ΤΙ ΣΚΕΦΤΕΣΤΕ ; - Page 668
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 668 of 1380 FirstFirst ... 1685686186586666676686696706787187681168 ... LastLast
Results 10,006 to 10,020 of 20693
    Senior Member
    Quote Originally Posted by deep View Post
    .. Αύριο π.χ σε άλλο θέμα μπορεί να έμπαινα και να σου απαντούσα σαν να είμασταν φιλαράκια. Ξέχνα το και συνεχίζουμε. Πρέπει να κοιμηθώ τώρα γαμώτο γιατί στις 6:30 έχω πρωινό ξύπνημα αλλά δεν μπορώ από το άγχος. Πάω τουλάχιστον να προσπαθήσω... Καληνύχτα παιδιά!!
    Το ξερω , ηταν της στιγμης , γι αυτο δυσκολα παρεξηγουμαι , εκτος και αν ειναι κατα συρροην επιθεσεις , που δεν ειναι η περιπτωση , οποτε , ναι , φιλαρακια , σιγα μην χαλασουμε την ζαχαρενια μας για μια στιγμη ανοησιας ..........ντιπ για ντιπ ( αστειο ) ....

Για μην κοιμασαι , δεν εισαι ηρεμη , κατι σου συμβαινει , ναλλαξεις ψυχολογο νομιζω .........εγω κοιμαμαι σαν ζωον ......και δεν πηγαινω σε ψυχολογο .....

Senior Member
    καλα σημερα τουτην την ωραια πρωια με παιρνει η φιλη μου τηλ και μου σκαει το θεικο οτι γουσταρει το αγορι μου και να μην την εμπιστευομαι αμα τυχει και συναντηθουμε ευτυχως που μενει και σε αλλη πολη δλδ.
    νταξει της λεω θα το χω υποψη μου. πω ρε φρικες πρωινιατικα
    Στου κουφου την πορτα, παρ' την πορτα και φυγε!

Senior Member
    Σκέφτομαι μήπως η ζωή κι η αξία της είναι υπερτιμημένες γενικά κι αναρωτιέμαι γιατί προκαλείται τόσος πανικός στα νοσοκομεία αν κάποιος προσπαθήσει να τη χάσει...αξίζει άραγε όλη αυτή η προσπάθεια για να κρατήσεις στη ζωή κάποιον που δεν τη θέλει; Δεν θα ήταν καλύτερα να ήταν νομιμοποιημένη η ευθανασία παντού;
    Εσείς τι λέτε για την τελευταία ερώτηση;
    Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...

Senior Member
    πολλες φορες λογω καταστασεων δεν εχουμε καθαρη κριση και οδηγουμαστε σε λαθος πραξεις.πολλες φορες χρειαζομαστε νομιζω χρονο να ξεπερασουμε καποια γεγονοτα τα οποια μπορει να μας λυγισαν και να μας οδηγησαν στο να θελουμε να τελειωσουμε τη ζωη μας
    είμαι ςοδοπανα ανθρωπος

Senior Member
    Quote Originally Posted by ftatl View Post
    καλα σημερα τουτην την ωραια πρωια με παιρνει η φιλη μου τηλ και μου σκαει το θεικο οτι γουσταρει το αγορι μου και να μην την εμπιστευομαι αμα τυχει και συναντηθουμε ευτυχως που μενει και σε αλλη πολη δλδ.
    νταξει της λεω θα το χω υποψη μου. πω ρε φρικες πρωινιατικα
    Πλακα σουκανε .......................

Senior Member
    Quote Originally Posted by Κύκνος View Post
    Σκέφτομαι μήπως η ζωή κι η αξία της είναι υπερτιμημένες γενικά κι αναρωτιέμαι γιατί προκαλείται τόσος πανικός στα νοσοκομεία αν κάποιος προσπαθήσει να τη χάσει...αξίζει άραγε όλη αυτή η προσπάθεια για να κρατήσεις στη ζωή κάποιον που δεν τη θέλει; Δεν θα ήταν καλύτερα να ήταν νομιμοποιημένη η ευθανασία παντού;
    Εγω συμφωνω για την ευθανασια , αλλα αμα ο αλλος δεν μπορει να κινηθει , αλλιως , υπαρχει τροπος εντελως ανωδυνου θανατου , να σταματησει η καρδια , μια ενεση με χ........................ .αμα το πω , θα το σβησει η διαχειρηση , οποτε , δεν μιλω ......
    Ο Σουμαχερ , ας πουμε δεν εχει ελπιδες ,αλλα ουτε επαφη με το περιβαλλον , δεν μπορεις να του κανεις ευθανασια χωρις να τον ρωτησεις , μπορεις ? οχι βεβαια ............το πιο απλο , πουκανε ενας φιλος μου το 83 , πηδηξε απο την ταρατσα , τραγικο , μου στοιχισε απιστευτα , ηταν 22 ετων , η παιρνεις ταυτοκινητο σου , και σκας σεναν τοιχο με 150 χλμ , η στα τσιμεντενια μπλοκα των διοδιων , ειναι πιο ευκολο να πεθανεις , παρα να ζησεις , και αυτοι που λενε , θα , θα , θα , ποτε δεν το κανουν , ο φιλος μου , αν και πολυ κοντινος , θα τον ελεγα και κολλητο , ουδεποτε ειχε εκφρασει το παραμικρο περι αυτοκτονιας ...................και ομως , μια πρωια , τοκανε , ακομα το θυμαμαι εντονα .......................................για 10 μηνες , μεπιαναν κρισεις πανικου ......

