ΤΙ ΣΚΕΦΤΕΣΤΕ ; - Page 659
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 659 of 1380 FirstFirst ... 1595596096496576586596606616697097591159 ... LastLast
Results 9,871 to 9,885 of 20693
    Senior Member
    ψυχιατρικα δεν ξερω τι ειναι αν και υποπτευομαι.
    ΦΙΛΟΣΟΦΙΚΑ παντως, ειναι που ισχυει, η αμφιβολια αυτη.
    χαχαχαχαχα
    εχεις ακουστα για την γατα του σρεντιγκερ?

η ΛΟΓΙΚΗ σου, δεν σου δινει καποια πειστικη απαντηση? πχ, αφου δεν εχει βρεθει πουθενα ζων ανθρωπος χωρις αυτα τα οργανα, δεν ειναι αρκετη αποδειξη για σενα, οτι υπαρχουν?
    αν δεις μια ακτινογραφια σου, θα πεισθεις οτι υπαρχουν η θα σκεφτεις οτι ειναι ασχετες σκιες?
    αν σου πει ενας χειρουργος οτι υπαρχουν, θα πεις οτι μπορει να σε δουλευει γιατι υπαρχει μια παγκοσμια συνομωσια να σε πεισουν οτι εχεις οργανα, ενω δενε χεις?

κι ας το παρουμε κι αναποδα. ΓΙΑΤΙ να μην εχεις οργανα? τι σου βαζει την υποψια αυτη?

Senior Member
    δεν ξερω δεν ειναι οργανωμενη σκεψη οπως π.χ. διαβαζουν τις σκεψεις μου και δεν το καταλαβαινουν γτ κανουν με υπολογιστες εκτροπη τις σκεψεις μου απο μυαλα αλλονων... ειναι απλη σκεψη ρε μηπως δεν εχω οργανα; και ειμαι στην αμφιβολια η ας πουμε μενπιανω να σκεφτομαι τι συμβαινει μεσα μου

Senior Member
    Quote Originally Posted by kavkaz View Post
    δεν ξερω δεν ειναι οργανωμενη σκεψη οπως π.χ. διαβαζουν τις σκεψεις μου και δεν το καταλαβαινουν γτ κανουν με υπολογιστες εκτροπη τις σκεψεις μου απο μυαλα αλλονων... ειναι απλη σκεψη ρε μηπως δεν εχω οργανα; και ειμαι στην αμφιβολια η ας πουμε μενπιανω να σκεφτομαι τι συμβαινει μεσα μου
    μηπως να διαβαζες ανατομια?
    εννοω, μηπως οφειλεται στην αγνοια?
    αν δεν ξερεις πως λειτουργει ο οργανισμος, ειναι λογικο, αλλα αν διαβασεις αντιλαμβανεσαι με την λογικη οτι δεν λειτουργει αλλιως το σωμα.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Remedy View Post
    μηπως να διαβαζες ανατομια?
    εννοω, μηπως οφειλεται στην αγνοια?
    αν δεν ξερεις πως λειτουργει ο οργανισμος, ειναι λογικο, αλλα αν διαβασεις αντιλαμβανεσαι με την λογικη οτι δεν λειτουργει αλλιως το σωμα.
    ειπα πουθενα οτι εχω αγνοια; ξερω απο ανατομια και εχω κανει και ενδοσκοπηση επειδη ηπαρ και σπληνας ηταν πρησμενα απλα ειμαι σε φαση που αν δεν μ δειξουν ζωντανα το συκωτι μου εχω αμφιβολιες επισης ακυρο αυτο που ειπες οι περισσοτεροι σε αγνοια ειναι και πιστευουν οτι εχουν οργανα

Senior Member
    Quote Originally Posted by kavkaz View Post
    ειπα πουθενα οτι εχω αγνοια; ξερω απο ανατομια και εχω κανει και ενδοσκοπηση επειδη ηπαρ και σπληνας ηταν πρησμενα απλα ειμαι σε φαση που αν δεν μ δειξουν ζωντανα το συκωτι μου εχω αμφιβολιες επισης ακυρο αυτο που ειπες οι περισσοτεροι σε αγνοια ειναι και πιστευουν οτι εχουν οργανα
    και πως ηταν πρησμενα, αν δεν υπαρχουν?
    μηπως απλα εισαι αργοσχολος και ομφαλοσκοπεις γιατι βαριεσαι?
    μηπως η δουλεια που σκεφτεσαι να κανεις, σταματησει αυτες τις ανουσιες σκεψεις?

