ΤΙ ΣΚΕΦΤΕΣΤΕ ; - Page 679
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 679 of 1380 FirstFirst ... 1795796296696776786796806816897297791179 ... LastLast
Results 10,171 to 10,185 of 20693
    Senior Member
    Καλε τι κανεις τετοια ωρα ξυπνια ? με τα κοκκορια .........

Senior Member
    Quote Originally Posted by Macgyver View Post
    Καλε τι κανεις τετοια ωρα ξυπνια ? με τα κοκκορια .........
    Χα χα, καλημέρα! Άστα να πάνε Macgyver...σε κάποια φάση ξύπνησα στις 4, ευτυχώς που μπόρεσα να ξανακοιμηθώ και δεν είμαι από εκείνη την ώρα εδώ, lol! Έχω μια υπερένταση αυτές τις μέρες...
    Κι εσύ όμως έχω παρατηρήσει ότι γράφεις αξημέρωτα πολλές φορές, πώς κι έτσι;
    Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...

Senior Member
    Quote Originally Posted by Κύκνος View Post
    Χα χα, καλημέρα! Άστα να πάνε Macgyver...
    Κι εσύ όμως έχω παρατηρήσει ότι γράφεις αξημέρωτα πολλές φορές, πώς κι έτσι;
    Aληθεια ειναι , ξυπνω για λιγο , και επεται ο Β γυρος υπνου , το απογευμα εχω και Γγυρο .........κανα 10ωρακι χτυπαω ....

Senior Member
    σημερα ειναι η 3η φορα που θα παω στη ψυχολογο στο ΚΨΥ.εχω αγχος τι πρεπει να πω και να συζητησω, που πρεπει να επικεντρωθω για να βοηθηθω μιας και ειναι μετρημενες οι συνεδριες που μπορουμε να κανουμε.εχω διαφορα θεματα αλλα δε ξερω που να εστιασω.τις αλλες 2 φορες πηρα xanax πριν παω.προσπαθω να το αποφυγω σημερα αλλα χλωμο το βλεπω.

καλημερα
    είμαι ςοδοπανα ανθρωπος

Senior Member
    Quote Originally Posted by Mariah View Post
    Οχι αλλα ειναι στο προγραμμα να το δω, για να καταλαβεις ειμαι πιο πολυ CSI τυπος.

Ανυπομονω να αρχισει και η συνεχεια του Prison Break και εχω ακουσει και καλες κριτικες για το Stranger Things.

Κατι ακουσα πως θα κανουν και ενα spinoff του Lost, μακαρι γιατι το τελος ηταν τελειως μαπα. Αυτα
    Για το Stranger Things έχω διαβάσει τα καλύτερα!
    Είναι στο πρόγραμμα για άμεση προβολή.
    Bobby Fischer
    1. ε4 γ5

Senior Member
    Mariah, αυτό δεν είναι πολύ λυπητερό ή το μπερδεύω με κανένα άλλο;
    Καλημερα Κυκνε Ναι ηταν με την Σπιναλογκα και ολο αυτο το θεμα...η σειρα με εκανε να διαβασω και το σχετικο βιβλιο.
    Αν δεν εκδηλώνεις όσα βρίσκονται μέσα σου, αυτά που δεν εκδηλώνεις θα σε καταστρέψουν

Senior Member
    Quote Originally Posted by Jackie View Post
    Για το Stranger Things έχω διαβάσει τα καλύτερα!
    Είναι στο πρόγραμμα για άμεση προβολή.
    Ανυπομονω να δω την Winona Ryder σε αυτο
    Αν δεν εκδηλώνεις όσα βρίσκονται μέσα σου, αυτά που δεν εκδηλώνεις θα σε καταστρέψουν

Senior Member
    Καλημερα Κυκνε Ναι ηταν με την Σπιναλογκα και ολο αυτο το θεμα...η σειρα με εκανε να διαβασω και το σχετικο βιβλιο.
    Κατάλαβα, καλά θυμάμαι...εγώ δεν το είχα δει ακριβώς γιατί δεν αντέχω τα πολύ στενάχωρα πράγματα αλλά από το λίγο που πέτυχα μου φάνηκε αξιόλογο...ήταν και το βιβλίο τόσο καλό;
    Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...

Banned
    supernatural δεν βλέπει κανείς εδώ?

