ΤΙ ΣΚΕΦΤΕΣΤΕ ; - Page 644
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 644 of 1380 FirstFirst ... 1445445946346426436446456466546947441144 ... LastLast
Results 9,646 to 9,660 of 20693
    Banned
    Quote Originally Posted by Natalia_sups View Post
    Χαχαχα ρε cube με εκανες και γελασα, σε ευχαριστω για αυτο
    Δεν εχω κατι παραπανω να γραψω για τα δικα μου παιδια γιατι πλεον τα νιωθω πιο πολυ, δεν μου βγαινει να τα λεω/γραφω αλλο, αισθανομαι πως οτι και να πω θα ειναι πολυ λιγο (ποιοτικα οχι ποσοτικα χαχα)...ισως με κολλησε ο elis που παει με το ρευμα Ελπιζω να ειναι επειδη εισαι καλα ομως οχι επειδη εισαι γονατισμενος απο τη ζωη. Ελπιζω αυτο που βλεπω σε σενα να ειναι συμφιλιωση με τα σκαμπανεβασματα κι οχι παραιτηση...εγω ακομα εχω δρομο προς τη συμφιλιωση, ακομα εχω νευρο και ισως παραειμαι ιδεαλιστρια για αυτο βασανιζομαι τεσπα.
    Nαι λίγες μ@λακίες γράψαμε με τον νικ και τον γουάι χαχααχ............

Senior Member
    Γράφω εδώ γιατί δεν θέλω να χαλάσω το θέμα του serios αν και μπήκα στον πειρασμό να γράψω εκεί αλλά δεν είναι σωστό...
    Σκέφτομαι πως εγώ δεν νιώθω ευγνώμων για τίποτα, η ζωή που υποτίθεται πως μου "χαρίστηκε" είναι βάρος για μένα και δεν τη θέλω...κι ομολογώ πως σας ζηλεύω λίγο εσάς που νιώθετε ευγνώμονες...

Αυτά τα λίγα...

Καλημέρα!
    Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...

Όσο περνάνε τα χρόνια τόσο περισσότερο διαπιστώνω στη ζωη μου πως όλα τα κακα ξεκινάνε από το σπίτι. Όλα! Η γενεσιουργός αιτία βρίσκεται στο σπίτι στην παιδική και εφηβική ηλικία. Μετά ζεις με τον κόπο και την ψευδαίσθηση της αλλαγής.
    γιάννης

Δεν μπορώ τωρα να διεκδικήσω κατι επαγγελματικα καλό, με περισσότερο χρήμα (αν και μπορω να στειλω CV) για το λόγο ότι ενα πιστοποιητικό που απέκτησα τότε το πήρα εν μέρει παράτυπα, αν και το υπολοιπο του μέρος που ήταν πιο δύσκολο(!) το πήρα εύκολα! Κι ο λόγος είναι απλά όλα αυτα τα οποια συζηταμε καθημερινά εδώ! Το παρελθόν μας κυνηγάει! Μας έχει προκαλέσει κενα τα οποία μας στερούν από καλές ευκαιρίες. Μπορώ να στείλω βεβαια το CV με το χαρτί αλλά θα διατρέχω το ρίσκο! Διοτι όταν πριν μερικα χρονια ξαναμπήκα σε παρόμοια διαδικασία διεκδίκησης με ρωτούσαν για εκεινο το μέρος αν και με ειχαν απορρίψει για αλλους λογους για τη θεση, μπορουσαν όμως να ανοιγαν θεμα. Το πάθημα μάθημα ή ρισκάρω? Όντως το παρελθόν κυνηγά!
    γιάννης

Quote Originally Posted by Κύκνος View Post
    Γράφω εδώ γιατί δεν θέλω να χαλάσω το θέμα του serios αν και μπήκα στον πειρασμό να γράψω εκεί αλλά δεν είναι σωστό...
    Σκέφτομαι πως εγώ δεν νιώθω ευγνώμων για τίποτα, η ζωή που υποτίθεται πως μου "χαρίστηκε" είναι βάρος για μένα και δεν τη θέλω...κι ομολογώ πως σας ζηλεύω λίγο εσάς που νιώθετε ευγνώμονες...

