ΤΙ ΣΚΕΦΤΕΣΤΕ ; - Page 714
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 714 of 1380 FirstFirst ... 2146146647047127137147157167247648141214 ... LastLast
Results 10,696 to 10,710 of 20693
    Senior Member
    Λοιπόν:
    Με τις τρεις στρωματώσεις εννοώ το εξής. π.χ. μια σερβιτόρα σε ένα καφέ μου χαμογελά. Εγώ αποτελώ την πρώτη στρωμάτωση ή αν θες τον πρώτο κρίκο στην αλυσίδα. Εγώ έρχομαι και κάνω έναν ευχάριστο διάλογο με εσένα. Εσύ είσαι η δεύτερη στρωμάτωση ή ο δεύτερος κρίκος στην αλυσίδα. Μετά εσύ, έχοντας αυτή την ευχάριστη συναναστροφή, πας σε έναν φίλο σου που είστε μαλωμένοι και τα ξαναβρίσκετε. Βέβαια, η θετική ενέργεια, όσο περνά από άνθρωπο σε άνθρωπο, φθίνει, γι'αυτό και κάπου σταματά.
    Και σύμφωνα πάλι με την θεωρία των κοινωνικών δικτύων (καμία σχέση με τα social media), αυτό επεκτείνεται και στην επιδημιολογία. Δηλαδή, το κρυολόγημα κάποιου, μπορεί να φτάσει σε τρεις διαφορετικούς ανθρώπους.
    Επιπλέον, οι άνθρωποι μεταξύ μας, σύμφωνα με την ίδια θεωρία, δεν είμαστε άγνωστοι μεταξύ μας.
    Μεσολαβούν το λιγότερο ένας άνθρωπος (κοινός φίλος/mutual friend) μέχρι έξι άνθρωποι ανάμεσα σε δύο αγνώστους.
    Τέλος, ο στενός κοινωνικός περίγυρος ενός ανθρώπου απαρτίζεται από 150 άτομα το πολύ.
    Κάνε την αδυναμία σου, ΔΥΝΑΜΗ.

Senior Member
    Quote Originally Posted by PositiveWave View Post
    Λοιπόν:
    Με τις τρεις στρωματώσεις εννοώ το εξής. π.χ. μια σερβιτόρα σε ένα καφέ μου χαμογελά. Εγώ αποτελώ την πρώτη στρωμάτωση ή αν θες τον πρώτο κρίκο στην αλυσίδα. Εγώ έρχομαι και κάνω έναν ευχάριστο διάλογο με εσένα. Εσύ είσαι η δεύτερη στρωμάτωση ή ο δεύτερος κρίκος στην αλυσίδα. Μετά εσύ, έχοντας αυτή την ευχάριστη συναναστροφή, πας σε μια φίλη σου που είστε μαλωμένες και τα ξαναβρίσκετε. Βέβαια, η θετική ενέργεια, όσο περνά από άνθρωπο σε άνθρωπο, φθίνει, γι'αυτό και κάπου σταματά.
    Και σύμφωνα πάλι με την θεωρία των κοινωνικών δικτύων (καμία σχέση με τα social media), αυτό επεκτείνεται και στην επιδημιολογία. Δηλαδή, το κρυολόγημα κάποιου, μπορεί να φτάσει σε τρεις διαφορετικούς ανθρώπους.
    Επιπλέον, οι άνθρωποι μεταξύ μας, σύμφωνα με την ίδια θεωρία, δεν είμαστε άγνωστοι μεταξύ μας.
    Μεσολαβούν το λιγότερο ένας άνθρωπος (κοινός φίλος/mutual friend) μέχρι έξι άνθρωποι ανάμεσα σε δύο αγνώστους.
    Τέλος, ο στενός κοινωνικός περίγυρος ενός ανθρώπου απαρτίζεται από 150 άτομα το πολύ.
    νομιζω οτι απευθυνεσαι σ αντρα bytheway xaaxxa

Senior Member
    Quote Originally Posted by nick190813 View Post
    νομιζω οτι απευθυνεσαι σ αντρα bytheway xaaxxa
    Κοίτα, ανακαλώ αν είναι έτσι.
    Υπέθεσα ότι ήταν γυναίκα, με δεδομένο ότι η πλειοψηφία των μελών του forum είναι γυναίκες.
    Ζητώ συγγνώμη αν έκανα λάθος και πάω για edit.
    Κάνε την αδυναμία σου, ΔΥΝΑΜΗ.

Senior Member
    Ποτέ τον παίρνεις ποτέ τον τρως είναι λίγος ο μισθός
    Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))

Senior Member
    πειναω και δεν εχω λεφτα να παραγγειλω ρεεεεεεεεεεεεε....τι τραβαω

WhyAlwaysMe?
    Guest
    Σήμερα ο καφές ρέει άφθονος.
    Μόνο που μου έχει κάνει τα νεύρα τσατάλια.

