ΤΙ ΣΚΕΦΤΕΣΤΕ ; - Page 710
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 710 of 1380 FirstFirst ... 2106106607007087097107117127207608101210 ... LastLast
Results 10,636 to 10,650 of 20693
    Senior Member
    Quote Originally Posted by admforall View Post
    Nαταλία τα ίδια ζητάω και εγώ.Ομως ακριβώς γιαυτό έχω καταλάβει ότι ο Ιωάννης και πάλι λέει τα πράγματα όπως είναι

Ο άνθρωπος το λέει έτσι..Το έχουμε διαπιστώσει πλείστοι όσοι είμαστε σε παρόμοια θέση.Εγώ το είπα εντελώς άκομψα με την φράση "once looser for ever looser"..
    Φορουμ "η καρδια περιβολι" :P
    Πλακα κανω...δικιο εχετε. Θα πιω ενα κρασακι στην υγεια σας.

Senior Member
    Κουκλαρα μου ατέλειωτη αυτά που περιγράφεις είναι όλα αυτό πρέπει να καταλάβεις μετά από τα τριάντα όλα είναι να έχεις χρήματα καλούς φίλους κι ένα καλό σύντροφο αυτά είναι όλα κοπελαρα μου
    Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))

Banned
    Quote Originally Posted by Natalia_sups View Post
    Δεν νομιζω πως μπορει καποιος να συμφιλιωθει με το να ειναι loser οσο δελεαστικη και αν φαινεται στην θεωρια μια τετοιου ειδους παραιτηση που υποτιθεται οτι οδηγει στη γαληνη. Οποιος πιστευει πως αυτο οντως γινεται προσπαθει να ξεγελασει τον εαυτο του, και πολυ αμφιβαλλω αν τα καταφερνει ποτε με επιτυχια. Δυστυχως παντα θα υπαρχει το συναισθημα του ανικανοποιητου σε αυτες τις περιπτωσεις. Γιατι αυτο που ουσιαστικα περιγραφεις ειναι να σβησει καθε επιθυμια, κανεις μας ομως δεν ειναι βουδιστης μοναχος για να το κανει. Οπως αναπνεεις τρως κοιμασαι χιουεζεις συγνωμη κι ολας ετσι με την ιδια φυσικοτητα επιθυμεις ως ζωντανος ανθρωπος. Ειναι βασανιστικο να επιθυμεις ματαια, δε διαφωνω...αλλα οση ενεργεια χρειαζεται για να πετυχουμε κατι που θελουμε αλλη τοση τρωμε συνηθως προσπαθωντας να σβησουμε την επιθυμια/προσδοκια οπως θες πες το, δεν ειναι λιγοτερο λουκι ουτε προσφερει περισσοτερη εσωτερικη γαληνη. Οποτε αφου εισαι καταδικασμενος να υποφερεις ας υποφερεις με μια ελπιδα λεω εγω τωρα...ασχετα που στη παρουσα φαση η μονη μου ελπιδα κι εμενα ειναι να μην ελπιζω σε τιποτα...
    Ωραία συζήτηση, εδώ και καιρό σκέφτομαι να ανοίξω θέμα αλλά δεν.......
    Εγώ πάω προς τον admorall ........
    Εχω χαρακτηριστεί και απαθής, αδιάφορη για την ζωή μου κλπ δεν μ΄αρέσει η λέξη....αλλά αν εγώ είμαι καλά έτσι, δεν με ενδιαφέρει και τι λένε..που με ενδιαφέρει αλλά τέλος πάντων
    Μάλιστα σε περίοδο εξετάσεων, αντιλήφθηκα ότι οι άλλοι ήθελαν να έχω αγχος και να σκάω, γιατί αυτό ''έπρεπε'' να κάνω για αυτούς......και να μου πουν ''μην αγχώνεσαι''...........

Δεν νομίζω ότι δεν πρέπει να έχουμε επιθυμίες, απλά να μην είμαστε κολλημένοι σε αυτές....πχ θέλω να βρω ένα σύντροφο, αλλά δεν κλαίω κιόλας , είμαι δυστυχισμένος, σε απόγνωση κλπ......έχω την γαλήνη μου και ψάχνω, το προσπαθώ κλπ, όχι τα παρατάω όλα, δεν θέλω τπτ κλπ......Δεν έχω σύντροφο? Ε θα κάνω κάτι άλλο, από το να κάθομαι να κλαίω την μοίρα μου......αυτά είναι γνωστά όμως, στην πράξη πως θα το εφαρμόσει ο κάθε ένας.....εγώ δεν κατέληξα εκεί από τις σκέψεις μου, αλλά από τις πράξεις μου νομίζω.....δηλαδή έχω να φτάσω στο 10, βάσει των επιθυμιών μου....όσο είμαι στο 0 κλαίω την μοίρα μου...όταν αποφασίζω να πάω στο 1 επιτέλους και το καταφέρνω βρίσκω την γαλήνη μου......έχω άλλα 9 αλλά οκ, την παλεύω και χωρίς αυτά.......προς το παρόν δηλαδή, δεν είμαστε και από ατσάλι , περνάμε και φάσεις υποθέτω.......τουλάχιστον την επόμενη φορά θα ξέρω ότι είναι μια φάση δυστυχίας , γιατί δεν το ήξερα..........