Αυτά τα λίγα...

Καλημέρα!
    Καλημερα, δεν ειναι ακριβως οτι θα χαλαγες το θεμα του, εισαι για πολλα ευγνωμων (υποθετω) απλα πολλες φορες η μαυριλα μας δεν μας αφηνει να τα δουμε. Για παραδειγμα, η εργασιακη σου εμπειρια ; εστω οσο ηταν. Ο αδερφος σου ; εστω οσο τον βλεπεις. Η επαφη σου και το δεσιμο με τα ψιψινια ; το ιντερνετ ; χιχι

Κυκνακι μου, θα ερθει και η στιγμη που θα το νιωσεις. Απλα αυτα δεν βγανουν με το στανιο.
    "Make sure your worst enemy isn't you"

Senior Member
    Quote Originally Posted by Constantly curious View Post
    Καλημερα, δεν ειναι ακριβως οτι θα χαλαγες το θεμα του, εισαι για πολλα ευγνωμων (υποθετω) απλα πολλες φορες η μαυριλα μας δεν μας αφηνει να τα δουμε. Για παραδειγμα, η εργασιακη σου εμπειρια ; εστω οσο ηταν. Ο αδερφος σου ; εστω οσο τον βλεπεις. Η επαφη σου και το δεσιμο με τα ψιψινια ; το ιντερνετ ; χιχι

Κυκνακι μου, θα ερθει και η στιγμη που θα το νιωσεις. Απλα αυτα δεν βγανουν με το στανιο.
    Κοίτα, η αλήθεια είναι ότι είμαι λίγο απογοητευμένη αυτή τη στιγμή...να σου πω μιας κι ανέφερες τον αδελφό μου, ήθελα χθες να ήταν μαζί μας για να κόψουμε την τούρτα αλλά δεν μπορούσε γιατί τις φυσιολογικές ώρες δούλευε, από τις 2 το μεσημέρι ως τις 10 το βράδυ, ε μέχρι να έρθει σπίτι 11...οπότε δεν τον είδα...τα ψιψίνια τα αγαπώ αλλά με έχει πονέσει ο χαμός του και φοβάμαι για όταν θα χάσω και τον Τζέρυ...το ίντερνετ είναι μια παρηγοριά...

Τώρα γενικά δεν νιώθω ευγνώμων γιατί αν κι έχω μερικά πράγματα εξακολουθώ να μην μπορώ να νιώσω την τόσο πολυπόθητη χαρά να πηγάζει από μέσα μου όπως παλιά και μου λείπει αυτό το συναίσθημα...
    Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...

Κύκνε, συμφωνώ με Constantly curious, η μαυρίλα μας δεν μας αφήνει να δουμε πολλά για τα οποία είμαστε ευγνώμονες. Δυστυχώς εχουμε την τάση να επικεντρώνουμε τη σκέψη μας συνεπώς και τα συναισθήματα μας στα αρνητικά. Από αυτα για τα οποια είμαστε ευγνώμονες, αν στρέψουμε λίγο τη σκέψη μας σ αυτα, αντλουμε πολλές δυνάμεις.
    γιάννης

Senior Member
    Quote Originally Posted by ioannis2 View Post
    Κύκνε, συμφωνώ με Constantly curious, η μαυρίλα μας δεν μας αφήνει να δουμε πολλά για τα οποία είμαστε ευγνώμονες. Δυστυχώς εχουμε την τάση να επικεντρώνουμε τη σκέψη μας συνεπώς και τα συναισθήματα μας στα αρνητικά. Από αυτα για τα οποια είμαστε ευγνώμονες, αν στρέψουμε λίγο τη σκέψη μας σ αυτα, αντλουμε πολλές δυνάμεις.
    Ίσως να πρέπει να μου περάσει λίγο η μαυρίλα για να μπορέσω να τα δω κι εγώ...προς το παρόν ελπίζω να ωφεληθώ από την σημερινή συνεδρία με την ψυχολόγο μου, γι' αυτό, το ότι μπορώ να πηγαίνω, είμαι ευγνώμων...χωρίς αυτήν θα είχα φουντάρει...

