ΤΙ ΣΚΕΦΤΕΣΤΕ ; - Page 741
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 741 of 1380 FirstFirst ... 2416416917317397407417427437517918411241 ... LastLast
Results 11,101 to 11,115 of 20693
    Senior Member
    Εμένα το κακό δεν είναι τόσο ότι με ανεβάζουν.Αυτό μου αρέσει γιατί με κάνει να σκέφτομαι ότι είναι όλα μια χαρά και ότι πρέπει να πω στο γιατρό ότι τζάμπα μου δίνει φάρμακα.Αυτό που με ενοχλεί είναι ότι μετά πέφτω πάρα πολύ.

Banned
    Quote Originally Posted by Demi71 View Post
    Γεια σας~~~ Ειμαι η Παπα!!! Μη με πείτε διπλοπρόφιλη!!! χαχαχα!!Έχασα σκληρο δίσκο τα πάντα , δεν θυμόμουν κωδικούς , τους είχα αποθηκεύσει αυτόματα !! και.......... άνοιξα καινούργιο λογ/σμο! Άργησα βέβαια γιατί είχα πολλές πολλές περιπέτειες!!!!!!!! Αχ!!!!!! Καλώς σας βρήκα ρε παιδιά!!!!!!!!!
    Δήμητρα
    θα ειχες υπερβει προ πολου την αντοχη του δισκου μη κοιτας τι γραφει ενα τερα δυο τρια πεντακοσια τερα μπορει να μπαταρει ακομα και με 500γκιγκα

Senior Member
    Quote Originally Posted by Mary93 View Post
    Εμένα το κακό δεν είναι τόσο ότι με ανεβάζουν.Αυτό μου αρέσει γιατί με κάνει να σκέφτομαι ότι είναι όλα μια χαρά και ότι πρέπει να πω στο γιατρό ότι τζάμπα μου δίνει φάρμακα.Αυτό που με ενοχλεί είναι ότι μετά πέφτω πάρα πολύ.
    Ποια ειν η διαγνωση σου?

Senior Member
    Δεν έχει γίνει ακόμα ξεκάθαρη διάγνωση.Προς το παρόν κατάθλιψη αλλά έχω και πολλή κυκλοθυμία που δεν περιγράφεται και τα χάπια την κάνουν χειρότερα.

Senior Member
    Χμμμμ ναι ρε συ mary δεν ειμ γιατρος αλλα οι σταθεροποιητες θα ναι καλυτεροι νομιζω...εγω λογο σχιζο κανω και καποιες φασεις που μοιαζουν με διπολικη δλδ εχω υπερδιεγερση με εναλλαγες καταθλιψης...αλλα να σ πω στα νορμαλ μ και παλι εχω πολλες εναλλαγες συναισθηματος γιαυτο ειπα οτι τωρα που καθαρισα εχω να αντιμετωπισω τα μεσα μου σπανια ειμαι καλα....ηια να καταλαβεις τι παιζει η γιατρος μ μ πε οτι ειμαι σχιζο και ταυυοχρονα πολυ δυνατα σημεια οριακης διαταραχης αν ειν δυνατον και αληθευουν ολα....απαντησα και σε προσωπ. Μνμ γιαυτο π με ρωτησες σχετικα με την ψυχωση

Senior Member
    Δεν μου ηρθε μήνυμα αν δεν σου κάνει κόπο ξαναγράψε αλλιώς δεν πειράζει.Τι να σου πω δεν ξέρω ξέρω τι έχω...οριακή?Διπολική,απλή κυκλοθυμία ?δεν ξέρω.Αυτό που ξέρω είναι ότι με αποδιοργανώνει μου δημιουργεί αυτοκαταστροφικές τάσεις και με τα φάρμακα δεν είδα προκοπή.Γιατί να είμαι τόσο δύσκολη?χαχα. Και εγώ έχω πολλές εναλλαγές πάντα και πολύ έντονες είτε συμβαίνει,είτε δεν συμβαίνει κάτι δεν είναι πολύ κουραστικό αυτό το πράγμα?

Senior Member
    Έτσι ήμουν κι εγώ πριν τα φάρμακα κι όλοι με λέγαν σκατομυαλο τώρα πήρα φάρμακα με λένε τούβλο γενικά έχω ακούσει τα πάντα
    Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))

Senior Member
    Quote Originally Posted by elis View Post
    Έτσι ήμουν κι εγώ πριν τα φάρμακα κι όλοι με λέγαν σκατομυαλο τώρα πήρα φάρμακα με λένε τούβλο γενικά έχω ακούσει τα πάντα
    Και εγώ έχω ακούσει τα πάντα (όχι μόνο για τα ψυχολογικά ....για πολλά πράγματα) γι' αυτό πια ούτε θυμώνω ούτε σοκάρομαι.Μερικές φορές αν είμαι καλά το διασκεδάζω.

Senior Member
    Σου στειλα mary

Senior Member
    Εγώ δεν μπορώ να καταλάβω γιατί μου το κάνουν αυτό αλλά πέρασαν τριάντα χρόνια κ δεν έβγαλα άκρη κ το δέχτηκα

Senior Member
    Quote Originally Posted by elis View Post
    Εγώ δεν μπορώ να καταλάβω γιατί μου το κάνουν αυτό αλλά πέρασαν τριάντα χρόνια κ δεν έβγαλα άκρη κ το δέχτηκα
    Μη δίνεις σημασία,πολλοί άνθρωποι απλά έχουν την τάση να χλευάζουν ότι δεν καταλαβαίνουν ή είναι διαφορετικό.Εκείνοι είναι σκατόμυαλοι όχι εσύ.

Senior Member
    Καλά δε με νοιάζει αλλά ήθελα να ξέρω κατάλαβα στην πορεία ότι είμαι διαφορετικός αλλά πέντε χρονών που άρχισε αυτό όταν πήγα σχολείο δηλαδή φαινόταν από τότε

Senior Member
    Καλά κάνεις και δεν σε νοιάζει.ότι και να συμβαίνει αυτοί δεν έχουν δικαίωμα να σε αποκαλούν έτσι.

Senior Member
    Άστα να πάνε εγώ σκέφτομαι με τι κουράγιο θα ζήσω την υπόλοιπη ζωή μου αλλά τέλος πάντων

Senior Member
    Γα....... τα και εγω αυτο σκεφτομαι και οποτε μπαινω σε αυτο το τρυπακι χανω το νοημα χαχαχαχα