ΤΙ ΣΚΕΦΤΕΣΤΕ ; - Page 739
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 739 of 1380 FirstFirst ... 2396396897297377387397407417497898391239 ... LastLast
Results 11,071 to 11,085 of 20693
    Senior Member
    Αστα να πανε αυτο με τη παρερμηνεια ειναι θεμα μεγαλο ειφικα αμα εισαι ευθικτος κιολας και εγω το εχω αυτο και ειμ και καχυποπτος

Senior Member
    Quote Originally Posted by kavkaz View Post
    Αστα να πανε αυτο με τη παρερμηνεια ειναι θεμα μεγαλο ειφικα αμα εισαι ευθικτος κιολας και εγω το εχω αυτο και ειμ και καχυποπτος
    Και εγώ το ίδιο πολυ καχύποπτη με όλους.Πάντως αν τα κατάφερες και είσαι καθαρός τότε κέρδισες μία πολύ μεγάλη μάχη και ξέρω ανθρώπους που δεν τα κατάφεραν.Πρέπει να συγχαρείς τον εαυτό σου γι'άυτό

Senior Member
    Να σαι καλα ....μια μερα τη φορα το παλευω και θα το παλρυω για οσο ζω δυστυχως ειν υποτροπιαζουσα ασθενεια και θελει προσοχη

Senior Member
    Quote Originally Posted by kavkaz View Post
    Να σαι καλα ....μια μερα τη φορα το παλευω και θα το παλρυω για οσο ζω δυστυχως ειν υποτροπιαζουσα ασθενεια και θελει προσοχη
    Να συνεχίσεις να το παλεύεις και να παίρνεις τα φάρμακά σου.Ξέρω ότι είναι δύσκολα τα πράγματα αφού όπως λες και εσύ μεγάλωσες τη μητέρα σου και δεν είχες κάποιον να σε στηρίζει.Αλλά να βλέπεις τα βήματα που έχεις κάνει προς το καλύτερο και να προσπαθείς πιο πολύ.Για να είσαι εδώ και να γράφεις και να πηγαίνεις στο γιατρό σημαίνει ότι ξέρεις ότι κατα βάθος δεν σου αρέσει που ήσουν εθισμένος στα ναρκωτικά ούτε η αντικοινωνική συμπεριφορά και ξέρεις ότι μπορείς να γίνεις καλύτερος.Εγώ αυτό νιώθω για 'μένα ότι θέλω και μπορώ να γίνω καλύτερη άρα το σημαντικότερο βήμα έχει γίνει.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Mary93 View Post
    Να συνεχίσεις να το παλεύεις και να παίρνεις τα φάρμακά σου.Ξέρω ότι είναι δύσκολα τα πράγματα αφού όπως λες και εσύ μεγάλωσες τη μητέρα σου και δεν είχες κάποιον να σε στηρίζει.Αλλά να βλέπεις τα βήματα που έχεις κάνει προς το καλύτερο και να προσπαθείς πιο πολύ.Για να είσαι εδώ και να γράφεις και να πηγαίνεις στο γιατρό σημαίνει ότι ξέρεις ότι κατα βάθος δεν σου αρέσει που ήσουν εθισμένος στα ναρκωτικά ούτε η αντικοινωνική συμπεριφορά και ξέρεις ότι μπορείς να γίνεις καλύτερος.Εγώ αυτό νιώθω για 'μένα ότι θέλω και μπορώ να γίνω καλύτερη άρα το σημαντικότερο βήμα έχει γίνει.
    Ναι δεν μαρεσε ουτε η χρηση ουτε οι συμπεριφορες ουτε η ψυχωση το μονο που θελω ειν να τα βρω με μενα εκτος απο την ψυχωση εχω κιαλλα θεματα που τα παλευω μη νομιζεις κ εγω εχω τασεις καταθλιψης και πολυ κιολας

Senior Member
    Λογικό είναι να εχεις κατάθλιψη.Με την ψύχωση τι να σου πω δεν ξέρω αλλά με τόσα φάρμακα που κυκλοφορούν έχω γνωρίσει άτομο με ψύχωση που ούτε που σου περνάει από το μυαλό ότι έχει περάσει κάτι τέτοιο.Μη σου πω εγώ φαινόμουν χειρότερα απ'αυτόν.χαχα

Senior Member
    Ουτε εγω φαινομαι στα νορμαλ μου αλλα η φαση ειναι σχιζο....ταλαιπωρουμαι χρονια με αυτο και εχω και πολλες υποτροπες η μια χειροτερη απ την αλλη

Banned
    Quote Originally Posted by ioannis2 View Post
    Ειναι λύκοι μαζί σου επειδή τους έκανες (με τη σταση σου έναντι τους) να πιστέψουν πως εισαι πιο αδύνατος τους!
    Α ενταξει καταλαβα τωρα συμφωνω!

Banned
    Kavkaz συμπασχω μαζι σου!

μακάρι να καταφερουμε να συνδυασουμε επιτυχως την καλοσύνη με την δυναμη.αμυνομαι καλύτερα αλλά οι επιθετικές σκέψεις εχουν αυξηθει.Ο φόβος που μεταλλάσεται σε θυμο παραμενει φόβος στην ριζα του

Banned
    Quote Originally Posted by Σαπουνάκι μπάνιου View Post
    μακάρι να καταφερουμε να συνδυασουμε επιτυχως την καλοσύνη με την δυναμη.αμυνομαι καλύτερα αλλά οι επιθετικές σκέψεις εχουν αυξηθει.Ο φόβος που μεταλλάσεται σε θυμο παραμενει φόβος στην ριζα του
    Συμφωνώ, σαπουνάκι!

Senior Member
    Σκέφτομαι που είμαι σε υπερένταση και θέλω κόσμο γύρω μου να μιλαω και η μανα μου δεν το σηκωνει και θα βρει τις κλίσεις το πρωι και θα ανησυχεί.Και το πρωι ήθελα να μιλάμε αλλά δεν είχε όρεξη

WhyAlwaysMe?
    Guest
    Quote Originally Posted by Mary93 View Post
    Σκέφτομαι που είμαι σε υπερένταση και θέλω κόσμο γύρω μου να μιλαω και η μανα μου δεν το σηκωνει και θα βρει τις κλίσεις το πρωι και θα ανησυχεί.Και το πρωι ήθελα να μιλάμε αλλά δεν είχε όρεξη
    Tι έγινε και είσαι σε υπερένταση?

Senior Member
    Δεν ξέρω τι με πιανει

Σκέψη σκέψη σκέψη. Ματαιότητα αδράνεια. Δράση με το στανιό Ελπίδα! Παντού νοσηροι μηχανισμοί ελέγχου και φιμωματος του διαφορετικού. Ρε άντε γεια ( σε όσους με πρήζουν εννοώ όχι στα μέλη του φόρουμ ) Βαρέθηκα!!! Υ. Γ : Καλήμέρες
    "Make sure your worst enemy isn't you"