Senior Member
    Ο κόσμος χωρίζετε στους ρουφιάνους και τους άλλους πλέον είμαι σίγουρος
    Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))

Junior Member
    Αμα δεν κάνω κάτι τώρα, δε θα κάνω ποτέ οπότε πρέπει να βγω από τη safe zone σύντομα.

Senior Member
    ξενυχταει κανεις αλλος ή ειμαι η μονη ξυπνια?
    είμαι ςοδοπανα ανθρωπος

Banned
    Quote Originally Posted by boo View Post
    ξενυχταει κανεις αλλος ή ειμαι η μονη ξυπνια?

Banned
    edit diplo post

Banned
    Quote Originally Posted by Μάρα. View Post
    Αμα δεν κάνω κάτι τώρα, δε θα κάνω ποτέ οπότε πρέπει να βγω από τη safe zone σύντομα.
    θα κανεις και μπορεις !! δεν ξερω σε τι ακριβως αναφερεσαι αλλα με συνχη προσπαθεια και πισμα θα τα καταφερεις!

επισυς μην εχεις στο μυαλο σου αν δεν κανω κατι τωρα μετα θα ειναι αργα ή κατι τετοιο(αναφερομαι στο ποτε που ειπες !ποτε δεν ειναι αργα και ποτε μα ποτε μην τα παρατας!μπορεις και μη χανεις την πιστη στον ευατο σου για κανεναν και τιποτα

ειναι δυσκολο το ξερω το εχω περασει

ελπιζω να σου ανεβασα το ηθικο !

στειλε κανα pm αν θες γιατι και γω στην ιδια φαση ειμαι (μια παω καλυτερα μια χειροτερα ) και μπορει να αλληλοβοηθηθουμε

σου ευχομαι τα καλυτερα!

Όταν υποψιάζομαι ότι πάει στραβό, στο τέλος δεν πέφτω έξω. Σ΄ όλη τη γη τη χάλασες (τη ζωη σου/μου εννοεί) λεει διαχρονικά ένα ποίημα.
    Απορρίπτω ανθρώπους και εκ των υστέρων επιβεβαιώνομαι πόσο σωστά έπραξα που τους απέρριψα. Δυστυχώς ο οργανισμός μου έμαθε στη συναναστροφή με διαφόρων τύπων προβληματικούς, γι αυτο και δυστυχως δυσκολεύομαι να σχετιστώ με υγιείς ανθρώπους (έστω με αυτους τους πάρα πολύ λίγους με τους οποιους ταιριάζω).

Διαβαζω για θεματα περί ψυχολόγων, βελτίωσης κλπ που έχουν ανοιξει αυτες τις μέρες διαφορα μέλη και διερωτόμαι πόσο ακόμα θα αυτοκοροϊδευόμαστε. Κρίνω τη ζωη μου απο τους εγκλωβισμούς μου σε πραγματικότητες και από την ανατροφοδότηση που παίρνω από τους γύρω μου. Απ αυτα κρίνει ο καθένας σε τι χάλια βρίσκεται. Πόσοι είδατε χειροπιαστές αλλαγές στη ζωη σας?

Οταν ονειρεύεσαι καταστασεις στις οποιες δεν είσαι ή οι οποίες είναι πολύ δύσκολο να πραγματοποιηθούν, είναι ένας άλλος δείκτης για να καταλάβεις αν εισαι ευχαριστημένος με τη ζωη σου.
    γιάννης

Banned
    Ιωάννη καλησπέρα.Για να δεις χειροπιαστές αλλαγές στη ζωή σου απο την ψυχοθεραπεία,πρέπει να είναι χειροπιαστό αυτό από το οποίο υποφέρεις ή θέλεις να αλλάξεις

Quote Originally Posted by admforall View Post
    Ιωάννη καλησπέρα.Για να δεις χειροπιαστές αλλαγές στη ζωή σου απο την ψυχοθεραπεία,πρέπει να είναι χειροπιαστό αυτό από το οποίο υποφέρεις ή θέλεις να αλλάξεις
    Σωστό!! Τωρα που το σκέφτομαι, ναι ειναι χειροπιαστό. Αφορα λογικα βηματα προς τα μπρος και πόνο για πραγματα που θα μπορουσαν στο παρελθον να μου πήγαιναν καλύτερα αν δεν μεσολαβούσαν προβληματα ψυχολογιας, κι ετσι δεν νιωθω πληροτητα γι αυτα που ειμαι και εχω.
    γιάννης