ΤΙ ΣΚΕΦΤΕΣΤΕ ; - Page 664
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 664 of 1380 FirstFirst ... 1645646146546626636646656666747147641164 ... LastLast
Results 9,946 to 9,960 of 20693
    Banned
    Quote Originally Posted by Mελίνa View Post
    Πολυ ρεαλιστικα οσα λες Ιωαννη2.. και οχι μονο το καλοκαιρι, οποιαδηποτε περιοδος διακοπως ή γιορτη ειναι περιοδοι υποτροπων ή που σου βγαινουν ολα τα αρνητικα στην επιφανεια, σκεψεις και συναισθηματα, βλεπεις τους αλλους να κανουν διακοπες, να πανε ταξιδια, να μαζευονται στα σπιτια με οικογενειες και φιλους, να περνουν εστω τυπικα καλα με εξοδους, ποτα, φαγητα, γλεντια, και εσυ μονος/η...

Ταξιδι μονη μου δεν εχω τολμησει ποτε να κανω, αν και το σκεφτηκα ελλειψει ατομων κατα καιρους. Αλλα με φοβιζει να σου πω την αληθεια, τι θα παω να κανω μονη μου; Με ποιον θα μοιραστω το τραπεζι, το δωματιο, τις βολτες; Σκεφτηκα και την λυση οργανωμενων με γκρουπ ταξιδιων, καθως εχω δει σε γκρουπ που εχω παει κατα καιρους ταξιδι αντρες και γυναικες μονους τους, αλλα και αυτο με τρομαζει. Εσυ το εχεις σκεφτει με γκρουπ;

Και υπαρχουν και αλλοι, αντρες και γυναικες, που δεν δισταζουν να πανε εντελως μονοι τους οπουδηποτε, εξωτερικο ή νησι εδω περα και βρισκουν εκει παρεα. Τους ζηλευω να σου πω την αληθεια. Εγω σε κανεναν ανωμαλο θα επεφτα αν τολμουσα να το κανω αυτο, τι αλλο θα τραβουσα;
    Eτσι ακριβώς δε λέει μόνος να πας διακοπές.Εγώ το έχω σκεφτεί σε γκρουπ αλλά δεν το κάνω γιατί πάλι μόνος θα είμαι αφού συνήθως δε μιλάω πρώτος στους άλλους και γενικά δεν το έχω και πολύ με τις κοινωνικές συναναστροφές.Πρέπει να γνωρίζω αρκετά καλά κάποιον για να μπορέσω να ανοιχτώ και να συμμετέχω στην όποια συζήτηση

Senior Member
    Quote Originally Posted by admforall View Post
    Eτσι ακριβώς δε λέει μόνος να πας διακοπές.Εγώ το έχω σκεφτεί σε γκρουπ αλλά δεν το κάνω γιατί πάλι μόνος θα είμαι αφού συνήθως δε μιλάω πρώτος στους άλλους και γενικά δεν το έχω και πολύ με τις κοινωνικές συναναστροφές.Πρέπει να γνωρίζω αρκετά καλά κάποιον για να μπορέσω να ανοιχτώ και να συμμετέχω στην όποια συζήτηση
    Εγω ειχα δημιουργησει φιλιες μεσα σε τετοια γκρουπ και μαλιστα μια φιλια κατεληξε και σε σχεση αλλα δεν ημουν μονη μου. Εννοω ειχα παει με το γκρουπ με μια φιλη μου μαζι. Αν ημουν μονη μου θα ντρεπομουν και θα κατεληγα να κρυβομαι στην θεση μου και να μην τραβαω την προσοχη, ασε που πιστευω οτι ολοι θα με κοιταζαν σαν το καημενο που πηγε μονο του... Και οσο να'ναι τις γυναικες τις κρινουν πιο πολυ απο τους αντρες.