Senior Member
    Quote Originally Posted by Macgyver View Post
    Εγω συμφωνω για την ευθανασια , αλλα αμα ο αλλος δεν μπορει να κινηθει , αλλιως , υπαρχει τροπος εντελως ανωδυνου θανατου , να σταματησει η καρδια , μια ενεση με χ........................ .αμα το πω , θα το σβησει η διαχειρηση , οποτε , δεν μιλω ......
    Ο Σουμαχερ , ας πουμε δεν εχει ελπιδες ,αλλα ουτε επαφη με το περιβαλλον , δεν μπορεις να του κανεις ευθανασια χωρις να τον ρωτησεις , μπορεις ? οχι βεβαια ............το πιο απλο , πουκανε ενας φιλος μου το 83 , πηδηξε απο την ταρατσα , τραγικο , μου στοιχισε απιστευτα , ηταν 22 ετων , η παιρνεις ταυτοκινητο σου , και σκας σεναν τοιχο με 150 χλμ , η στα τσιμεντενια μπλοκα των διοδιων , ειναι πιο ευκολο να πεθανεις , παρα να ζησεις , και αυτοι που λενε , θα , θα , θα , ποτε δεν το κανουν , ο φιλος μου , αν και πολυ κοντινος , θα τον ελεγα και κολλητο , ουδεποτε ειχε εκφρασει το παραμικρο περι αυτοκτονιας ...................και ομως , μια πρωια , τοκανε , ακομα το θυμαμαι εντονα .......................................για 10 μηνες , μεπιαναν κρισεις πανικου ......
    Κατάλαβα για πια ουσία λες αλλά πρέπει να βρεθεί και κάποιος να δεχτεί να σου κάνει αυτή την ένεση και φυσικά να βρεθεί η ουσία που δεν νομίζω να είναι εύκολο...

Όσο για την ανακοίνωση και την μετατροπή της σε πράξη μην είσαι απόλυτος, υπάρχουν κι οι αποτυχημένες προσπάθειες που ήσουν σίγουρος ότι θα πετύχουν...πρόσβαση σε ταράτσα δεν έχουν όλοι, ξέρεις για πόσο καιρό έψαχνα τρόπο ν' ανέβω σε μία; Ούτε ξέρουν όλοι να οδηγούν, τα έχω σκεφτεί αυτά...
    Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...

Senior Member
    Quote Originally Posted by boo View Post
    πολλες φορες λογω καταστασεων δεν εχουμε καθαρη κριση και οδηγουμαστε σε λαθος πραξεις.πολλες φορες χρειαζομαστε νομιζω χρονο να ξεπερασουμε καποια γεγονοτα τα οποια μπορει να μας λυγισαν και να μας οδηγησαν στο να θελουμε να τελειωσουμε τη ζωη μας
    Σ' εμένα όμως αυτή η επιθυμία έχει εδραιωθεί για πολύ καιρό και δεν φεύγει...

Senior Member
    Ρε παιδιά,ολόκληρος χαμός έχει γίνει με τον Βέλιο και την ευθανασία...εσείς ακόμα μιλάτε για ενέσεις και αυτοκτονίες από ταράτσες;
    τς τς τς τί να πω................πού ζείτε!

Senior Member
    Πλακα σουκανε .......................
    δεν μου κανε πλακα μου μιλουσε σοβαρα ετσι μου πε τουλαχιστον.
    Στου κουφου την πορτα, παρ' την πορτα και φυγε!

Banned
    Quote Originally Posted by Κύκνος View Post
    Και εγώ είμαι υπέρ της ευθανασίας...

Banned
    Κάπου είχα ακούσει ότι οι άντρες είναι πιο ''βίαιοι'' γενικά σε αυτά τα θέματα...και ότι οι γυναίκες διαλέγουν πιο ήπιες μεθόδους...χάπια ξέρω γω....
    Τώρα άμα φοβάσαι το ύψος θα διαλέξεις ταράτσα?

Senior Member
    Quote Originally Posted by cube View Post
    Ακόμα κι αν ο λόγος είναι κάποια ψυχική πάθηση που δεν αντέχεις άλλο;

Αν και για μένα αυτός είναι μεν ο πρωταρχικός λόγος αλλά όχι ο μοναδικός, είναι κι ότι δεν πιστεύω πως θα γίνω ποτέ ευτυχισμένη...ότι θα έχω αυτά που χρειάζομαι...
    Last edited by Κύκνος; 30-07-2016 at 19:38.

Senior Member
    Eγω ειμαι υπερ της ευθανασιας των αλλων , οχι για μενα , δλδ να τους κανω ευθανασια , κοροιδο ειμαι ?

Senior Member
    Κάπου είχα ακούσει ότι οι άντρες είναι πιο ''βίαιοι'' γενικά σε αυτά τα θέματα...και ότι οι γυναίκες διαλέγουν πιο ήπιες μεθόδους...χάπια ξέρω γω....
    Τώρα άμα φοβάσαι το ύψος θα διαλέξεις ταράτσα?
    Τα χαπια δεν αρκουν , δεν πεθαινεις , εχω παρει μεχρι 15 ζαναξ , + 1 λιτρο κρασι , και απλως κοιμηθηκα βαρια και πολλες ωρες ...................... τωρα στο υψος θα κολλησεις αμα θες να την κανεις ? πεφτεις και ανασκελα ..........τα πολλα ζαπια , ταποβαλλει ο οργανισμος , ως δηλητηρια , πρεπει να καταφυγεις σε ειδικα χαπια , παυσιπονα , που δεν υπαρχουν στην Ελλαδα , παρα μονο στο ιντερνετ , αλλα δεν λεω ποια , πριτς που θα πω , βρειτε σεις τον τροπο .....................εγω δεν συμμετεχω σε τετοιες εκδηλωσεις .......................