ΤΙ ΣΚΕΦΤΕΣΤΕ ; - Page 656
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 656 of 1380 FirstFirst ... 1565566066466546556566576586667067561156 ... LastLast
Results 9,826 to 9,840 of 20693
    Senior Member
    http://www.zougla.gr/politismos/arti...al-ev-zin-2016

Το δημοσιευω , προς πιθανους ενδιαφερομενους Αθηναιους , εκθεση/φεστιβαλ ' ΕΥ ΖΗΝ ' , μονον σημερα , στο Γκαζι ......

Senior Member
    Quote Originally Posted by WhyAlwaysMe? View Post
    Πολύ μίσος,ε?
    Ενώ μερικοί είστε άγιοι...
    Πολλες φορες νομιζουμε οτι ζωη μας μας πδδηγει στην τρελα αλλες φορες στην αγιοσυνη τον ιδιο δρομο ακολουθουμε και για τα δυο μην ξεχνας οτι πολλοι " τρελοι" ειναι αγιοι
    Εαν κοιταξεις την αβυσσο για πολυ ωρα στο τελος η αβυσσος θα κοιταξει εσενα

WhyAlwaysMe?
    Guest
    Quote Originally Posted by arntaben View Post
    Πολλες φορες νομιζουμε οτι ζωη μας μας πδδηγει στην τρελα αλλες φορες στην αγιοσυνη τον ιδιο δρομο ακολουθουμε και για τα δυο μην ξεχνας οτι πολλοι " τρελοι" ειναι αγιοι
    Έχεις σκεφτεί ότι ο τρόπος που μπορεί να γράψω μερικές φορές,μπορεί να είναι η άμυνα μου απέναντι σε σχόλια μερικών;Ότι μπορεί να υπερασπίζομαι τον εαυτό μου,εστω και με λάθος τρόπο,όταν κάποιοι εδώ θελουν να με αποτρέψουν από αυτό που θέλω;
    Κανεις μας δεν είναι άγιος εδώ μέσα.

Senior Member

Σκέφτομαι αυτό το συμπαθέστατο πτηνό...

Όχι ψημένο κι ας είναι ώρα φαγητού...
    Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...

WhyAlwaysMe?
    Guest
    Quote Originally Posted by Κύκνος View Post

Σκέφτομαι αυτό το συμπαθέστατο πτηνό...

Όχι ψημένο κι ας είναι ώρα φαγητού...
    Καλύτερα να μην ασχοληθώ με τις μπηχτές που πετάς και ας μην χαλάσω τη διάθεση μου............

Senior Member
    Καλύτερα να μην ασχοληθώ με τις μπηχτές που πετάς και ας μην χαλάσω τη διάθεση μου............
    Δεν γυρίζει ο κόσμος γύρω σου...θα μου πεις και τι θα σκέφτομαι τώρα;

Καλά σου είπαν χθες "όποιος έχει τη μύγα μυγιάζεται"...κοίτα ρε που δεν μπορώ να σκεφτώ ούτε άλλα πουλιά σαν κι εμένα γιατί θίγεται ο why...
    Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...

Senior Member
    Έχεις σκεφτεί ότι ο τρόπος που μπορεί να γράψω μερικές φορές,μπορεί να είναι η άμυνα μου απέναντι σε σχόλια μερικών;Ότι μπορεί να υπερασπίζομαι τον εαυτό μου,εστω και με λάθος τρόπο,όταν κάποιοι εδώ θελουν να με αποτρέψουν από αυτό που θέλω;
    Κανεις μας δεν είναι άγιος εδώ μέσα.
    Αυτο προσπαθουμε να σου εξηγησουμε δεν χρειαζετε να κανεις αμυνα ουτε επιθεση εδω μεσα και επισεις ξερω οτι θες να βρεις ομορφη ωστε να εχεις την ιδια αμυνα και εξω
    Εαν κοιταξεις την αβυσσο για πολυ ωρα στο τελος η αβυσσος θα κοιταξει εσενα

WhyAlwaysMe?
    Guest
    Quote Originally Posted by arntaben View Post
    Αυτο προσπαθουμε να σου εξηγησουμε δεν χρειαζετε να κανεις αμυνα ουτε επιθεση εδω μεσα και επισεις ξερω οτι θες να βρεις ομορφη ωστε να εχεις την ιδια αμυνα και εξω
    Για εξήγησε μου και το εξής:
    Η ψυχολόγος μου μου είπε πως δεν ζητώ κάτι παράλογο,βάσει εμφάνισης μου....
    Πως σου φαίνεται?

Senior Member
    εκτος απο την ελειψη ενσυναισθησης ελειψης ενοχων και αρσης αναστολων εδω και μερικα χρονια ταλαιπωρουμαι με παραληρηματα σε μεγαλο βαθμο πριν ξεκινησω την αγωγη για 3η φορα ειχα 7-8 παραληρηματα αυτο που θελω να ρωτησω ειναι προς το τελος πριν ξεκινησω την αγωγη μου συνεβαινε το εξης πολυ συχνα εβλεπα στα προσωπα αγνωστων φατσες γνωστων μου καθαρα και πηγαινα να τους χαιρετησω και οταν εφτανα πολυ κοντα αλλαζε το πλανο...αυτο ειναι ψευδαισθηση η τιποτα;