Banned
    Και εγώ ντρέπομαι να χωθώ σε κάποια παρέα έτσι στο ξεκάρφωτο και θα καθόμουν μόνος μου σε μια γωνίτσα,περιμένοντας να με "παίξουν" και μένα...
    Αν ημουν μονη μου θα ντρεπομουν και θα κατεληγα να κρυβομαι στην θεση μου και να μην τραβαω την προσοχη, ασε που πιστευω οτι ολοι θα με κοιταζαν σαν το καημενο που πηγε μονο του...
    Α γεια σου.Αυτό ακριβώς θεωρώ και εγώ ότι θα σκέφτονται για μένα αν πάω μόνος μου και ξενερώνω.

Senior Member
    Και εγώ ντρέπομαι να χωθώ σε κάποια παρέα έτσι στο ξεκάρφωτο και θα καθόμουν μόνος μου σε μια γωνίτσα,περιμένοντας να με "παίξουν" και μένα...

Α γεια σου.Αυτό ακριβώς θεωρώ και εγώ ότι θα σκέφτονται για μένα αν πάω μόνος μου και ξενερώνω.
    Τωρα καποιος αλλος θα ελεγε οτι πολλη σημασια δινουμε στην γνωμη των αλλων... Και το αλλο που ειχα διαβασει, οτι οσο εσυ σκεφτεσαι τι να σκεφτονται οι αλλοι για σενα, το ιδιο ακριβως σκεφτονται κι εκεινοι, δηλαδη τι σκεφτεσαι εσυ γι'αυτους...
    Θα ηθελα να το πιστεψω, αλλα βλεποντας το πώς κρινει και κατακρινει ο κοσμος τους αλλους.. Βεβαια για να μην κοιταξει ο καθενας την δικη του καμπουρα το κανει, αλλα τεσπα.. Εγω δεν θα τολμουσα και παλι. Εχει τυχει σε καφε να κατσω μονη για να καλυψω ενα κενο που ειχα 2-3 φορες και δεν αντεχα να κοβω βολτες, αλλα παλι ασχημα ενιωθα. Αν και ειχα βιβλιο μαζι μου ή μιλαγα στο κινητο. Παντως βλεπω κοσμο μονο του και αντρες και γυναικες σε καφε και απορω πού το βρισκουν το θαρρος και τους χαιρομαι οταν μπορουν και το κανουν χωρις να κωλωνουν.

Σε ταξιδια που εχω κανει με γκρουπ θυμαμαι σε ενα μια γυναικα μονη της, καπου στα 30-35, ε εκεινη την ειχαν ολη την ωρα μαζι τους ο οδηγος και ο ξεναγος στο υπολοιπο ταξιδι, δεν την αφησαν καθολου μονη της... Και φυσικα απο τα αλλα ατομα του γκρουπ ακουγονταν διαφορα, οτι την πηδ@νε και τετοια... Αλοιμονο...
    Και εναν αντρα σε αλλο ταξιδι με γκρουπ μονο του, αλλα αυτος πρεπει να ηταν αντικοινωνικος γιατι διαρκως ειχε υφακι και μουτρα και ακομα και να του μιλουσαμε ουτε να μας φτυσει δε γυρναγε. Και δεν εννοω οτι του πιασαμε κουβεντα να τον ενοχλησουμε, αλλα τα κλασικα που λες με τα ατομα του γκρουπ στη διαρκεια του ταξιδιου, καλημερα, καλησπερα, συγνωμη αν πατησεις καποιον, και μια φορα του ζητησαμε και αν ακουσε τι ειχε πει ο ξεναγος σχετικα με τα διαβατηρια επειδη στεκοταν αυτος ακριβως διπλα μας... ε ουτε γυρισε να μας κοιταξει, απλα εφυγε. Αυτος προφανως ηθελε να ειναι μονος του και ειχε περασει και στο αλλο ακρο της αντικοινωνικοτητας και της αγενειας.

