Results 9,751 to 9,765 of 20693
Thread: ΤΙ ΣΚΕΦΤΕΣΤΕ ;
-
25-06-2016, 18:11 #9751
- Join Date
- Aug 2015
- Posts
- 4,692
Σοβαρα σου απανταω. Αν εγω λεω σαν ψυχολογια π.χ μεσα μου ειμαι μπερδεμενη και ζηταω να βρω ισορροπημενο, ισως τον βρω και μετα τον διωξω. Εγω τα κοιταω ολα σχεδον στο βαθος και οχι στν επιφανεια. ειναι ιδιαιτεροτητα μου. Εσυ ειπες, μου ειπαν οτι δεν μ αξιζει να κανω κατι με ωραια και τι ειναι αυτα. πηρες πολλων ειδων απαντησεις, ξεκινησες τωρα και τις συνεδριες που ειναι μεγαλο βημα οχι αστειο αλλά μαλλον εγω δεν εχω σωστες απαντησεις. Εμενα πχ μ αρεσαν αντρες που ανεκαθεν ειχαν κ απο κατι ιδιαιτερο πανω τους, σαν ψεγαδι, ουλη, πρωην ακμη μπλα μπλα... δεν εμενα σε αυτο που εβλεπα ... ειμαι εκκεντρικη ας το. Πως να σου δωσω σωστες συμβουλες λοιπον ως μελος για το ποια ειναι για εσενα η ωραια και εαν σου αξιζει ; αυτο ειναι παραλογο. Εσυ να το εμπεδωσεις καλε μου γουαι.
"Make sure your worst enemy isn't you"
- 25-06-2016, 18:59 #9752
- Join Date
- Feb 2015
- Posts
- 1,040
πιστεψε με οπως ειναι δυσκολο για σενα να καταλαβεις αλλο τοσο ειναι και για μενα ας πουμε δεν μπορω να καταλαβω πως ειναι να νιωσω ασχημα αν κανω κατι σε καποιον επισης δεν μπορω να καταλαβω πως ειναι να λυπαμαι αμα λυπαται αλλος εγω τα ειχα αυτα αποτοτε που εκοψα εγινα ετσι..
επισης σου ειπαγια ψυχωση γιατι εχω χρονια παραληρημα και πολυ μαλιστα π.χ διαβαζουν τις σκεψεις μου ακουω τις σκεψεις μου δυνατα με παρακολουθουν με κυνηγανε στο δρομο φτιαχνουν συνομωσιες με κοιτανε απο δορυφορο υπαρχει ζωντανη καμερα μεσα στο κρανιο μου υπαρχουν μικροφωνα παντου σκαρωνουν ιντριγκες μου κανουν ψυχολογικο πολεμο με χλευαζουν ειναι ολοι κακοβουλοι...ξερω ειναι πολλα αλλα δεν αστειευομαι οποτε με βαση αυτα ισως γιαυτο να ειχα τετοια συμπεριφορα καταλαβες; αυτο εννοουσα αλλα ισως να κανω και λαθος
25-06-2016, 19:25 #9753
- Join Date
- Aug 2015
- Posts
- 4,692
"Make sure your worst enemy isn't you"
25-06-2016, 19:28 #9754WhyAlwaysMe?GuestΕγώ να το εμπεδώσω,αλλά και αυτοί να εμπεδώσουν ότι επιμένοντας σε κάτι που δεν θα μου αρέσει,αλλά θα με κάνει χειρότερα,δεν βοηθάνε,αλλά το ακριβώς αντίθετο.
Και λένε ότι η ομορφιά είναι υποκειμενική,αλλά να πάω με κάτι που αντικειμενικά θα είναι μέτριο ή άσχημο.Πως το εξηγείς αυτό?
Όπως διαπιστώνεις,μερικοί εδώ μέσα είναι ανάξιοι να βοηθήσουν άλλους!