Mπορεί και όλο αυτό να είναι ένα παραμύθιασμα αντί να δεις ότι είσαι ένας αποτυχημένος απλά( βάσει των επιθυμιών σου) και μια ζωή έτσι θα σαι, αλλά κάνω τα στραβά μάτια

Banned
    Quote Originally Posted by Natalia_sups View Post
    Φορουμ "η καρδια περιβολι" :P
    Πλακα κανω...δικιο εχετε. Θα πιω ενα κρασακι στην υγεια σας.
    θυμάσαι που παίζαμε ιστορίες, με τον νικ και τον γουάι? αχ ωραίες εποχές :P

Quote Originally Posted by elis View Post
    Κουκλαρα μου ατέλειωτη αυτά που περιγράφεις είναι όλα αυτό πρέπει να καταλάβεις μετά από τα τριάντα όλα είναι να έχεις χρήματα καλούς φίλους κι ένα καλό σύντροφο αυτά είναι όλα κοπελαρα μου
    Και τι είναι αυτά λίγα? δεν θα το λεγα..........

Senior Member
    Όχι αυτά είναι όλα κι όλα αυτά είναι τα μέγιστα αυτό δεν μπορείτε να καταλάβετε

Banned
    τι εννοείς μέγιστα?τα περισσότερα που μπορεί να έχει κάποιος εννοείς ?

Επειδή είπες ''αυτά είναι όλα'', λες και είναι λίγα ας πούμε.....
    Last edited by cdeleted29517; 07-01-2017 at 05:26.

Senior Member
    Αυτά είναι τα μέγιστα όποιος νομίζει κάτι άλλο πλανάται

Senior Member
    Όχι αυτά είναι όλα κι όλα αυτά είναι τα μέγιστα αυτό δεν μπορείτε να καταλάβετε
    Εγώ νομίζω πως κατάλαβα...εννοείς ότι το να έχεις χρήματα, φίλους και σύντροφο είναι τα πιο σημαντικά, σωστά;
    Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...

Senior Member
    Ρε παιδιά ασ πούμε ότι έχεις άπειρα κονέ δουλειά κλπ πάλι χρειάζεσαι πέντε φίλους κ μία σύντροφο αυτά είναι τα μέγιστα εσύ ποια νομίζεις είναι τα μέγιστα ;

Senior Member
    Ανοίγω θέμα

Senior Member
    Ρε παιδιά ασ πούμε ότι έχεις άπειρα κονέ δουλειά κλπ πάλι χρειάζεσαι πέντε φίλους κ μία σύντροφο αυτά είναι τα μέγιστα εσύ ποια νομίζεις είναι τα μέγιστα ;
    Μα συμφωνώ μαζί σου ότι αυτά είναι τα μέγιστα απλά ήθελα να επιβεβαιώσω ότι κατάλαβα καλά...

Θα έρθω και στο θέμα...
    Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...

Senior Member

Senior Member
    Πωσ βάζετε ιμοτ αικον κι εγώ δε μπορώ;

Banned
    elis υπάρχουν πάνω στα εικονίδια όταν γράφεις ποστ ή στο πληκτρολόγιο του κινητού αν γράφεις απο κινητό.Αν μπαίνεις μέσω proxy browser απο το pc,πιθανόν να μην εμφανίζονται τα εικονίδια στην γραμμή εργαλείων
    αυτά είναι αλλά δεν είναι τόσο εύκολα αποκτήσιμα από όλους..

Banned
    Quote Originally Posted by Κύκνος View Post
    Εγώ νομίζω πως κατάλαβα...εννοείς ότι το να έχεις χρήματα, φίλους και σύντροφο είναι τα πιο σημαντικά, σωστά;
    Μου πέρασε από το νου, αλλά να μαστε ακριβείς.....δηλαδή άμα πούμε την λέξη ''απαραίτητα '' , που το σκέφτηκα και αυτό πάει στο ότι είναι τα βασικά....''αρκέσου στα βασικά'', που διαφωνώ......δεν είναι τα βασικά, ''αυτά είναι όλα'' που είπε ο ελις, τώρα το κατάλαβα τι ήθελε να πει....ούτε είναι και λίγα......

Αν και elis, αυτά τα ξέρουμε όλοι νομίζω........
    Εκτός αν κάποιος τα χει δεδομένα και οι φίλοι και τα λεφτά του τρέχουν από τα μπατζάκια ας πούμε....ίσως να μην τα χει τόσο σε εκτίμηση όσο κάποιος άλλος........