Banned
    Τωρα καποιος αλλος θα ελεγε οτι πολλη σημασια δινουμε στην γνωμη των αλλων... Και το αλλο που ειχα διαβασει, οτι οσο εσυ σκεφτεσαι τι να σκεφτονται οι αλλοι για σενα, το ιδιο ακριβως σκεφτονται κι εκεινοι, δηλαδη τι σκεφτεσαι εσυ γι'αυτους...
    Θα ηθελα να το πιστεψω, αλλα βλεποντας το πώς κρινει και κατακρινει ο κοσμος τους αλλους.. Βεβαια για να μην κοιταξει ο καθενας την δικη του καμπουρα το κανει, αλλα τεσπα.. Εγω δεν θα τολμουσα και παλι. Εχει τυχει σε καφε να κατσω μονη για να καλυψω ενα κενο που ειχα 2-3 φορες και δεν αντεχα να κοβω βολτες, αλλα παλι ασχημα ενιωθα. Αν και ειχα βιβλιο μαζι μου ή μιλαγα στο κινητο. Παντως βλεπω κοσμο μονο του και αντρες και γυναικες σε καφε και απορω πού το βρισκουν το θαρρος και τους χαιρομαι οταν μπορουν και το κανουν χωρις να κωλωνουν.

Σε ταξιδια που εχω κανει με γκρουπ θυμαμαι σε ενα μια γυναικα μονη της, καπου στα 30-35, ε εκεινη την ειχαν ολη την ωρα μαζι τους ο οδηγος και ο ξεναγος στο υπολοιπο ταξιδι, δεν την αφησαν καθολου μονη της... Και φυσικα απο τα αλλα ατομα του γκρουπ ακουγονταν διαφορα, οτι την πηδ@νε και τετοια... Αλοιμονο...
    Και εναν αντρα σε αλλο ταξιδι με γκρουπ μονο του, αλλα αυτος πρεπει να ηταν αντικοινωνικος γιατι διαρκως ειχε υφακι και μουτρα και ακομα και να του μιλουσαμε ουτε να μας φτυσει δε γυρναγε. Και δεν εννοω οτι του πιασαμε κουβεντα να τον ενοχλησουμε, αλλα τα κλασικα που λες με τα ατομα του γκρουπ στη διαρκεια του ταξιδιου, καλημερα, καλησπερα, συγνωμη αν πατησεις καποιον, και μια φορα του ζητησαμε και αν ακουσε τι ειχε πει ο ξεναγος σχετικα με τα διαβατηρια επειδη στεκοταν αυτος ακριβως διπλα μας... ε ουτε γυρισε να μας κοιταξει, απλα εφυγε. Αυτος προφανως ηθελε να ειναι μονος του και ειχε περασει και στο αλλο ακρο της αντικοινωνικοτητας και της αγενειας.
    Όχι δεν είναι ότι σε κρίνουν , είναι οίκτος αυτός και προφανώς δεν γουστάρουμε τον οίκτο των άλλων με ότι συνεπάγεται αυτό....

Quote Originally Posted by deep View Post
    Δεν πειράζει που δε σου 'ρθε η ζαριά
    τζογάρισες στο όνειρο κι είσαι έτοιμος για όλα. Το λέει κι ένα τραγούδι που μας μάθαιναν παλιά…. Ο χαμένος τα παίρνει όλα.

Υπέροχοι στίχοι αλλά οι πιο πάνω μου' χαν μείνει από παλιά, για να αντέχω και να παρηγοριέμαι. Ευχαριστώ που μου τους ξαναθύμισες.
    Παρακαλω, μου κανει συντροφια στο ταξιδι της μνημης κ μ δινει ελπιδα...τοσα χρονια τοσοι αγωνες κ στο τελος - .Το ξες πως είναι κερδισμένος τελικά
    όποιος χαμογελάει μπροστά στην καρμανιόλα.............. Ε ΝΑΙ.
    "Make sure your worst enemy isn't you"

Senior Member
    Quote Originally Posted by cube View Post
    Όχι δεν είναι ότι σε κρίνουν , είναι οίκτος αυτός και προφανώς δεν γουστάρουμε τον οίκτο των άλλων με ότι συνεπάγεται αυτό....
    Αααα , εδω συμφωνουμε , καλυτερα να σε φοβουνται , παρα να σε λυπουνται ...........δις Κιουμπ !