25-06-2016, 19:35 #9755
- Join Date
- Aug 2015
- Posts
- 4,692
Φιλε γουαι, το μυαλο μου ειναι καπως αυτη την στιγμη. Δεν μπορω καθολου να καταλαβω το νοημα υποκ. αντικ. ομορφο. μιας και σου εξηγησα οτι ειχα ανεκαθεν κουλα γουστα. Συν τοις Αλλοις δεν προσεχα ποτε κοιλιακους κτλ. Αρα δεν ειμαι το καταλληλο ατομο να κανεις αυτο το διαλογο. Οσον αφορα το τι διαβαζεις ετσι ειναι η ζωη ειμαστε υποχρεωμενοι να λεμε και να ακουμε, ακομα και αυτα που μισουμε. Αλλοι δεν εχουν καν τις αισθησεις τους. Τεσπα.
Τωρα τα παραπονα σου στην συνεδρια ολα να τα λες. Διαφορετικα ανοιξε ενα νημα και γραψε ποσο πικραθηκες απο αυτα που διαβαζες δε σου λεω πες μελη να γινουμε εδω κακος χαμος... ελεος δλδ. αν θελεις γραψτα να βγουν απο μεσα σου σε δικο σου θρεντ."Make sure your worst enemy isn't you"
25-06-2016, 19:39 #9756WhyAlwaysMe?Guest
25-06-2016, 19:43 #9757
- Join Date
- Feb 2015
- Posts
- 1,040
αυτα εμφανιστηκαν αφου εκοψα η μανα μου δεν ξερει κατι απλα μια μερα με ειδε που γυρισα σπιτι με μελανιες στο κεφαλι και κομενο αυτι απο το ξυλο και εκλαιγε...οσον αφορα την δυσφορια αστο con φαντασου να χεις 10πλασια ταχυτητα σκεψης απο το νορμαλ και ολα να ναι παρανοιες γιαυτο λεω απο την τρελα αυτη ισως επαιξα ξυλικια και εριξα μαχαιριες ναι ειχα συνειδηση οταν το κανα αλλα δεν ειναι απιθανο ολα αυτα να με κανανε ευερεθιστο και επιθετικο και ξαναλεω ισως να κανω λαθος ισως εκτος απο ψυχωση να υπαρχει και κατι αλλο αντικοινωνικη δεν ξερω παραβατικη συμπεριφορα ειχα και οταν επινα αλλα τοτε εκλεβα και χειριζομουν γιατι ειχα αναγκη τεσπα
να σου πω ολο για μενα λεμε πες και εσυ τι φαση παιζει με σενα γιατι δεν εχω πολυκαταλαβει
25-06-2016, 19:44 #9758
- Join Date
- Aug 2015
- Posts
- 4,692
Με ξενερωνουν οσοι δεν με διεγειρουν εγκεφαλικά. Ετσι ειμαι. Μπορει διπλα μου να ναι ενα κορμι κορμαρα - να μου πει ενα γεια και μια φραση να ξενερωσω. απλα. Ενω οι 20 κοπελες να χουν πεσει δλδ κατω και να προσκυνανε.
