ΤΙ ΣΚΕΦΤΕΣΤΕ ; - Page 736
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 736 of 1380 FirstFirst ... 2366366867267347357367377387467868361236 ... LastLast
Results 11,026 to 11,040 of 20693
    Senior Member
    Εγώ θεωρώ πολύ σημαντικό το να είναι η μάνα σε θέση να φροντίσει το παιδί, δηλαδή να μην έχει πιάσει το κρεβάτι και να μην μπορεί να σηκωθεί και να ικανοποιήσει τις ανάγκες του γεγονός που είναι παραμέληση του παιδιού...αν μπορεί να το κάνει αυτό καλώς να κάνει και παιδί κι ας έχει ψυχολογικό πρόβλημα...
    Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...

Senior Member
    Quote Originally Posted by always sad View Post
    Καλα ναι, οποτε νιωσεις ετοιμη!
    Είναι που άμα καείς με το χυλό φυσάς και το γιαούρτι που λένε.Επειδή πέρασα δύσκολα μάλλον θα είμαι λίγο υπερβολική αν αποφασίσω ποτέ για παιδια....

WhyAlwaysMe?
    Guest
    Quote Originally Posted by Mary93 View Post
    Είναι που άμα καείς με το χυλό φυσάς και το γιαούρτι που λένε.Επειδή πέρασα δύσκολα μάλλον θα είμαι λίγο υπερβολική αν αποφασίσω ποτέ για παιδια....
    Εγώ προσωπικά δεν είμαι fan της ιδέας.

Banned
    Quote Originally Posted by Κύκνος View Post
    Εγώ θεωρώ πολύ σημαντικό το να είναι η μάνα σε θέση να φροντίσει το παιδί, δηλαδή να μην έχει πιάσει το κρεβάτι και να μην μπορεί να σηκωθεί και να ικανοποιήσει τις ανάγκες του γεγονός που είναι παραμέληση του παιδιού...αν μπορεί να το κάνει αυτό καλώς να κάνει και παιδί κι ας έχει ψυχολογικό πρόβλημα...
    Καλα αυτο με το κρεββατι το θεωρω ακραιο, εγω δεν ξερω καμια που να θελει να κανει παιδια ενω ειναι μονιμα στο κρεβατι, αλλα και γενικα δεν ξερω καμια που να ξαπλωνει ολη μερα! Μπορει να υπαρχουν ομως, απλα δεν θα θελουν να γινουν μανες γιατι τα παιδια εχουν ευθυνη!

Senior Member
    Quote Originally Posted by WhyAlwaysMe? View Post
    Εγώ προσωπικά δεν είμαι fan της ιδέας.
    Είσαι πολύ μικρός ακόμα γι'αυτό

WhyAlwaysMe?
    Guest
    Είσαι πολύ μικρός ακόμα γι'αυτό
    Καλά ναι,και αυτό.
    Αλλά δεν με ελκύει η εικόνα αυτή γενικά!

Senior Member
    Καλα αυτο με το κρεββατι το θεωρω ακραιο, εγω δεν ξερω καμια που να θελει να κανει παιδια ενω ειναι μονιμα στο κρεβατι, αλλα και γενικα δεν ξερω καμια που να ξαπλωνει ολη μερα! Μπορει να υπαρχουν ομως, απλα δεν θα θελουν να γινουν μανες γιατι τα παιδια εχουν ευθυνη!
    Εγώ θέλω να κάνω παιδιά αλλά είναι κάποιες φάσεις όπως αυτή που περνάω τώρα που με το ζόρι σηκώνομαι και με το ζόρι καλύπτω τις ανάγκες του εαυτού μου οπότε αδυνατώ να καλύψω και τις ανάγκες κάποιου άλλου γι' αυτό κι είμαι επιφυλακτική σχετικά με το θέμα των παιδιών που όσο είναι μικρά έχουν συνέχεια ανάγκη τη μαμά τους...
    Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...