Banned
    εγώ δεν είμαι τόσο αντικοινωνικός απλά έχω ένα θέμα στο πως να ξεκινήσω την κουβέντα με τους άλλους.και επίσης μου έχουν πει ότι η φάτσα μου προδιαθέτει τους άλλους αρνητικά ότι δηλαδή δεν θέλω "πολλά-πολλά" αλλά εγώ δεν το κάνω επίτηδες.Μου έχουν πει ότι η φάτσα μου είναι κάπως έτσι :Ρ

Banned
    εγώ δεν είμαι τόσο αντικοινωνικός απλά έχω ένα θέμα στο πως να ξεκινήσω την κουβέντα με τους άλλους.και επίσης μου έχουν πει ότι η φάτσα μου προδιαθέτει τους άλλους αρνητικά ότι δηλαδή δεν θέλω "πολλά-πολλά" αλλά εγώ δεν το κάνω επίτηδες.Μου έχουν πει ότι η φάτσα μου είναι κάπως έτσι :Ρ
    Όντως οι φάτσες είναι παραπλανητικές για την αρχή μόνο, μπορεί πχ να φαίνεσαι βαρύς και ασήκωτος στη φάτσα αλλά μόλις μιλήσεις να τους φύγει αυτή η εντύπωση...Εγώ αυτό το βγάζω στη συμπεριφορά μου και όχι στη φάτσα...νομίζω ότι είναι χειρότερο...βέβαια και μια '' φαινομενικά απρόθυμη φάτσα'' δυσκολεύει τον άλλον να σου ξεκινήσει την κουβέντα....και τα δύο χειρότερα είναι ξέρω γω ...αλλά υπάρχουν και χειρότερα

Senior Member
    Δεν μπορώ να την φανταστώ σ' ανθρώπινη μορφή αλλά το γατόνι είναι πανέμορφο! ♥
    Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...

Senior Member
    Αχαχαχαχαχαχα
    ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ
    Οποιος και να στο ειπε αυτο ειναι θεουλης!!! Ευχαριστησε τον εκ μερους μου που με εκανε να αλλαξω συκωτι απο τα γελια πανω στην μαυριλα μου!
    Καλα αμα ησουν ετσι στην φατσα πιστευω πως θα σε πλησιαζαν με ψαροκοκαλα και κροκετες για γουτσου γουτσου :Ρ
    χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχ εχω λιωσει λεμε!

Banned
    Κροκέτες και ψαροκοκαλα δεν τρώω αλλά αμα θέλεις στείλε μου κανα πιτογυρο :Ρ

Banned
    Σκέφτομαι ότι υπερεκτιμησα τις δυνατότητες μου.Ειπα να πάω μερικές ημέρες διακοπές μόνος μου,εκλεισα ξενοδοχείο αλλά τελικά διαπιστωνω ότι δεν είμαι σε ψυχολογική φάση να τριγυρνω μόνος μου έστω και αν μου αρέσει πολύ αυτό το μέρος.Και τώρα είναι αργά και δεν μπορώ να ακυρωσω την κράτηση και να πάρω πίσω τα χρήματα μου.Ας είναι όμως.. θα σκεφτώ θετικα.οτι πχ επαθα ένα μικροατυχημα και δε μπορώ να πάω..