WhyAlwaysMe?
    Guest
    Ωραίο ως μυθιστόρημα τελικά το τρίτο στεφάνι του Ταχτσή.
    Συνίσταται ανεπιφύλακτα.

Senior Member
    αυριο το πρωι θα παω για καφε.με μια κοπελα που γνωρισα στο facebook μεσα απο καποια ομαδα αυτοβοηθειας.ερχεται στην πολη μου για 1 μηνα και μου ζητησε να βρεθουμε.εχω αγχος πολυ.εχω να βγω για καφε κοντα 1 χρονο αν εξαιρεσω καποιους ελαχιστους καφεδες με τη μανα μου αυτο το διαστημα.εχω πολυ αγχος.δε ξερω πως να μιλησω τι να πω τι να μην πω..η κοπελα ξερει τι εχω και με ρωτησε αν θελω να παμε καπου με κοσμο ή οχι.εχει κι αυτη τα δικα της θεματα.γενικα φαινεται καλη συγκαταβατικη ελπιζω να ειναι καλη και απο κοντα.δε θελω να ειμαι κακη παρεα.εχω αγχωθει..
    είμαι ςοδοπανα ανθρωπος

Quote Originally Posted by boo View Post
    αυριο το πρωι θα παω για καφε.με μια κοπελα που γνωρισα στο facebook μεσα απο καποια ομαδα αυτοβοηθειας.ερχεται στην πολη μου για 1 μηνα και μου ζητησε να βρεθουμε.εχω αγχος πολυ.εχω να βγω για καφε κοντα 1 χρονο αν εξαιρεσω καποιους ελαχιστους καφεδες με τη μανα μου αυτο το διαστημα.εχω πολυ αγχος.δε ξερω πως να μιλησω τι να πω τι να μην πω..η κοπελα ξερει τι εχω και με ρωτησε αν θελω να παμε καπου με κοσμο ή οχι.εχει κι αυτη τα δικα της θεματα.γενικα φαινεται καλη συγκαταβατικη ελπιζω να ειναι καλη και απο κοντα.δε θελω να ειμαι κακη παρεα.εχω αγχωθει..
    Boo με το καλό, ισα ισα πιστευω θα συναντηθεις με εναν ανθρωπο που ξερει απο βασανα. Θα περιμενω νεα και ευχομαι να νιωσεις χαρα απο αυτον τον καφε, να νιωσεις ομορφα !
    "Make sure your worst enemy isn't you"

Senior Member
    Quote Originally Posted by boo View Post
    Από την στιγμή που ξέρει το πρόβλημα σου και ειδικά αν είναι ενημερωμένη πάνω στα ψυχολογικά θέματα νομίζω θα δείξει και επιβάλλεται να δείξει κατανόηση.Θα σου κάνει καλό νομίζω.Μη το σκέφτεσαι πως θα φανείς.Το είχα κ γω αυτό.Αισθανόμουν ότι είμαι βαρετή παρέα καθώς δεν έκανα πράγματα κ δεν μιλούσα πολύ.Νομίζω όμως όταν ο άλλος γνωρίζει το πρόβλημα είναι καλό να δείχνει κατανόηση ή να μας ρωτά για τις σκέψεις κ τα συναισθήματα μας.
    It is no measure of health to be well adjusted to a profoundly sick society. J.Krishnamurti

Senior Member
    H σκέψη μου είναι πως θα ηρεμήσει επιτέλους η ψυχούλα μου... πότε ;;; ; έχω κουραστεί να κλαίγομαι εγώ δεν ήμουν έτσι..

Banned
    Quote Originally Posted by maria eleni View Post
    H σκέψη μου είναι πως θα ηρεμήσει επιτέλους η ψυχούλα μου... πότε ;;; ; έχω κουραστεί να κλαίγομαι εγώ δεν ήμουν έτσι..
    Όλα μες στο πρόγραμμα είναι....λέει κάποιος και συ εκνευρίζεσαι ..........

Senior Member
    Quote Originally Posted by cube View Post
    Όλα μες στο πρόγραμμα είναι....λέει κάποιος και συ εκνευρίζεσαι ..........
    Δίκιο εχεις ... Αλλα σιγουρα δεν εκνευριζομαι cube μου απλα εχω κουραστεί ..!