Senior Member
    @kavkaz
    η οπτικη αλοιωση πραγματων κλπ λεγεται παραισθηση.
    μηπως εφταιγε η χρηση ουσιων πριν παρεις αγωγη? (διαβασα τωρα καπου που ελεγε οτι η χρονια χρηση δημιουργει παραισθησεις)
    μετα την εναρξη της αγωγης σου ξανασυνεβη αυτο?παιρνεις αντιψυχωτικο?
    Last edited by boo; 26-06-2016 at 18:18.
    είμαι ςοδοπανα ανθρωπος

favvel
    Guest
    έχω εδώ και μέρες που έχω κολλήσει με ένα παιχνίδι στο κινητό και αισθάνομαι μια έλξη συνέχεια να κοιτάω μια οθόνη είτε του κινητού είτε του υπολογιστή είτε της τηλεόρασης..
    το κακό είναι πως νιώθω πως έχει χειροτερέψει η κατάσταση της υγείας των ματιών μου δλδ αν δεν κοιτάω σε μια οθόνη και κοιτάω πχ το περιβάλλον γύρω μου,αλληθωρίζω!!και γίνεται συνέχεια αυτό..κάθε φορά που πάω να κοιτάξω έξω απ΄την οθόνη αλληθωρίζω..
    τώρα μάλλον μου έχει ανέβει ο αστιγματισμός μπορεί και η μυωπία..
    αλλά δε θέλω να πάω πάλι να αλλάξω τους βαθμούς στους φακούς γιατί όσο αυξάνονται οι βαθμοί τόσο συνηθίζει το μάτι να τεμπελιάζει και δε σταματάνε ποτέ να αυξάνονται οι βαθμοί..
    δλδ είμαι τόσο χρονών και ακόμα μου ανεβαίνει η μυωπία??(18 είμαι)

Senior Member
    Quote Originally Posted by kavkaz View Post
    εκτος απο την ελειψη ενσυναισθησης ελειψης ενοχων και αρσης αναστολων εδω και μερικα χρονια ταλαιπωρουμαι με παραληρηματα σε μεγαλο βαθμο πριν ξεκινησω την αγωγη για 3η φορα ειχα 7-8 παραληρηματα αυτο που θελω να ρωτησω ειναι προς το τελος πριν ξεκινησω την αγωγη μου συνεβαινε το εξης πολυ συχνα εβλεπα στα προσωπα αγνωστων φατσες γνωστων μου καθαρα και πηγαινα να τους χαιρετησω και οταν εφτανα πολυ κοντα αλλαζε το πλανο...αυτο ειναι ψευδαισθηση η τιποτα;
    Καβ είναι παραίσθηση ψευδαίσθηση είναι η κάμερα μέσα στο κεφάλι σου και τα άλλα όλα ψυχωτικα ένα προς ένα
    Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))

Quote Originally Posted by favvel View Post
    έχω εδώ και μέρες που έχω κολλήσει με ένα παιχνίδι στο κινητό και αισθάνομαι μια έλξη συνέχεια να κοιτάω μια οθόνη είτε του κινητού είτε του υπολογιστή είτε της τηλεόρασης..
    το κακό είναι πως νιώθω πως έχει χειροτερέψει η κατάσταση της υγείας των ματιών μου δλδ αν δεν κοιτάω σε μια οθόνη και κοιτάω πχ το περιβάλλον γύρω μου,αλληθωρίζω!!και γίνεται συνέχεια αυτό..κάθε φορά που πάω να κοιτάξω έξω απ΄την οθόνη αλληθωρίζω..
    τώρα μάλλον μου έχει ανέβει ο αστιγματισμός μπορεί και η μυωπία..
    αλλά δε θέλω να πάω πάλι να αλλάξω τους βαθμούς στους φακούς γιατί όσο αυξάνονται οι βαθμοί τόσο συνηθίζει το μάτι να τεμπελιάζει και δε σταματάνε ποτέ να αυξάνονται οι βαθμοί..
    δλδ είμαι τόσο χρονών και ακόμα μου ανεβαίνει η μυωπία??(18 είμαι)
    Να πας σε οφθαλμιατρο φαβελ, ειναι μυθος αυτα περι ηλικιας κτλ κ εμενα μ ανεβηκε μετα τα 18. Μη σε παραμελεις πλιζ.
    "Make sure your worst enemy isn't you"

Senior Member
    Quote Originally Posted by boo View Post
    @kavkaz
    η οπτικη αλοιωση πραγματων κλπ λεγεται παραισθηση.
    μηπως εφταιγε η χρηση ουσιων πριν παρεις αγωγη? (διαβασα τωρα καπου που ελεγε οτι η χρονια χρηση δημιουργει παραισθησεις)
    μετα την εναρξη της αγωγης σου ξανασυνεβη αυτο?παιρνεις αντιψυχωτικο?
    για να το ξανα πω τις ουσιες τις εχω κοψει εδω και ενα χρονο και παραπανω και δεν επερνα ψυχεδελικα οπιοειδη επερνα αυτα ολα που ειπα συνεβησαν μεχρι πριν απο λιγο καιρο ημουν καθαρος δηλαδη και με ολα αυτα τα ψυχωτικα ταλαιπωρουμαι 3-4χρονια...ναι πεενω ρισπερνταλ 3mg αλλα εχω κοψει την αγωγη 2φορες με τις υποτροπες τη μια χειροτερη απτην αλλη

favvel
    Guest
    C.C ναι πρέπει να πάω σε οφθαλμίατρο απλά δε θέλω πάλι να αλλάξω τους βαθμούς..
    γιατί όσο αλλάζω βαθμούς τόσο μεγαλώνει η μυωπία και ο αστιγματισμός..
    εν τω μεταξύ δεν είμαι 18 χαχαα κατά λάθος το'γραψα φαίνεται..28 είμαι..