτω πολυ.το ξερω οτι θα δυσκολευτω.και δεν εχει πλεον να κανει μονο με την δικη μου διαθεση να παει μια σχεση καλα αλλα εξαρταται απο τη διαθεση του αλλου να σταθει διπλα μου σε μια ειλικρινη σχεση, αλλα και στην τυχη γιατι τα επεισοδια δε μπορω να τα προβλεψω ωστε να προσπαθησω να προστατευσω και τον αλλο απο αυτα ωστε να μην κουραστει ή να μη φρικαρει..
ολοι μας εδω μεσα προσπαθουμε να κρατηθουμε στις δυσκολιες μας.σε ολους μας αξιζει ενα μεγαλο μπραβο!καθε μερα ειναι μια μαχηείμαι ςοδοπανα ανθρωπος
11-06-2016, 10:50 #9625
Δεν μπορώ άλλο την μάνα μου με τη γκρίνια της και τη γλωσσοφαγιά της...και μετά όταν της λες για γλωσσοφαγιά την πειράζει κι από πάνω! Με το να γκρινιάζει πάνω απ' το κεφάλι μου έριξα κάτω καφέ, άι στο διάολο πια, την βαρέθηκα!
Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...
11-06-2016, 15:46 #9626
μου λες εμενα οτι ηταν επιλογη μου να παρω ναρκωτικα ενω εσενα δεν ηταν επιλογη σου να αρρωστησεις; ξερεις εχω φτιαξει θεμα που εξηγω οτι η ναρκομανεια ειναι αρρωστια αλλα λογικα δεν το διαβασες και λες αρλουμπες εγω απλα ειπα να κουνηθεις απ την θεση σου αν θες να αλλαξεις κατι...εγω μιλαω για μενα που λες γιατι ειμαι διπλης διαγνωσης και περνω φαρμακα και προσπαθω να μην ειμαι σαν ανυπαρκτος μαλακας σου εξηγω οτι πρεπει να βαλεις πραγματα στη ζωη σου και εσυ ακομα μιλας για τα φαρμακα...εκοψες τα φαρμακα και ειχες υπερενταση και κατι τρεχει στα γυφτικα εγω οταν τα εκοψα χτυπησα και τραυματισα κοσμο απλα απο οτι φαινεται σαρεσει ο ληθαργος...και μην ξαναπεις οτι επελεξα να πινω πρεζα και τα παγκακια βαλε το μυαλο σου να δουλεψει ειναι δυνατον να επιλεξω κατι τετοιο; αν δεν μπορεις να το σκεφτεις ουτε αυτο το χεσε μας
11-06-2016, 23:09 #9627
Με εκφραζει αυτο που εγραψες, συμφωνω μαζι σου και ειναι η πρωτη φορα που σε διαβασα να γραφεις ετσι και χαρηκα πολυ. Προσωπικα σε ευχαριστω γιατι πρωτον περασαν αρκετα χρονια για να αποδεχθω ορισμενα ζητηματα και δευτερον απο αυτα που γραφεις φαινεται ποσο εχεις κοπιασει και εσυ. Δηλαδη η επιγνωση ειναι το πιο σημαντικο σκαλοπατι σε ολα τα ψυχο - υπαρξιακα.
Καβκαζ δεν συγκρινω τον εαυτο μου με κανενα μελος, ολοι ειμαστε ανωνυμοι αλλα ταυτοχρονα μπαινουμε και γραφουμε εσωψυχα. Ο καθενας θεωρει τον δικο του γολγοθα τον μεγαλυτερο γατι ετσι ειναι η ανθρωπινη φυση. Δεν εχω σκοπο να τσακωνομαι και να υβρεολογω, αρνουμαι να επιλεγω να ξεσπαω σε ενα πληκτρολογιο σε εναν αγνωστο απο την "ασφαλεια του καναπε μου " .
Εγω γνωριζω πως το φορουμ ειναι ουσιαστικα για αλληλο συμπαρασταση και οχι για να βγει καποιος ο πιο ετσι, ο πιο αλλιως. Δημοκρατικα ο καθενας λεει τις σκεψεις του. Λογος και αντιλογος ειναι μεσα στο προγραμμα.
Αυτα."Make sure your worst enemy isn't you"
11-06-2016, 23:23 #9628
11-06-2016, 23:53 #9629
@kav το υφος μου στο πρωτο μηνυμα ηταν λιγο πιο εντονο γιατί το "μη κλαιγεστε" εχει δυο οψεις απο τη μια ειναι του τυπου Ξυπνα κανε κατι Απο την αλλη δειχνει υποτιμηση και ναι αντεδρασα, δεν ειναι ζητημα καλοσυνης και σαλονιου ή λιμανιου.
Αν θες να πιστευεις πως το "παιζω" ειναι δικαιωμα σου."Make sure your worst enemy isn't you"
12-06-2016, 00:00 #9630