Θαυμαζω το προσεγμενο αλλά ξανα λεω δεν εδινα γενικως βαρυτητα στο εξωφυλλο. Ειμαι εγω ετσι. Ουτε καλο ουτε κακο το λες. Απλα ετσι ειμαι."Make sure your worst enemy isn't you"
25-06-2016, 19:44 #9759WhyAlwaysMe?Guest
25-06-2016, 19:46 #9760
- Join Date
- Feb 2015
- Posts
- 1,040
25-06-2016, 19:48 #9761WhyAlwaysMe?Guest
25-06-2016, 19:49 #9762
- Join Date
- Sep 2009
- Posts
- 23,451
Κάποιος έφαγε τηγανιά στο κεφάλι όταν ήταν μικρός γενικά το ατύχημα τον επηρέασε πολύ και δε μπορεί να σκεφτεί πλέον πάλι καλά που μπορεί και διαβάζει εγώ προτείνω να αλλάξει νικ και να λέγεται αξ από το αξιντεντ
Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))
25-06-2016, 19:49 #9763
- Join Date
- Aug 2015
- Posts
- 4,692
εγω ειμαι κλασσικο δειγμα κακοποιησης ψυχικης και σωματικης, με ρολο θυματος ( μπαλακι να ξεσπαμε μωρε σιγα ) αλλα και ενα αλλο πιο τσαμπουκαλεμενο, γονιδιακη προδιαθεση για ψυχικες νοσους φουλ και εδω και χρονια κινουμαι στα ακρα. Νιωθω 2 ακρα. Για αυτο επεσα με τα μουτρα στη ψυχοθ. να ενωσω τα ακρα μου. δε ξερω τι θα γινει. παλευω με το να μην ενδιδω στο ποτο για να μη νιωθω - προσπαθω να αφησω πισω ολα τα ασχημα ψυχικα σκηνικα, αναγνωριζω οτι ειμαι λιγο ζαβη και οτι πρεπει να πιασω δουλεια κ να αφησω λιγο στην ακρη τα ψυχολογικα. Οσο καιρο περναγα χαλια ( διαταραχη αγχους χωρις αγωγη 1 χρονο με αγωγη αλλα 2 καθε μερα δλδ κρισεις πανικου αυπνιες τρεμουλα πνιξιματα στον υπνο, ασταθεια κτλ ) δεν σταματησα τιποτα - ημουν λειτουργικη επειδη με πιεζα να ειμαι αλλα καθε μερα ηταν μια κολαση. Απλα επειδη ανεπτυξα την λογικη μου πλευρα οι ψυχιατροι με θεωρουν πολυ νορμαλ. Μετα περασα μειζοναρα καταθλιψαρα εκει ειχα αλλα συμπτωματα.
ΑΚΡΑ το ενα μου λεει ζησε με παθος το αλλο μου λεει ψοοοοφα να τελειωνεις. αυτοκαταστροφικη για χρονια. ολα αυτα νομιζα οτι εγω τα προκαλεσα. τελικα ομως ολα απο καπου ξεκινανε και εχω στρωθει στο να μαζεψω καποιες τασεις μου. Εδω να τονισω οτι δεν κλαιγομαι και ναι εχω δουλεψει και να εχω φαει φτωχεια αλλά αυτα τα αφηνω στην ακρη. Ο πυρηνας ειναι οτι ποτε δεν ημουν καλα μεσα μου. Αφου ζουσα με αρρωστο γονεα."Make sure your worst enemy isn't you"
25-06-2016, 19:50 #9764
25-06-2016, 19:54 #9765
- Join Date
- Sep 2009
- Posts
- 23,451
Προσπάθησε να μην χαλάς όλα τα θέματα δεν ήρθες για βοήθεια επίτηδες το κάνεις κάνει μπαμ
Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))
Similar Threads
-
Τι σκεφτεστε οταν πατε για υπνο;
By Μητσάκος in forum Συζητήσεις Ψυχολογικού ΕνδιαφέροντοςReplies: 19Last Post: 06-08-2017, 20:04 -
Τι σκέφτεστε;
By whitecandle in forum Συζητήσεις Ψυχολογικού ΕνδιαφέροντοςReplies: 22966Last Post: 12-01-2015, 13:52 -
Πόσες φορές το σκέφτεστε το ίδιο πράγμα
By mr bubbles in forum Ψυχαναγκασμοί - Ιδεοψυχαναγκαστική ΔιαταραχήReplies: 16Last Post: 05-05-2013, 15:08 -
Σκεφτεστε πολυ την καθε σας κινηση?
By keep_walking in forum Ψυχώσεις & ΣχιζοφρένειαReplies: 30Last Post: 22-08-2008, 04:49
Παιδί με λουρί;;;; Έχω δικαίωμα να αντιδράσω;
13-07-2025, 22:26 in Με καφέ και συμπάθεια....