Banned
    Quote Originally Posted by Κύκνος View Post
    Εγώ θέλω να κάνω παιδιά αλλά είναι κάποιες φάσεις όπως αυτή που περνάω τώρα που με το ζόρι σηκώνομαι και με το ζόρι καλύπτω τις ανάγκες του εαυτού μου οπότε αδυνατώ να καλύψω και τις ανάγκες κάποιου άλλου γι' αυτό κι είμαι επιφυλακτική σχετικά με το θέμα των παιδιών που όσο είναι μικρά έχουν συνέχεια ανάγκη τη μαμά τους...
    Καλα ναι αν ειναι ετσι παω πασο..

Senior Member
    Καλα ναι αν ειναι ετσι παω πασο..
    Άστα να πάνε, έφτιαξα ένα καφέ τώρα μπας και τονωθώ και μπορέσω ν' ασχοληθώ λίγο με κάποια πράγματα που πρέπει αλλά στο μεταξύ μέχρι να τον τελειώσω θα ήθελα παρέα, αν θέλεις πάμε στο δικό μου θέμα για να μην χαλάμε αυτό...καταβάλλω προσπάθεια αυτή τη στιγμή για να βγω από την αδράνεια που έχω πέσει...

Banned
    Οκ, ερχομαι στο αλλο!

Η' στραβός είναι ο γιαλός ή στραβά αρμενίζω. Πάντως κάποιο λάκκο έχει φάβα! Δυστυχώς όμως δεν τα βγάζω όλα από το κεφάλι μου όσο κι αν παραφουσκώνει κάποια πράγματα. Σίγουρα δεν μπορώ να αντικρίζω τα πράγματα σαν ένα χαβαλέ.
    Κατέληξα στο ότι οι διαπροσωπικές σχέσεις είναι μια βρομιά που αντιμετωπίζεται μόνο με άμεση διεκδίκηση, δλδ όποτε κάτι βρομάει εις βάρος μου αντίδραση, απαίτηση, εκεί, αλλιως συνεχίζω να γεμίζω με απωθημένα.
    Δυστυχως επίσης οι διαπροσωπικές σχέσεις ειναι μια διπλοπροσωπία και υποκρισία, ακόμα και με αυτους που υποτίθεται ξέρω, ακόμα και στα πιο απλά πραγματα.
    γιάννης

Senior Member
    στο σωτηρια μερικες φορες μπερδευαν τα χαπια των ασθενων κι αν δεν το απαιρνες χαμπαρι και δεν τους το ελεγες....
    είμαι ςοδοπανα ανθρωπος

Senior Member
    Σε λίγο έχω ραντεβού με την ψυχολόγο μου...

Senior Member
    Νιώθω τόσο μόνη μου σήμερα.Η μάνα μου λέει πρέπει να γίνω πιο σκληρή, η ψυχολόγος ότι πρέπει να αλλάξω ζωή.Και εγώ τους ακούω όλους και μέσα μου ΤΟ χάος.Έχω αλλάξει ζωή τόσες φορές ...και πάλι εδώ είμαι.

Banned
    Νιώθω τόσο μόνη μου σήμερα.Η μάνα μου λέει πρέπει να γίνω πιο σκληρή, η ψυχολόγος ότι πρέπει να αλλάξω ζωή.Και εγώ τους ακούω όλους και μέσα μου ΤΟ χάος.Έχω αλλάξει ζωή τόσες φορές ...και πάλι εδώ είμαι.
    Εχω διαβασει κατι, που ελεγε: "αν οι αλλοι σου λενε να γινεις πιο σκληρη,εσυ να τους λες να γινουν πιο ανθρωποι". Σου ταιριαζει απολυτα αυτο. Μην αφηνεις κανεναν να σε επηρεαζει αρνητικα ουτε την ιδια σου την μανα. Δεν το αξιζεις αυτο.