Senior Member
    Σκέφτομαι ότι υπερεκτιμησα τις δυνατότητες μου.Ειπα να πάω μερικές ημέρες διακοπές μόνος μου,εκλεισα ξενοδοχείο αλλά τελικά διαπιστωνω ότι δεν είμαι σε ψυχολογική φάση να τριγυρνω μόνος μου έστω και αν μου αρέσει πολύ αυτό το μέρος.Και τώρα είναι αργά και δεν μπορώ να ακυρωσω την κράτηση και να πάρω πίσω τα χρήματα μου.Ας είναι όμως.. θα σκεφτώ θετικα.οτι πχ επαθα ένα μικροατυχημα και δε μπορώ να πάω..
    Εδωσες πολλά χρήματα ή μιλάμε για μικρή προκαταβολή; Γιατί αν είναι να τα χάσεις που θα τα χάσεις κάποια λεφτά θα έλεγα να πας για μία μέρα και άμα δεις ότι δεν σου αρέσει/δε τη παλευεις φευγεις...
    Ή παρε μας κι εμάς μαζί σου που δεν παίζει να παμε διακοπές αλλιώς φέτος χαχαχα
    Πλακιτσα... :P
    Κοίτα αν δεν αισθάνεσαι ωραία χεσ'το...ένα θα σου πω πάντως: έχω βρεθεί πρακτικά μόνη στην disneyland. Και έκανα όσα πιο πολλά τραινακια και δεν ξέρω κι εγώ τι μόνη. Στη γαμημενη ντισνευλαντ. Στο παρισι. Μόνη. Σ ξένη χωρα. Λολ. Ήταν κάπως ξενερωτα. Αλλά μπροστά σε αυτό το να αραξω σε μία πλαζ σε μία ωραία ελληνική παραλία με το βιβλιαράκι ή τη μουσικουλα μου μου φαίνεται όνειρο. Άμα έχεις και mb ίντερνετ στο κινητό ακόμα καλυτερα :P
    Καταλαβαίνω πάντως γιατί μπορεί να ρίχνει κάποιον ψυχολογικά το να είναι μόνος κάπου που ο κόσμος τσιλαρει με παρέα. Όταν ήμουν φρέσκο-χωρισμένη είχα βρεθεί σε παραλία μόνη μου και δίπλα ειχε μία οικογένεια με μικρά και ένας μπαμπάς έβαζε αντηλιακο στο γιο του. Νομίζω άρχισα να κλαίω όταν το ειδα :P

Απο θετικες σκέψεις σου έχω και δεύτερη πάντως άμα δε πας: πρώτον το βλέπεις οπως λες σαν μικρό ατύχημα που μπορεί να ειχες πάθει και δεύτερον δεν επαθες και τίποτα είσαι κομπλε υγιής αρτιμελής σπιτάκι σου. Οποτε κομπλε

Banned
    Θα έρθεις? :Ρ πάντως δεν είναι σε νησί.Οχι δεν είναι πολλά τα χρήματα και δε σκέφτομαι τόσο τα χρήματα όσο το γεγονός ότι πλησιάζοντας σε λίγα χρόνια την 4η δεκαετία της ζωής μου και δεν έχω καταφέρει να έχω την κοινωνικοποίηση του μέσου ανθρώπου της ηλικίας μου.Νιώθω δηλαδή μειονεκτικά απέναντι στους άλλους συνομιλήκους μου..Βλέπω τους "φίλους" μου αλλά και παλιούς γνωστούς μου στο fb να κάνουν check in ως σύνολο ή ζευγάρια και εγώ μόνος και αυτό με ξενερώνει..Οκ υπάρχουν και χειρότερα το ξέρω..πχ θα μπορούσα τόσα χρόνια να μην είχα δουλειά,να έπρεπε αναγκαστικά να μένω με γονείς και να παίρνω ακόμη χαρτζιλίκι απο αυτούς για να τα βγάλω πέρα αλλά πάλεψα όσο γινόταν και κατάφερα να ανεξαρτητοποιηθώ.Αλλά δε με παρηγορεί αυτό γιατί ξέρω ότι υπάρχουν και καλύτερα
    Τέλος η επόμενη λύση απο το να μείνω σπιτάκι μου είναι να πάω να μείνω στο πατρικό μου που με έχουν πρήξει οι γονείς μου να πάω αλλά εγώ το αποφεύγω γιατί δεν μπορώ την γκρίνια τους για το ότι δεν έφτασα στα επίπεδα που αυτοί ονειρεύτηκαν για μένα..Τελοσπάντων..Θα δω τι θα κάνω..Αλλά αυτή την στιγμή είναι 90/10 ως προς το να μην πάω τελικά.