Senior Member
    Κατάλαβα, καλά θυμάμαι...εγώ δεν το είχα δει ακριβώς γιατί δεν αντέχω τα πολύ στενάχωρα πράγματα αλλά από το λίγο που πέτυχα μου φάνηκε αξιόλογο...ήταν και το βιβλίο τόσο καλό;
    Ηταν και περιεργο το θεμα που ειχε η σειρα, αλλα ναι το βιβλιο ηταν ακομα πιο συναισθηματικο. Περιεργο βεβαια που το βιβλιο δεν το ειχε γραψει ελληνας αλλα μια αγγλιδα, και ειχε γραψει ενα τετοιο θεμα.

WhyAlwaysMe?
    Guest
    Χεχεχεχε , εγω δεν εχανα επεισοδια, ετσι να περνω και ιδεες για το μελλον... οποτε το νου σας

Πωπω θυμηθηκα και το Παρα Πεντε, τι γελιο εχω ριξει με αυτο, μου θυμιζε και λιγο Friends βεβαια
    Εννοείς ότι οι 5 της μιας σειράς,σου θύμιζαν κατά κάποιον τρόπο τους 6 από τα Φιλαράκια?
    Αγαπάω Joey Tribbiani!

Quote Originally Posted by boo View Post
    τι συμπτωματα επεστρεψαν cc?
    εγω θα σου προτεινα να τα συζητησεις με το γιατρο σου τωρα που ειναι νωρις ακομα.μην γινει καμια ασχημη υποτροπη και δε ξερεις μετα τι να κανεις..
    κι εγω ετσι την εχω πατησει πολλες φορες..λεω δεν ειναι σημαντικο αυτο να το αναφερω, θα τα καταφερω μονη μου να τα ξεπερασω αλλα δε γινεται ετσι σχεδον ποτε..
    μπου μου, ηδη μιλησα για να παω σε ραντεβου αν ειναι. Δε πεταω και τη σκουφια μου απο χαρά αλλά εκει που νομιζα οτι εχω καποια σχηματα σκεψεων μονον πχ σε καταθλιψη τωρα βλεπω οτι τα εχω και σε θυμο, σε εγρηγορση, το κυριοτερο ειναι μια ταση προς αυτο επιθετικοτητα. Καταλαβαινεις. Ηταν μεμονωμενες οι περιπτωσεις που το ειχα νιωσει αυτο και τωρα που αρχισε να βγαινει πιο συχνα με εχει ταρακουνησει. Εχω την λογικη να πω, μη το κανεις δεν βοηθά αλλά σιγα σιγα ειναι σαν να κερδιζει εδαφος το - και γιατι να μην δεν το κανεις ;;; -
    μαλλον θα μειωσω δοσολογια αγωγης υποψιαζομαι αυτο θα προτεινει και σιγουρα θα μου πει τον εσω θυμο κανε τον εξω....
    ναι οκ.... δε το ξεραμε αυτο... να ξεκινησω καρατε αν ειναι, χε.
    δοκιμαζω να αντιμετωπιζω τη κατασταση με δημιουργικους τροπους αλλά δεν πετυχαινει παντα.
    Παλι στο ψαξιμο δηλαδη... παλι !!!
    "Make sure your worst enemy isn't you"

Αναρωτιεμαι εαν ο ανθρωπος - μελος Fighter που ειχε μεγαλη ανησυχια για το μηνα αυτο οτι κατι θα συμβει ειναι καλα !!!
    "Make sure your worst enemy isn't you"

Senior Member
    Αναρωτιέμαι πως θ' αντέξω μέχρι να ξημερώσει και να φωτίσει έξω...φοβάμαι μες τα σκοτάδια μόνη...
    Αχ βρε Τζέρυ με τις νυχτερινές ανησυχίες σου...με ξύπνησες και δεν μπορώ να ξανακοιμηθώ...

Banned
    Quote Originally Posted by Constantly curious View Post
    Αναρωτιεμαι εαν ο ανθρωπος - μελος Fighter που ειχε μεγαλη ανησυχια για το μηνα αυτο οτι κατι θα συμβει ειναι καλα !!!
    Εμένα μου θυμίζει κάτι γραφικούς που συνέχεια προβλέπουν το τέλος του κόσμου και πάντα πέφτουν έξω....Άρα δεν συντρέχουν λόγοι ανυσηχίας...