Senior Member
    ισως και να σταματησουν δεν ειναι σκεψεις που μου προκαλουν δυσφορια απλα ημουν περιεργος γιαυτες δεν ειναι οπως τα παραληρηματα που ειχα οτι με κυνηγανε με ακολουθουν καμερες μικροφωνα σκεψεις κτλπ παντως σαν παραληρημα ειχα πριν την αγωγη και νομιζα οτι υπαρχει κατι ζωντανο μεσα στο κρανιο μου και με παρακολουθει ισως μια καμερα αυτες οι σκεψεις εχουν φυγει αν και ακομα νομιζω καποιες φορες οτι διαβαζουν τις σκεψεις μου επισης εχει μειωθει η ταχυτητα σκεψης και το μυαλο μου ξεκουραστηκε

Έχω αρχίσει να νοιώθω πολύ άσχημα απέναντι στην μάνα μου και σε μένα... ελπίζω αύριο να μπορέσω να ανοίξω ένα θέμα γι αυτό... Άσχετα με το πόσο κακή ή καλή είναι η μάνα μου η συμπεριφορά μου δεν είναι υπευθυνου ενηλίκου ατόμου... έχω αρχίσει να βουλιάζω πάλι και για να ξεκόλλησω πρέπει να κάνω άλμα όχι βήμα.
    Να πηδιέστε σαν τους σκύλους ξέρετε, να αγαπάτε σαν αυτούς ούτε λόγος.

Senior Member
    αυτες τις μερες δεν πολυ μπαινω φορουμ εχω πνιγει λιγο απ τις ευθυνες.....
    εχω βρει δουλεια σε περιπτερο παω κανω καθε μερα εκπαιδευση 5-6ωρες και δουλευω κανονικα κυριακη ξεκιναω κανονικα βαρδυα επισης κανονιζω κατι με εφοριες με τον αδερφο μου και με δικηγορους για αρχη και στονμελλον εχω αλλα τρεξιματα απο δικαστηρια και μηνυσεις για διπλωματα ναρκωτικα και μια μηνυση για ξυλο φετος τον φεβρουαριο οταν ημουν σε παραληρημα επισης ασχολουμαι με την μανα μ π χει θεματα υγειας και δεν θελει να κανει κατι γιαυτο....συνεπως τρεχω ολη μερα
    οχι και ασχημα για πρωην ναρκομανη ψυχωτικο με αντικοινωνικες παρβατικες συμπεριφορες

Senior Member
    Σκέφτομαι πως είμαι πολύ περήφανη που ο γιος μου πέρασε στη σχολή που ήθελε και θ ασχοληθεί με αυτό που αγαπά.

Σκέφτομαι πως αν φύγει από το σπίτι (πολύ πιθανό, γιατί δύσκολα να πιάσει την εδώ βάση) θα του κάνει καλό, θα ανεξαρτητοποιηθεί.. δεν τον θέλω κρεμασμένο απ τα φουστάνια μου.

Σκέφτομαι όμως πως ΘΑ ΜΟΥ ΛΕΙΨΕΙΙΙΙ

Καλο μηνα, δυναμη, υγεια, κουραγια για ολους μας. Εντος εκτος κτλ.
    Νιωθω θλιψη αλλα οχι σε βαθμο που θα μου θολωσει την κριση. Νιωθω οργη αλλα οχι σε βαθμο να την εκτονωσω σε καποιον διχως να φταιει. Νιωθω οτι πρεπει να αναλαβω τ ω ρ α τον εαυτο μου παλι και να μην μεινω βαλτωμενη απο τον πονο και τη μιζερια. Στη κοντρα γαμωτο... στη κοντρα !
    "Make sure your worst enemy isn't you"

Quote Originally Posted by imagine View Post
    Σκέφτομαι πως είμαι πολύ περήφανη που ο γιος μου πέρασε στη σχολή που ήθελε και θ ασχοληθεί με αυτό που αγαπά.

Σκέφτομαι πως αν φύγει από το σπίτι (πολύ πιθανό, γιατί δύσκολα να πιάσει την εδώ βάση) θα του κάνει καλό, θα ανεξαρτητοποιηθεί.. δεν τον θέλω κρεμασμένο απ τα φουστάνια μου.

