ΤΙ ΣΚΕΦΤΕΣΤΕ ; - Page 680
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 680 of 1380 FirstFirst ... 1805806306706786796806816826907307801180 ... LastLast
Results 10,186 to 10,200 of 20693
    WhyAlwaysMe?
    Guest
    Βαριέμαι να διαβάσω....

WhyAlwaysMe?
    Guest
    ΠΕΙΝΑΩ!!!!!!

Banned
    Quote Originally Posted by WhyAlwaysMe? View Post
    Βαριέμαι να διαβάσω....
    Όρεξη έχεις ποτέ για διάβασμα ?

WhyAlwaysMe?
    Guest
    Quote Originally Posted by cube View Post
    Όρεξη έχεις ποτέ για διάβασμα ?
    Τα πρωινά που ξυπνάω.
    Μετά λογικό να μην έχω.

Banned
    Quote Originally Posted by WhyAlwaysMe? View Post
    Τα πρωινά που ξυπνάω.
    Μετά λογικό να μην έχω.
    Ναι και εγώ μόνο όταν ξυπνάω είμαι σε φόρμα.........λογικό......

Banned
    Αρχίζω πάλι να νιώθω μίζερα...

Senior Member
    Dont try......

WhyAlwaysMe?
    Guest
    Σκέφτομαι ότι είμαι αρκετά ικανοποιημένος από το σημερινό μου διάβασμα.

Banned
    Σκέφτομαι ότι ουσιαστικά πέρασε και το 2016 και δεν έλυσα τα προβλήματα μου.Φέτος έκανα και ψυχοθεραπεία, κοινωνικοποιήθηκα σε υπερθετικό βαθμό σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια και πήρα απο τα 3 μου τα 2 στρόγγυλα δηλαδή 0+0=0..Αν έπαιρνα το μακρύτερο δηλάδη 1 θα ήμουν τουλάχιστον λίγο ικανοποιημένος. Αντ`αυτού κατάφερα να μου προσθέσω επιπλέον προβλήματα αφού το κόστος της ψυχοθεραπείας με μηδενικά προς το παρόν αποτελέσματα συν η κοινωνικοποίηση που επίσης δεν οδήγησε σε κάτι ουσιαστικό μου δημιούργησαν νέα οικονομικά χρέη.. Σκατά όλα δηλαδή
    Last edited by Deleted-150217; 31-08-2016 at 18:00.

Σκεφτομαι πως μονο με πιεση χαμογελω, εκει εφτασα παλι κατοπιν γεγονοτων αλλά σαν φαλτσα νοτα θα συνεχισω για το γαμωτο !!!
    Για ολες εκεινες τις φορες που εκανα πισω μπας και ιαθω, εκεινες τις φορες που σκεφτηκα την λογικη και οχι το εγωιστικο ξεσπασμα με ενα συγνωμη που υποτιθεται τα λυνει ολα, για ολες εκεινες τις φορες που επεσα, ξανα σηκωθηκα και ειδα πως μονο εγω πρεπει να κανω ολη τη δουλεια για αυτο πληρωνω και ειδικους εφοσον εγω πρεπει να μαθω το πως θα επιβιωσω με το μυαλο που εχω.
    Ουδεις δεν ειναι υποχρεωμενος να σε νιωσει. Αν εισαι τυχερος μετα απο παρα πολυ καιρο αρχιζεις να νιωθεις οτι ζεις γιατι πολυ απλα περασε μεσα σου η γνωση του "χαλια" της πικρας, του λαθους, της προσπαθειας και ψιλο αδιαφορεις για αυτα που καποτε χτυπιοσουν...

Ενας μονολογος συγκεντρωμενης αρνητικης ενεργειας για ολα οσα και αυτο το καλοκαιρι ηρθαν να μου διδαξουν ποσα λίγα ακομη γνωριζω και ποσο αγωνα εχω μπροστα μου... ποσο αλλαζει ο πονος, ποιες ειναι οι μορφες του και τι αντισωματα αποκτω χρονο με τον χρονο.

Τουλαχιστον κατι νιωθω και ας ειναι και πικρία, προτιμοτερο απο το κενό μαλλον.
    "Make sure your worst enemy isn't you"

Senior Member
    σκέφτομαι πως τωρα τελευταια δεν με νοιαζει τιποτα...ουτε να βρω δουλεια,ουτε να βγω εξω,ουτε να βρω αντρα ..τιποτα δεν μου κανει αισθηση πια...γιατι οποτε ψαχνω δουλεια πεφτω σε τοιχο,δεν παω εκει που θελω κ ξενερώνω κ ετσι μενω μεσα..κ χω παχυνει κ αυτό μ κανει να μην νοιωθω κ ανετα..αντρα δεν βρισκω..(πως ν βρω αφου δεν βγαινω κιολας)..κ δεν κανω κ τιποτα να τα αλλαξω όλα αυτά..

Banned
    Quote Originally Posted by lena86 View Post
    σκέφτομαι πως τωρα τελευταια δεν με νοιαζει τιποτα...ουτε να βρω δουλεια,ουτε να βγω εξω,ουτε να βρω αντρα ..τιποτα δεν μου κανει αισθηση πια...γιατι οποτε ψαχνω δουλεια πεφτω σε τοιχο,δεν παω εκει που θελω κ ξενερώνω κ ετσι μενω μεσα..κ χω παχυνει κ αυτό μ κανει να μην νοιωθω κ ανετα..αντρα δεν βρισκω..(πως ν βρω αφου δεν βγαινω κιολας)..κ δεν κανω κ τιποτα να τα αλλαξω όλα αυτά..
    Συμφωνώ με την πληκτρολογησουσα! Και εγώ έχω σιχαθεί όλες αυτές τις παπαριες και είμαι και νεότερος....

Προσδοκω αυτον τον μηνα να τον ζησω καλυτερα σε σχεση με τον προηγουμενο, στη θεση της απογοητευσης να μπει η κινητοποιηση για εναν εφικτο στοχο. Ευχομαι σε ολους καλο μηνα με ο,τι και αν εχετε κατα νου.
    "Make sure your worst enemy isn't you"

Senior Member
    Quote Originally Posted by lena86 View Post
    σε νοιαζουν και σε παρανοιαζουν αλλιως δεν θα τα ανεφερες καν, απλα χρειαζεσαι χρονο να ανακτησεις τις δυναμεις σου take your time...
    Στου κουφου την πορτα, παρ' την πορτα και φυγε!

Senior Member
    Quote Originally Posted by Constantly curious View Post
    Προσδοκω αυτον τον μηνα να τον ζησω καλυτερα σε σχεση με τον προηγουμενο, στη θεση της απογοητευσης να μπει η κινητοποιηση για εναν εφικτο στοχο. Ευχομαι σε ολους καλο μηνα με ο,τι και αν εχετε κατα νου.
    Mε αναδρομο Ερμη και 2 εκλειψεις σιγα μην ειναι καλος ο μηνας Aστρολογικα τουλαχιστον..