Σκέφτομαι όμως πως ΘΑ ΜΟΥ ΛΕΙΨΕΙΙΙΙ
    Γλυκια μανουλα !!! Ευχομαι ο αποχωρισμος να γινει ομαλα και εσυ να αντιμετωπισεις την ελλειψη του υιου με θετικο τροπο. Μπραβο για το παιδακι σου. Ο,τι καλυτερο !!!

Senior Member
    Quote Originally Posted by Constantly curious View Post
    Καλο μηνα, δυναμη, υγεια, κουραγια για ολους μας. Εντος εκτος κτλ.
    Νιωθω θλιψη αλλα οχι σε βαθμο που θα μου θολωσει την κριση. Νιωθω οργη αλλα οχι σε βαθμο να την εκτονωσω σε καποιον διχως να φταιει. Νιωθω οτι πρεπει να αναλαβω τ ω ρ α τον εαυτο μου παλι και να μην μεινω βαλτωμενη απο τον πονο και τη μιζερια. Στη κοντρα γαμωτο... στη κοντρα !
    Καλο μηνα , cc , εχεις μια κακη μερα φαινεται , μην κοντραρεις την κακη διαθεση , τοσο την ενδυναμωνεις , βεβαια τι σου λεω , τα ξερεις αυτα , αλλα σεμενα πιανει το να μην κοντραρω μια κακοδιαθετη μερα , την ανεχομαι απλως , ειμαι αρκετα αισιοδοξος για σενα , εισαι μαχητρια , αυτο ειναι το σημαντικοτερο ................σε σκεφτομαι συχνα cc , αληθεια , οχι οπως νομιζεις ισως , αλλα κι εγω συμπασχω .............

Καλο μηνα Μακ, κοντευω να κλεισω χρονο στο φορουμ. Δεν σκεφτομαι οτι σκεφτεσαι ισως κατι υποπτο γιατι στη τελικη εχεις αγωνιστει για τον δικο σου εαυτο, εχεις ζησει τα δικα σου λαθη, χτυπηματα κ στο φορουμ μιλας οπως νιωθεις. Εμενα δεν με εχεις προσβαλει και δεν με κομπλαρε ποτέ οτι δηλωνεις ανετος οικονομικα. Ηξερα κοσμο πολυ ανετο οικονομικα αλλα πολυ δυστυχη. Δε μου λεει κατι. Ναι ειναι δυσκολες μερες αλλά δεν εχω αλλη λυση περα απο το να σταθω. Πεφτω ξανα σηκωνομαι αλλά λεω - -ε- οχι... τοση διαδρομη δεν θα παει στραφι. Εγω θα με αναλαβω, εγω θα με σωσω και οτι γινει.

Senior Member
    Δεν εχω την προθεση , αγαπητη cc να κομπλαρω καποιον , καμμια φορα μου ξεφευγουν μερικες χαζομαρες σχετικα με την οικ. μου ανεση , και μετα ντρεπομαι , ουτε θελω να προσβαλλω καλοπροαιρετα παιδια , οπως εσυ ............ οντως , εχω κανει λαθη πολλα στη ζωη μου , ανθρωπινο ειναι ....... το ξερω οτι προσπαθεις σκληρα , κι εγω το ιδιο , επιμονη και παλι επιμονη , και υπομονη φυσικα , η εκβαση της μαχης για μενα ειναι δεδομενη , τον χρονο δεν ξερω ....................... εχεις την αγαπη μου , cc ..... ξερω οτι εχεις περασει ζορικες καταστασεις , και συνεχιζεις να περνας , αλλα δεν εισαι ο τυπος που θα το βαλει κατω ........... αυτα τα γραφω , για να τα διαβαζω κι ο ιδιος ............ενννοειται ...

Γαμωτο αν πιστευαμε και διναμε στην πραξη την καλοσυνη και την αναγνωριση που ισως δινουμε σε αλλες ψυχες ισως να χαμε γλιτωσει απο καποια λαθη, βασανα. Αλλά τι να λεμε... εδω ειδικοι και σηκωνουν χερι ποδι κ μπερδευονται με τον ανθρωπο που παει ως πελατης, φαντασου λοιπον εμεις οι ιδιοι να προσπαθουμε να αυτο διαγνωστουμε, σωθουμε, μπλα μπλα.

Σε ευχαριστω για τον Καλό σου τον Λόγο. Θελω να ξανα πιστεψω οτι υπαρχουν και καλοι ανθρωποι και οχι μονο τερατακια.